Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Zgadza się... a czy ktoś tu mówił inaczej?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Na autko z tym co spłodziłam niestety nie liczę... poza tym nie mam Carrefoura u siebie i udatnie zawracałam koleżance głowę o zakupy, w tym rzecz... a przez to głupio mi jej było zawracać już głowę o więcej niż jednego Ariela i w efekcie tam, gdzie jest o co się bić (pralka) mam jeden paragon
Krótko mówiąc d...a ze mnie
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
A jeszcze bardziej mnie wkurza, że znowu nie doczytałam regulaminu i dopiero teraz zauważyłam, że w Always jest bon na sklep, więc nie wiem po jaki grzyb nabyłam dwa paragony... sama sobie robię konkurencję chyba
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Dzięki, no to zaryzykuję, bo sklep mam dosłownie dwa kroki od domu. Na ich stronie jest i szyld na nim jak byk ABC
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Co oni uznają za sklepy ABC? W moim mieście wg ich strony jest ponad 10, w praktyce może jeden się ostał... na niektórych nawet jeszcze są szyldy ABC, ale ani gazetek promocyjnych, ani cen promocyjnych, ani oczywiście żadnego ABC na paragonie...
Miał ktoś taką sytuacje, że wygrał, a paragon miał z takiego sklepu, który tylko u nich na stronie figuruje jako ABC? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Niestety, wszystko jest możliwe...
U mnie sie pojawiła nagle alergia na domowego od lat zwierzaka, jak byłam w ciąży (zmiany hormonalne)... ale to chyba raczej Ciebie nie dotyczy
A może... przedwczesna andropauza?
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Ziolko, jakie szczęście , że nie brałam udziału w tym konkursie... To był najlepszy żart wczorajszego dnia, zdecydowanie
I mam nadzieję, że wygrasz ten rower! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
A żebyś pękła... Gratulacje tym większe, że bez paragonów
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Żeby ich pogięło...
............
A z Fenjal znowu nic... zła jestem, bo mnie naszło na te kosmetyki Fenjal i na żadnym portalu nie udało mi się ich wygrać!
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Bo jest naprawdę dobre... i dlatego wygrało już... hm... drugi raz
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Wyspa Zdrowia - to tylko dwa dni, ale dwa kroki od domu, i to mnie bardzo cieszy
Mąż uwierzył, bo ja do Spa mam wybitne szczęście
Mąż uwierzył i... wściekł się - zapytał, jak tam mi praca naukowa idzie
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
A dodatkowo bawi mnie to, że jak napisałam o tym w MDW wśród wszystkich dzisiejszych samochodów i skuterów, to pewnie nikt nie wziął tego poważnie
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Wrzuć sobie opis w stopkę tak, jak ja... Co mnie jakiś konkurs klikany zaczyna kusić, to patrzę na stopkę i sobie przypominam, jaka masakra to była i swoja obietnicę
Niezależnie od tego, życzę powodzenia - może jeszcze uda się wygrać. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Dzieciaki były najlepsze!
Ja byłam akurat na drugim końcu Polski, ale wrażenia te same... Potrzebny był mi taki film na koniec (no, prawie koniec) trudnego tygodnia
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Jejku, sorry, ale jak się cieszę, że nie tylko ja tak mam!
Chyba wszystkich przebiję, bo w ostatniej chwili wysłałam na Always taki szajs, że nie tylko o wymarzonym samochodzie, ale i o stówce nie ma co marzyc
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Dokładnie... wychodzę niedługo do pracy i w domu będę o 22-ej
Nie wiem, co ja z tych odznaczonych konkursów zdążę wysłać... to co do tej pory napisałam, to wyszło na odwal
I jeszcze zero weny!
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38