Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4264626 Napisano: 03.04.2011 07:52:47 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Always trwał do 31.03 emotka

Zgadza się... a czy ktoś tu mówił inaczej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4264582 Napisano: 03.04.2011 07:28:51 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mia napisał(a):

A jeszcze bardziej mnie wkurza, że znowu nie doczytałam regulaminu i dopiero teraz zauważyłam, że w Always jest bon na sklep, więc nie wiem po jaki grzyb nabyłam dwa paragony... sama sobie robię konkurencję chyba emotka

Ale przecież oni i tak powiadomią finalistów (czyli: laureatów + rezerwę), więc co Ci szkodzi mieć 2 paragony, za jeden będzie autko, za drugi bon emotka Poza tym, Alwaysy są tanie emotka

Na autko z tym co spłodziłam niestety nie liczę... poza tym nie mam Carrefoura u siebie i udatnie zawracałam koleżance głowę o zakupy, w tym rzecz... a przez to głupio mi jej było zawracać już głowę o więcej niż jednego Ariela i w efekcie tam, gdzie jest o co się bić (pralka) mam jeden paragon emotka
Krótko mówiąc d...a ze mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4264565 Napisano: 03.04.2011 07:20:01 w Wkurza mnie...
Że kompletnie brak mi weny, a do jutra muszę napisać dwa hasła, skoro już mam paragony emotka
A jeszcze bardziej mnie wkurza, że znowu nie doczytałam regulaminu i dopiero teraz zauważyłam, że w Always jest bon na sklep, więc nie wiem po jaki grzyb nabyłam dwa paragony... sama sobie robię konkurencję chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4263540 Napisano: 03.04.2011 08:16:18 w Konkursy ABC
nineczka17 napisał(a):

mia napisał(a):

Mam pytanie, które pewnie już kiedyś padło, ale nie mogę znaleźć w wątku emotka
Co oni uznają za sklepy ABC? W moim mieście wg ich strony jest ponad 10, w praktyce może jeden się ostał... na niektórych nawet jeszcze są szyldy ABC, ale ani gazetek promocyjnych, ani cen promocyjnych, ani oczywiście żadnego ABC na paragonie...
Miał ktoś taką sytuacje, że wygrał, a paragon miał z takiego sklepu, który tylko u nich na stronie figuruje jako ABC?

może warto zadzwonić do ABC by to sprawdzić czy ten sklep jeszcze z nimi współpracuje

w moim też ani gazetki nie ma, ani cen gazetkowych, ani na paragonie ABC ale jest na ich stronie emotka emotka i nie mam problemów z uznaniem paragonu emotka

Dzięki, no to zaryzykuję, bo sklep mam dosłownie dwa kroki od domu. Na ich stronie jest i szyld na nim jak byk ABC emotka A przez przypadek od ekspedientki się dowiedziałam, że już od x lat nie są w tej sieci... Ale przecież mogłam tego nie wiedzieć, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4263315 Napisano: 02.04.2011 09:54:10 w Konkursy ABC
Mam pytanie, które pewnie już kiedyś padło, ale nie mogę znaleźć w wątku emotka
Co oni uznają za sklepy ABC? W moim mieście wg ich strony jest ponad 10, w praktyce może jeden się ostał... na niektórych nawet jeszcze są szyldy ABC, ale ani gazetek promocyjnych, ani cen promocyjnych, ani oczywiście żadnego ABC na paragonie...
Miał ktoś taką sytuacje, że wygrał, a paragon miał z takiego sklepu, który tylko u nich na stronie figuruje jako ABC? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4262092 Napisano: 02.04.2011 12:23:55 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

Wkurza mnie, ze po siedmiu latach chyba dostałem uczculenia na mojego futrzaka emotka Czy to możliwe?

Niestety, wszystko jest możliwe...
U mnie sie pojawiła nagle alergia na domowego od lat zwierzaka, jak byłam w ciąży (zmiany hormonalne)... ale to chyba raczej Ciebie nie dotyczy emotka
A może... przedwczesna andropauza? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4261732 Napisano: 02.04.2011 09:33:26 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

wyjaśniam, że wczorajsza informacja o wygranym rowerze to był żart na 1 kwietnia emotka

specjalnie podałam zawyżoną (mam nadzieję) liczbę drzew emotka

emotka emotka emotka
Ziolko, jakie szczęście , że nie brałam udziału w tym konkursie... To był najlepszy żart wczorajszego dnia, zdecydowanie emotka
I mam nadzieję, że wygrasz ten rower! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4259673 Napisano: 01.04.2011 10:12:43 w Rossmann
psemulek napisał(a):

jest Fenjal emotka

A żebyś pękła... Gratulacje tym większe, że bez paragonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4259657 Napisano: 01.04.2011 10:09:36 w Rossmann
olciak napisał(a):

jak co roku o tej porze są prezenty emotka
http://www.rossnet.pl/prezenty/

Żeby ich pogięło... emotka
............
A z Fenjal znowu nic... zła jestem, bo mnie naszło na te kosmetyki Fenjal i na żadnym portalu nie udało mi się ich wygrać! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4259630 Napisano: 01.04.2011 09:59:41 w PLAGIATY
joan napisał(a):

mia napisał(a):

raia2006 napisał(a):

konkurs hyundaia!

http://www.facebo...otif_t=share_comment

emotka emotka emotka

Wiecie, co mnie najbardziej wkurzyło??? Że to zwycięskie hasło bardzo mi się spodobało... emotka

Bo jest naprawdę dobre... i dlatego wygrało już... hm... drugi raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4259614 Napisano: 01.04.2011 09:55:36 w PLAGIATY
0 0

mia

#4259432 Napisano: 01.04.2011 08:50:08 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

A ja się cieszę, że już 10.30, a mnie jeszcze nikt nie wkręcił... a jestem wybitnie podatna, więc zwykle wszelkie fantazje żartownisiów skupiają się na mnie emotka oby do wieczora emotka

mia, gratki, a skąd taka wygrana?

joansłonce Ty moje, rozumiem, że koledze nie pokazywałaś kreseczek emotka

Wyspa Zdrowia - to tylko dwa dni, ale dwa kroki od domu, i to mnie bardzo cieszy emotka
Mąż uwierzył, bo ja do Spa mam wybitne szczęście emotka Od stycznia 2010 to jest czwarte, z tym, że tamte bardziej wypasione... wszystkie na teksty, bo do losowań nie mam szczęścia.
Mąż uwierzył i... wściekł się - zapytał, jak tam mi praca naukowa idzie emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4259387 Napisano: 01.04.2011 08:33:51 w Dziś cieszę się z.....
Mimo paskudnej pogody cieszę się z pierwszego dnia kwietnia (to już NA PEWNO wiosenny miesiąc) i z tego, ze dobrze się zaczął - mailem o wygranym dwudniowym pobycie w SPA emotka
A dodatkowo bawi mnie to, że jak napisałam o tym w MDW wśród wszystkich dzisiejszych samochodów i skuterów, to pewnie nikt nie wziął tego poważnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4259332 Napisano: 01.04.2011 08:19:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pięknie wydana książka o kwiatach doniczkowych polecanych przez panią Dykiel ( podejrzewam, ze o kwiatach to ja wiem więcej niż ona emotka ) z konkursu na FB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4259180 Napisano: 01.04.2011 07:01:32 w Wkurza mnie...
agasiam napisał(a):

O matko jak mi się dziś ciśnienie podniosło. Czy ja się kiedyś nauczę. Znowu konkurs klikany, a obiecywałam sobie że w tym roku koniec z tym. I co mam za swoje. Zbieram te punkty ciesze że jestem na pierwszym miejscu a dziś rano zonk. W nocy ktoś uzbierał dwukrotnie więcej głosów. No i jak tu się bawić emotka

Wrzuć sobie opis w stopkę tak, jak ja... Co mnie jakiś konkurs klikany zaczyna kusić, to patrzę na stopkę i sobie przypominam, jaka masakra to była i swoja obietnicę emotka
Niezależnie od tego, życzę powodzenia - może jeszcze uda się wygrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4259033 Napisano: 31.03.2011 10:57:03 w Dziś cieszę się z.....
fryz napisał(a):

fryz napisał(a):

Ciesze sie z biletow rmfu, udalo mi sie namowc znajomych i jedziemy cala paczka na film emotka

O matko ale sie usmialam na tym filmie emotka Kto byl jeszcze w krakowie chwalcie sie emotka

Dzieciaki były najlepsze! emotka emotka emotka
Ja byłam akurat na drugim końcu Polski, ale wrażenia te same... Potrzebny był mi taki film na koniec (no, prawie koniec) trudnego tygodnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4259027 Napisano: 31.03.2011 10:53:13 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

melissa napisał(a):

bobilcia napisał(a):

że zostawiam rozwiązywanie konków na ostatnią chwilę

Możemy sobie podać ręce - w ten sposób znowu zostałam z paragonami,na które nie zdążyłam wysłać zgłoszeń:(
I nie wzięłam udziału w tylu fajnych konkursach:(

myslalam, ze tylko ja tak mam emotka w ostatniej chwili wyslslam zgloszenie na gellwe, na airwicka wyssllam jakies brednie....a na reszte nie zdazylam emotka

Jejku, sorry, ale jak się cieszę, że nie tylko ja tak mam!
Chyba wszystkich przebiję, bo w ostatniej chwili wysłałam na Always taki szajs, że nie tylko o wymarzonym samochodzie, ale i o stówce nie ma co marzyc emotka a będąc dziś wieczorem w CH m.in. w Tesco, zapomniałam kupić dezodorant Playboya, na który to konkurs tekst wcześniej obmyśliłam... emotka
emotka emotka I to chyba niezły tekst... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4258803 Napisano: 31.03.2011 08:31:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Cudowny bukiet pachnących różowych hiacyntów z Poczty Hiacyntowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4257044 Napisano: 31.03.2011 07:28:47 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

Dzisiaj kończy się tyle konkursów, a ja mam mnóstwo pracy.. Jeszcze z maluchem trzeba wyjść na dwór, bo w taką piękną pogodę nie będe trzymać Go w domu.. echh.. doba jest za krótka!

Dokładnie... wychodzę niedługo do pracy i w domu będę o 22-ej emotka
Nie wiem, co ja z tych odznaczonych konkursów zdążę wysłać... to co do tej pory napisałam, to wyszło na odwal emotka emotka
I jeszcze zero weny! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4256358 Napisano: 30.03.2011 07:04:35 w skojarzenia
Jola Rutowicz - kicz Wyświetl w wątku >>
0 0