Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6562024 Napisano: 09.01.2019 10:24:04 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

Ty to potrafisz człowieka pocieszyć... emotka

To był chyba najbardziej oblegany dzień. Poczemu? Nikt nie wie. Coś nam na mózg padło, żeby akurat wtedy zgłoszenie kopsnąć emotka emotka emotka

No właśnie. Ale jak taki sztorm zgłoszeń poszedł to jest na pewno wygrana na forum. Tylko społeczeństwo forumowe coś małomówne w tym roku emotka

A jednak nie obdzwaniali! emotka Właśnie przed momentem telefon z 06.01. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6561961 Napisano: 08.01.2019 22:11:45 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy Milka informowała dzisiaj z 6 stycznia?

Biorąc pod uwagę, ile osób pyta o ten dzień... mieli jakieś kumululu i pozamiatane emotka

Ty to potrafisz człowieka pocieszyć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6561580 Napisano: 07.01.2019 17:59:12 w Udane wymiany - polecane nicki:)
hania25,
Bardzo polecam - przemiło, rzetelnie i błyskawicznie! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6561106 Napisano: 04.01.2019 21:33:51 w Żegnamy zmarłych
https://szczecin....lo-piec-osob/s0fjd0e
emotka Do tej pory nie mogę się otrząsnąć. Nie wyobrażam sobie, co przeżywają rodziny tych dziewczynek. Urodziny, co za ironia losu... (*) Wyświetl w wątku >>

mia

#6561018 Napisano: 04.01.2019 16:27:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Poszło mi w Milce, jak Żyle w Innsbrucku... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6560499 Napisano: 02.01.2019 23:54:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mnie bardziej ciekawi, ile dziś dostali zgłoszeń emotka .

ale to jest dniówkowy? chyba nie.

Nie wiem, czy im od dniówki płacą, ale jak chodzi o nagrody, to dzienny jest. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6560107 Napisano: 01.01.2019 23:00:45 w Loterie bramkowe
@gnieszk@ napisał(a):

mia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

sydariameki napisał(a):

W Belvita:bramki, trzeba kupic min 1produkt,nagrody to drewniane stoliki za ok 40zl

Padłam emotka  

Śniadaniowe, kochana, śniadaniowe. emotka Należy to podkreślić, bo jakby to miał być stolik na balkon czy do ogródka z paru desek, to może bym się i skusiła... emotka

Aaaaa taki to ja akurat zawsze chciałam Jakoś wyobraziłam sobie  taki Lack z Ikei za te cztery dyszki emotka

A widzisz - emotka dlatego trza poczekać na zajawkę z nagrodami.
Nie, nie wiem czy to taki dokładnie. Ja z kolei taki mam (też kiedyś o nim marzyłam) i okazał się na uj przydatny. Teraz gdzieś w kącie pralni stoi. A z kolei jakby Lack dawali, to może bym i zagrała.emotka

Edit:
A jednak taki...
https://belvita.pl/wkrotce Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6560105 Napisano: 01.01.2019 22:51:44 w Loterie bramkowe
@gnieszk@ napisał(a):

sydariameki napisał(a):

W Belvita:bramki, trzeba kupic min 1produkt,nagrody to drewniane stoliki za ok 40zl

Padłam emotka  

Śniadaniowe, kochana, śniadaniowe. emotka Należy to podkreślić, bo jakby to miał być stolik na balkon czy do ogródka z paru desek, to może bym się i skusiła... emotka
Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6559443 Napisano: 28.12.2018 16:09:25 w SZUKAM....
monkakk napisał(a):

mia napisał(a):

Nie bardzo wiem, czego oczekujecie. Przecież tam nagroda jest przypisana do kodu z konkretnego opakowania... emotka Więc teoretycznie może nawet nikt nic w całej loterii nie wygrać, i wszystko będzie zgodne z prawem. emotka

Raczej nikomu nie chodziło o oczekiwania, a bardziej o zwykłą, ludzką ciekawość czy ktoś coś trafił emotka Patrząc po podanych liczbach zgłoszonych kodów obstawiam, że herbata jest w użyciu codziennym, a konkurs dodatkową atrakcją. 

No i jest jeszcze nagroda główna, a ona juz będzie losowana  emotka

Zgoda, sama też wbiłam kilka kodów, jak była w promocji, bo mąż lubi ich Yunan. emotka
Chodziło mi raczej o podkreślenie faktu, że to jedna z tych loterii, która ma k***sko wredne zasady...  Pomijając oczywiście organizatora, bo dla niego zasady są super.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6559432 Napisano: 28.12.2018 15:11:06 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

marfiusza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy ktoś wygrał jakąś z nagród z loterii LOYD?

U mnie 15 zgłoszonych kodów i lipa... 

0/3

Nie bardzo wiem, czego oczekujecie. Przecież tam nagroda jest przypisana do kodu z konkretnego opakowania... emotka Więc teoretycznie może nawet nikt nic w całej loterii nie wygrać, i wszystko będzie zgodne z prawem. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6559235 Napisano: 27.12.2018 14:16:00 w Leclerc
Monika11 napisał(a):

Znalazłam w Leclerc mini puzzle za 2,55 .Firmy Trefl ale dodatkowo pisze Star Wars i Disney - mam nadzieję ,że  biorą udział  w konkursie ? Kupował ktoś ?

Ja kupowałam zeszyty akurat. Ale jeśli jest napis na puzzlach @Disney (pod tym kątem oglądałam właśnie zeszyty, a nie kto produkował), to na pewno jest to produkt na licencji Disney'a i mogą być. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

mia

#6559232 Napisano: 27.12.2018 14:07:53 w WC - rozmowy o wszystkim
toka napisał(a):

mam pytanie do młodych matek-ile może mieć wzrostu półroczny chłopiec ? Urodził się dosyć mały wazył 3100 chciałabym kupić jakieś ubranka ale nie mam pojęcia na jaki wzrost  emotka  

A nie lepiej coś bardziej uniwersalnego? W sensie, że nie musisz się przejmować wzrostem?
Są prześliczne skarpeteczko-buciczki w różnych sklepach (mam na myśli oczywiście te rozciągliwe), nawet w Rossmannie urocze Soxo widziałam, czy jakiś ręczniczek do kąpieli:
https://www.smyk....ek-ze-zlotym-rogiem/
Wiadomo, że każde niemowlę taki/e ma, ale zapas się przyda. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6558757 Napisano: 22.12.2018 12:30:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

barbe_66 napisał(a):

jest teraz jakis konkurs na tabletki do zmywarki:)?

W abc fairy emotka
jest w zapowiedziach  

A znalazł ktoś regulamin do tego konkursu? Na stronie abc nic mi się nie wyświetla. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6558133 Napisano: 19.12.2018 22:27:29 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Disney Leclerc - wymienię na Auchan Mk Cafe. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6557680 Napisano: 18.12.2018 14:16:49 w Karlsbad
No to zaczęli POLO. Moje naprawdę fajne zgłoszenie z ITM poszło się rąbać, a głupkowate z POLO nagrodzili.emotka
Finansowo jest ok, ale... czy to nie jest aby kwestia znany i nieznany numer telefonu? emotka

Jakby kto pytał, słane tradycyjnie w ostatni dzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6557607 Napisano: 18.12.2018 11:33:46 w Karlsbad
aerdna napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

Właśnie sms z przedostatniego dnia emotka

To myślicie że oni dniami lecą czy sklepami bo nie wi czy miec nadzieje

Obalam teorie. Słałam w ostatni dzień, późnym wieczorem. A smski dostałam wszystkie w piątek + wczoraj duble.

Oj, dobra kobieto... To obaliłaś też moją nadzieję. emotka
Przy okazji zorientowałam się, że telefon, który położyłam na czerwonej poduszce i okadzałam wonnościami, to je z Polo... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6557595 Napisano: 18.12.2018 11:11:00 w Karlsbad
jokan napisał(a):

ciekawe kiedy z Polo będą informować emotka

Jak skończą ITM, to zaczną się czołgać pewnie z Polo. Tam mniej mają, to i mniej smsów muszą dziennie puszczać, żeby swojski klimat utrzymać. emotka
Mogliby tylko wcześniej jeszcze przypomnieć sobie, że ja z ITM w ostatni dzień wysyłałam, i olać fakt, że numer telefonu jest im znany... emotka Wyświetl w wątku >>
3 jokan, bethan, deva 0

mia

#6557570 Napisano: 18.12.2018 10:23:14 w Udane wymiany - polecane nicki:)
miketyson,
Widzę, że mi tylko część wrzuciło w opinie. Więc jeszcze raz - BARDZO polecam i dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
1 miketyson 0

mia

#6557568 Napisano: 18.12.2018 10:18:55 w Udane wymiany - polecane nicki:)
@miketyson,
Bardzo, bardzo polecam - szybko, konkretnie i przemiły kontakt. emotka emotka Dziękuję! emotka
P.S.
Wpis z dużym opóźnieniem, ale wiadomo jak to przed świętami... emotka Wyświetl w wątku >>
1 miketyson 0

mia

#6557399 Napisano: 17.12.2018 17:29:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie lubię takich parchatych poniedziałków. emotka Mało w czym gram, a widać i tak za dużo. emotka
Mam nadzieję, że przynajmniej farsz do pierogów i uszek mi się dziś uda. Wyświetl w wątku >>