Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niekoniecznie wina kasjerki, u mnie nie w każdym sklepie da się tak zrobić - to zależy też od tego, jak mają tam ustawione nabijanie w kasie...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki, ale poczekam na minuty
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wreszcie ankieta - wnętrza - i wyleciałam na pysk na pierwszym pytaniu o dochodach... +10p.
Pytanie - za mało, czy za dużo?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Patrząc na wyniki w Almie, wygląda, że tak.
Mam dość na dzisiaj - dobranoc!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Powiem, że zaczyna mi się już niedobrze robić od wszystkich kantów i plagiatów... autentycznie mnie mdli
Szczęśliwie pierwsze miejsce ma jakaś dziewczyna z forum i rozumiem, że za swoją pracę...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No dobrze, są już wyniki, to teraz mówcie, kto i co wygrał, bo ciekawość mnie zżera
Żeby nie było, to ja nie grałam, więc jest to czysto bezinteresowna ciekawość...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Od wieków już nie miałam zęba wyrywanego i nawet nie boję się bólu, tylko do szału doprowadza mnie myśl o wyrywaniu, w sensie wydzieraniu...
Wolałabym sto razy jakieś wycinanie...
A w dodatku cały czas po głowie mi chodzi Tomasz Buddenbrook!!!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to przynajmniej jedni przyzwoici...
A Home&You ma u mnie przekichane!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na to wychodzi...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Joan!
A kwota wygląda, że wcale nie za duża, patrz niżej:
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
E, to ja przynajmniej na forum jestem młoda...
A cieszę się teraz z takiej głupotki, że zrobiłam operację kosmetyczną mojej torbie Wawel (wyeliminowałam metkę i naszywkę), jeszcze drugą tak obrobię i mam dwie świetne torby idealnie pasujące kolorem do mojej czerwonej walizki. Zawsze był problem w co wpakować buty i do samochodu były upychane w jakichś reklamówkach, to teraz będą sobie elegancko jechać!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak o mnie chodzi, to jest idealnie na bieżąco zaktualizowana
Wygrana z 13.06, telefon 14.06, oświadczenie odesłane 15.06 i już jestem na liście
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Już Ci mówię, co ja zrobiłam:
Wczoraj o 19.59.59 kliknęłam wg czasu Greenwich na głosuję i szybko zaznaczyłam odpowiedni produkt.
Fakt, że może znaczenie miało też to, że od momentu jak wiem o NIP-ie, to specjalnie nie zależało mi, głównie chodziło o głos dla koleżanki, a jak wiadomo los sobie lubi z nas kpić
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O ja... to może i z 26.05 będą tygryski!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Może mamadwojga, to zaszyfrowana MoniaU?
Trudno mi coś poradzić - na IB udało mi się wygrać sporo razy, ale np. na polkach nigdy, choć wiele razy wysyłałam naprawdę dobre teksty; więc po prostu sobie ten portal darowałam, bo szkoda mojego czasu - może na czarnej liście jestem
P.S.
Wkurzył mnie Veet, gdzie za śmieszną wygraną żądają NIP-u (już chyba była o tym dyskusja), oczywiście im go nie podam, oraz to, że leje strumieniami drugi dzień...
No i to, że wieczorem mam mieć ząb usuwany... wspaniały wieczór!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie też!
Wreszcie coś drgnęło z tym GFK u mnie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wiem, ale wtedy w Rzeszowie, to była regularna kolejka do BOK z produktami o zwroty
A w moim Tesco to już dwa razy się użerałam o cenę na półce, za każdym razem skutecznie, ale teraz po prostu wszystko ładuję pod czytnik i jak mi cena nie pasuje odstawiam na półkę. No chyba, że jakaś wyjątkowa atrakcja by była, to zrobię piekło
Kiedyś sprawdziłam pełen wózek drobiazgów i ponad połowa miała inna cenę niż na półce!
Generalnie u mnie w Tesco mają taki bajzel, że np. mojego męża, który nie kala się sprawdzaniem na czytniku, bym tam w życiu samego na zakupy nie posłała
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W moim cudownym Tesco to ja tego napisu nigdzie nie widziałam... toć dawno by splajtowali
Natomiast w Rzeszowie swego czasu, to nawet wykorzystałam tę ofertę
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To brzmi jak prowokacja
Powiem szczerze, że talent plastyczny to mam (swego czasu zastanawiałam sie nad ASP), więc gdyby nie brak czasu, to na przekór siadłabym i do jutra malunek, kolaż, czy inne cudo z umieszczoną na nim liryką odnośnie Mojego Miasta
Niestety nawet (a może przed wszystkim) wycieczka mnie do tego nie nakłoni...