Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4419742 Napisano: 05.06.2011 06:42:19 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

oo to jutro wspomne lekarzowi że byłam za granicą bo nic nie mówiłam,
tylko że siostra była tam u lekarza i stwierdził u niej chickenpox więc chyba ospe emotka ja z nią spałam (bez skojarzeń heh więc pewnie złapałam to samo)
nie wiem jak jutro doczłapie się do przychodni emotka
dzięki za rady

wsciekły lekarz mnie zbadał dokładnie, mówie tylko że jak tylko mnie zobaczył to to stwierdził ale potem oczywiscie dokładnie zbadał

Mio, może Cię pocieszę, że ja przechodziłam ospę w 8 miesiącu ciąży (zaraziłam się od synka, który przywlókł z przedszkola) i była to zdecydowanie jedna z cięższych chorób w moim życiu... A wysypana byłam masakrycznie emotka
Od tej pory z zachwytem witałam każdą zakaźną u moich dzieci... z zachwytem, że przejdą ja w dzieciństwie, czyli lekko emotka
A to co miałaś w dzieciństwie to mogła nie być ospa, albo jakaś szczątkowa postać.
Półpasiec to raczej nie jest, bo jak sama nazwa wskazuje nieco inaczej się objawia...
Trzymaj się i smaruj tym białym mazidłem
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4419726 Napisano: 05.06.2011 06:32:29 w RMF
aneti napisał(a):

na karcie zostało mi 5 złotych - czy da się tę kasę wydać czy musi być powyżej 10 zł. aby transakcja zaskoczyła?

Ja mam coś ponad 2,50 zł i kasjerka mówiła, że następnym razem, jak będę płacić, ściągnie mi tę resztkę z tej karty, a transakcję dokończę zwykłą kartą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4419099 Napisano: 05.06.2011 01:08:43 w Pomocy!!!!
postscript napisał(a):

prosze o pomoc, a wlasciwie wyjasnienie: czy ktokolwiek z Was gral (i wygral) kiedys w konkursach, gdzie wysyla sie zgloszenie, dostaje sms z pytaniem i trzeba na nie jak najszybciej odpowiedziec? czy to w ogole da sie sprawdzic, jakie sa czasy? pytam, bo nigdy nie probowalem i nie wiem, czy w ogole jest sens, czy raczej trzeba miec mnostwo kasy na smsy i cierpliwosci.

Kilka razy brałam udział, ale zdecydowanie dałam sobie na spokój. Na pewno trzeba mieć lepszą komórkę niż ja (w dodatku mam najwolniejsza możliwą sieć emotka ).
Jednak wiem po MDW, że ludzie notorycznie wygrywają w takich konkursach, np. tych z Dobrych rad czy innych czasopism... więc na pewno mają ten czas jakoś już określony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4417197 Napisano: 04.06.2011 10:42:32 w Rossmann
skorpionka82 napisał(a):

andziakadula napisał(a):

margo466 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

mio napisał(a):

natie napisał(a):

wrrr nawet głupiej szminki nie mam emotka

ja tez emotka

i ja emotka

i ja

i ja się podpisuje

ja też nie mam... co dziwne, wśród nagrodzonych są.. mężczyźni emotka

W regulaminie nie było nic o tym, że to konkurs tylko dla kobiet.
Ja nie wysłałam na panów z mojej rodziny, bo po prostu było mi głupio. Ale przecież teoretycznie ktoś może grać o szminkę dla swojej żony, dziewczyny, siostry itp.? emotka
Mnie bardziej interesuje dlaczego nie rozdali wszystkich szminek... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4416962 Napisano: 04.06.2011 09:06:11 w Rossmann
snowflake napisał(a):

mia napisał(a):

U mnie na trzy kobiety... jedna szminka emotka
I to dla tej, której najmniej zależało! emotka
Grałam i przed zmianami i po zmianach, więc nie wiem, który wynik wszedł. Jak na 2000 szminek i trzy zgłoszenia, to nie jest to wybitny wynik emotka

wg mnie powinnaś się cieszyć zamiast narzekać - sama niedawno pisałaś, że w konkursach bez paragonu nie masz szczęścia. emotka

W konkursie bez paragonów i nie czasówkach - może nie sprecyzowałam... a jeśli wyszło z tego posta (-u?), że się nie cieszę, to pewnie dałam nie takie emotki emotka
Miała być ironia - z samej siebie emotka
P.S.
I tak bardziej na Kiwi mi zależało, więc wczorajszy dzień na Rossnecie był wielce udany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4416539 Napisano: 03.06.2011 10:38:30 w Rossmann
lulumortese napisał(a):

Nie udało się...:( a byłam pewna że trafię, czyli półroczna zła passa na rossnecie trwa

Napisz do nich maila i zapytaj się, gdzie jest brakujące 165 szminek, w tym może Twoja... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4416497 Napisano: 03.06.2011 10:02:21 w Rossmann
A tak nawiasem mówiąc, to nie ma 2000 nagród... jak się nie mylę, to jest 1835... emotka
Znowu coś namieszali, pewnie usuwali zdublowane (przed i po zmianach), a nie dokładali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4416358 Napisano: 03.06.2011 09:04:49 w Rossmann
U mnie na trzy kobiety... jedna szminka emotka
I to dla tej, której najmniej zależało! emotka
Grałam i przed zmianami i po zmianach, więc nie wiem, który wynik wszedł. Jak na 2000 szminek i trzy zgłoszenia, to nie jest to wybitny wynik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4416023 Napisano: 03.06.2011 07:13:48 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

Ja tam bardziej czekam na wyniki loreala i tuszow(tuszy? Jak jest poprawnie?) do rzes, ktore beda za tydzien. Ale z tym astorem tez mnie juz ciekawosc zzera czy mi sie trafilo czy nie....

To ja na odwrót emotka
Po pierwsze świeżo dostarczonej maskary z Loreala jeszcze nawet nie wypróbowałam i na razie mam jakby zapas, po drugie nigdy jeszcze nie udało mi się wygrać na Rossnecie w konkursie bez paragonów (i nie czasówce)... tak więc w tym tuszowym na nic nie liczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4415656 Napisano: 03.06.2011 04:12:30 w Gratulacje! Dla wygranych!
merynosek napisał(a):

Wszystkim i każdemu z osobna serdecznie dziękuję!!! Jestem w takim szoku, że chyba dzisiaj nie zasnę! To moja pierwsza taka wygrana. Dosłownie siedzę i patrzę na tablicę z wynikami i nie wierzę!
emotka emotka emotka emotka emotka emotka

I to jest właśnie cudowne, że to do Ciebie trafiła ta nagroda!!! emotka emotka emotka emotka emotka
A co tam, jedna noc nie przespana! Odeśpisz sobie w Paryżu, po całym dniu wrażeń! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4415253 Napisano: 03.06.2011 01:32:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mahuska napisał(a):

Syoss-kaufland kurierem UPS emotka

I u mnie! Fajny kuferek jest na to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4415238 Napisano: 03.06.2011 01:28:04 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

Tak poważnie, to może ręcznie usuwają teraz podwójne nazwiska, w związku z tym zdublowanym zapisaniem wyniku... jak tak, to im do jutra zejdzie emotka
Szczególnie, jeśli w ich miejsce usiłują dołożyć nowe emotka

A Było trzeba grać dwa razy ? To przeze mnie i przez Ciebie teraz inni muszą czekać emotka emotka

Jakbym nie przeczytała tu, że ludziom się drugi raz wyniki zapisują i nie wystraszyła, że tamte padły, to nawet by mi do głowy nie przyszło próbować... emotka
Czuję, że takich jak my jest dużo więcej, bo z nami tylko to chyba by sobie szybko dali radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4415196 Napisano: 03.06.2011 01:12:40 w Rossmann
Tak poważnie, to może ręcznie usuwają teraz podwójne nazwiska, w związku z tym zdublowanym zapisaniem wyniku... jak tak, to im do jutra zejdzie emotka
Szczególnie, jeśli w ich miejsce usiłują dołożyć nowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4415188 Napisano: 03.06.2011 01:09:30 w Rossmann
gargi napisał(a):

http://rossnet.pl...i.aspx?contestId=892 macie wyniki? :> ja nie widzę.

Może to są właśnie wyniki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414853 Napisano: 03.06.2011 11:01:09 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

Więc jaja będą ze szminką. Bo wysyłałam zgłoszenia 2 razy... Mam nadzieje, ze to wyłapią, żeby potem nie było, że chciałam oszukać i nałapać się 20 szminek na te samo imię i nazwisko emotka

Spokojnie, na szminkę to i ja wysłałam dwa razy i to na trzy kobiety z mojej rodziny emotka
Jednak myślę, że w razie czego to po prostu potem wykasują...

U mnie też ten sam problem wiec mam nadzieje, że zweryfikują to później.

Zobaczymy, najwyżej się okaże, że nas zgubiła zbytnia zapobiegliwość emotka
A tak nawiasem mówiąc, to ile tych szminek było? Chyba dosyć dużo?

100 dziennie a konkurs trwał ... ?

No to nie wiem, czy oni się w tym połapią, szczególnie przy notorycznie powtarzających się dwukrotnie danych, a my to już obawiam się, w ogóle nie emotka
Przypominam na zaś: crtl+F emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414818 Napisano: 03.06.2011 10:47:07 w Rossmann
zuzkaa napisał(a):

mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

Więc jaja będą ze szminką. Bo wysyłałam zgłoszenia 2 razy... Mam nadzieje, ze to wyłapią, żeby potem nie było, że chciałam oszukać i nałapać się 20 szminek na te samo imię i nazwisko emotka

Spokojnie, na szminkę to i ja wysłałam dwa razy i to na trzy kobiety z mojej rodziny emotka
Jednak myślę, że w razie czego to po prostu potem wykasują...

U mnie też ten sam problem wiec mam nadzieje, że zweryfikują to później.

Zobaczymy, najwyżej się okaże, że nas zgubiła zbytnia zapobiegliwość emotka
A tak nawiasem mówiąc, to ile tych szminek było? Chyba dosyć dużo? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414742 Napisano: 03.06.2011 10:14:20 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Jednak myślę, że w razie czego to po prostu potem wykasują... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414725 Napisano: 03.06.2011 10:08:18 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

psemulek napisał(a):

nic w Kiwi, liczę na Astora

Dwa razy Kiwi! emotka
A więc wyniki sprzed modernizacji się zapisały! emotka

To ja chyba jakoś źle celowałam. Gratki !!

Dzięki, przytkało mnie lekko z wrażenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414717 Napisano: 03.06.2011 10:06:52 w Rossmann
psemulek napisał(a):

nic w Kiwi, liczę na Astora

Dwa razy Kiwi! emotka
A więc wyniki sprzed modernizacji się zapisały! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414713 Napisano: 03.06.2011 10:04:25 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

smietnik w moje dzisiejsze wygrane :

moje dzisiejsze wygrane - pomoze ktos wygrac lezak ?

moje dzisiejsze wygrane - gratuluje .

ludzie.. emotka

mnie też te GRATULACJE wqrzają!!! jest top chyba z gratulacjami! oj jak mnie to denerwuje

A mnie najbardziej wkurza, jak ludzie tam piszą co do nich dotarło ( i to jeszcze bez słowa dotarło), zamiast w odpowiednim topie, i nie wiadomo, czy to jakiś nowy konkurs czy nagroda ze starego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0