Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Grusia, to nie atak na Ciebie
Im się już w ogóle we łbach poprzestawiało - stare konkursy nie rozwiązane, nowe dokładają, a w profilu non stop ta sama informacja, że kilka dni potrwają prace informatyków.
Nawet zapytać ich nie ma jak, bo na FB się wypięli na wszystkich, pół biedy, że nie można tam postów już pisać, ale nawet sami przestali... Na maile wiadomo, że odpowiadają jeśli im się zachce, najlepiej jeszcze nie telefony odłączą i spox!
No to mi deko ulżyło!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
visa z brebank
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tytuł i tylko tytuł!
Ja po przejrzeniu regulaminu zrozumiałam to więc jako: Zastąp swoją szminkę nową szminką Astor
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Masz świętą rację - specjalnie przeglądałam regulamin...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Spoko, czuję że dadzą o 17-tej - skoro jesteś pewna tego SPA, to je dzisiaj będziesz miała
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
a ja leżaka - znaczy mamy komplet
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Lepiej niech uporają się z poprzednimi
He he, dobre pytanie...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Super!
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
ja też, i nie tylko latem
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Znajomych o północy znajdziesz tu, w topie szukaj! To nie muszą być znajomymi z FB!
W temacie:
Wkurza mnie to, że mam kolejny fatalny tydzień, jak chodzi o passę konkursową
Nic z TopDrive, leżaka brak i same bzdety wygrywam!
Nawet z ankiety mnie przed chwilą wywalili, bo już w tym wieku maja komplet respondentów
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja brałam udział, ale przez te piekielne zmiany czekałam na sam koniec... a na sam koniec nie było weny
W efekcie chciałabym się choć na zestaw załapać, ale i o to mam obawy
Co do opóźnień: Wczoraj chyba miały być wyniki o których pisała merynosek i raczej nie było, ale nie jestem pewna, bom nie w temacie
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Musztarda, rozwalasz mnie normalnie!
Proszę, wejdź jeszcze do topu mam urodzinki i dowal komuś, że ma o rok bliżej do mogiły!
EOT Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wzniecaj we mnie nadziei... na onet już by doszło
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kilka osób pisało w MDW w poniedziałek, że dostało maila... Niestety, ja nie
Więc raczej już rozdane... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Z dobrym efektem?
Tak, czy tak, dodałam do zakładek
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Normalnie greenwich, ale dzisiaj nie działa przynajmniej u mnie, więc w dzikim pędzie znalazłam jakiś atomowy
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jeszcze mi się zegar zaciął w dodatku, więc niewątpliwie mi dobrze poszło
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wszyscy Laureaci Konkursu zostaną powiadomieni o wygranej pocztą elektroniczną w dniu 9.06.2011r. (Przepraszamy za zmianę terminu wysłania wiadomości. Nie jest ona zależna od Redkacji Rossnet). W e-mailu będzie znajdował się kupon uprawniający do odbioru nagrody.
Astor
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No chyba o to im chodzi... Już widzę, jak na tego maila odpisują...
Tak na logikę, jak dają 3,5,7, to pasowałoby, że 5, ale jakoś mi się to nie widzi...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie to samo, całe google przejrzałam
Rossnet sobie z nas kpi... Maila też oczywiście nie mam