Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4414453 Napisano: 03.06.2011 08:47:08 w Carrefour konkursy
tereniagno napisał(a):

nataszka napisał(a):

nataszka napisał(a):

na stronie e-kupon klikając na laureatów pojawia się napis -trwa weryfikacja laureatów ?
-ktoś dostał ska ??? emotka emotka

-chodzi o naturellę emotka

Może dziś dzwonią,że napisali,że trwa weryfikacja.Wczoraj tego nie było emotka emotka emotka Czy to możliwe,żeby nikt z forum nie wygrał????Każdy tylko pyta kiedy rozwiązanie konkursu!!!

Było wczoraj. Nie brałam udziału w Naturelli, ale przeglądając konkursy na e-kupon zwróciłam na to uwagę., bo mnie to zdziwiło. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414381 Napisano: 03.06.2011 08:30:15 w Rossmann
merynosek napisał(a):

I ja podobnie czasami piszę na gorąco odpowiedź na opisówkę... I tak się wkopałam na ten konkurs z pieluchomajtkami... A taka byłam dumna ze swojej odpowiedzi...

Jeszcze nic nie wiadomo... emotka
Nawet jak im się posypało, to może część odpowiedzi została. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414370 Napisano: 03.06.2011 08:24:25 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

Tak w ogóle, to uważam, że dyskusja na temat etycznego postępowania w konkursach, w której uczestniczą min. osoby wspierające swoim zachowaniem granie bez paragonu, jest co najmniej że-nu-ją-ca emotka Może uznajmy po prostu, że macie odmienne zdanie i koniec. I kropka.

Masz świętą rację, przy czym piszę to z nadzieją, że nie myślisz o mnie pisząc o popieraniu grania bez paragonów...
Pax, drogie panie! Chyba zapędziłyśmy się faktycznie emotka

A wracając do tematu - dzisiaj przed nami dzień prawdy na Rossnecie emotka
Tzn. najprawdopodobniej okaże się dzisiaj, czy przy wiekopomnej modernizacji strony posypała im się baza zapisanych wcześniej odpowiedzi do konkursów... emotka
Dla mnie zapewne będzie to czarny dzień prawdy emotka

Myślę, że na pewno się posypał. Bo razem z siostrą grałyśmy na początku konkursu w kiwi i szminkę i dopiero ostatniego dnia odkryłysmy, że możemy zagrać jeszcze raz. A przecież nigdy system na to nie pozwalał.

Najbardziej szkoda mi osób, które grały w konkursach opisowych i nie zapisały sobie odpowiedzi na kartce/w pliku. Bo trudno jest potem odtworzyć coś co się napisało np tydzień wcześniej.

Ja zazwyczaj nie zapisuje odpowiedzi, nie wiem jak WY ?

Ja niestety na ogół też... i potem klnę swoja głupotę, bo na bardzo podobny temat tworzę od nowa emotka
A w Kiwi niestety brałam udział tylko przed modernizacją strony... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414338 Napisano: 03.06.2011 08:17:37 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

przepraszam, że post pod postem ale dopisałam jeszcze godziny, a nie mogłam już edytować
Wyniki:

03.06 - Astor Wymień szminkę, godz. 15
03.06 - Kiwi: Twoje stopy pokochają buty, godz. 12
07.06 - DryNites, godz. 15
08.06 - Velvet, godz. 15
08.06 - Colgate, godz. 15
10.06 - Loreal Color Riche, godz. 15
10.06 - Disney-Wygraj pokój marzeń, godz. 15
10.06 - Plusssz Zizzz, godz. 12
10.06 - Tusze do rzęs, godz. 15
13.06 - Hipp: Wygraj warsztaty z Dorotą Zawadzką, godz. 12
13.06 - Orginal Source: Pokaż jak walczysz z rutyną!, godz. 12
14.06 - „Zmień swoją dietę... na dobre!”, godz. 12
20.06 - Wygraj Metamorfozy w salonie DESSANGE PARIS, godz. 12
20.06 - Kobieta Skarbu: Jakim ojcem jest mój mąż?, godz. 12
18.07 - księżniczka Rossmanna, godz. 12

Tusze chyba nie dzisiaj... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414323 Napisano: 03.06.2011 08:12:37 w Rossmann
joan napisał(a):

Tak w ogóle, to uważam, że dyskusja na temat etycznego postępowania w konkursach, w której uczestniczą min. osoby wspierające swoim zachowaniem granie bez paragonu, jest co najmniej że-nu-ją-ca emotka Może uznajmy po prostu, że macie odmienne zdanie i koniec. I kropka.

Masz świętą rację, przy czym piszę to z nadzieją, że nie myślisz o mnie pisząc o popieraniu grania bez paragonów...
Pax, drogie panie! Chyba zapędziłyśmy się faktycznie emotka

A wracając do tematu - dzisiaj przed nami dzień prawdy na Rossnecie emotka
Tzn. najprawdopodobniej okaże się dzisiaj, czy przy wiekopomnej modernizacji strony posypała im się baza zapisanych wcześniej odpowiedzi do konkursów... emotka
Dla mnie zapewne będzie to czarny dzień prawdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414220 Napisano: 03.06.2011 07:34:46 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że uparłam się, żeby wygrać jakieś bony konkretnie na ciuchy, i kompletnie nic mi nie idzie. Albo nie mam czasu wziąć udziału, albo porażka. Nic w Garnierze, nic w stylu.pl (H&M i Reserved), ciekawe co będzie następne? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414208 Napisano: 03.06.2011 07:31:12 w Rossmann
lucja napisał(a):

i pojechali po dziewczynie... emotka

a jak wygrywacie po 5 pralek i 10 aparatów, to jakoś nie przejmujecie się, ze komuś bardzo by się przydało. Zapewne je sprzedajecie.. ale zabawka to co innego? emotka

Nie wygrałam niestety jeszcze żadnej pralki, ani aparatu. I gram tylko o to, co może mi się przydać.
Może Cię to zdziwi, ale nie sprzedałam jeszcze ani jednej nagrody, mimo, że mam konto na allegro, a wygranych kosmetyków w domu full plus dwa wygrane żelazka (które czekają na to, aż się komuś przydadzą z rodziny).
Poza tym nie mam na tyle czasu, żeby grać o coś tylko aby wygrać - zapewne jestem nienormalna na tym forum emotka
A co do zabawki... tak widzę różnicę - bo są to takie bardziej specyficzne nagrody. Aparat w zasadzie każdemu się przyda, zabawka niekoniecznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4414184 Napisano: 03.06.2011 07:16:44 w Rossmann
grusia napisał(a):

aerdna napisał(a):

Zawsze mozesz nagrodę sprzedac, albo komuś podarować na prezent emotka Fajne te łózeczka emotka

I takie podejscie mnie drażni - skoro ktoś nie potrzebuje nagrody dla siebie czy kogos bliskiego to niech da innym szanse - komus kogo maluch sie ucieszy a nie od razu sprzedawac nagrode emotka

No grusia, z ust mi to wyjęłaś emotka
Zgodnie z tym nie biorę udziału, bo: a) nie mam małych dzieci, b) może jestem idiotką, ale wygrywanie zabawek po to, żeby je sprzedawać, jest dla mnie nie etyczne... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4413923 Napisano: 02.06.2011 10:20:46 w GFK
cudaczek121 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ankieta 101 punktów zdrowie emotka Nie wiecie,czy jest sens jeszcze trzymać ten monitor z gfk emotka

o co pytaja w zdrowiu??

o zakrzepicę-trzeba powiedzieć,że się miało emotka

Nie skorzystałam z tej rady... emotka
Świadomie tylko 10 punktów.
Poza tym jestem przesądna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4413878 Napisano: 02.06.2011 09:48:10 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

konkursy15 napisał(a):

Wkurza mnie,że jestem 4, a są 3 nagrody. Tak strasznie zależało mi na tym konkursie i aparacie emotka emotka

121 powodzenia
emotka

122 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4413730 Napisano: 02.06.2011 08:43:31 w Rossmann
snowflake napisał(a):

w takim razie trzymam kciuki i głosuję emotka

Ps i będę Cie pilnować, żebyś się za bardzo nie rozkręciła emotka

Dzięki i tak nie wiem, co mnie podkusiło do tego konkursu... Te kosmetyki nawet mnie specjalnie nie ruszają, to chyba tak na przekór losowi, żeby spróbować, że może kiedyś w końcu mi się uda wygrać w fotograficznym na Rossnecie... emotka
Do tej pory brałam udział dwa albo trzy razy raptem u nich w takim konkursie i poniosłam sromotna klęskę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4413685 Napisano: 02.06.2011 08:28:52 w Rossmann
snowflake napisał(a):

mia napisał(a):

A, chyba, że tak... emotka
Przy okazji mam prośbę, o głosy w konkursie Original Source na zdjęcia 502 i 506...
Jeśli się wam podobają oczywiście. Oba zdjęcia zimowe i autentyczne, znaczy moje. emotka
Przez te ich problemy ze stronę późno dołożyłam zdjęcia, a trzeba mieć trochę tych głosów, żeby załapać się do finałowej osiemdziesiątki...

Oczywiście chętnie się zrewanżuję, jeśli ktoś też ma zdjęcia w tym, czy w innym konkursie. emotka

a co z Twoim postanowieniem noworocznym? emotka

Postanowienie nie koliduje, bo tak, jak napisałam - chodzi mi tylko o parę głosów (które myślę już mam emotka ), żeby być w ogóle braną pod uwagę. Inaczej wywaliłabym postanowienie ze stopki emotka
A tak... specjalnie go nie usuwam, żeby sie za bardzo nie rozbuchać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4413374 Napisano: 02.06.2011 06:08:49 w Pomocy!!!!
elzbieta7 napisał(a):

mia napisał(a):

Mam prośbę, jeśli ktoś ma konto na Rossnecie o głosy w konkursie Original Source na zdjęcia 502 i 506... emotka

zagłosowane

Dziękuję Tobie i wszystkim innym za pomoc! emotka emotka

Czy tylko mnie się ta strona tak masakrycznie rozjechała? emotka
Juz jest ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4413221 Napisano: 02.06.2011 05:05:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kubek termiczny Maxwell House dotarł kurierem, nawet że nie najgorszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4413182 Napisano: 02.06.2011 04:50:07 w Pomocy!!!!
mia napisał(a):

Mam prośbę, jeśli ktoś ma konto na Rossnecie o głosy w konkursie Original Source na zdjęcia 502 i 506... emotka
Jeśli się wam podobają oczywiście. Oba zdjęcia zimowe i autentyczne, znaczy moje. emotka
Przez te ich problemy ze stronę późno dołożyłam zdjęcia, a trzeba mieć trochę tych głosów, żeby załapać się do finałowej osiemdziesiątki... emotka

Ponawiam prośbę - chodzi mi tylko o kilka głosów... emotka
Żeby ktoś nie myślal, że koliduję ze swą stopką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4413129 Napisano: 02.06.2011 04:30:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
efelinkaaa napisał(a):

nic... wszystkie nagrody mnie omijają emotka Wielkie zeeerrro, zerrro emotka

To samo u mnie! emotka
Może jak ponarzekam, to coś się odmieni... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4412200 Napisano: 02.06.2011 09:26:13 w RMF
marlenkalw napisał(a):

biokoo napisał(a):

czy ktos otrzymal juz bon i zabawke?

Jeszcze nie a wygrałam 3 dnia emotka

Ja pierwszego dnia (z uzupełniania), więc teoretycznie powinnam dostać na początku ich wysyłki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4412122 Napisano: 02.06.2011 08:58:59 w TESCO konkursy
icotynato napisał(a):

Do mnie zadzwonił ten miły Pan (504 437 300) żebym TIRem przyjechala po te wygrane bony z Tesco z konkursu Top Drive emotka

Tirem? emotka To może to nie bony, a sztabki złota? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4412036 Napisano: 02.06.2011 08:28:51 w TESCO konkursy
termitek99 napisał(a):

Czy ktoś wygrał w konkursie Topdrive?

Zadzwoń i zapytaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4412032 Napisano: 02.06.2011 08:27:49 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

joan napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Jak się przyjdzie 15tego to zostanie czajnik bez kabla emotka

A ostatni laureat w kolejce otrzyma kabel bez czajnika emotka

hahahahaha DOBRE! echh ale niestety może być prawdziwe emotka

E tam, przynajmniej macie na co czekać! emotka
Ja nie brałam udziału, bo nie mam Brico w mieście, a nie miałam wtedy czasu jeździć gdzie indziej... Serce mi się kroiło, bo takie wypasione nagrody na każdy sklep, ale cóż... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0