Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4469602 Napisano: 21.06.2011 07:33:09 w RMF
karolkas napisał(a):

aurorcia napisał(a):

karolkas napisał(a):

mam pytanko czy ktos mial taką sytuacje, chciałam zaplacic dzis rachunek w sklepie i chciałam żeby mi kasjerka jedną karte do konca wyczyscila i reszte zebym drugą kartą zapłaciła. To kasjerka powiedziała że nie można i musiałam nową czystą kartę zapłacić. Tym sposobem mam kurcze dwie karty napoczęte, nie mozna placic kilkoma kartami za jeden rachunek?

da się,wczoraj na stacji benzynowej 250zł,więc 200 zł z jednej karty i 50 z drugiej,a ostatnio miałam na jednej całe 3 zł to mi ją kasjerka wzięła,wyczyściła z tej wielkiej gotówki i reszte z drugiej

kurde no to wina kasjerki, wiedziałam że czytałam tutaj że się da, ale nie potrafiłam sie wykłócić z kasjerką , buu szkoda, bo mam pozaczynane teraz karty i na każdej coś emotka

Niekoniecznie wina kasjerki, u mnie nie w każdym sklepie da się tak zrobić - to zależy też od tego, jak mają tam ustawione nabijanie w kasie...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4467328 Napisano: 21.06.2011 09:08:39 w DARMOWE minuty i startery
l0ginka napisał(a):

ORange, nowe szaleństwo emotka
Najpierw jednorazowa rejestracja( KODY pod 816 , koszt 20 groszy) , a potem UGANDA pod 80106 , bezplatnie (daje 50 sms)

Dzięki, ale poczekam na minuty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4466956 Napisano: 21.06.2011 06:56:43 w GFK
Nie no, GFK mnie stanowczo nie kocha! emotka
Wreszcie ankieta - wnętrza - i wyleciałam na pysk na pierwszym pytaniu o dochodach... +10p.
Pytanie - za mało, czy za dużo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4466744 Napisano: 20.06.2011 10:47:53 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

assal napisał(a):

Pracownicy mają prace ocenić, nie bawić się w detektywów emotka
Tu chciałabym, by laureatka odebrała nagrodę - niektórzy by się dwa razy zastanowili potem, czy warto emotka

ocenić owszem ale też sprawdzić jej zgodność z regulaminem.

assal - o jakim przepisie delmy mowisz?to ten z 2 miejsca?

Patrząc na wyniki w Almie, wygląda, że tak.
Mam dość na dzisiaj - dobranoc! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4466721 Napisano: 20.06.2011 10:23:35 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

2 miejsce w Almie
http://www.niam.p...i_z_trawy_cytrynowej
emotka
Przepis stworzony przez zespół SAGA
SAGA to wysokiej jakości produkty skierowane dla klientów indywidualnych oraz profesjonalistów...
emotka
W przepisie Almy też ich reklama. Myślicie, że wzięli udział? emotka

Powiem, że zaczyna mi się już niedobrze robić od wszystkich kantów i plagiatów... autentycznie mnie mdli emotka
Szczęśliwie pierwsze miejsce ma jakaś dziewczyna z forum i rozumiem, że za swoją pracę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4466690 Napisano: 20.06.2011 09:59:38 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

amif napisał(a):

psika napisał(a):

goralecka napisał(a):

amif napisał(a):

inka113 napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurza mnie, że nie ma wyników z konkursu w Almie a ciekawość mnie zżera jakie zgłoszenia szanowna komisja wybrała emotka

kiedy powinny być wyniki?

dzisiaj

niby dzień się jeszcze nie skończył ale ja niecierpliwa jestem emotka

mnie tez ciekawość zżera i pewnie będzie dalej bo wyników pewnie nie dadzą dziś

nie dadzą dzisiaj, 20.06 rozstrzygnięcie, informacja do 2 dni na meila

Na fb Itaka napisała, że są duże szanse że będą dziś.

No dobrze, są już wyniki, to teraz mówcie, kto i co wygrał, bo ciekawość mnie zżera emotka
Żeby nie było, to ja nie grałam, więc jest to czysto bezinteresowna ciekawość... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4465233 Napisano: 20.06.2011 02:38:05 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że mam mieć ząb usuwany wieczorem i trzęsę się ze strachu! emotka
Od wieków już nie miałam zęba wyrywanego i nawet nie boję się bólu, tylko do szału doprowadza mnie myśl o wyrywaniu, w sensie wydzieraniu... emotka
Wolałabym sto razy jakieś wycinanie...
A w dodatku cały czas po głowie mi chodzi Tomasz Buddenbrook!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4465107 Napisano: 20.06.2011 02:06:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisia23 napisał(a):

ElixirZdrowia.pl Niestety skrypt dodał automatycznie dane jako tytuły zdjęć. Natychmiast poprawiliśmy galerię.

No to przynajmniej jedni przyzwoici...
A Home&You ma u mnie przekichane! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4465053 Napisano: 20.06.2011 01:57:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

http://www.facebo...=app_201742856511228

czy mi się wydaję, czy podali adresy nagrodzonych osób emotka

Na to wychodzi... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4464768 Napisano: 20.06.2011 12:57:10 w Paragony
bip napisał(a):

joan napisał(a):

Sprzedam paragon na konkurs domków Bobovita w Carrefourze (zakupy z 01.06.) - zgodnie z poniższą procedurą, od której nie ma absolutnie żadnych odstępst:

1) piszesz na PW, że chcesz kupić ten paragon,
2) podaję Ci adres strony pewnej fundacji, gdzie znajdziesz dane do wpłaty,
3) udajesz się na pocztę i wpłacasz 150 zł na rehabilitację chorego chłopczyka,
4) przesyłasz mi na mejla skan/zdjęcie kwitka potwierdzającego wpłatę na poczcie,
5) odsyłam Ci mejlem skan/zdjęcie paragonu.
Mam nadzieję, że wszystko jasne emotka

Zapraszam emotka

to bardzo dobry pomysł na sprzedaż paragonów! emotka moze kwota ciut za duza ale warto komuś pomóc przy okazji!

Joan! emotka emotka

A kwota wygląda, że wcale nie za duża, patrz niżej:
swibek napisał(a):

emotka czy jest ktoś chętny na domek dla dzieci do ogrodu firmy LITTLE TIKES? Z konkursu Bobovity w Carrefour.. emotka Odsprzedam za pół ceny (domek wartości ok 600-700 zł). Wygląda tak jak na tym zdjęciu.. http://dino.sklep.pl/nowy/little-tikes-domek-z-magicznym-dzwonkiem-p-3924.html?zenid=dfb9da09a5b4b5797c581ae302cedc49 Trzeba mieć 3 paragony na kwote min 20 zł na produkty Bobovita w sklepie Carrefour! TYLKO SZYBKO ! 48 GODZIN MAM NA PODANIE DANYCH! Ja niestety nie mogę odebrać nagrody bo swoje paragony wyrzuciłam. Zapomniałam poprostu i sprzątnełam wszystko kilka dni temu... emotka Więc odsprzedaję.. jak ktoś chętny to pisać PW.. 300-350 zł to okazja!! emotka wybiore najlepszą ofertę!

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4464037 Napisano: 20.06.2011 10:19:42 w Dziś cieszę się z.....
rwas napisał(a):

slavek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

fryteczka napisał(a):

dzis ciesze sie z tego,ze mija 5 rocznica od kiedy jestem na forum emotka

GRATKI !!! Dobra kobitko, to już 5 lat i 1 dzień !!!
emotka

mi tez niepostrzeżenie tyle wybiło emotka

a u mnie 4 latka i 1 dzien
emotka emotka

E, to ja przynajmniej na forum jestem młoda... emotka
A cieszę się teraz z takiej głupotki, że zrobiłam operację kosmetyczną mojej torbie Wawel (wyeliminowałam metkę i naszywkę), jeszcze drugą tak obrobię i mam dwie świetne torby idealnie pasujące kolorem do mojej czerwonej walizki. Zawsze był problem w co wpakować buty i do samochodu były upychane w jakichś reklamówkach, to teraz będą sobie elegancko jechać! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4463867 Napisano: 20.06.2011 09:19:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

http://www.wakacj...lista_zwyciezcow.png

czytając tę listę mam wrażenie, że dawno jej nie aktualizowali emotka

Jak o mnie chodzi, to jest idealnie na bieżąco zaktualizowana emotka
Wygrana z 13.06, telefon 14.06, oświadczenie odesłane 15.06 i już jestem na liście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4463773 Napisano: 20.06.2011 08:54:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Torba Wawel, równie śmierdząca jak poprzednia, w związku z czym nastąpiła zmiana warty na balkonie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4463719 Napisano: 20.06.2011 08:41:29 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Wkurza mnie, że już tyle gram na ibeauty i ani razu nie udało mi się wygrać, a zawsze w wynikach jest mamadwojga to jest przegięcie. emotka emotka Czemu oni ciągle tę samą osobę wybierają, może to ktoś z rodziny emotka emotka

Może mamadwojga, to zaszyfrowana MoniaU? emotka
Trudno mi coś poradzić - na IB udało mi się wygrać sporo razy, ale np. na polkach nigdy, choć wiele razy wysyłałam naprawdę dobre teksty; więc po prostu sobie ten portal darowałam, bo szkoda mojego czasu - może na czarnej liście jestem emotka

P.S.
Wkurzył mnie Veet, gdzie za śmieszną wygraną żądają NIP-u (już chyba była o tym dyskusja), oczywiście im go nie podam, oraz to, że leje strumieniami drugi dzień... emotka
No i to, że wieczorem mam mieć ząb usuwany... wspaniały wieczór! emotka

a mnie wkurza veet, bo gram, granm, ale nie wiem jak kliknąć, żeby wygrać emotka

Już Ci mówię, co ja zrobiłam:
Wczoraj o 19.59.59 kliknęłam wg czasu Greenwich na głosuję i szybko zaznaczyłam odpowiedni produkt.
Fakt, że może znaczenie miało też to, że od momentu jak wiem o NIP-ie, to specjalnie nie zależało mi, głównie chodziło o głos dla koleżanki, a jak wiadomo los sobie lubi z nas kpić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4463707 Napisano: 20.06.2011 08:38:22 w RMF
ksantypa napisał(a):

wygrana z 24 doszla do mnie z tygryskiem -sliczniutki jest

O ja... to może i z 26.05 będą tygryski! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4463685 Napisano: 20.06.2011 08:33:12 w Wkurza mnie...
ilonaaa93 napisał(a):

Wkurza mnie, że już tyle gram na ibeauty i ani razu nie udało mi się wygrać, a zawsze w wynikach jest mamadwojga to jest przegięcie. emotka emotka Czemu oni ciągle tę samą osobę wybierają, może to ktoś z rodziny emotka emotka

Może mamadwojga, to zaszyfrowana MoniaU? emotka
Trudno mi coś poradzić - na IB udało mi się wygrać sporo razy, ale np. na polkach nigdy, choć wiele razy wysyłałam naprawdę dobre teksty; więc po prostu sobie ten portal darowałam, bo szkoda mojego czasu - może na czarnej liście jestem emotka

P.S.
Wkurzył mnie Veet, gdzie za śmieszną wygraną żądają NIP-u (już chyba była o tym dyskusja), oczywiście im go nie podam, oraz to, że leje strumieniami drugi dzień... emotka
No i to, że wieczorem mam mieć ząb usuwany... wspaniały wieczór! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4462310 Napisano: 19.06.2011 04:49:45 w GFK
odon napisał(a):

usługi telekomunikacyjne + 127 emotka dużo reklam

U mnie też! emotka
Wreszcie coś drgnęło z tym GFK u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4460549 Napisano: 18.06.2011 09:36:54 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

mia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

W Tesco przy punkcie obsługi mozna to przeczytac ze jezeli sie pomylą zwracaja 3krotnosc roznicy..a mzoe byłą to 2 krotnosc..Nie pamięta i nie chce sie spierac ale ale zwracaja wiecej:)

W moim cudownym Tesco to ja tego napisu nigdzie nie widziałam... toć dawno by splajtowali emotka
Natomiast w Rzeszowie swego czasu, to nawet wykorzystałam tę ofertę emotka

ale na co sie powolac w takiej sytuacji na ich regulamin?

Nie wiem, ale wtedy w Rzeszowie, to była regularna kolejka do BOK z produktami o zwroty emotka emotka
A w moim Tesco to już dwa razy się użerałam o cenę na półce, za każdym razem skutecznie, ale teraz po prostu wszystko ładuję pod czytnik i jak mi cena nie pasuje odstawiam na półkę. No chyba, że jakaś wyjątkowa atrakcja by była, to zrobię piekło emotka
Kiedyś sprawdziłam pełen wózek drobiazgów i ponad połowa miała inna cenę niż na półce! emotka Żeby było śmieszniej, to kilka rzeczy miało niższą cenę emotka
Generalnie u mnie w Tesco mają taki bajzel, że np. mojego męża, który nie kala się sprawdzaniem na czytniku, bym tam w życiu samego na zakupy nie posłała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4460116 Napisano: 18.06.2011 06:34:29 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

W Tesco przy punkcie obsługi mozna to przeczytac ze jezeli sie pomylą zwracaja 3krotnosc roznicy..a mzoe byłą to 2 krotnosc..Nie pamięta i nie chce sie spierac ale ale zwracaja wiecej:)

W moim cudownym Tesco to ja tego napisu nigdzie nie widziałam... toć dawno by splajtowali emotka
Natomiast w Rzeszowie swego czasu, to nawet wykorzystałam tę ofertę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4460112 Napisano: 18.06.2011 06:32:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

W magnefar nie ma nigdzie, że ma to być sam opis. W regulaminie jest odpowiedź, i dodane, że liczy się pomysłowość oraz forma językowa.
Widziałam kilka prac. Poziom wysoki.
Sama nie biorę udziału w tym konkursie emotka

To brzmi jak prowokacja emotka
Powiem szczerze, że talent plastyczny to mam (swego czasu zastanawiałam sie nad ASP), więc gdyby nie brak czasu, to na przekór siadłabym i do jutra malunek, kolaż, czy inne cudo z umieszczoną na nim liryką odnośnie Mojego Miasta emotka
Niestety nawet (a może przed wszystkim) wycieczka mnie do tego nie nakłoni... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0