Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mio, może Cię pocieszę, że ja przechodziłam ospę w 8 miesiącu ciąży (zaraziłam się od synka, który przywlókł z przedszkola) i była to zdecydowanie jedna z cięższych chorób w moim życiu... A wysypana byłam masakrycznie
Od tej pory z zachwytem witałam każdą zakaźną u moich dzieci... z zachwytem, że przejdą ja w dzieciństwie, czyli lekko
A to co miałaś w dzieciństwie to mogła nie być ospa, albo jakaś szczątkowa postać.
Półpasiec to raczej nie jest, bo jak sama nazwa wskazuje nieco inaczej się objawia...
Trzymaj się i smaruj tym białym mazidłem
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja mam coś ponad 2,50 zł i kasjerka mówiła, że następnym razem, jak będę płacić, ściągnie mi tę resztkę z tej karty, a transakcję dokończę zwykłą kartą
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kilka razy brałam udział, ale zdecydowanie dałam sobie na spokój. Na pewno trzeba mieć lepszą komórkę niż ja (w dodatku mam najwolniejsza możliwą sieć
Jednak wiem po MDW, że ludzie notorycznie wygrywają w takich konkursach, np. tych z Dobrych rad czy innych czasopism... więc na pewno mają ten czas jakoś już określony
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W regulaminie nie było nic o tym, że to konkurs tylko dla kobiet.
Ja nie wysłałam na panów z mojej rodziny, bo po prostu było mi głupio. Ale przecież teoretycznie ktoś może grać o szminkę dla swojej żony, dziewczyny, siostry itp.?
Mnie bardziej interesuje dlaczego nie rozdali wszystkich szminek... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W konkursie bez paragonów i nie czasówkach - może nie sprecyzowałam... a jeśli wyszło z tego posta (-u?), że się nie cieszę, to pewnie dałam nie takie emotki
Miała być ironia - z samej siebie
P.S.
I tak bardziej na Kiwi mi zależało, więc wczorajszy dzień na Rossnecie był wielce udany
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Napisz do nich maila i zapytaj się, gdzie jest brakujące 165 szminek, w tym może Twoja...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Znowu coś namieszali, pewnie usuwali zdublowane (przed i po zmianach), a nie dokładali
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I to dla tej, której najmniej zależało!
Grałam i przed zmianami i po zmianach, więc nie wiem, który wynik wszedł. Jak na 2000 szminek i trzy zgłoszenia, to nie jest to wybitny wynik
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To ja na odwrót
Po pierwsze świeżo dostarczonej maskary z Loreala jeszcze nawet nie wypróbowałam i na razie mam jakby zapas, po drugie nigdy jeszcze nie udało mi się wygrać na Rossnecie w konkursie bez paragonów (i nie czasówce)... tak więc w tym tuszowym na nic nie liczę
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I to jest właśnie cudowne, że to do Ciebie trafiła ta nagroda!!!
A co tam, jedna noc nie przespana! Odeśpisz sobie w Paryżu, po całym dniu wrażeń!
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I u mnie! Fajny kuferek jest na to
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jakbym nie przeczytała tu, że ludziom się drugi raz wyniki zapisują i nie wystraszyła, że tamte padły, to nawet by mi do głowy nie przyszło próbować...
Czuję, że takich jak my jest dużo więcej, bo z nami tylko to chyba by sobie szybko dali radę
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Szczególnie, jeśli w ich miejsce usiłują dołożyć nowe
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Może to są właśnie wyniki?
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to nie wiem, czy oni się w tym połapią, szczególnie przy notorycznie powtarzających się dwukrotnie danych, a my to już obawiam się, w ogóle nie
Przypominam na zaś: crtl+F
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zobaczymy, najwyżej się okaże, że nas zgubiła zbytnia zapobiegliwość
A tak nawiasem mówiąc, to ile tych szminek było? Chyba dosyć dużo? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Spokojnie, na szminkę to i ja wysłałam dwa razy i to na trzy kobiety z mojej rodziny
Jednak myślę, że w razie czego to po prostu potem wykasują... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki, przytkało mnie lekko z wrażenia
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dwa razy Kiwi!
A więc wyniki sprzed modernizacji się zapisały!
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A mnie najbardziej wkurza, jak ludzie tam piszą co do nich dotarło ( i to jeszcze bez słowa dotarło), zamiast w odpowiednim topie, i nie wiadomo, czy to jakiś nowy konkurs czy nagroda ze starego