Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4424267 Napisano: 07.06.2011 12:30:54 w Dziś cieszę się z.....
Że wreszcie po tych piekielnych upałach i suszy pada deszcz!!! emotka emotka emotka
A my żaby rade, rade emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4424262 Napisano: 07.06.2011 12:29:19 w Wkurza mnie...
Że się wtrącę... emotka
Nie znam się kompletnie na sprzęcie komputerowym od wewnątrz, aczkolwiek na komputerach pracuję, ale: mam już nie wiem ile lat laptopa (IBM jeszcze), w każdym razie wiekowy on bardzo, ale w życiu nikt z niego baterii nie wyciągał i jak potrzeba pracuje elegancko na baterii zdrowo ponad godzinę...
Nie wiem, może to jednak też (albo przede wszystkim) kwestia modelu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4424036 Napisano: 07.06.2011 11:22:03 w TESCO konkursy
Zazdroszczę - u mnie nic emotka
Nie mam szczęścia do Tesco, jaka by agencja nie była... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4423440 Napisano: 07.06.2011 08:56:54 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

merynosek napisał(a):

No i ciekawa jestem wyników DryNites...
Kto trzyma za mnie kciuki? emotka

to ja będę trzymała za Ciebie dzisiaj kciuki, a Ty za mnie 10.06 ok? tylko mocno, bo liczę na 100% skuteczność emotka

Ja też za Ciebie trzymam! emotka
Sama udziału nie brałam, a co do 10.06 to najbardziej mnie interesuje, jak oni się z wynikami czterech konkursów wyrobią... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4423319 Napisano: 07.06.2011 08:30:33 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
Słynna podwiązka nigdy do mnie nie dotarła... fakt, że nie upominałam się. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4423287 Napisano: 07.06.2011 08:20:53 w Wkurza mnie...
nataszka napisał(a):

mia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

e nie wkurzajcie się odrana a Ty Katrin to szczegolnie emotka

cytrynka, specjalnie wstałam żeby wygrać krem emotka
zanim kliknęłam dalej to już nie było wrrrr

Spokojnie, ja poszłam spać po pierwszej w nocy, żeby wysłać zgłoszenie na leżak i też chyba grzyb z tego... emotka emotka

czas nie ma znaczenia wygrałam z godz. 16-tej

Ale to nie z komórki tylko przez FB... w nocy teoretycznie natychmiast powinno pójść... Niestety chyba więcej osób wpadło na to i teoria o sekundę się minęła z praktyką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4423280 Napisano: 07.06.2011 08:16:53 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

e nie wkurzajcie się odrana a Ty Katrin to szczegolnie emotka

cytrynka, specjalnie wstałam żeby wygrać krem emotka
zanim kliknęłam dalej to już nie było wrrrr

Spokojnie, ja poszłam spać po pierwszej w nocy, żeby wysłać zgłoszenie na leżak i też chyba grzyb z tego... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4422805 Napisano: 06.06.2011 10:04:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Mnie nie razi poziom ani banalność tej pracy, bo sama często dostosowuję się do oczekiwań jury - wiadomo np., że pewien producent cenzurataśmy jest mistrzem w przyznawaniu nagród prymitywnym hasłom. Zadaniem uczestnika jest więc właściwie skorygować swoje zgłoszenie i nie ma co udawać drugiego Mickiewicza. Ale kule bele, jak można nagrodzić coś, co kaleczy język polski?! emotka To mnie wkurza!

Ach, tylko nie mów, że o Velvet Ci chodzi! emotka Ja taką ambitną prozę wstawiłam na Rossnet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4422675 Napisano: 06.06.2011 09:11:16 w Wkurza mnie...
ewaewa napisał(a):

dziękuję Wam za pomoc, przekazałam info rodzicom, oni jednak upierają się przy tym, że pewnie wyjdą z urzędu pocztowego z gołymi rękami emotka

będziemy walczyć emotka

niestety, w tej mojej placówce chyba jakieś swoje odrębne zasady mają emotka

Jak pójdą z takim nastawieniem, to d... blada emotka
Muszą iść po te przesyłkę z taką samą pewnością, jak idą kupić masło w sklepie - rzecz codzienna i oczywista. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4422634 Napisano: 06.06.2011 08:54:28 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

emotka wróciłam ze swojego Brico z czajnikiem Philipsa/ przy nmnie Pani odbierała również czajnik...

Ja chrzanię... tak żałowałam, że nie udało mi się wziąć udziału w tym konkursie, ale chyba Bozia strzegła, bo jakbym miała jechać 30 km (w jedną stronę) po czajnik, to chyba jasny szlag by mnie trafił... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4422618 Napisano: 06.06.2011 08:47:54 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Nie może być list zaklejony taśmą? emotka
Całe życie wszystko zaklejam, bo ten klej lipny z reguły, i nikt nigdy nic na poczcie nie powiedział emotka
Wkurza mnie nadgorliwość co niektórych emotka

Polecony i wartościowy nie.
Zwykły list lub zwykły priorytet jak najbardziej może. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4422498 Napisano: 06.06.2011 08:04:51 w Pomocy!!!!
merynosek napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

merynosek napisał(a):

Ludzie błagam POMOCY! Nie mogę zalogować się na mojego @... na onecie... Jestem zrozpaczona!

nie tylko Ty masz problem emotka

Błąd połączenia do podsystemu (PWA).

Dalej to samo... I u mnie ten błąd...

To ciekawe, bo u mnie normalnie program pocztowy ściąga maile...
Może to zależy od końcówki, jaką się ma? U mnie jest vp.pl... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4422489 Napisano: 06.06.2011 08:01:07 w Wkurza mnie...
ewaewa napisał(a):

no to mam jeszcze nadzieję,
ale kiedyś mój tata był w delegacji i poprosił mnie, żebym odebrała mu list polecony (ale nie z zastrzeżeniem, że do rąk własnych), to było jakieś zaproszenie na coś, i Pani z okienka powiedziała, że wyda tylko jak pokażę dowód taty! a miałam wtedy jeszcze to samo nazwisko i oczywiście miejsce zamieszkania też.

Raz Pani z okienka nie była w humorze (miała chore dziecko w domu, słyszałam jak rozmawiała wcześniej z koleżanka) i wyładowała się na mnie! dosłownie nawrzeszczała na mnie! wiecie za co? emotka
bo nadawałam przesyłkę zaklejoną dodatkowo taśmą przezroczystą w miejscu zamknięcia koperty (żeby wzmocnić). Wg niej tylko poczta może używać taśmy, a ja mogę sobie jedynie klejem zakleić emotka

Co Ty masz jakąś dyktaturę na poczcie?! emotka
1) Każda osoba , która ma ten sam adres zameldowania co Ty, ma prawo odebrać na Ciebie przesyłkę, chyba, że będzie zastrzeżenie, że do rąk własnych
2) Taśmą oklejone być nie powinno, ale pani nie ma paszczy drzeć o to, tylko poprosić o adnotację i parafkę, że okleił nadawca... Notorycznie oklejam te kijowe koperty i jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby coś niemiłego na ten temat usłyszeć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4422399 Napisano: 06.06.2011 07:24:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
goralecka napisał(a):

http://pokolenie2...php/galeria/show/396 zgłoszenie z błędami wygrało 24 tysiące złotych emotka

wybory jury czasami są bardzo zaskakujące emotka

Nie no, szczęka mi opadła... emotka To już tam lepszego zgłoszenia nie było? emotka
Rzadko się cieszę, że przegapiłam jakiś konkurs, ale tym razem bardzo! emotka
Ciekawe jakie są w takim razie werdykty w konkursach, gdzie nie podają zwycięskiego hasła... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4421949 Napisano: 06.06.2011 04:08:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

nic... wszystkie nagrody mnie omijają emotka Wielkie zeeerrro, zerrro emotka

To samo u mnie! emotka
Może jak ponarzekam, to coś się odmieni... emotka

Nic się nie odmieniło... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4421577 Napisano: 06.06.2011 01:26:06 w Rossmann
Aktualizacja emotka

Wyniki:

07.06 - DryNites, godz. 15
08.06 - Velvet, godz. 15
08.06 - Colgate, godz. 15
10.06 - Loreal Color Riche, godz. 15
10.06 - Disney-Wygraj pokój marzeń, godz. 15
10.06 - Plusssz Zizzz, godz. 12
10.06 - Tusze do rzęs, godz. 15
13.06 - Hipp: Wygraj warsztaty z Dorotą Zawadzką, godz. 12
13.06 - Original Source: Pokaż jak walczysz z rutyną!, godz. 12
14.06 - Zmień swoją dietę... na dobre!, godz. 12
20.06 - Wygraj Metamorfozy w salonie DESSANGE PARIS, godz. 12
20.06 - Kobieta Skarbu: Jakim ojcem jest mój mąż?, godz. 12
08.07 - Johnson's Baby Pink, godz.15
18.07 - księżniczka Rossmanna, godz. 12
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4421523 Napisano: 06.06.2011 01:11:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Książka z KuchniaTV poleconym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4420868 Napisano: 06.06.2011 09:50:51 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

pan powiedział, że laureaci byli poinformowani smsami w ub tygodniu.

Na moje pytanie, dlaczego znajomemu mówili, że laureaci są już wybrani a znajomej, że jeszcze nie - usłyszałam, że skoro ktoś miał wyłączony telefon to nie dostał smsa, wobec tego informowani są laureaci z listy rezerwowej.

A skoro ja nie dostałam smsa, to znaczy że nie miałam szczęścia emotka emotka

czyli standardowa śpiewka...

może ktoś jeszcze zadzwoni??

przecież niemożliwe, aby nikt z forum nie wygrał.
Chyba, że nie pisze z obawy o zasypanie na pw pytaniami, ale jeśli ktoś wygrał, to niech napisze... wtedy będzie wiadomo, że chociaż jedna osoba stąd wygrała

Ale przecież to znowu nie takie nagrody, żeby się nikt nie pochwalił... emotka Mówię o bonach.
Nie ma cudów, albo rozdali swoim, albo jeszcze nawet nie zaczęli informować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4420794 Napisano: 06.06.2011 09:16:14 w Wkurza mnie...
klisza napisał(a):

tusiek napisał(a):

klisza napisał(a):

oprócz potwornego bólu wkrza mnie dalej ten konkurs lu go. To chyba jakiś [przekręt, wysyłałam codziennie kody i nic, a w wygranych częstyo ludzie z 2 miejscowosci ( az w takie przypadki cięzko mi uwierzyć) !

lu go wygrałam na rmf ale ciasteczek jeszcze nie schrupałam bo nie dostałam
i to mnie wkurza
chce moje ciacha

Gratuluje wygranej, ale mi nie o rmf chodzi tylko o konkurs na stronce lu go. To że nie wygrałam to ok, ale te wyniki mnie wkurzają

A mnie jeszcze wkurza Visa - nagród multum, laureaci są, a jakoś na forum cicho, aż dziwne... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4420790 Napisano: 06.06.2011 09:13:41 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie maksymalnie l'Oreal (i Garnier zresztą też), nigdy nie mogę u nich nic wygrać - kolejny konkurs z pianką w plecy, bo maila brak emotka
Jedynie udało mi się trafić raz maskarę, ale to raczej bez ich łaski, a tam gdzie trzeba coś napisać, mają mnie totalnie gdzieś! emotka emotka emotka
I ogólnie wkurza mnie zły początek nowego tygodnia, nie tylko pod kątem konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0