Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
O kurcze, żałuję, że nie wzięłam udziału w takim razie... Toż to agencja dla mnie!
Tym bardziej, że kawa by się przydała. Ale nie miałam juz siły dzisiaaj jechac do Tesco, trudno.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Bo pewnie za dobre hasło posłałaś!
Ja nie brałam udziału, bo bałam się (sic!), że mogę zobaczyć swoją paszczę na billboardzie, choć aparat by mi się przydał
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
I jeszcze 42 u męża za Opinie... strasznie dziwna ankieta i króciutka
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
I u mnie 111
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Słuchaj, to kompletny nonsens. Ja mam paragon z Leclerca 200 km ode mnie, bo u mnie nie ma i jakoś mam odesłać dane...
Zresztą, nie mam prawa w innym mieście przejazdem zakupów zrobić?
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
No to ja pytam o Gdańsk w takim razie...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Nie tylko Ciebie...
Ale to już w ogóle nie rozumiem, co oni kombinują...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Oby święte Twoje słowa!
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Potencjalnymi chyba wszyscy są, co dostali dziś smsy, ale to w sensie, że jak dotrą nasze listy (maile), to staniemy się pełnoprawnymi laureatami
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Ronikar wyjaśnia to dwa posty wyżej
a mam pytanie o biały stół - czy jeśli wysyłaliście im maila z potwierdzeniem przeczytania, to dostaliście zwrotkę? czy może oni nie odsyłają tego potwierdzenia? bo ja nie dostałam potwierdzenia
Ja dostałam... co prawda prawie po 2 tygodniach, ale jednak się pofatygowali
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
No to ja dokładnie to samo mam... tylko sieć inna
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Właśnie też zrezygnowałam z 30 punktów za śledzący program... może jakby zaoferowali 300, to bym rozważyła tę możliwość
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
http://www.rossnet.pl/konkursy/?contrixId=11900003 Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Twój głos: Emilia Kotowska-Wilgosz
Ogółem oddano głosów: 16305
O wynikach Plebiscytu poinformujemy 22 marca
Wspaniały blog, wstrząsający, ale tak pełen nadziei, że chce się żyć... przeczytałam jednym tchem! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Joan jest, tylko w głupawym miejscu - komentarze pod najwyższym postem (w zupełnie innym klimacie)
No i na razie trudno to nazwać dyskusją z nimi, bo Rossnet się nie wypowiada... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Melissa, biorąc pod uwagę, że Wrocław jest stosunkowo niedaleko od Legnicy, wszystko jest możliwe...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Co do tego, to bym dyskutowała - Wrocław jest na tyle duży, a Kwiatkowska to bardzo popularne nazwisko, że całkiem możliwe, iż to są różne osoby...
Natomiast co do Eli Tłustej w Legnicy, to jednak stawiam na to, że jest jedna (oczywiście mam na myśli nazwisko)
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
A, o to Ci chodziło... To ja też nie mam, widocznie zablokowali...
Pewnie dzięki niejakiej A.S., która pół tablicy zajęła im swoimi wyimaginowanymi pretensjami, wykazując w dodatku skrajny analfabetyzm...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Bo podejrzewam, że to jedna osoba grała na wszystkich znajomych i jeszcze było jej mało, więc wpadła na genialny sposób...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Wpis jest na FB, co prawda ktoś go umieścił w niezbyt fortunnym miejscu
Dopiszcie może jeszcze coś na FB - to kurcze jest sześć kremów dodatkowych, które ktoś może dostać - bo moim zdaniem powinni wywalić wszystkie sześć osób... Wyświetl w wątku >>