Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Było wczoraj. Nie brałam udziału w Naturelli, ale przeglądając konkursy na e-kupon zwróciłam na to uwagę., bo mnie to zdziwiło. Wyświetl w wątku >>
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jeszcze nic nie wiadomo...
Nawet jak im się posypało, to może część odpowiedzi została. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja niestety na ogół też... i potem klnę swoja głupotę, bo na bardzo podobny temat tworzę od nowa
A w Kiwi niestety brałam udział tylko przed modernizacją strony...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tusze chyba nie dzisiaj... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Masz świętą rację, przy czym piszę to z nadzieją, że nie myślisz o mnie pisząc o popieraniu grania bez paragonów...
Pax, drogie panie! Chyba zapędziłyśmy się faktycznie
A wracając do tematu - dzisiaj przed nami dzień prawdy na Rossnecie
Tzn. najprawdopodobniej okaże się dzisiaj, czy przy wiekopomnej modernizacji strony posypała im się baza zapisanych wcześniej odpowiedzi do konkursów...
Dla mnie zapewne będzie to czarny dzień prawdy
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wygrałam niestety jeszcze żadnej pralki, ani aparatu. I gram tylko o to, co może mi się przydać.
Może Cię to zdziwi, ale nie sprzedałam jeszcze ani jednej nagrody, mimo, że mam konto na allegro, a wygranych kosmetyków w domu full plus dwa wygrane żelazka (które czekają na to, aż się komuś przydadzą z rodziny).
Poza tym nie mam na tyle czasu, żeby grać o coś tylko aby wygrać - zapewne jestem nienormalna na tym forum
A co do zabawki... tak widzę różnicę - bo są to takie bardziej specyficzne nagrody. Aparat w zasadzie każdemu się przyda, zabawka niekoniecznie
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No grusia, z ust mi to wyjęłaś
Zgodnie z tym nie biorę udziału, bo: a) nie mam małych dzieci, b) może jestem idiotką, ale wygrywanie zabawek po to, żeby je sprzedawać, jest dla mnie nie etyczne...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie skorzystałam z tej rady...
Świadomie tylko 10 punktów.
Poza tym jestem przesądna
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
122
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki i tak nie wiem, co mnie podkusiło do tego konkursu... Te kosmetyki nawet mnie specjalnie nie ruszają, to chyba tak na przekór losowi, żeby spróbować, że może kiedyś w końcu mi się uda wygrać w fotograficznym na Rossnecie...
Do tej pory brałam udział dwa albo trzy razy raptem u nich w takim konkursie i poniosłam sromotna klęskę
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Postanowienie nie koliduje, bo tak, jak napisałam - chodzi mi tylko o parę głosów (które myślę już mam
A tak... specjalnie go nie usuwam, żeby sie za bardzo nie rozbuchać
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dziękuję Tobie i wszystkim innym za pomoc!
Czy tylko mnie się ta strona tak masakrycznie rozjechała?
Juz jest ok
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ponawiam prośbę - chodzi mi tylko o kilka głosów...
Żeby ktoś nie myślal, że koliduję ze swą stopką
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To samo u mnie!
Może jak ponarzekam, to coś się odmieni...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja pierwszego dnia (z uzupełniania), więc teoretycznie powinnam dostać na początku ich wysyłki
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tirem?
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zadzwoń i zapytaj
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
E tam, przynajmniej macie na co czekać!
Ja nie brałam udziału, bo nie mam Brico w mieście, a nie miałam wtedy czasu jeździć gdzie indziej... Serce mi się kroiło, bo takie wypasione nagrody na każdy sklep, ale cóż...