Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4273955 Napisano: 07.04.2011 07:08:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
veyna napisał(a):

mia napisał(a):

veyna napisał(a):

Miesiąc temu wygrałam metamorfozę w aferze fryzjera miałam dostać fotki po 2 tygodniach od sesji .Niestety firma okazała się nieprofesjonalna nie dostałam fotek a moje włosy wyglądały jak siano . Dojechałam tam na własny koszt ( normalka ) ale proszę o wsparcie komentarzami pod postem mojej mamy , miałam wszyte pasma zakręcone potem lokówką na drugi dzień wyglądały jak siano tak chyba nie powinno byc wyrywałam je siłą z własnymi włosami . chodzi mi tylko o to aby dali mi w konću zdjęcia z sesji o której marzyłam prooooosze o wsparcie komentarzami na ich profilu http://www.facebo...ryzjera/313773975385

Mówisz i masz - to znaczy post.
Jak przeczytałam to, co piszesz, to mój własny włos mi się zjeżył na głowie... emotka

nie widac tam nic

Jest, tylko FB coś ostatnio ma kłopoty z widocznością postów. Dla Aferzystów na pewno jest widoczny emotka
Teraz ktoś dopisał już drugi. Powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4273890 Napisano: 07.04.2011 06:48:36 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie wiatrzysko za oknem emotka

u mnie tak wieje,że mało okna nie wypadną emotka

u mnie też jest emotka masakra emotka emotka emotka i do kogo mieć pretensje ze taki ogromny ten wiatr emotka

i jeszcze wkurza mnie elseve i nivea na fb emotka gram i gram i nic nie mogę ugrac emotka a już mnie to do wściekłości doprowadzi emotka

To samo, tylko ja już nawet się nie staram ugrać...
A co do wiatru, to chyba się ktoś odpukać, powiesił emotka Jeszcze moment i mi się mój własny stary świerk zwali na balkon! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4273888 Napisano: 07.04.2011 06:45:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
veyna napisał(a):

Miesiąc temu wygrałam metamorfozę w aferze fryzjera miałam dostać fotki po 2 tygodniach od sesji .Niestety firma okazała się nieprofesjonalna nie dostałam fotek a moje włosy wyglądały jak siano . Dojechałam tam na własny koszt ( normalka ) ale proszę o wsparcie komentarzami pod postem mojej mamy , miałam wszyte pasma zakręcone potem lokówką na drugi dzień wyglądały jak siano tak chyba nie powinno byc wyrywałam je siłą z własnymi włosami . chodzi mi tylko o to aby dali mi w konću zdjęcia z sesji o której marzyłam prooooosze o wsparcie komentarzami na ich profilu http://www.facebo...ryzjera/313773975385

Mówisz i masz - to znaczy post.
Jak przeczytałam to, co piszesz, to mój własny włos mi się zjeżył na głowie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4270997 Napisano: 06.04.2011 04:54:12 w Inne mniejsze markety
29renata napisał(a):

Czy ktoś sprawdzał regulamin w biurze obsługi klienta w Kauflandzie, do kiedy można wysyłać SMSy na Troszczymy sie o rodzinne wydatki, kiedy będą informować o wygranej i czy 1 osoba może wygrać więcej niz jedną nagrodę?

Jeden uczestnik - jedna nagroda.
Wedle tego regulaminu konkurs trwa do 10.04.
Informować będą w ciągu 10 dni od posiedzenia komisji, tylko nie wiadomo kiedy posiedzenie emotka
Znowu akcja: finaliści, z których dopiero wytypują laureatów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4270807 Napisano: 06.04.2011 03:45:33 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wkurzam się sama na siebie - kupuję produkty na konkursy , które są mi często niepotrzebne - pięknie sobie rozplanowuję, rozpisuję a potem się okazuje ,że źle spojrzałam na kalendarz i konkurs się skończył w niedzielę a nie w poniedziałek - załatwiłam się tak i z żywcem w Realu i z wii w Leclercu emotka
chciałam dopracować hasełka to i mam emotka

O, widzę pokrewną duszę!... emotka
W temacie - wkurza mnie Woseba, a raczej fakt, że nie trafiłam w gust organizatorów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4269004 Napisano: 05.04.2011 07:44:56 w Rossmann
olciazzz napisał(a):

mia napisał(a):

79magda napisał(a):

mia musisz teraz zagrać na chomika... emotka

Obawiam się, że i chomik nie pomoże, jeśli namierzyli moje IP... emotka

zmienne IP też nie pomaga emotka

I tak nie mam zmiennego. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4268958 Napisano: 05.04.2011 07:24:20 w Wkurza mnie...
Wszystko po trochę...
A na dodatek nie poszłam na wygrane KNO, sama nawet do końca nie wiem dlaczego... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4267996 Napisano: 05.04.2011 12:10:16 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

morbias napisał(a):

Elnett.... No nawet lakier nie wpadł gorzej niż rossnet emotka emotka

nic nie mów... mam to samo..

Łączę się w bólu... emotka
Od początku tygodnia wszystko do d... znowu. Nawet tych chrzanionych zestawów Elseve wygrać nie potrafię, więc liczyłam tu na kreatywność... świetnie mi wyszło! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4267632 Napisano: 05.04.2011 10:18:16 w Inne mniejsze markety
rwas napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

a w kauflandzie to muszabyc 2 produkty tego samego rodzaju czy moze byc np jeden bonux i jeden ariel?

nigdzie nie jest napisane, ale zawsze można rózne emotka

dzięki. co jest najtańsze?

fairy emotka

Saszetka odplamiacza Ariel - coś 2,49 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4266002 Napisano: 04.04.2011 01:49:42 w Rossmann
79magda napisał(a):

mia musisz teraz zagrać na chomika... emotka

Obawiam się, że i chomik nie pomoże, jeśli namierzyli moje IP... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4265973 Napisano: 04.04.2011 01:40:09 w Rossmann
lucja napisał(a):

mp36 napisał(a):

ja bralam kilka razy udział w konkursach na rossnecie i nigdy mi sie jeszcze nie udalo wygrac

Ja przez rok czasu brałam udział w większości konkursów i ani razu nie wygrałam.

Ostatnio jednak wygrywam w prawie każdym, w którym biorę udział.

Niech żywi nie tracą nadziei...

emotka

A to mniej więcej na odwrót niż ja... emotka
Od Nowego Roku wszystko zdechło... może wyczerpałam już swoja pule nagród na Rossnecie i gdzieś mnie tam odhaczyli? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4265608 Napisano: 04.04.2011 11:17:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dwie kolejne i ostatnie koszulki z Dove emotka
Nie wiem, tylko dlaczego wszystkie L, jak przy każdej był inny rozmiar podawany... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4265556 Napisano: 04.04.2011 10:51:39 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mio napisał(a):

kurcze cos mało konkow osttanio na ross i nedzne takie emotka

No co Ty emotka Nie chcesz zapasu Xenea hehe ?? emotka

Nawet nie brałam udziału... Z góry gratuluję nagrody zdobywcom! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4265153 Napisano: 04.04.2011 08:17:27 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Jak myślicie ? Dużo dużo duzo większe jest prawdopodobieństwo wygrania w konku, gdzie trzeba mieć paragon ? Tam gra mniej osób ? Czy tyle samo co w zwykłych konkach ?

Oczywiście, że dużo większe. Po pierwsze wtedy odpowiedzi idą tylko z tylu kont ile jest paragonów. Po drugie, wtedy ocenia komisja nie Rossnetu, tylko sponsora i niektóre się nawet dosyć starają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4265141 Napisano: 04.04.2011 08:13:24 w Rossmann
ango napisał(a):

A czy Rossnet kończy akcje konkursowe? Został tylko jeden konkursik emotka

Nie sądzę... Oni maja tak fazami, pewnie potem znowu naraz sypną dziesięć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4264769 Napisano: 03.04.2011 09:01:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
henryczka62 napisał(a):

anava napisał(a):

Czy były gdzieś wyniki tego konkursu??

https://www.e-kon...rticles-2-77761.html

wyniki mają być 8.04

Być może na FB podadzą wcześniej, ale nie obiecywali zbytnio... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4264707 Napisano: 03.04.2011 08:24:15 w GFK
malinowaona napisał(a):

Szanowni Państwo,
GfK Polonia, jeden z największych instytutów badawczych w Polsce,
ma przyjemność zaprosić do współpracy przy projekcie, który dostarcza ważnych danych o warunkach życia Polaków. Badanie, w którym udział Państwu proponujemy polega na rejestrowaniu codziennych zakupów artykułów spożywczych i chemicznych przy wykorzystaniu elektronicznego skanera.

To unikalna metoda stosowana w wielu krajach na świecie.
W podziękowaniu za zaangażowanie oferujemy wiele atrakcyjnych upominków, między innymi: nagrody rzeczowe, nagrody pieniężne oraz katalog z upominkami do wyboru.
Warto podkreślić, że udział w projekcie jest przywilejem jedynie wybranej grupy gospodarstw domowych w Polsce.
Aby rozpocząć współpracę z nami, prosimy
o wypełnienie krótkiej ankiety:
Warto się pospieszyć, bo decyduje kolejność zgłoszeń!
Zapraszamy!

Czy ktoś to miał?

Ktoś o tym kiedyś pisał, że już dawno miał jakiś skaner i coś tam...
Ale codziennych? Bosze, to nie dla mnie, już i tak mam za dużo codziennych spraw na głowie... Zadowolę się ankietami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4264626 Napisano: 03.04.2011 07:52:47 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Always trwał do 31.03 emotka

Zgadza się... a czy ktoś tu mówił inaczej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4264582 Napisano: 03.04.2011 07:28:51 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mia napisał(a):

A jeszcze bardziej mnie wkurza, że znowu nie doczytałam regulaminu i dopiero teraz zauważyłam, że w Always jest bon na sklep, więc nie wiem po jaki grzyb nabyłam dwa paragony... sama sobie robię konkurencję chyba emotka

Ale przecież oni i tak powiadomią finalistów (czyli: laureatów + rezerwę), więc co Ci szkodzi mieć 2 paragony, za jeden będzie autko, za drugi bon emotka Poza tym, Alwaysy są tanie emotka

Na autko z tym co spłodziłam niestety nie liczę... poza tym nie mam Carrefoura u siebie i udatnie zawracałam koleżance głowę o zakupy, w tym rzecz... a przez to głupio mi jej było zawracać już głowę o więcej niż jednego Ariela i w efekcie tam, gdzie jest o co się bić (pralka) mam jeden paragon emotka
Krótko mówiąc d...a ze mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4264565 Napisano: 03.04.2011 07:20:01 w Wkurza mnie...
Że kompletnie brak mi weny, a do jutra muszę napisać dwa hasła, skoro już mam paragony emotka
A jeszcze bardziej mnie wkurza, że znowu nie doczytałam regulaminu i dopiero teraz zauważyłam, że w Always jest bon na sklep, więc nie wiem po jaki grzyb nabyłam dwa paragony... sama sobie robię konkurencję chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0