Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tylko? Nie denerwuj nas!
Wyświetl w wątku >>
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja mam z pierwszego.... ale u mnie w mieście poczta powolna jak żółw
Podbijam: jaka zabawka?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To mnie trochę pociesza... tę słynną maskarę mam, nawet jeszcze nie wypróbowaną, szminka super, ale wątpię, żeby trafili z kolorem... Z tego wszystkiego najbardziej interesowałby mnie podkład, pod warunkiem, ze w miarę jasny...
No ale dzięki komisji problem ten mam z głowy!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Bo to kara za ten spam...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja też uwielbia, ale niestety Loreal nie uwielbia mnie...
Gratulacje!
Stawiam na to, że będzie taki zestaw, jaki był w zajawce konkursu, może ktoś pamięta... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzisiaj...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to super nagroda!!! Gratulacje!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zresztą L'Oreal mnie tak wielbi, że nigdy u nich nic nie wygrałam, ani na Rossnecie, ani gdziekolwiek - nawet jak było 1000 nagród do rozdania
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Spokojnie, to się okaże
Tamte karty działały wszędzie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie taka jest moja teoria na ten temat
Ale cicho, sza, bo niektórych ona bardzo denerwuje i zaraz zacznie się dyskusja
P.S.
Co do wyników, jak nie będzie po 12-ej, to służę numerem telefonu.
Ja już dzisiaj nie dzwonię
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Napisz coś o tej maskotce - duża, mała, puchata?
Doczekać się nie mogę
I kto wozi? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja bez paragonu ani razu jeszcze nie wygrałam... to nawet trochę dziwne, bo w opisowych z paragonem zdarzyło mi się kilka razy zgarnąć główne nagrody, więc najwyraźniej taka całkiem beznadziejna w pisaniu nie jestem...
Niemniej już się przyzwyczaiłam i na rozwiązania bez paragonowych (jeśli w ogóle biorę udział) czekam z przymrużeniem oka, bo wynik znany
P.S.
Właśnie sprawdziłam, i tekst którym wygrałam Spa w zeszłym roku miał ok. 600 znaków, w tym roku wygrał wiersz.
Zdarzało mi się nie mieścić w ramach 2000 znaków i musiałam tekst obcinać - niestety takim długim tekstem nie udało mi się jeszcze na Rossnecie wygrać; może też dlatego, że obcięty tracił swój urok. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak dobrze pamiętam, to tego że za 50 zł też nie było... Po prostu zestaw. Czyli może być za 100 zł, a może być i za 20
Choć kwota ma niewielkie znaczenie tak naprawdę - do tej pory milo wspominam wspaniały bogaty zestaw z konkursu Bella o wartości regulaminowej 30 zł, a pamiętam tez jak ci, co brali udział w konkursie skarpetkowym (Sox czy jakoś tak) dostali jakieś badziewie mimo, że nagrody były teoretycznie wysokiej wartości...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Roczny zapas dla całej rodziny?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to graj, bo wygląda, że mało chętnych, więc szanse masz duże!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Miałam jeszcze niejakie nadzieje, że może urządzenie do rollingu
Tak, dla całej rodziny - chyba męża i babcię wsadzę na rolki
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Masz na myśli rolki takie, do jeżdżenia...?
Wściekli się? Myślałam, że może jaka pralka, zmywarka, mikrofalówka nawet... No to ja mam problem konkursu z głowy