Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4459326 Napisano: 18.06.2011 11:34:57 w Rossmann
snowflake napisał(a):

maria1980 napisał(a):

mia napisał(a):

maria1980 napisał(a):

tinagoni napisał(a):

ale jaja, wygrałam Loreal Lash Architect, wcześniej sprawdzałam listę i nie było mnie na niej, a teraz jestem emotka w końcu ją wypróbuję emotka

Ja też ją wygrałam i dostałam uczulenie...:)

emotka emotka emotka
Nie ma to, jak pogratulować bliźniemu! emotka [/quot

Ależ ja gratuluję ,tylko na prawdę jedyne co mi się z tym tuszem kojarzy to moje opuchnięte oko. emotka
Sorki jeśli zabrzmiało to złośliwie...Heh złosliwsze jest to,że potem oddałam go teściowej-niech i ona puchnie emotka emotka emotka

no i padłam emotka

emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4459318 Napisano: 18.06.2011 11:30:34 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

mia napisał(a):

Moja poczta na Onecie emotka
Nie idzie się zalogować... Czy to tylko u mnie, czy jakaś ogólna awaria? emotka

ja weszłam bez problemu

Już działa - to pewnie mój serwer w pracy emotka
Wkurza mnie to, ze z niczym nie mogę się wyrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4458898 Napisano: 18.06.2011 08:27:49 w Wkurza mnie...
Moja poczta na Onecie emotka
Nie idzie się zalogować... Czy to tylko u mnie, czy jakaś ogólna awaria? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4458473 Napisano: 17.06.2011 09:35:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

isiulka napisał(a):

o jakim konkurie jest mowa?:) poda mi ktoś linka?

3 konkursy

https://www.faceb.../366347724286?ref=ts

https://www.faceb...m/TurekFigura?ref=ts

http://www.tui.pl/konkursy/gry-rodzinne

Aaaa... w H&Y brałam udział i dostał mi się skromny bon za 50 zł, to teraz mnie osobiście żywo interesuje, czym przebito moja poezyję, poza prezentacją oczywiście emotka
Wielka szkoda, że prezentacja kolejna usunięta...

Z nas wesoła jest rodzina
uśmiechnięta każda mina

i ponury czarny kocur
moc koloru musi poczuć emotka emotka emotka

Chyba rozum mnie odchodzi,
lecz nie mogę pojąć wcale,
skąd myśl Twoja się wywodzi
- ciągle widzę jakieś ale...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4458419 Napisano: 17.06.2011 09:19:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

isiulka napisał(a):

o jakim konkurie jest mowa?:) poda mi ktoś linka?

3 konkursy

https://www.faceb.../366347724286?ref=ts

https://www.faceb...m/TurekFigura?ref=ts

http://www.tui.pl/konkursy/gry-rodzinne

Aaaa... w H&Y brałam udział i dostał mi się skromny bon za 50 zł, to teraz mnie osobiście żywo interesuje, czym przebito moja poezyję, poza prezentacją oczywiście emotka
Wielka szkoda, że prezentacja kolejna usunięta... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4457870 Napisano: 17.06.2011 06:42:27 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

tinagoni napisał(a):

ale jaja, wygrałam Loreal Lash Architect, wcześniej sprawdzałam listę i nie było mnie na niej, a teraz jestem emotka w końcu ją wypróbuję emotka

Ja też ją wygrałam i dostałam uczulenie...:)

emotka emotka emotka
Nie ma to, jak pogratulować bliźniemu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4457863 Napisano: 17.06.2011 06:40:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taaga20 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

aga67 napisał(a):

Był dołączony link do prezentacji multimedialnej ze zdjęciami profesjonalnego fotografa. Pewnie podobna do tej, co wygrała dwa dni temu w Turku.

tak? emotka

Dobrze, że nie brałam tam udziału, bo bym się wkurzyła... Regulamin, to regulamin - nie mam pretensji do Pani Moniki, ale do organizatora, że nagina własne zasady emotka

ja jestem zawiedziona - bo mój wierszyk był o wiele lepszy (ocena innych ludzi) - no ale nie było prezentacji - o której w regulaminie nie było mowy ;/

Osobiście stawiałabym na to, że niewiele było gorszych od wyżej cytowanego... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4457654 Napisano: 17.06.2011 05:17:15 w RMF
biokoo napisał(a):

a myslicie ze w sklepach takich normalnych nie wiem np z ciuchami sprzetem sportowym bedzie dzialac?

Płaciłam wczoraj w Deichmannie, jeśli uważasz go za normalny sklep... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4456471 Napisano: 17.06.2011 10:45:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że ledwo pojechałam do sklepu i na pocztę (sic!), to po powrocie zastałam awiza na dwa wartościowe listy - niewątpliwie Kaufland - i awizo od Siódemki! emotka
Bardzo lubię mojego listonosza, ale kuzwa mógłby się raz zdecydować, czy chodzi przed południem, czy po południu... emotka
A cholerna Siódemka, mało że nie zadzwoniła do mnie wcześniej, to jeszcze na awizie mam że w ciągu trzech dni mam od nich odebrać przesyłkę z magazynu, bo potem zostanie zwrócona do nadawcy! emotka emotka emotka
Normalnie chyba sobie jaja robią! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4455677 Napisano: 17.06.2011 07:06:53 w RMF
friq napisał(a):

sunflower napisał(a):

emotka emotka emotka
Jest karta i Kłapouchy z 3 dnia! Maskotka jest super, taka mięciutka - a nie jakiś badziew emotka

A ja czeka, listonosz chodzi koło 11.00 jeszcze jest nadzieja emotka

Z ostatniego dnia? emotka
Chyba ich jednak przeceniasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4455312 Napisano: 16.06.2011 09:27:38 w RMF
delfinka101 napisał(a):

Do mnie jak karta dojdzie wydam ją na zakupy konkursowe...Chociaz nie wiem czy gra sie za wygrane??

W finansach to się nazywa reinwestycja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4455038 Napisano: 16.06.2011 07:56:24 w RMF
puma napisał(a):

mia napisał(a):

puma napisał(a):

słuchajcie ja mam na karcie 18 zł w jednym sklepie usłyszałam że kartą można płacić mając minimum 20 zł,kurcze czy to znaczy,że już nie wykorzystam tej kasy???miał tak ktoś?

Ja wykorzystałam nawet 2 złote!
Ten sklep akurat mógł mieć ustalone minimum przy płatności kartą na 20 zł; kiedyś tak miał Lidl na przykład.
Ale w większości sklepów (choćby w Tesco) nie ma teraz żadnego minimum! emotka

no to uff dzięki za odpowiedź bo już zaczynałam być na siebie zła emotka hi

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4455027 Napisano: 16.06.2011 07:53:49 w RMF
puma napisał(a):

słuchajcie ja mam na karcie 18 zł w jednym sklepie usłyszałam że kartą można płacić mając minimum 20 zł,kurcze czy to znaczy,że już nie wykorzystam tej kasy???miał tak ktoś?

Ja wykorzystałam nawet 2 złote!
Ten sklep akurat mógł mieć ustalone minimum przy płatności kartą na 20 zł; kiedyś tak miał Lidl na przykład.
Ale w większości sklepów (choćby w Tesco) nie ma teraz żadnego minimum! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4454967 Napisano: 16.06.2011 07:40:48 w RMF
karo108 napisał(a):

chcialam sprawdzicz czy karta ok i nie mozna bylo jej odczytac w ogole probowalam w lewiatanie!' ale zonk ! dodam ze mialam do zaplaty tylko 9 zl ale to chyba nie ma znaczenia?

A sprawdzałaś na stronie brebank, że jest aktywna? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4454815 Napisano: 16.06.2011 06:55:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Rexona... i po nią się tłukłam na pocztę, a już miałam nadzieję, że to bony z Kauflandu emotka
Plus odebrana z wielkimi honorami i gratulacjami karta z Home&You, szkoda, że na jedyne 50 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4454809 Napisano: 16.06.2011 06:52:31 w RMF
No i do mnie też doszły dwa prosiaczki! emotka emotka emotka
Karta chodzi wszędzie, mocno już dziś została uszczuplona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4454804 Napisano: 16.06.2011 06:50:31 w GFK
mia napisał(a):

mariov napisał(a):

miał może ktoś ankietę o reklamach za 49 pkt?
Ktoś pozytywnie przeszedł, może jakieś podpowiedzi udzieli? emotka

Właśnie mi się zawiesiła ta ankieta, bo na komputerze w pracy nie mam niezbędnego oprogramowania emotka
Mam nadzieję, ze w domu bede mogła kontynuować; co za diabeł mnie podkusił, żeby ją otworzyć emotka

Oczywiście musieli zakończyć i zapraszają następnym razem emotka
Od paru miesięcy wyraźnie mnie nie kochają w GFK! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4453529 Napisano: 16.06.2011 12:41:26 w PODZIĘKOWANIA
Annb... Ty wiesz za co! Dziękuję!!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4453174 Napisano: 16.06.2011 11:03:07 w RMF
nocti napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

karo108 napisał(a):

czy wy tez koperte z karta macie otwarta? babelkowa zaklejona, ale w srodku maskotka i mala koperta z bre bank i ona jest otwarta?

Tak W tamtej edycji tak samo emotka

Dokładnie tak. emotka

A komuś została jeszcze karta z Szału Zakupów czy już wszystkie wydane? emotka

Z Szału Zakupów miałam raptej jedną, więc szału to raczej nie było... emotka
Zostało mi na niej kilka groszy, których juz raczej nie spożytkuję. Zaraz będę dzwonić do domu (w pracy siedzę), czy może już coś doszło z Dnia Dziecka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4453148 Napisano: 16.06.2011 10:59:24 w GFK
mariov napisał(a):

miał może ktoś ankietę o reklamach za 49 pkt?
Ktoś pozytywnie przeszedł, może jakieś podpowiedzi udzieli? emotka

Właśnie mi się zawiesiła ta ankieta, bo na komputerze w pracy nie mam niezbędnego oprogramowania emotka
Mam nadzieję, ze w domu bede mogła kontynuować; co za diabeł mnie podkusił, żeby ją otworzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0