Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Toć i zima już był chyba...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Hm... kot wrócił i wysypka wróciła...
A co do kąpania, obsyp ją mąką ziemniaczaną i wyszczotkuj - to powinna znieść - może podziałać a la szampon w proszku...
W najgorszym wypadku będzie na odmianę cała biała
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A mówiłam Ci?! To nie wierzyłeś
Cieszę się, że kot z powrotem Cię ma...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokończenie? Takie, jakie sam wymyślisz
A jeśli chodzi Ci o początek, to licho wie który... ale generalnie sens właściwie ten sam
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie... to jest tzw. przesyt informacji.
Wkurza mnie to, że zamiast odczuwać żal i smutek jak rok temu, dostaję drgawek, gdy widzę stronę Onet na czarno i napis Smoleńsk...
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Klub Orsay (trzeba założyć kartę) - z okazji urodzin klubowiczki dostają bon 20 zł.
http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/clubView.shtml?lg=pl&dsp=cl&name=home&ori=ORSAYsitePL
Sprawdziłam na własnej skórze
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Totalnie nie mam pomysłu na tego Kauflanda... a skoro paragon jest, to trzeba coś stworzyć
Z innej beczki - jeśli dobrze rozumiem regulamin, to w Wosebie można zdobyć jedną nagrodę dzienną, ale w każdym etapie, czyli mogę próbować jeszcze raz?
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wiem, bo ja Xenea odpuściłam, z założenia, że produkt mi niepotrzebny
Pewnie będzie coś a la testowanie (!!!) i potem ze wszystkich opinii wybiorą najlepsze...
A IS pewnie znowu odpuszczę, raz, że ze mnie taka wiosna jak z Baby Jagi wróżka, a dwa, że mnie nagroda główna wystrasza
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki
No to ja w sumie już na nic nie czekam, chyba że się na tego Ajaxa zdecyduję... Jakoś ostatnio mało konkursów takich co mi odpowiada, albo ja się zbyt wybredna robię!
Idę zobaczyć, co to za nowa wiosna z IS się objawiła... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie martw się, koty czasem mają takie wycieczki... nawet nie planowane...
Mój śp. kot, jak się na mnie obraził, że dziecko urodziłam i w dodatku jeszcze przywiozłam do domu, to spylił na miesiąc
Po miesiącu wrócił, lekko zdziczały, ale przeżył i wrócił (dodam, że to był kot stricte domowy, który teoretycznie nie miał prawa sobie sam poradzić bez domu)... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Boże, jak mi przykro...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Więc po raz trzeci, to znaczy w trzecim topie, GRATULACJE!
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Również!!!
To teraz spokojnie mogę się zabrać do sprzątania...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No chyba trwa do 10.04... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No chyba z wczoraj...
Wysyłałam jedno w sobotę, a drugie wczoraj, więc chyba nie ma innej opcji?..
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wobec 6 x 100 Jańka i tak odpadam w przedbiegach, ale jednak się cieszę
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja na Rossnecie w sumie już wygrałam sporo ( w tym dwa razy Spa), więc absolutnie nie mam do nich żadnych ale, tyle że od Nowego Roku trwała taka zła passa, że juz naprawdę myślałam, iż to u mnie koniec nagród Rossnetowych
A tak swoja drogą, to zdradź, na co postawiłaś? Bo ja tym razem na lekko dowcipną prozę...
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O jak zazdraszczam, tak go chciałam!!! Gratulacje!
.......
Ale i ja się strasznie cieszę, bo mam jakiś zestaw w pocieszeniu!
Rossnet się w końcu dla mnie odczarował !
Wyświetl w wątku >>