Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4164433 Napisano: 22.02.2011 01:19:59 w Inne mniejsze markety
To jest potwierdzenie dostarczenia Twojej wiadomości

Odbiorca: ekupon@tqg.pl
Temat: Konkurs Biały Stół.
Wysłane: 14.02.2011 20:50
No to wybitnie się im spieszy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4163825 Napisano: 22.02.2011 10:42:54 w TESCO konkursy
rafi323raf napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

kosmos napisał(a):

hm a ktos podpowie gdzie i jak mozna te bony realizowac?

je chyba na wycieczki można realizować, oczywiście nie łączą się emotka

Jeśli to zwykłe TravelPass to tylko wycieczki, jeśli Plus to dodatkowo hotele i bilety lotnicze, a jeśli Premium to jeszcze SPA, przeżycia i inne cuda emotka

to są Travel Cheque więc tylko wycieczki zagraniczne i nie można ich łączyć, więc niezbyt przydatne jak ktoś nie planuje wyjazdu emotka

Dokładnie, dlatego nie brałam udziału w tym konkursie... bo na Paryż to raczej nie liczyłam emotka
Za to bardzo chętnie widziałabym rozwiązania tych samych konkursów, co osoby powyżej...
Może być nawet rezerwa! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4163436 Napisano: 22.02.2011 09:14:13 w Rossmann
merynosek napisał(a):

mia napisał(a):

Merynosek... Zaszalałyśmy! emotka emotka emotka

To się nam udało
emotka
W sumie to Ty podajesz wyniki zawsze, a ja się wtrąciłam emotka

No, akurat ostatnio Ty podawałaś emotka
Tak, czy inaczej wyszło nam super - gdybyśmy się umówiły, to byśmy się tak nie zgrały... emotka
Niech no tylko teraz ktoś napisze pytanie, kiedy wyniki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4163319 Napisano: 22.02.2011 08:43:44 w Rossmann
Merynosek... Zaszalałyśmy! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4163316 Napisano: 22.02.2011 08:43:02 w Rossmann
Przypomnienie:

Wyniki:
23.02 - Colgate, godz.12
28.02 - Soxo, godz.12
01.03 - Miss Sporty , między 11-12
01.03 - Christina Aguilera, godz.12
04.03 - Olay, godz.15
09.03 - Miłomłyn, godz.12
11.03 - Sensodyne, godz.12
14.03 - Corny, godz.12
15.03 - IS, godz.12
16.03 - Misiowy domek od Nestle, godz.12
18.03 - Sekrety kobiet, godz.12
21.03 - Felix, godz.12

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4162711 Napisano: 21.02.2011 09:28:23 w Rossmann
benasia napisał(a):

hej czy wszyscy odebrali kosmetyki Evelline z noworocznego? ja byłam dzis i pani powiedziała ze nie ma, do odbioru miały byc od 14 lutego a w tamtym tyg tez nie było. Podobno może przyjada w srode wiec w piatek mam pytac... dziwne -nie wiem co sądzić, czyżby zaginęły lub co gorsza zostały przywłaszczone emotka

Moje odebrane... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4162642 Napisano: 21.02.2011 09:10:11 w Wkurza mnie...
skarb888 napisał(a):

polec napisał(a):

fryz napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie to,że wszystkie konkursy to porażka.Już paragony na reginę mam 2 a kołderki zero, ekspresu zero, dove zero...

Pociesze cie, u mnie tez od poczatku roku same porazki konkursowe... masakra jakas emotka

Jak ponarzekamy to będzie lepiej. emotka
Dzisiaj widziałam kominiarza, więc od jutra wraca moje szczęście emotka i telefony dzwonią jak szalone emotka )) byle do jutra

To też się przyłączę do narzekań - może coś się w końcu odblokuje? emotka

Przydałoby się! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4162610 Napisano: 21.02.2011 09:02:54 w Rossmann
nineczka17 napisał(a):

karka napisał(a):

wiem, że było to już tu wiele razy poruszane ale nei moge znalezc. Gdzie moge napisac maila zeby powiedzieli mi jaka drogerie do odbioru chusteczek wybrałam?Wahałam się nad dwoma i teraz nie pamietam emotka

Monika Kolińska

koordynator Skarb, konkursy

monika_kolinska@rossmann.com.pl

Moim zdaniem, szybciej Ci pójdzie, jak pójdziesz (lub zadzwonisz) do obu drogerii i sprawdzisz, gdzie jesteś na liście, niż czekać na odpowiedź z Rossnetu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4162572 Napisano: 21.02.2011 08:53:36 w Żegnamy zmarłych
Jerzy Nowosielski...
emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#4161686 Napisano: 21.02.2011 04:48:23 w Rossmann
misiulka napisał(a):

dzis mama odebrała Woman Secret- ślicznie pachnie emotka

Który? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4161678 Napisano: 21.02.2011 04:46:58 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

fryz napisał(a):

mia napisał(a):

fryz napisał(a):

natie napisał(a):

aka napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wszystko mnie wkurza... Pusty portfel, brak wygranych... Samo życie emotka

u mnie to samo emotka

i u mnie:( remont pochłania całe nasze wypłaty.. czasem już chce mi się wyć z rozpaczy

ehh dolaczam sie do grona wyjacych z rozpaczy, mnie w tym miesiacu zakatowala doplata za ogrzewanie emotka a ogolnie jest slabo emotka

Ja ogrzewania za ten miesiąc po prostu nie zapłacę, bo mam tyle innych rachunków akurat w tym miesiącu, że fizycznie nie mam z czego... emotka
Nawet debet na koncie ma swój kres... emotka

nie przypominaj mi bo ja mi juz niewiele brakuje do wyczerpania limitu emotka a tu jeszcze podatek od nieruchomosci przyszedl emotka

O cholera! Na śmierć o nim zapomniałam! emotka
Na szczęście to u mnie niewiele, ale akurat to zapłacić muszę...

u nas własnie Pan chodzi za wodę, w czwartek musimy zapłącić za 3 m-ce z góry za mieszkanie, wyrównanie za prąd (jeszcze nie wiem ilee)..
ale podatku gruntowego nie płacę - od 3 lat nic nie przyszło.. myślicie, że się upomną? emotka

Nie mam pojęcia - jeśli wcześniej płaciłaś i nic się nie zmieniło, to mogą się upomnieć, jak coś przegapili... no ale to ich problem, więc żadne karne odsetki nie wchodzą w grę. A może po prostu nie podlegasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4161464 Napisano: 21.02.2011 03:53:07 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

mia napisał(a):

fryz napisał(a):

natie napisał(a):

aka napisał(a):

merynosek napisał(a):

u mnie to samo emotka

i u mnie:( remont pochłania całe nasze wypłaty.. czasem już chce mi się wyć z rozpaczy

ehh dolaczam sie do grona wyjacych z rozpaczy, mnie w tym miesiacu zakatowala doplata za ogrzewanie emotka a ogolnie jest slabo emotka

Ja ogrzewania za ten miesiąc po prostu nie zapłacę, bo mam tyle innych rachunków akurat w tym miesiącu, że fizycznie nie mam z czego... emotka
Nawet debet na koncie ma swój kres... emotka

nie przypominaj mi bo ja mi juz niewiele brakuje do wyczerpania limitu emotka a tu jeszcze podatek od nieruchomosci przyszedl emotka

O cholera! Na śmierć o nim zapomniałam! emotka
Na szczęście to u mnie niewiele, ale akurat to zapłacić muszę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4161347 Napisano: 21.02.2011 03:11:53 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

natie napisał(a):

aka napisał(a):

merynosek napisał(a):

u mnie to samo emotka

Nawet debet na koncie ma swój kres... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160801 Napisano: 21.02.2011 12:39:48 w TESCO konkursy
kadjas123 napisał(a):

mia napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Ktos z forum juz wygral bon do SPA za 5000 zlotych, ale sobie odpocznie....

No tak, ale poza tym cisza... dziwne, że dvd nikt się nie chwali... emotka

z dvd mają być sms-przynajmniej tak mówi regulamin

To znaczy, rozumiesz przez to, że smsy będą później? Myślałam, że wszystko w jednym dniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160790 Napisano: 21.02.2011 12:37:18 w TESCO konkursy
szaradzista1 napisał(a):

Ktos z forum juz wygral bon do SPA za 5000 zlotych, ale sobie odpocznie....

No tak, ale poza tym cisza... dziwne, że dvd nikt się nie chwali... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160773 Napisano: 21.02.2011 12:33:51 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

To tak jak mnie... szczególnie ten pusty portfel... w tym miesiącu dokładnie pusty emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160660 Napisano: 21.02.2011 12:03:19 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

A mnie wkurza to, że jak już znalazłam Posti, to niestety nie wygrałam, ale to jeszcze nic

byłam dziś u lekarza i jak powiedziałam o co mi chodzi to dostałam z.eb, że tak późno przyszłam i jeszcze dziś mam jechac do szpitala na badania emotka ku.wa jak ja właśnie tego szpitala tak się boję. emotka a mówiłam wczoraj mężowi, żeby jechał ze mną, to nie chciał emotka i teraz nie wiem czy czekac na kogoś, kto pojedzie ze mną, czy mam sama jechac, czy się przygotowac na dłuższy pobyt... ehhh
tak się boję, że będą mi chcieli dren założyc emotka

emotka Nie martw się, na pewno będzie dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160560 Napisano: 21.02.2011 11:39:25 w Rossmann
marzanna napisał(a):

agamaty napisał(a):

nikt od nas nic nie wygral? jakos nie widzę znajomych nazwisk... U mnie tez fajny tekst ale widać szału nie zrobił.

Jest Dagmara z Mysłowic czyli mama z siódemką pociech emotka

Co Ty opowiadasz! Tamta Dagmara nie jest z Mysłowic i ma inne nazwisko! Być może ta też ma siódemkę pociech, ale to nie TA, o której myślisz!
Tak się właśnie rodzi plotka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160491 Napisano: 21.02.2011 11:15:39 w Rossmann
nataszka napisał(a):

mia napisał(a):

madziarka19 napisał(a):

i nic;d

U mnie też, ale szczerze nie liczyłam na nic, choć tekst był niezły... emotka

fajny tekst poszedł...ale setki zgłoszeń -teraz po cichutku czekam na colgate i śliczną bransoletkę pandorki! emotka -mam nadzieję , że wyniki podadzą punktualnie tak jak oraneg emotka

No ja to teraz na nic nie czekam, chyba że na Olay, bo tam jeszcze jakaś szansa jest... Na Soxo i Miss Sporty coś tam przybredziłam, ale to bezparagonowe, więc od razu wiadomo, że null... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160466 Napisano: 21.02.2011 11:08:15 w Rossmann
madziarka19 napisał(a):

i nic;d

U mnie też, ale szczerze nie liczyłam na nic, choć tekst był niezły... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0