Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4275139 Napisano: 08.04.2011 09:51:53 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

skorpik26 napisał(a):

janiek napisał(a):

Ciekawe kto dzisiaj w Intermarche wygra 50 000zł
Miałem 6x 100zł

dzisiaj? a finał nie miał byc 14 kwietnia?

Konkurs został podzielony na dwa etapy, które odpowiadają dwóm tygodniom trwania konkursu.
Pierwszy etap będzie trwał od 31.03.2011r. do dnia 07.04.2011r., natomiast drugi etap będzie
trwał od 08.04.2011r. do 14.04.2011r.

W pierwszym etapie trwania konkursu zostanie wyłonionych łącznie 41 laureatów nagród,
w tym:
5.2.1 spośród zgłoszeń zarejestrowanych w każdym dniu trwania pierwszego etapu, codziennie
pięciu laureatów nagród dziennych. W trakcie trwania pierwszego etapu konkursu wyłonionych
będzie łącznie 40 laureatów nagród dziennych
5.2.2 dodatkowo, na zakończenie pierwszego etapu, spośród laureatów nagród dziennych
z tego etapu zostanie wyłoniony jeden laureat nagrody głównej w pierwszym etapie konkursu.

No cóż gratuluję zwycięzcy - wygrana moje marzenie przy ciągłym debecie na koncie emotka
Niestety Smolar mnie nie docenił i nawet na stówę się nie załapałam... Dobrze chociaż, że kawa, która kupiłam, da się pić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4275078 Napisano: 08.04.2011 09:23:39 w Inne mniejsze markety
kadjas123 napisał(a):

janiek napisał(a):

Ciekawe kto dzisiaj w Intermarche wygra 50 000zł
Miałem 6x 100zł

pewnie tak jak ostatnio wygra osoba, z miejscowości w której wcale nie było urny emotka /konk urnowy/ a gościu rozwożący kosze z tegoz konkursu bez pytania informował /nie wiem w jakim celu / kim jest ta osoba emotka

Jaka urna? emotka To chyba nie ten konkurs... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4274413 Napisano: 07.04.2011 10:03:33 w Carrefour konkursy
79magda napisał(a):

musztarda napisał(a):

79magda napisał(a):

inka pisze w MDW, że Karlsbad dzwoni z 24 emotka fony więc w dłonie emotka

niektorzy tylu dloni nie posiadaja emotka

Ale ludzie mogą trzymać emotka emotka

Jak to było?
Wszyscy ludzie... prezydenta? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4273955 Napisano: 07.04.2011 07:08:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
veyna napisał(a):

mia napisał(a):

veyna napisał(a):

Miesiąc temu wygrałam metamorfozę w aferze fryzjera miałam dostać fotki po 2 tygodniach od sesji .Niestety firma okazała się nieprofesjonalna nie dostałam fotek a moje włosy wyglądały jak siano . Dojechałam tam na własny koszt ( normalka ) ale proszę o wsparcie komentarzami pod postem mojej mamy , miałam wszyte pasma zakręcone potem lokówką na drugi dzień wyglądały jak siano tak chyba nie powinno byc wyrywałam je siłą z własnymi włosami . chodzi mi tylko o to aby dali mi w konću zdjęcia z sesji o której marzyłam prooooosze o wsparcie komentarzami na ich profilu http://www.facebo...ryzjera/313773975385

Mówisz i masz - to znaczy post.
Jak przeczytałam to, co piszesz, to mój własny włos mi się zjeżył na głowie... emotka

nie widac tam nic

Jest, tylko FB coś ostatnio ma kłopoty z widocznością postów. Dla Aferzystów na pewno jest widoczny emotka
Teraz ktoś dopisał już drugi. Powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4273890 Napisano: 07.04.2011 06:48:36 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie wiatrzysko za oknem emotka

u mnie tak wieje,że mało okna nie wypadną emotka

u mnie też jest emotka masakra emotka emotka emotka i do kogo mieć pretensje ze taki ogromny ten wiatr emotka

i jeszcze wkurza mnie elseve i nivea na fb emotka gram i gram i nic nie mogę ugrac emotka a już mnie to do wściekłości doprowadzi emotka

To samo, tylko ja już nawet się nie staram ugrać...
A co do wiatru, to chyba się ktoś odpukać, powiesił emotka Jeszcze moment i mi się mój własny stary świerk zwali na balkon! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4273888 Napisano: 07.04.2011 06:45:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
veyna napisał(a):

Miesiąc temu wygrałam metamorfozę w aferze fryzjera miałam dostać fotki po 2 tygodniach od sesji .Niestety firma okazała się nieprofesjonalna nie dostałam fotek a moje włosy wyglądały jak siano . Dojechałam tam na własny koszt ( normalka ) ale proszę o wsparcie komentarzami pod postem mojej mamy , miałam wszyte pasma zakręcone potem lokówką na drugi dzień wyglądały jak siano tak chyba nie powinno byc wyrywałam je siłą z własnymi włosami . chodzi mi tylko o to aby dali mi w konću zdjęcia z sesji o której marzyłam prooooosze o wsparcie komentarzami na ich profilu http://www.facebo...ryzjera/313773975385

Mówisz i masz - to znaczy post.
Jak przeczytałam to, co piszesz, to mój własny włos mi się zjeżył na głowie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4270997 Napisano: 06.04.2011 04:54:12 w Inne mniejsze markety
29renata napisał(a):

Czy ktoś sprawdzał regulamin w biurze obsługi klienta w Kauflandzie, do kiedy można wysyłać SMSy na Troszczymy sie o rodzinne wydatki, kiedy będą informować o wygranej i czy 1 osoba może wygrać więcej niz jedną nagrodę?

Jeden uczestnik - jedna nagroda.
Wedle tego regulaminu konkurs trwa do 10.04.
Informować będą w ciągu 10 dni od posiedzenia komisji, tylko nie wiadomo kiedy posiedzenie emotka
Znowu akcja: finaliści, z których dopiero wytypują laureatów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4270807 Napisano: 06.04.2011 03:45:33 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wkurzam się sama na siebie - kupuję produkty na konkursy , które są mi często niepotrzebne - pięknie sobie rozplanowuję, rozpisuję a potem się okazuje ,że źle spojrzałam na kalendarz i konkurs się skończył w niedzielę a nie w poniedziałek - załatwiłam się tak i z żywcem w Realu i z wii w Leclercu emotka
chciałam dopracować hasełka to i mam emotka

O, widzę pokrewną duszę!... emotka
W temacie - wkurza mnie Woseba, a raczej fakt, że nie trafiłam w gust organizatorów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4269004 Napisano: 05.04.2011 07:44:56 w Rossmann
olciazzz napisał(a):

mia napisał(a):

79magda napisał(a):

mia musisz teraz zagrać na chomika... emotka

Obawiam się, że i chomik nie pomoże, jeśli namierzyli moje IP... emotka

zmienne IP też nie pomaga emotka

I tak nie mam zmiennego. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4268958 Napisano: 05.04.2011 07:24:20 w Wkurza mnie...
Wszystko po trochę...
A na dodatek nie poszłam na wygrane KNO, sama nawet do końca nie wiem dlaczego... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4267996 Napisano: 05.04.2011 12:10:16 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

morbias napisał(a):

Elnett.... No nawet lakier nie wpadł gorzej niż rossnet emotka emotka

nic nie mów... mam to samo..

Łączę się w bólu... emotka
Od początku tygodnia wszystko do d... znowu. Nawet tych chrzanionych zestawów Elseve wygrać nie potrafię, więc liczyłam tu na kreatywność... świetnie mi wyszło! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4267632 Napisano: 05.04.2011 10:18:16 w Inne mniejsze markety
rwas napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

a w kauflandzie to muszabyc 2 produkty tego samego rodzaju czy moze byc np jeden bonux i jeden ariel?

nigdzie nie jest napisane, ale zawsze można rózne emotka

dzięki. co jest najtańsze?

fairy emotka

Saszetka odplamiacza Ariel - coś 2,49 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4266002 Napisano: 04.04.2011 01:49:42 w Rossmann
79magda napisał(a):

mia musisz teraz zagrać na chomika... emotka

Obawiam się, że i chomik nie pomoże, jeśli namierzyli moje IP... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4265973 Napisano: 04.04.2011 01:40:09 w Rossmann
lucja napisał(a):

mp36 napisał(a):

ja bralam kilka razy udział w konkursach na rossnecie i nigdy mi sie jeszcze nie udalo wygrac

Ja przez rok czasu brałam udział w większości konkursów i ani razu nie wygrałam.

Ostatnio jednak wygrywam w prawie każdym, w którym biorę udział.

Niech żywi nie tracą nadziei...

emotka

A to mniej więcej na odwrót niż ja... emotka
Od Nowego Roku wszystko zdechło... może wyczerpałam już swoja pule nagród na Rossnecie i gdzieś mnie tam odhaczyli? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4265608 Napisano: 04.04.2011 11:17:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dwie kolejne i ostatnie koszulki z Dove emotka
Nie wiem, tylko dlaczego wszystkie L, jak przy każdej był inny rozmiar podawany... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4265556 Napisano: 04.04.2011 10:51:39 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mio napisał(a):

kurcze cos mało konkow osttanio na ross i nedzne takie emotka

No co Ty emotka Nie chcesz zapasu Xenea hehe ?? emotka

Nawet nie brałam udziału... Z góry gratuluję nagrody zdobywcom! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4265153 Napisano: 04.04.2011 08:17:27 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Jak myślicie ? Dużo dużo duzo większe jest prawdopodobieństwo wygrania w konku, gdzie trzeba mieć paragon ? Tam gra mniej osób ? Czy tyle samo co w zwykłych konkach ?

Oczywiście, że dużo większe. Po pierwsze wtedy odpowiedzi idą tylko z tylu kont ile jest paragonów. Po drugie, wtedy ocenia komisja nie Rossnetu, tylko sponsora i niektóre się nawet dosyć starają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4265141 Napisano: 04.04.2011 08:13:24 w Rossmann
ango napisał(a):

A czy Rossnet kończy akcje konkursowe? Został tylko jeden konkursik emotka

Nie sądzę... Oni maja tak fazami, pewnie potem znowu naraz sypną dziesięć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4264769 Napisano: 03.04.2011 09:01:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
henryczka62 napisał(a):

anava napisał(a):

Czy były gdzieś wyniki tego konkursu??

https://www.e-kon...rticles-2-77761.html

wyniki mają być 8.04

Być może na FB podadzą wcześniej, ale nie obiecywali zbytnio... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4264707 Napisano: 03.04.2011 08:24:15 w GFK
malinowaona napisał(a):

Szanowni Państwo,
GfK Polonia, jeden z największych instytutów badawczych w Polsce,
ma przyjemność zaprosić do współpracy przy projekcie, który dostarcza ważnych danych o warunkach życia Polaków. Badanie, w którym udział Państwu proponujemy polega na rejestrowaniu codziennych zakupów artykułów spożywczych i chemicznych przy wykorzystaniu elektronicznego skanera.

To unikalna metoda stosowana w wielu krajach na świecie.
W podziękowaniu za zaangażowanie oferujemy wiele atrakcyjnych upominków, między innymi: nagrody rzeczowe, nagrody pieniężne oraz katalog z upominkami do wyboru.
Warto podkreślić, że udział w projekcie jest przywilejem jedynie wybranej grupy gospodarstw domowych w Polsce.
Aby rozpocząć współpracę z nami, prosimy
o wypełnienie krótkiej ankiety:
Warto się pospieszyć, bo decyduje kolejność zgłoszeń!
Zapraszamy!

Czy ktoś to miał?

Ktoś o tym kiedyś pisał, że już dawno miał jakiś skaner i coś tam...
Ale codziennych? Bosze, to nie dla mnie, już i tak mam za dużo codziennych spraw na głowie... Zadowolę się ankietami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0