Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4207549 Napisano: 09.03.2011 09:29:34 w TESCO konkursy
czarnygreg napisał(a):

fryteczka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

fryteczka napisał(a):

grr,,tak to jest jak sie nie czyta reg dokladnie...zakupy na duety zrobialam 3 a dzis poslalam smsa ;/ trzeba wyslac w dniu zakupu emotka

niestety, karlsbad tak ma, też się kiedyś przejechałam emotka
może będzie na forum ktoś z Twojej okolicy i się wymienicie w razie czego-nr paragonu nie trzeba było podawać

zaczne sie martwic jak sie uda emotka tacy dokladni sA?

są dokładni, rozwiązują w terminie, jak podajesz nr paragonu to koniecznie taki ma być paragon, ile esów z telefonu tyle masz wysłać paragonów, jak zakup za 20 zł to nie za 19.98, wysłanie hasła tylko w dniu zakupu-jak coś poplączesz to zamiast nagrody dostaniesz pisemko o odmowie przyznania nagrody

O kurcze, żałuję, że nie wzięłam udziału w takim razie... Toż to agencja dla mnie! emotka
Tym bardziej, że kawa by się przydała. Ale nie miałam juz siły dzisiaaj jechac do Tesco, trudno. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4205770 Napisano: 09.03.2011 10:13:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
79magda napisał(a):

Nie mam nawet kubka z Kościana emotka emotka emotka emotka

Bo pewnie za dobre hasło posłałaś! emotka
Ja nie brałam udziału, bo bałam się (sic!), że mogę zobaczyć swoją paszczę na billboardzie, choć aparat by mi się przydał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4204129 Napisano: 08.03.2011 05:56:40 w GFK
mia napisał(a):

zeida napisał(a):

no nareszcie coś się ruszyło ! Dzisiaj ankieta - Postaci ze szklanego ekranu i 111 punktów
emotka emotka

I u mnie 111 emotka

I jeszcze 42 u męża za Opinie... strasznie dziwna ankieta i króciutka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4203061 Napisano: 08.03.2011 11:20:19 w GFK
zeida napisał(a):

no nareszcie coś się ruszyło ! Dzisiaj ankieta - Postaci ze szklanego ekranu i 111 punktów
emotka emotka

I u mnie 111 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4201095 Napisano: 07.03.2011 05:03:27 w Inne mniejsze markety
merus napisał(a):

zamówiłam towar u jednego z forumowiczów, bo u mnie leclerca bioracego udział w konkursach brak, czy to prawda, ze za tymi pierwszymi eliminacjami stoi pozbycie sie graczy , którzy maja inne kody pocztowe?

Słuchaj, to kompletny nonsens. Ja mam paragon z Leclerca 200 km ode mnie, bo u mnie nie ma i jakoś mam odesłać dane...
Zresztą, nie mam prawa w innym mieście przejazdem zakupów zrobić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4200904 Napisano: 07.03.2011 03:52:59 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

wiec ja po prostu zapytam czy ktos jeszcze z Rzeszowa ma odesłac orginał?

No to ja pytam o Gdańsk w takim razie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4200736 Napisano: 07.03.2011 03:00:53 w Inne mniejsze markety
anus napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

mia napisał(a):

anus napisał(a):

u mnie na jednym telefonie sms o 11.50 - chcą ksero D.O., NIP i adres US oraz oryginał paragonu pocztą, na drugim tel. sms o 12.08 i chcą ksero dowodu, NIP i US na mejla
podejrzewam, że może oryginały paragonów chcą w przypadku wygranego bonu na 1500 zł

Oby święte Twoje słowa! emotka emotka emotka

ja i kolezanka mamy smsa z tego samego marketu i w obu przypadkach chca paragon wiec to nie jest mozliwe- była tylko 1 nagroda główna na sklep

no i sprowadziłaś mnie na ziemię emotka

Nie tylko Ciebie... emotka
Ale to już w ogóle nie rozumiem, co oni kombinują... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4200697 Napisano: 07.03.2011 02:53:34 w Inne mniejsze markety
anus napisał(a):

u mnie na jednym telefonie sms o 11.50 - chcą ksero D.O., NIP i adres US oraz oryginał paragonu pocztą, na drugim tel. sms o 12.08 i chcą ksero dowodu, NIP i US na mejla
podejrzewam, że może oryginały paragonów chcą w przypadku wygranego bonu na 1500 zł

Oby święte Twoje słowa! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4200682 Napisano: 07.03.2011 02:48:44 w Inne mniejsze markety
pola731 napisał(a):

do mnie też przyszedł sms z prośbą o przesłanie oryginału paragonu i danych POCZT¡ ... a laureatem jestem wciąż potencjalnym - na dodatek jest sam adres a nie ma nazwy firmy/agencji

Potencjalnymi chyba wszyscy są, co dostali dziś smsy, ale to w sensie, że jak dotrą nasze listy (maile), to staniemy się pełnoprawnymi laureatami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4200505 Napisano: 07.03.2011 02:00:53 w Inne mniejsze markety
79magda napisał(a):

A ja dostałam dziś eska, że mam odesłać skan i dane, żadnych dowodów, US itp. Tylko skan i dane, do 9 marca emotka wcześniej nic nie miałam, to pierwsza wiadomość emotka

Ronikar wyjaśnia to dwa posty wyżej emotka
a mam pytanie o biały stół - czy jeśli wysyłaliście im maila z potwierdzeniem przeczytania, to dostaliście zwrotkę? czy może oni nie odsyłają tego potwierdzenia? bo ja nie dostałam potwierdzenia
Ja dostałam... co prawda prawie po 2 tygodniach, ale jednak się pofatygowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4200496 Napisano: 07.03.2011 01:57:19 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

Ja dostałam że orginał paragonu kopie dowodu i nip i wczesniej tezdostałam że wygrałam czyli to juz weryfikacja.. Sms dostałam na tarter Play

No to ja dokładnie to samo mam... tylko sieć inna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4197962 Napisano: 06.03.2011 02:32:29 w GFK
ilonar2301 napisał(a):

plocia napisał(a):

u mnie chcą instalować jakiś monitor GFK, czy zezwolić na to ?

Ja nie zezwoliłam, boję się, że to może szpiegować emotka ale może jestem przewrażliwiona emotka

Właśnie też zrezygnowałam z 30 punktów za śledzący program... może jakby zaoferowali 300, to bym rozważyła tę możliwość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

mia

#4196583 Napisano: 05.03.2011 09:23:49 w Pomoc potrzebującym!
plocia napisał(a):

kasia1600 napisał(a):

Mam prosbę, mama Laury-mojej koleżnaki z forum e-mama zakwalifikowala sie do scislej 10 kandydatow na Kobiete Dekady w onecie.pl. sam fakt, ze zostala nominowana wsrod tak wspanialych kobiet, jak Anna Dymna, Krystyna Janda jest wspanialy.
jakby ktos mogl, to prosze zaglosujcie:

http://wiadomosci...98773,wiadomosc.html

na Emilia Kotowska-Wilgosz

blog Laury:

http://www.kochamylaure.pl/

dziekuję;)

Twój głos: Emilia Kotowska-Wilgosz
Ogółem oddano głosów: 14918
O wynikach Plebiscytu poinformujemy 22 marca

Twój głos: Emilia Kotowska-Wilgosz
Ogółem oddano głosów: 16305
O wynikach Plebiscytu poinformujemy 22 marca
Wspaniały blog, wstrząsający, ale tak pełen nadziei, że chce się żyć... przeczytałam jednym tchem! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4193606 Napisano: 04.03.2011 06:01:22 w Rossmann
joan napisał(a):

Na czym finalnie stanęło w konku Olay? Na tablicy FB Rossnetu nic nie widzę - czyżbym przegapiła Waszą dyskusję z nimi?

Joan jest, tylko w głupawym miejscu - komentarze pod najwyższym postem (w zupełnie innym klimacie) emotka
No i na razie trudno to nazwać dyskusją z nimi, bo Rossnet się nie wypowiada... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4193501 Napisano: 04.03.2011 05:05:54 w Rossmann
melissa napisał(a):

mia napisał(a):

melissa napisał(a):

mia napisał(a):

estrella napisał(a):

Agnieszka Suchar Legnica
aga suchar legnica
ela tłusta legnica
Ela Tłusta Legnica

tak jak patrzec na te wyniki to mogli to wczesniej sprawdzic teraz to kurcze duzo wiecej podobnych przypadkow jest/ i wszyscy z tej legnicy

Bo podejrzewam, że to jedna osoba grała na wszystkich znajomych i jeszcze było jej mało, więc wpadła na genialny sposób... emotka

Anna Kwiatkowska przebija - jest nawet x 3:

dorota kwiatkowska wrocław
ania kwiatkowska Wrocław
ANNA KWIATKOWSKA WROCŁAW
Anna Maria Kwiatkowska Wrocław
emotka emotka emotka

Co do tego, to bym dyskutowała - Wrocław jest na tyle duży, a Kwiatkowska to bardzo popularne nazwisko, że całkiem możliwe, iż to są różne osoby...
Natomiast co do Eli Tłustej w Legnicy, to jednak stawiam na to, że jest jedna (oczywiście mam na myśli nazwisko) emotka

Wrocław jest duży,owszem, ale dla mnie zastanawiająca jest ta kombinatoryka - raz Ania, raz Anna,raz Anna Maria + raz małe, raz wielkie litery... Mniej podpadające byłoby już po prostu 3 x Anna Kwiatkowska, bez udziwnień.

Ja zawsze podaję oryginalną pisownię imienia,uciekanie się do zdrobnień + podawanie drugiego imienia jest cokolwiek podejrzane...

Melissa, biorąc pod uwagę, że Wrocław jest stosunkowo niedaleko od Legnicy, wszystko jest możliwe... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4193490 Napisano: 04.03.2011 04:57:41 w Rossmann
melissa napisał(a):

mia napisał(a):

estrella napisał(a):

Agnieszka Suchar Legnica
aga suchar legnica
ela tłusta legnica
Ela Tłusta Legnica

tak jak patrzec na te wyniki to mogli to wczesniej sprawdzic teraz to kurcze duzo wiecej podobnych przypadkow jest/ i wszyscy z tej legnicy

Bo podejrzewam, że to jedna osoba grała na wszystkich znajomych i jeszcze było jej mało, więc wpadła na genialny sposób... emotka

Anna Kwiatkowska przebija - jest nawet x 3:

dorota kwiatkowska wrocław
ania kwiatkowska Wrocław
ANNA KWIATKOWSKA WROCŁAW
Anna Maria Kwiatkowska Wrocław
emotka emotka emotka

Co do tego, to bym dyskutowała - Wrocław jest na tyle duży, a Kwiatkowska to bardzo popularne nazwisko, że całkiem możliwe, iż to są różne osoby...
Natomiast co do Eli Tłustej w Legnicy, to jednak stawiam na to, że jest jedna (oczywiście mam na myśli nazwisko) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4193386 Napisano: 04.03.2011 04:11:07 w Rossmann
madzia34 napisał(a):

mia napisał(a):

madzia34 napisał(a):

NIE MOGE PISAC NIC NA ICH TABLICY NA ROSNECIE,KTO MI POMOZE CO MAM ZROBIC??

Już wiem, dlaczego nie możesz - bo teraz na FB coś zmienili i wpis wskakuje, jak dajesz enter! emotka

kurcze mam polubiony profil juz dawno
nie mam takiej wolnej rubryczki co sie pisze ale widze wszystkie wpisy i moge je komentowac-kurna no nie wiem co jest,wszedzie indziej nie mam problemów

A, o to Ci chodziło... To ja też nie mam, widocznie zablokowali...
Pewnie dzięki niejakiej A.S., która pół tablicy zajęła im swoimi wyimaginowanymi pretensjami, wykazując w dodatku skrajny analfabetyzm... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4193361 Napisano: 04.03.2011 04:02:36 w Rossmann
estrella napisał(a):

Agnieszka Suchar Legnica
aga suchar legnica
ela tłusta legnica
Ela Tłusta Legnica

Bo podejrzewam, że to jedna osoba grała na wszystkich znajomych i jeszcze było jej mało, więc wpadła na genialny sposób... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4193342 Napisano: 04.03.2011 03:58:05 w Rossmann
snowflake napisał(a):

chyba, że ich skasują tak jak kogoś w poprzednim konkursie

Wpis jest na FB, co prawda ktoś go umieścił w niezbyt fortunnym miejscu emotka , ale jest, więc na pewno tak tego nie zostawią...
Dopiszcie może jeszcze coś na FB - to kurcze jest sześć kremów dodatkowych, które ktoś może dostać - bo moim zdaniem powinni wywalić wszystkie sześć osób... Wyświetl w wątku >>
0 0