Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4397564 Napisano: 27.05.2011 07:28:20 w RMF
No dobrze, można zacząć ogarniać chałupę... A wcześniej jeszcze jedna kawusia, tym razem na spokojnie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4397545 Napisano: 27.05.2011 07:24:58 w RMF
rutka napisał(a):

cz u was pytania pojawiły sie bardzo szybkoprawie na poczatku reklamy?

Nie wiem, bo ja słucham neta, a właściwie słucham tylko, że zaczynają się reklamy i odświeżam stronę.
Więc u mnie jest dużo wcześniej przed reklamą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4397465 Napisano: 27.05.2011 07:16:28 w RMF
ksantypa napisał(a):

mia napisał(a):

ewaewa napisał(a):

ciasteczkami Lu? wysyłacie codziennie nowe zgłoszenia czy tylko raz?

U mnie oczywiście nigdzie nie widzę promocyjnych ciasteczek, więc problem mam z głowy... pojawią się pewnie po konkursie emotka

ale chyba zeby zagrac w rmf o ciasteczka to nie tzreba miec kupionych ciastek?

Ach, to ja nawet nie wiem w takim razie o jakim konkursie mówicie... emotka
A mogę link prosić? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4397444 Napisano: 27.05.2011 07:13:06 w RMF
ewaewa napisał(a):

ciasteczkami Lu? wysyłacie codziennie nowe zgłoszenia czy tylko raz?

U mnie oczywiście nigdzie nie widzę promocyjnych ciasteczek, więc problem mam z głowy... pojawią się pewnie po konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4397437 Napisano: 27.05.2011 07:11:38 w RMF
ksantypa napisał(a):

sabikus napisał(a):

byle do 9:40 ja na 10 mam dzien mamy u synka w przedszkolu

fajne czasy kiedy dzieci jeszcze małe

Tak... i nie pyskate jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4397423 Napisano: 27.05.2011 07:09:26 w RMF
ksantypa napisał(a):

stawiam na 9.20

Oby... dzisiaj jest dzień z finałem, to może im się coś zdrowo poprzestawiać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4396897 Napisano: 26.05.2011 09:27:22 w RMF
karo108 napisał(a):

a u mnie wyjatkowo szybko i bez mulenia, chyba niewiele osób grało emotka

O jakim konkursie mówicie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4396729 Napisano: 26.05.2011 08:33:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Portfel Caprio przesyłką wartościową i stówka na konto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4396480 Napisano: 26.05.2011 07:20:31 w RMF
karo108 napisał(a):

bilety!!! szybko

Dzięki, są! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4396401 Napisano: 26.05.2011 07:04:45 w RMF
sunflower napisał(a):

u mnie dziś nic - znów emotka
po dziś i wczoraj - wierzę w falstarty...

Ja jestem pewna, że albo ustalony jest czas minimalny, albo w jakiś sposób odkrywają osoby korzystające z odświeżonych gotowych danych.
Doszedł mail do mamy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4395621 Napisano: 26.05.2011 01:25:24 w RMF
rutka napisał(a):

wyniki sa

Wygrałam kartę dla mamy na Dzień Matki rano! emotka emotka
Na bank jest czas minimalny, albo ja mam za szybkiego neta. Bo jak w piątek grałam na uzupełnianiu-odświeżaniu to nul!
A w nastepnych rundach nie brałam dziś udziału, bo siedzę w pracy! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4394147 Napisano: 26.05.2011 07:40:04 w RMF
ksantypa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

dobrze,ze ostatnio juz bylo pytanie o rowery emotka
w kazdym razie pewnie i tak za pozno bo zmulilo ...sama nigdy nie wygram tej karty emotka

ale wszystkim muli

Mnie nie muliło nic, ale ja mulę po klawiaturze, więc na jedno wychodzi... emotka
Dobra, idę myc głowę wreszcie, bo do pracy się nie wyrobię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4394136 Napisano: 26.05.2011 07:37:53 w RMF
ekuc2 napisał(a):

poszło na spokojnie emotka
bez nerwów emotka
co ma być to będzie emotka

Kapitan John Smith/XIX/Miś Yogi/Chłopcem, który wychował się w dżungli/Hannah Montana

Odpowiedzi spoko, net działał błyskawicznie, ale ja wypełniam ręcznie, wolno, i jeszcze łapy mi się trzęsą z emocji... emotka
Więc pewnie nic z tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4383989 Napisano: 22.05.2011 06:08:38 w Rossmann
nineczka17 napisał(a):

margo466 napisał(a):

ren81 napisał(a):

Do kiedy trwa konkurs Velvet? chciałam wziąć w nim udział ale zniknął ze strony.

do 31 maja - konkurs jest na drugiej stronie

https://www.e-kon...rticles-5-81683.html

Też mam zamiar, ale czekam na ostatnią chwilę, z nadzieję, że do tego czasu ten bajzel na stronie się jakoś uładzi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4383090 Napisano: 21.05.2011 09:16:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 napisał(a):

mia napisał(a):

pola731 napisał(a):

nie wiem gdzie to wpisać ,ale może ktoś będzie zainteresowany - miałam bony z konkursu Biały stół do Almi Decor - miały termin ważności 22 czerwca i było konkretnie nadrukowane ,że to nagroda ... w sklepach nie można było kupić za nie bonów prezentowych (dłużej ważnych) bo według nich bon nie jest towarem - ale po mailowej korespondencji udało mi się wynegocjować zakup bonów ważnych rok i bez informacji ,że to nagroda - więc jeśli ktoś jeszcze ich nie wykorzystał to można rozmawiać emotka

Niewykluczone, że będę próbować... konkretnie w Gdańsku. A na kogo można się powołać, że powinni sprzedać te bony?

napisz tu : emal: customer-service@ade-line.com
- trzeba uzgadniać konkretny sklep , w którym bedziesz mogła dokonać takiego zakupu (ja prosiłam o taką możliwość , bo wesele chrześnicy mam we wrześniu a bony ważne do czerwca) - na pw wyślę Ci nazwisko Pani, z którą korespondowałam.

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4382957 Napisano: 21.05.2011 08:20:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 napisał(a):

nie wiem gdzie to wpisać ,ale może ktoś będzie zainteresowany - miałam bony z konkursu Biały stół do Almi Decor - miały termin ważności 22 czerwca i było konkretnie nadrukowane ,że to nagroda ... w sklepach nie można było kupić za nie bonów prezentowych (dłużej ważnych) bo według nich bon nie jest towarem - ale po mailowej korespondencji udało mi się wynegocjować zakup bonów ważnych rok i bez informacji ,że to nagroda - więc jeśli ktoś jeszcze ich nie wykorzystał to można rozmawiać emotka

Niewykluczone, że będę próbować... konkretnie w Gdańsku. A na kogo można się powołać, że powinni sprzedać te bony? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4381508 Napisano: 20.05.2011 07:36:31 w RMF
rutka napisał(a):

pajucha napisał(a):

mam drugą kartę emotka tym razem na męża emotka bardzo chcieliśmy mieć dwie bo naszym Bliźniakom trudno byłoby wytłumaczyć dlaczego tylko jedna zabawka jest do podziału emotka dziwne jest to, że dzisiaj w II rundzie grałam najpierw na Tatę (to miał być prezent na jego urodziny) i coś mnie tknęło żeby jeszcze wysłać na męża. I mimo tych samych odpowiedzi na tatę sie nie udało a męża załapało?? to znaczy że za szybko na Tatę wysłałam?? nic z tego nie rozumiem emotka

Ha ha ha potwierdziłaś moje przypuszczenia tak jak pisałam wczesniej nie wolno wysyłac za szybko .

No super, czyli rano u mnie było za wolno, a po południu było za szybko - rewelacja, zawsze zrobię tak jak nie trzeba emotka
Zobaczymy jakie jeszcze nowe opcje pojawią się do przyszłego piątku, może się zacznie czas jak ze słynną maskarą - codziennie inny? emotka
W każdym razie jedno jest pewne - jak przyjadę, będę miała dużo do czytania w tym wątku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4381227 Napisano: 20.05.2011 05:20:20 w RMF
gargi napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

rutka napisał(a):

no, niech tylko jeszcze ktoś napisze ze wygrał i wprowadzał dane recznie to chyba padnę trupem.

wygrałam i wprowadzałam dane ręcznie. maila miałam skopiowanego tylko i kopiuj wklej : P

Ale w pierwszej rundzie wygrałaś, czy w następnych?

jeśli od góry pierwszych 12 jest z pierwszej, to tak, w pierwszej.

No to w pierwszej można tylko dane wprowadzić ręcznie, ale jeśli ktoś wprowadzając dane ręcznie wygrał w drugiej lub trzeciej, to znaczy, że faktycznie wprowadzili czas minimalny
emotka

mi nawet w drugiej ani trzeciej rundzie nie zapamiętuje danych.

Tak, ale niektórym zapamiętuje czasem, a w pierwszej myślę, że nikomu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4381220 Napisano: 20.05.2011 05:17:45 w RMF
gargi napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

rutka napisał(a):

no, niech tylko jeszcze ktoś napisze ze wygrał i wprowadzał dane recznie to chyba padnę trupem.

wygrałam i wprowadzałam dane ręcznie. maila miałam skopiowanego tylko i kopiuj wklej : P

Ale w pierwszej rundzie wygrałaś, czy w następnych?

jeśli od góry pierwszych 12 jest z pierwszej, to tak, w pierwszej.

No to w pierwszej można tylko dane wprowadzić ręcznie, ale jeśli ktoś wprowadzając dane ręcznie wygrał w drugiej lub trzeciej, to znaczy, że faktycznie wprowadzili czas minimalny
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4381215 Napisano: 20.05.2011 05:15:46 w RMF
puma napisał(a):

chcieliśmy wyników to mamy emotka przynajmniej problemz głowy spoko mamy jeszcze 5 dni emotka

Prawie masz rację... emotka
Prawie, bo jak o mnie chodzi, to mi zostaje tylko jeden dzień w piątek po powrocie i raczej na cud wtedy nie liczę... Wyświetl w wątku >>
0 0