Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4428712 Napisano: 08.06.2011 06:33:12 w Rossmann
grusia napisał(a):

Boziu ja tylko pisałam jak ja to zrozumiałam a Wy od razu atak ... dlatego tez zostawilam sobie stara szminke i bede miala na wymiane bez robienia dzikiej awantury.

Grusia, to nie atak na Ciebie emotka tylko na Rossnet - niech doprecyzują regulaminy! Kod nie wiadomo czy ma być, czy nie, za to szminka stara do wymiany się pojawia...
Im się już w ogóle we łbach poprzestawiało - stare konkursy nie rozwiązane, nowe dokładają, a w profilu non stop ta sama informacja, że kilka dni potrwają prace informatyków. emotka emotka
Nawet zapytać ich nie ma jak, bo na FB się wypięli na wszystkich, pół biedy, że nie można tam postów już pisać, ale nawet sami przestali... Na maile wiadomo, że odpowiadają jeśli im się zachce, najlepiej jeszcze nie telefony odłączą i spox! emotka
No to mi deko ulżyło! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428513 Napisano: 08.06.2011 05:30:27 w RMF
olunka napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

olunka napisał(a):

a jakie to są karty? bo ja w poprzednim nie wygrałam więc nie wiem:(

Zwykłe karty płatnicze emotka

ale np z turka były bonus + a z winiar visa z citi, a tu jakie?

visa z brebank emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428386 Napisano: 08.06.2011 04:43:58 w Rossmann
grusia napisał(a):

Sam tytuł konkursu to WymieN swoją starą szminkę na Astor Perfect Stay Lip Tint! wiec jest chyba tak jak z tuszami tak ja to rozumialam - dajesz stara dostajesz nowa.

Tytuł i tylko tytuł!
Ja po przejrzeniu regulaminu zrozumiałam to więc jako: Zastąp swoją szminkę nową szminką Astor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4428370 Napisano: 08.06.2011 04:36:07 w Rossmann
judyta74 napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

merynosek napisał(a):

I ja @ dostałam, ale ja tam żadnego kodu nie widzę jedynie z dowodem i starą szminką mam się w rossmannie po odbiór zgłosić emotka

Racja! Było sporo białego miejsca i założyłam, że to miał być obrazek z kodem. Tak to jest jak się nie doczyta maila bo młodzież chce rysować;).

Ale o ile pamietam w regulamin ie nic nie było mowy o warunki oddania starej szminki - tak jak było np przy tuszu kiedyś wyraźnym warunkiem było oddanie starego lub przy odświeżaczach - ehh coś mieszają strasznie .....

Masz świętą rację - specjalnie przeglądałam regulamin... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427963 Napisano: 08.06.2011 01:56:02 w Rossmann
nataszka napisał(a):

merynosek napisał(a):

aerdna napisał(a):

Pewnie są w naszym SPa emotka i mają nas gdzieś emotka A Ty biedulka czekasz jeszcze na wczorajsze wyniki...

Nooo emotka

A JA NAPALONA NA SPA I CO DZIŚ NICI !!!

Spoko, czuję że dadzą o 17-tej - skoro jesteś pewna tego SPA, to je dzisiaj będziesz miała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427942 Napisano: 08.06.2011 01:47:04 w Wkurza mnie...
marlenkalw napisał(a):

Że nie mogę wygrać hamaka emotka

a ja leżaka - znaczy mamy komplet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427918 Napisano: 08.06.2011 01:40:18 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Będą konkursy z:

* Plussszzz
* Ambi Pur
* Wella Pro

Lepiej niech uporają się z poprzednimi emotka

nataszka napisał(a):

do kiedy może przedłużyć się ukazanie się wyników?

He he, dobre pytanie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427659 Napisano: 08.06.2011 12:30:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ludzka_istota napisał(a):

Nagroda przeze mnie wygrana- dla mojej mamy- mini metamorfoza:) Odbyła się wczoraj. Widać różnicę... Moim zdaniem na plus
http://www.portel...artykul.php3?i=50384

Super! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427344 Napisano: 08.06.2011 11:10:57 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

ale ja uwielbiam latem spać w takich koszulkach emotka

ja też, i nie tylko latem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4427143 Napisano: 08.06.2011 10:26:39 w Wkurza mnie...
azaflora napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wygram nawet taniego stolika z Ikei, bo nie mam znajomych aktywnych o północy. no i to, że klikałam, lubiłam, zezwalałam w różnych konkach na Fb tylu osobom, a mnie zaliczyło zaproszenia tylko 4 osób, bo inne klikały wcześniej emotka
Czyli jak zawsze byłam na spodzie piramidy.

Znajomych o północy znajdziesz tu, w topie szukaj! To nie muszą być znajomymi z FB! emotka

W temacie:
Wkurza mnie to, że mam kolejny fatalny tydzień, jak chodzi o passę konkursową emotka emotka emotka
Nic z TopDrive, leżaka brak i same bzdety wygrywam! emotka
Nawet z ankiety mnie przed chwilą wywalili, bo już w tym wieku maja komplet respondentów emotka To po co tyle starych pryków nazbierali, jak im to nie pasuje? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4426568 Napisano: 08.06.2011 07:54:14 w Rossmann
nataszka napisał(a):

po długiej przerwie oczekuję dziś na wyniki z 15-tej z velvet emotka -czy ktoś też ma chrapkę na spa ???-czy wyniki pojawiają się obecnie bez opóźnień?

Ja brałam udział, ale przez te piekielne zmiany czekałam na sam koniec... a na sam koniec nie było weny emotka
W efekcie chciałabym się choć na zestaw załapać, ale i o to mam obawy emotka
Co do opóźnień: Wczoraj chyba miały być wyniki o których pisała merynosek i raczej nie było, ale nie jestem pewna, bom nie w temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4425830 Napisano: 07.06.2011 09:06:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
musztarda napisał(a):

to ogolnie taki nieudacznik jestes a nie konkursowicz nie?

Musztarda, rozwalasz mnie normalnie! emotka emotka emotka
Proszę, wejdź jeszcze do topu mam urodzinki i dowal komuś, że ma o rok bliżej do mogiły! emotka

EOT Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4425796 Napisano: 07.06.2011 08:58:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karo108 napisał(a):

mia napisał(a):

mlodaewa napisał(a):

do 6 czerwca mieli informowac o wygranych piankach koloryzujacych ze strony Loreal (1000 szt) czy ktos juz moze takiego maila dostal ?

Kilka osób pisało w MDW w poniedziałek, że dostało maila... Niestety, ja nie emotka
Więc raczej już rozdane...

Ja maila dostałam dzisiaj (o2)

Nie wzniecaj we mnie nadziei... na onet już by doszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4425148 Napisano: 07.06.2011 05:41:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mlodaewa napisał(a):

do 6 czerwca mieli informowac o wygranych piankach koloryzujacych ze strony Loreal (1000 szt) czy ktos juz moze takiego maila dostal ?

Kilka osób pisało w MDW w poniedziałek, że dostało maila... Niestety, ja nie emotka
Więc raczej już rozdane... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4424913 Napisano: 07.06.2011 04:22:43 w Rossmann
marlenkalw napisał(a):

mia napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

Wg jakiego zegara wysyłacie zgłoszenia na rossnet?

Normalnie greenwich, ale dzisiaj nie działa przynajmniej u mnie, więc w dzikim pędzie znalazłam jakiś atomowy emotka

Dzięki ja zawsze z tego korzystałam http://24timezones.com/zegar_czas.php

Z dobrym efektem? emotka
Tak, czy tak, dodałam do zakładek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4424882 Napisano: 07.06.2011 04:12:51 w Rossmann
marlenkalw napisał(a):

Wg jakiego zegara wysyłacie zgłoszenia na rossnet?

Normalnie greenwich, ale dzisiaj nie działa przynajmniej u mnie, więc w dzikim pędzie znalazłam jakiś atomowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4424869 Napisano: 07.06.2011 04:07:16 w Rossmann
Dobra, posłałam trzy; na zasadzie, że trzy świeczki maja na wejściu do konkursu emotka
Jeszcze mi się zegar zaciął w dodatku, więc niewątpliwie mi dobrze poszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4424737 Napisano: 07.06.2011 03:17:11 w Rossmann
A otóż i to:
Wszyscy Laureaci Konkursu zostaną powiadomieni o wygranej pocztą elektroniczną w dniu 9.06.2011r. (Przepraszamy za zmianę terminu wysłania wiadomości. Nie jest ona zależna od Redkacji Rossnet). W e-mailu będzie znajdował się kupon uprawniający do odbioru nagrody.
Astor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4424730 Napisano: 07.06.2011 03:15:34 w Rossmann
marlenkalw napisał(a):

mia napisał(a):

ivisia napisał(a):

Znaleźliście może info ile jest tych świeczek z Bolsiusa? emotka szukałam nawet na ich stronce oficjalnej ale nie widzę emotka

Dokładnie to samo, całe google przejrzałam emotka
Rossnet sobie z nas kpi... Maila też oczywiście nie mam emotka

Trzeba do nich maila napisać bo co mamy strzelać odp?

No chyba o to im chodzi... Już widzę, jak na tego maila odpisują... emotka
Tak na logikę, jak dają 3,5,7, to pasowałoby, że 5, ale jakoś mi się to nie widzi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4424647 Napisano: 07.06.2011 02:46:56 w Rossmann
ivisia napisał(a):

Znaleźliście może info ile jest tych świeczek z Bolsiusa? emotka szukałam nawet na ich stronce oficjalnej ale nie widzę emotka

Dokładnie to samo, całe google przejrzałam emotka
Rossnet sobie z nas kpi... Maila też oczywiście nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0