Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
PW
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A nie wiecie, że pierwsi będą ostatnimi i na odwrót?
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiemy, wiemy...
Nawet pewnie poczekamy, aż się regulamin pojawi na stronie, na wszelki wypadek
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie było minimum, kwota nie ma nic do rzeczy.
Z tych potencjalnych wybiorą jednego laureata na każdy sklep. Kryterium? Teoretycznie najlepsze hasło...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Obawiam się, że tego samego dowiem się na przeglądzie swojego...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A czy np. pisze Ci z zamiast y lub cos w tym rodzaju?
Jeśli tak, to wskoczył Ci Polski214 zamiast Polski i musisz to zmienić na pasku u dołu ekranu. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oby święte Twoje słowa... ale jakoś w to nie wierzę.
Ja się ewentualnie jeszcze łudzę nadzieją na rezerwę, jakimś szalonym zbiegiem okoliczności...
Pamiętam, że w Białym Stole też byli potencjalni (więc teoretycznie z rezerwą), a potem dziwnym trafem, ho ho po terminie jeszcze niektórzy dostali smsy z rezerwy
Tyle, że wtedy były 4 nagrody na sklep, a nie jedna, więc teraz szanse bliskie zeru, ale ja się tym łudzę
A poza tym... może dziadowskie te pralki?
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jeśli kogoś interesuje zakup na konkurs, proszę o info do 11-tej.
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tyleż.
Wyleciałam po wadze, jak większość
Mam tylko nadzieję, że to z powodu niedowagi, a nie nadwagi
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tego jeszcze nikt Ci nie powie, jak będzie w Arielu, ale prawdopodobnie tak. Tak przynajmniej było w Białym Stole, gdy chodziło o nagrody główne (wartość powyżej 1000 zl). Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O masz... a ja miałam nadzieje, że w Chojnicach to prawie nikt nie grywa... No to sobie sklep wybrałam
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiesz, jakbym miała pieniądze, to bym kupiła w sklepie
Sęk w tym, że tu jest mały problem...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to jesteśmy we dwie - moja ma 20 lat...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pewnie ta sama osoba, co moje Chojnice!
To niesprawiedliwość losu - zawsze gram z paragonem, zawsze jedno lub dwa zgłoszenia... Może właśnie dlatego, że na te same prawdziwe numery, mnie wyeliminowali delikatnie
Przenoszę się do topu wkurza mnie
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba tak, bo przeszły moje ciężkawe hasła w Kauflandzie, a naprawdę fajne w Ariel zdechło!
A moja pralka ma 20 lat i ledwo rzęzi!
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja do tej pory zawsze jak byłam potencjalna to i faktyczna... tak mi się udawało.
A teraz nic... kurczę, a to hasło było o wiele lepsze niż te na Kauflanda. Nie pojmę tej agencji
Dobra, chrzanię wszystko i pralki też, wyłączam telefon i idę do sklepu po zwykłe zakupy!
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A u mnie nic...
To wszystko przez te żarty...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Co do mojego, to zanim ktoś dostanie konwulsji, powiem szczerze, że jest to sprostowanie wczorajszej pomyłki w adresie mailowym (Kaufland)
Ale Aleks może ma coś innego
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O nie, to CZŁOWIEKIEM Jańka, to ja nie chce być!