Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4183481 Napisano: 01.03.2011 09:31:30 w Pomocy!!!!
rafal100 napisał(a):

wszystko w Wordzie podkreśla mi na czerwono, słowa bez błędów również, jak mam to wyłączyć?? proszę pomóżcie, a najlepiej żeby w ogóle nic nie podkreślało na czerwono, nieznanych nazwisk również

Może masz zamiast polskiego np. angielski w sprawdzaniu pisowni?... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4182072 Napisano: 28.02.2011 06:41:53 w TESCO konkursy
kozuszka38 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

morbias napisał(a):

Kto nie dostał esa z 7043 a brał udział w TESCO BAM jak doliczymy się TYLKO 10 osób to może to oni będą zwycięzcami i jutro będą dzwonić emotka Więc pisać kto nie dostał i podliczymy emotka

nie mam eska z 7043 emotka

ja też na 1 nr nie mam ska

ja też nie mam
emotka

No to ja wam zapodam nowa teorię - wszystko co Morbias wykombinował się zgadza, tylko, że jak wyczyścili pół kompa z odrzuconych smsów, to zwątpili i poszli na piwo, a kończyć będą jutro... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4182022 Napisano: 28.02.2011 06:25:10 w TESCO konkursy
anik01 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

brunetka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

a ja nie mam eska z 7043 na żadnym z 5 obstawianych na BAM numerów, więc nie wiem co jest grane emotka

no to zabileś moją nadzieję:-(

moja nadzieja tez juz nie zyje emotka

BAM był na numer 7143, a 7043 - to po prostu graf i promocja bryza w makro

Tylko co poczniesz z tymi, co nie grali w Makro, jak ja i dostali esy?
emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4181576 Napisano: 28.02.2011 04:39:34 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

kunia napisał(a):

Wyniki z Bounty-jestem ogromnie rozczarowana,liczyłam na to,że tym razem wreszcie się uda wygrać w konkursie smsowym,a tu znowu nic i na dodatek wygrały gorsze hasła niż moje (oczywiscie nie wszystkie) cos mi tu śmierdzi losowaniem emotka emotka emotka

dokładnie to samo sobie myślałam dziś , gdy czytałam wygrane hasła.
Łączę się z Tobą w bólu.

Nie grałam w Bounty, we WSPAniałych faktycznie mocno nie błysnęłam, ale na BAM wysłałam hasło, z którego naprawdę byłam zadowolona... i co? I d..a emotka
Po prostu od początku tego roku kompletnie nie mam fartu... Liczę tylko na to, że zmieni się to wraz z przyjściem wiosny... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4180383 Napisano: 28.02.2011 11:26:41 w Wkurza mnie...
wiki1985r napisał(a):

Wkurza mnie na facebook włażenie do tyłka...
Osoba X na bank ma wszystkie rzeczy,które lubi
Na tablicy kawy-zawsze piją ją rano (tę jedyną tylko różnym firmom trzeba to samo napisać)
wafelka też jedzą-oczywiście tego lubię to
cały sprzęt mają z danej firmy i muszą cały sprzęt wymienić jaki posiadają
szkoda,że nie napiszą jaki kolor kupki zrobili-
pewnie miała wygląd czekolady powiedzmy z wedla emotka

Dokładnie!!! To lizanie tyłka, wkurza mnie nawet bardziej jak lajki i szachrajstwa odchodzące w konkursach na FB! emotka
Aż mi się lepiej zrobiło, że nie tylko mnie to mierzi! emotka
A dodatkowo wkurza mnie, że:
- mam totalny krach finansowy tej zimy emotka
- nic nie wygrywam, poza kolejnym przeziębieniem od wczoraj emotka
- marnuję czas, zamiast zająć sie tym, czym powinnam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4180312 Napisano: 28.02.2011 11:10:40 w Rossmann
joan napisał(a):

A ja w Soxo nie wzięłam udziału, bo mi się ubzdurało, że to... konkurs foto na zbieranie głosów emotka

To weź teraz w IS... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4180298 Napisano: 28.02.2011 11:06:58 w Rossmann
kamka88 napisał(a):

merynosek napisał(a):

U mnie pudło z soxo emotka

u mnie też:(

Nie będę oryginalna... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4178916 Napisano: 27.02.2011 08:31:40 w Rossmann
mia napisał(a):

Przypomnienie:

Wyniki:

28.02 - Soxo, godz.12
01.03 - Miss Sporty , między 11-12
01.03 - Christina Aguilera, godz.12
04.03 - Olay, godz.15
09.03 - Miłomłyn, godz.12
11.03 - Sensodyne, godz.12
14.03 - Corny, godz.12
15.03 - IS, godz.12
16.03 - Misiowy domek od Nestle, godz.12
18.03 - Sekrety kobiet, godz.12
21.03 - Felix, godz.12

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4172341 Napisano: 24.02.2011 10:45:18 w Rossmann
aneciaa napisał(a):

czy ktoś odebrał już zestawów kosmetyków do makijażu MaxFactor z konkursu świąteczno-noworocznego ? bo w moim rossmanie jeszcze nie ma a ciekawa jestem co jest w zestawie emotka

Trzy wpisy wcześniej - Dolly emotka
Polecam kontakt na PW... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4169052 Napisano: 23.02.2011 08:27:54 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

agngrz napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

A ja jestem wściekła na koknurs z fb Under twenty za zdjecie walentynkowe..ja niestety nie moge tak jak koleżanki cieszyc sie wygranymi kosmetykami gdyż,dzis listonosz oznajmił mi ze moja paczka jest na poczcie bo jest uszkodzona..niedawno wróciłam z poczty i wszystko zalane..nagroda zostaje odeslana spowrotem do nich..jestem zawiedziona,pierwszy raz mi cos takiego się przytrafiło..ehm

kobietki na poczcie były tak miłe że jeszcze dziś odeslą im tą przesyłke jako reklamacje na ich koszt..napisałam do nich i cisza..

Napisz do nich, że niestarannie zapakowali, co za ludzie...

Do mnie dotarł dziś Timotei z FB, pływający w babelkowej kopercie... Najbardziej w tym wszystkim zeźliło mnie to, że w tym celu trzeba było leźć na pocztę - machnęłam ręką na odsyłanie i protokół, bo tu akurat koszt nagrody parę złotych, ale jutro im na FB napiszę co o takim wysyłaniu myślę emotka
Dzisiaj już nie mam nerwów, za bardzo mnie ten dzień osłabił emotka

nic nie mów o tym dniu.. jest do bani - chyba mnie deprecha dopada, albo coś innego, co również wpływa negatywnie na mój nastrój..
Jedyna rzecz, która mnie pociesza to to, że od poniedziałku będę miała swoje 4 kółka.. a może to mnie dołuje tez?? Jestem kierowca niedzielny.. ba - chyba miesięczny! Jeżdżę samochodem średnio 10 razy w roku (!) albo mniej. W zimę w ogóle nie wkładam pupy na misiaa kierowcy, bo się boję (po tym jak wjechałam męża autem w ogrodzenie, które zrobiło się poziome emotka ).. Echhh.. Samochód będzie przez 365 dni w roku trzymał miejsce na parkingu..

jestem beznadziejna emotka

wkurzają mnie ceny mieszkań - w mojej małej mieścinie, bez perspektyw, bez rozrywek ceny za metr - ok 3500zł w bloku ze starej płyty.. Bosko!

a najbardziej wkurza mnie ta zjechana działka, napisałam pół podania i stoję w miejscu, bo co na nie spojrzę, to aż mnie trzęsie i ryczeć się chce..

Kto idzie się ze mną upić emotka

Byłabym bardzo chętna, gdyby nie to, że rankiem do pracy... emotka
U nas z kolei odwrotnie został tylko mój rozsypujący się samochód, bo mąż swój dokumentnie skasował w zeszłym tygodniu emotka Dzięki Bogu, że nic mu się nie stało, to istny cud...
Ale luty mamy po prostu cudowny, a druga połowa to już mnie o kompletna traumę przyprawia emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4168974 Napisano: 23.02.2011 08:04:36 w Wkurza mnie...
mandaryna4 napisał(a):

agngrz napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

A ja jestem wściekła na koknurs z fb Under twenty za zdjecie walentynkowe..ja niestety nie moge tak jak koleżanki cieszyc sie wygranymi kosmetykami gdyż,dzis listonosz oznajmił mi ze moja paczka jest na poczcie bo jest uszkodzona..niedawno wróciłam z poczty i wszystko zalane..nagroda zostaje odeslana spowrotem do nich..jestem zawiedziona,pierwszy raz mi cos takiego się przytrafiło..ehm

kobietki na poczcie były tak miłe że jeszcze dziś odeslą im tą przesyłke jako reklamacje na ich koszt..napisałam do nich i cisza..

Napisz do nich, że niestarannie zapakowali, co za ludzie...

Do mnie dotarł dziś Timotei z FB, pływający w babelkowej kopercie... Najbardziej w tym wszystkim zeźliło mnie to, że w tym celu trzeba było leźć na pocztę - machnęłam ręką na odsyłanie i protokół, bo tu akurat koszt nagrody parę złotych, ale jutro im na FB napiszę co o takim wysyłaniu myślę emotka
Dzisiaj już nie mam nerwów, za bardzo mnie ten dzień osłabił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4168860 Napisano: 23.02.2011 07:28:35 w Inne mniejsze markety
sylwika76 napisał(a):

mia napisał(a):

To jest potwierdzenie dostarczenia Twojej wiadomości

Odbiorca: ekupon@tqg.pl
Temat: Konkurs Biały Stół.
Wysłane: 14.02.2011 20:50
No to wybitnie się im spieszy... emotka

ja też im wysłałam 14.02 i zaznaczyłam w opcjach potwierdzenie przeczytania i do tej pory nic nie mam
nie wiem czy dzwonić do nich czy czekać
proszę o radę
emotka

Pewnie czekać... nie wiem, czy oni w ogóle się przejmują tymi potwierdzeniami i raczą wszystkim wysłać... emotka
A w ogóle to będą dzwonić do wybrańców, czy jak to ma być dalej? Ktoś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4168833 Napisano: 23.02.2011 07:21:02 w Wkurza mnie...
bobilcia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

becia1973 napisał(a):

stokrotka napisał(a):

nic nie mogę wygrać od dłuższego czasu... buuu emotka

i ja również, nawet zestaw dove mnie omija szerokim łukiem emotka emotka emotka

Mnie od stycznia opuściła passa.Tyle wysyłam i na nic emotka

Ja mam to samo. Na początku lutego wpadł zestaw Dove i od tamtej pory cisza. Dochodzą tylko zaległe wygrane.

Czysta rozpacz i u mnie... Nawet na DVD się nie załapałam emotka emotka emotka
Jedyne co mam w lutym, to debet na koncie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4167006 Napisano: 23.02.2011 10:09:42 w Rossmann
nineczka17 napisał(a):

olciazzz napisał(a):

mia napisał(a):

olciazzz napisał(a):

mój tata wlaśnie odebral chusteczki z Neutrogeny i DATA WAŻNOŚCI to 05/2010 - jestem w szoku, ma ktoś maila do rossnetu????

Może to data produkcji? emotka
Najszybciej Ci odpowiedzą na FB-Rossnet...

PROD11/2007 EXP05/2010

ja mam EXP03/2013
więc przeterminowane masz jak nic

No to nieźle przegięli... prawie rok po terminie, to lekka przesada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4166934 Napisano: 23.02.2011 09:51:05 w Rossmann
olciazzz napisał(a):

mój tata wlaśnie odebral chusteczki z Neutrogeny i DATA WAŻNOŚCI to 05/2010 - jestem w szoku, ma ktoś maila do rossnetu????

Może to data produkcji? emotka
Najszybciej Ci odpowiedzą na FB-Rossnet... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4166369 Napisano: 22.02.2011 10:31:05 w Wkurza mnie...
ciasssteczko napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Filologia angielska? Of course! That's good choice emotka Druga część tej nazwy w miarę mi się podoba, ale ta pierwsza... filologia... co to w ogóle znaczy emotka Z ang. mam 4 przez 3 lata więc... nie wiadomo... emotka

na filologii angielskiej sama nauka języka to może 5% programu studiów emotka poza tym historia, literatura, składnia, fonologia, fonetyka, morfologia, metodyka, psychologia, etc., etc. emotka

Dobijemy chłopaka... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4166171 Napisano: 22.02.2011 09:09:35 w Wkurza mnie...
Zmówiliście się na pw żeby tak nabazgrać czy co? To nie jest śmieszne! ale nikt nie wymienił finansów/bankowości/zarządania to już chyba wiem na co się wybiorę
Nikt nie wymienił, bo to oczywiste, że tam jest matmy od.... zawalenia emotka
Jedyny pewniak, gdzie tego unikniesz to filologie, prawo i (zapewne) medycyna ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4165987 Napisano: 22.02.2011 08:13:41 w TESCO konkursy
agamaty napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

ja tam czekam na rozwiazanie BAM .... emotka

ty już masz tablet z rossmana, pozwól, że ja poczekam na BAM emotka

Otóż to! No to razem poczekajmy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4165813 Napisano: 22.02.2011 07:27:14 w TESCO konkursy
izoldaaa6 napisał(a):

a ktoś kojarzy jak mają informować ?? sms czy tel ?

Ktoś wcześniej pisał, że w regulaminie jest o smsach... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4164521 Napisano: 22.02.2011 01:40:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
yuliya25 napisał(a):

Idę ponarzekać emotka machina rozpieszczania mnie nie rozpieszcza, boniki do ikea mi koło nosa przeszły, a są tak potrzebne emotka i wogóle wogóle wogóle nie mam weny, i ochoty, i twórczość moja się skończyła... emotka i ogólnie jest mi źle z tego powodu - psychicznie, wiadomo emotka no i te boniki...

Podpisuje się - boniki do Ikea nam koło nosa przeszły... że o reszcie nie wspomnę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0