Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4345774 Napisano: 07.05.2011 06:23:40 w Inne mniejsze markety
Czy ktoś z obecnych tu grał już w Intermarche w nowym konkursie Smolara? Jakiej skali trudności są pytania?
PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4345563 Napisano: 07.05.2011 04:37:06 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

alka7 napisał(a):

ja też zawsze mam swój paragon, jestem zawiedziona, a tak liczyłam,ze moje hasełko docenią i będzie nowa praleczka w domku, moja zardzewiała cała

No to jesteśmy we dwie - moja ma 20 lat... emotka

w poniedziałek do Leclerca biegiem marsz emotka emotka emotka

pralka za bonux i fairy emotka

sorki emotka nie od poniedziałku, lecz od wtorku 10 maja można startować po te pralki

Wiemy, wiemy... emotka
Nawet pewnie poczekamy, aż się regulamin pojawi na stronie, na wszelki wypadek emotka

a nie wiecie przypadkiem, że w wielu agencjach wygrywają pierwsze zgłoszenia a nie żadne hasła emotka emotka

kto pierwszy przy kasie i telefonie, ten potencjalnym laureatem emotka emotka emotka

A nie wiecie, że pierwsi będą ostatnimi i na odwrót? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4345550 Napisano: 07.05.2011 04:31:49 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mia napisał(a):

alka7 napisał(a):

ja też zawsze mam swój paragon, jestem zawiedziona, a tak liczyłam,ze moje hasełko docenią i będzie nowa praleczka w domku, moja zardzewiała cała

No to jesteśmy we dwie - moja ma 20 lat... emotka

w poniedziałek do Leclerca biegiem marsz emotka emotka emotka

pralka za bonux i fairy emotka

sorki emotka nie od poniedziałku, lecz od wtorku 10 maja można startować po te pralki

Wiemy, wiemy... emotka
Nawet pewnie poczekamy, aż się regulamin pojawi na stronie, na wszelki wypadek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4345258 Napisano: 07.05.2011 02:34:03 w Carrefour konkursy
dorfika napisał(a):

czy ktos może wytłumaczyc mi kwestię tych potencjalnych laureatów? Czy może byc tak, ze nagrode otrzyma ktoś, kto kupił droższy produkt? I czy było jakies minimum kwoty zakupu? (w regulaminie chyba nie okreslono... )

Nie było minimum, kwota nie ma nic do rzeczy.
Z tych potencjalnych wybiorą jednego laureata na każdy sklep. Kryterium? Teoretycznie najlepsze hasło... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4345163 Napisano: 07.05.2011 01:45:35 w Wkurza mnie...
karo108 napisał(a):

wkurza mnie, ze moj samochodzik nie przeszedl przegladu emotka ale najbardziej mnie wkurza, ze okazalo sie, ze jezdzilam rok autem, ktorym jazda kwalifikuje mnie do nagrody darwina emotka

Obawiam się, że tego samego dowiem się na przeglądzie swojego... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4344626 Napisano: 07.05.2011 10:20:06 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

Cos mi sie przestawilo na klawiaturze i nie moge pisac polskich znakow (naciskalam juz shift+ctrl-bez powodzenia).Moze ktos podpowie, co stalo.

A czy np. pisze Ci z zamiast y lub cos w tym rodzaju?
Jeśli tak, to wskoczył Ci Polski214 zamiast Polski i musisz to zmienić na pasku u dołu ekranu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4344146 Napisano: 07.05.2011 07:26:37 w Carrefour konkursy
ivisia napisał(a):

hmmm a jak myślicie - jest szansa, że jeszcze nie wszystkie Arielowe sklepy obdzwonione? emotka
mniej osób się chwaliło smskami, może poślą smsy w dwóch turach, druga po weekendzie? emotka
(wciąż się łudzę emotka )

Oby święte Twoje słowa... ale jakoś w to nie wierzę.
Ja się ewentualnie jeszcze łudzę nadzieją na rezerwę, jakimś szalonym zbiegiem okoliczności...
Pamiętam, że w Białym Stole też byli potencjalni (więc teoretycznie z rezerwą), a potem dziwnym trafem, ho ho po terminie jeszcze niektórzy dostali smsy z rezerwy emotka
Tyle, że wtedy były 4 nagrody na sklep, a nie jedna, więc teraz szanse bliskie zeru, ale ja się tym łudzę emotka
A poza tym... może dziadowskie te pralki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4343890 Napisano: 06.05.2011 10:02:46 w Zakupy na konkursy - usługi
Jutro będę w Intermarche.
Jeśli kogoś interesuje zakup na konkurs, proszę o info do 11-tej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4343833 Napisano: 06.05.2011 09:39:18 w GFK
fryteczka napisał(a):

+10 zdrowie

Tyleż.
Wyleciałam po wadze, jak większość emotka
Mam tylko nadzieję, że to z powodu niedowagi, a nie nadwagi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4343242 Napisano: 06.05.2011 07:03:36 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

czy w przypadku wygranej z ariela carrefour odsyła się potem oryginał pragonu? nigdy u nich nie wygrałam więc niewiem jakie mają praktyki ;( wie ktos? proszę pw pozdr

Tego jeszcze nikt Ci nie powie, jak będzie w Arielu, ale prawdopodobnie tak. Tak przynajmniej było w Białym Stole, gdy chodziło o nagrody główne (wartość powyżej 1000 zl). Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4343128 Napisano: 06.05.2011 06:23:09 w Carrefour konkursy
arab69 napisał(a):

kto zawsze zabiera Chojnice ?
nienawidzę tej agencji popie***onej.Niech spadają na drzewo pralki i alwaysy pompować.

O masz... a ja miałam nadzieje, że w Chojnicach to prawie nikt nie grywa... No to sobie sklep wybrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4342561 Napisano: 06.05.2011 02:11:57 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

mia napisał(a):

olunka napisał(a):

mnie wkurza, że to kolejny konkurs tqg w którym nie jestem nawet potencjalnym kandydatem na laureata,chyba zmieniła sie komisja emotka

Chyba tak, bo przeszły moje ciężkawe hasła w Kauflandzie, a naprawdę fajne w Ariel zdechło! emotka
A moja pralka ma 20 lat i ledwo rzęzi! emotka emotka emotka

no ja mam na sprzedanie praleczkę emotka

Wiesz, jakbym miała pieniądze, to bym kupiła w sklepie emotka
Sęk w tym, że tu jest mały problem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4342533 Napisano: 06.05.2011 02:05:42 w Carrefour konkursy
alka7 napisał(a):

No to jesteśmy we dwie - moja ma 20 lat... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4342516 Napisano: 06.05.2011 02:01:27 w Carrefour konkursy
alka7 napisał(a):

a kto ma bydgoszcz? u mnie na 5 smsów na 3 telefony wielkie nic emotka

Pewnie ta sama osoba, co moje Chojnice! emotka
To niesprawiedliwość losu - zawsze gram z paragonem, zawsze jedno lub dwa zgłoszenia... Może właśnie dlatego, że na te same prawdziwe numery, mnie wyeliminowali delikatnie emotka
Przenoszę się do topu wkurza mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4342437 Napisano: 06.05.2011 01:39:01 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

mnie wkurza, że to kolejny konkurs tqg w którym nie jestem nawet potencjalnym kandydatem na laureata,chyba zmieniła sie komisja emotka

Chyba tak, bo przeszły moje ciężkawe hasła w Kauflandzie, a naprawdę fajne w Ariel zdechło! emotka
A moja pralka ma 20 lat i ledwo rzęzi! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4342424 Napisano: 06.05.2011 01:35:52 w Carrefour konkursy
polec napisał(a):

żebym miała taką skuteczność w wygrywaniu, jak w byciu potencjalnym laureatem ostatnio, to byłby MEGA sukces
emotka emotka

Ja do tej pory zawsze jak byłam potencjalna to i faktyczna... tak mi się udawało.
A teraz nic... kurczę, a to hasło było o wiele lepsze niż te na Kauflanda. Nie pojmę tej agencji emotka
Dobra, chrzanię wszystko i pralki też, wyłączam telefon i idę do sklepu po zwykłe zakupy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4342368 Napisano: 06.05.2011 01:22:53 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

polec napisał(a):

Konkurs wiosenne pranie z Arielem w carrefour:
Milo Nam poinformować, że zostaliście panstwo FINALISTAMI konkursu. Z grona finalistów, zostaną wybrani LAUREACI itd...

i u mnie

A u mnie nic... emotka
To wszystko przez te żarty... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4342321 Napisano: 06.05.2011 01:12:17 w Carrefour konkursy
mia napisał(a):

No i jest sms od TQG! emotka

Co do mojego, to zanim ktoś dostanie konwulsji, powiem szczerze, że jest to sprostowanie wczorajszej pomyłki w adresie mailowym (Kaufland) emotka
Ale Aleks może ma coś innego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4342310 Napisano: 06.05.2011 01:08:12 w Carrefour konkursy
No i jest sms od TQG! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4342184 Napisano: 06.05.2011 12:36:46 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

mia napisał(a):

agamaty napisał(a):

mia bierze wszystkie pralki!