Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4160341 Napisano: 21.02.2011 10:38:08 w Rossmann
leona napisał(a):

Dziś śniły mi się wyniki konkursu Orange z Rossnetu, że nic nie wygrałam emotka

Mówią, że sny z niedzieli na poniedziałek tłumaczy się odwrotnie... Gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4160163 Napisano: 21.02.2011 09:43:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mam już tego dość! emotka
Poprzedni tydzień i nic z sensem, teraz zaczął się kolejny i dalej nic nie widać! Tylko stracony czas! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4159587 Napisano: 20.02.2011 10:48:49 w Rossmann
nataszka napisał(a):

a ja powiem tak -jak wpadnie w środę bransoletka to kupuję wodę a jak nie to szansa dla innych.... emotka emotka

No to nie mam tego dylematu, bo nie brałam udziału w tym konkursie... w tym roku mi jakoś strasznie mało konkursów podchodzi na Rossnecie... a w tych, co biorę udział, to jakby w pysk dał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4159559 Napisano: 20.02.2011 10:39:37 w Zabawa - Zniszcz życzenie
izoldaaa6 napisał(a):

napisała się sama ale beznadziejnie i nie zdajesz emotka

chce żeby czas wolniej leciał

czas wolno leci w więzieniu - więc tam się dostajesz emotka
chciałabym wreszcie mieć trochę więcej pieniędzy i nie martwic się o debet na koncie Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4159552 Napisano: 20.02.2011 10:38:25 w Zabawa - Zniszcz życzenie
praca magisterska się sama napisała, ale jako plagiat... emotka
chciałabym wreszcie mieć trochę więcej pieniędzy i nie martwic się o debet na koncie Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4159510 Napisano: 20.02.2011 10:24:01 w Rossmann
trampek napisał(a):

Ja też kupie raz się zyje emotka warto spróbowac emotka

Powodzenia zatem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4159354 Napisano: 20.02.2011 09:34:48 w Rossmann
agamaty napisał(a):

ja jeszcze nie wąchałam a cenę widziałam ok. 45 zł chyba, dlatego jeszcze się nad tym zastanawiam...

Tak, 44,90 w promocji, bez promocji drożej.
Ja dzisiaj węszyłam te zapachy i szczerze to żaden mi się specjalnie nie podobał. Jeżeli zdecyduję się kupić tę wodę, to będę musiała dobrze się zastanowić, który z nich najbardziej strawię...
emotka
Czy ja wiem, czy takie fajne nagrody? Fajne to są wycieczki (tak zakładam przynajmniej), a pozostałe to bielizna za 100 zł (minus wkład własny 50) i licho wie, co tam dadzą i jak to to będzie wyglądało...
Zaleta niewątpliwa, że myślę konkurencja będzie nieduża z uwagi na cenę paragonu emotka
A jak myślicie, o co im będzie chodzić z kobiecymi sekretami? Bo ta komisja sobie na pewno zakłada jakąś swoja interpretacje tematu... Zakładam, że nie o kobiece sztuczki z makijażem itp., choć kto ich tam wie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4157518 Napisano: 20.02.2011 10:12:19 w Rossmann
mrufka napisał(a):

trampek napisał(a):

Bierzecie udział w tym konkursie kobiece sekrety emotka ?

wzięłabym udział gdyby nie było na paragony emotka

Gdyby nie było na paragony, to ja z kolei nawet nie zawracałabym sobie głowy tym konkursem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4157516 Napisano: 20.02.2011 10:10:16 w GFK
agamaty napisał(a):

o u mnie się ostatnio ruszyło, w ciągu kilku dni była ta o słodyczach i ta o znanych ludziach i o dzieciach. Za dzieci dostałam tylko +10, ale razem dały niezły proficik.

Ja i tak nie mam pretensji do losu, bo w zeszłym roku się zarejestrowałam w październiku i od października do grudnia zarobiłam na wagę i doładowanie, mimo tego, że sporo poszło tylko po 10 p., więc po prostu super emotka
Tak więc teraz pokornie czekam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4157451 Napisano: 20.02.2011 09:39:33 w GFK
agamaty napisał(a):

a ja tak może trochę zaczepnie - uważacie, że to fair dostosowywać wiek swoich dzieci do wymogów ankiet? Albo inne informacje (dochód, palenie/niepalenie, itd)? Ja odpowiadam uczciwie, jak mam dwoje dzieci to nie zaznaczam, że troje, jak dziecko ma 2 lata to go nie odmładzam a jak nie palę papierosów to nie zaznaczam, że wypalam 20 dziennie. A jak mieszkam w małej miejscowości to nie zaznaczam, że ma ona ponad 500 tys. Gfk zbiera dane statystyczne i za to nam płaci, by odpowiedzieć uczciwie.

Popieram w całej rozciągłości! emotka
Ostatnio mam mało ankiet, prawie wcale, ale w zeszłym roku miałam wysyp. Jednak gros z tych ankiet dawało mi 10 punktów, bo zaznaczałam jak jest... I tak zdobyłam doładowania plus wagę, tak że jestem bardzo zadowolona. Faktem jest, że gdybym łgała w ankietach, to miałabym zamiast wagi parowar, ale jaki w tym sens? emotka
Traktuję to po trosze jak zabawę, bo lubię wypełniać ankiety (z wyjątkiem jakichś zupełnie kretyńskich) a ewentualne profity z nich to niespodzianka, a nie dodatkowe źródło zarobku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4157357 Napisano: 20.02.2011 08:49:56 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

Cytat roku laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella:

W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencję i na silikon dla kobiet , niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera. Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi cycami i starych mężczyzn z twardymi fiutami. Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć, do czego im to jest potrzebne!

http://www.adpolo...loga-drauzio-varella

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4157237 Napisano: 19.02.2011 11:34:16 w Rossmann
trampek napisał(a):

Bierzecie udział w tym konkursie kobiece sekrety emotka ?

Najpierw muszę obejrzeć te wody, jeśli któryś zapach mi będzie pasował, to możebne, że wezmę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4155109 Napisano: 19.02.2011 09:32:54 w Rossmann
czarnaporzeczka2 napisał(a):

questsa napisał(a):

trampek napisał(a):

czarnaporzeczka2 napisał(a):

czy ktoś odbierał już chusteczki? były jakieś wydziwiania ze strony pracowników?

ja idę w poniedziałek emotka jak coś napiszę

ja odebrałam wczoraj,pani kazała mi wziasc chusteczki z półki i podejsc do kasy,zeskanowała kod i zapłaciłam za nie 1 grosz!! a miało byc za darmo emotka emotka

dzięki, ja wybieram sie jutro dlatego chciałam sie upewnić. Bo przy żelu miałam mega problemy wiec teraz już wiem że trzeba wziąć z półki, a czy ktoś ma ten kod?
i czy w rossie są tylko te 1 chusteczki neutrogeny czy kilka rodzajów?
Przy okazji odbiore nagrodę z eveline noworocznego, ile mieliście sztuk kosmetyków? czy były jakoś zapakowane? niestety w moim rosmanie pani strasznie oszukują więc muszę sie wszystkiego wywiedziec emotka

U mnie zawsze są zapakowane i oklejone taśmą Rossnet emotka
Eveline było w zwykłym szarym pudełku oklejonym taśmą, a w środku torebka firmowa Eveline z dokładnie tymi kosmetykami co na zdjęciu:
http://www.rossnet.pl/galeria/?gaId=73538#20
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4153951 Napisano: 18.02.2011 06:27:08 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

magnus napisał(a):

79magda napisał(a):

... To, że przegapiłam konkurs w Cinema City emotka

i mnie emotka ale graty wygranym emotka

Też przegapiłam:(

Coś ostatnio wszystko przegapiam:(

No właśnie też przed chwilą się dowiedziałam, że taki był... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4153377 Napisano: 18.02.2011 03:12:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
rafi323raf napisał(a):

aka napisał(a):

bilet do kina z rmf - list zwykły priorytet

i u mnie bilety emotka

Także emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4152309 Napisano: 18.02.2011 10:13:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
nataszka napisał(a):

Moniau z poznania mnie rozwaliła na ganierze -rodzina garniera -dodała zdjęcie swojej rodziny portretowe na początku konkursu i teraz jest zowu jej rodzinka tylko z innym nickiem!!! na I STRONIE W INNEJ SCENERII -z regulaminu wynika , że jedno zgłoszenie na rodzinkę....-liczy na dwie nagrody -żenada........-generalnie nie komentuję tutaj tego typu rzeczy ale ...trochę brak słów... emotka

Chyba faktycznie masz rację, że to ta sama rodzinka... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4151640 Napisano: 17.02.2011 10:50:49 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

błagam o pomoc:
Prawdopodobienstwo zdazenia A jest trzy razy mniejsze niz prawdopodobienstwo sumy zdarzen A i B oraz pieć razy wieksze niz prawdopodobienstwo zdazenia przeciwnego do zdazenia
A jezeli prawdopodobienstwo zdazenia B wynosi 0,55

I DRUGIE ZADANIE:

O zdarzeniach A i B wiemy, że p(A)=P(B') i P(AUB)=4*(A^B). Oblicz P(AUB)

To samo, przepisane z błędami, albo czegoś brakuje, albo jedno i drugie. emotka
Spróbuj sam przeczytać to ze zrozumieniem...
A poza tym, czy w pierwszym zadaniu nie było aby założenia o niezależności (lub rozłączności) zdarzeń?
Naprawdę, przy takich zadaniach lepiej zrobić zdjęcie tematów, wrzucić w sieć i podać link - to tak na przyszłość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4151627 Napisano: 17.02.2011 10:44:15 w Pomocy!!!!
malenka89 napisał(a):

Szukam kogoś kto mi powie, która odpowiedź jest poprawna:

1.Prawdą jest:

A.(f(x) + 2)dx =f(x)dx +2dx
B.ctg x dx = ln | sin x| + C
C.x cos x dx = x sin x + cos x + C

2. Dana jest funkcja f(x)= r/ pod pierwiastkiem r do kwadratu - 4:
A.funkcja ma asymptotę pionową x=1
B.funkcja ma asymptotę poziomą y=2
C.funkcja ma asymptotę pionową x=2

Z góry bardzo dziękuję emotka

Chętnie bym pomogła, ale sorry z tego zapisu nie idzie nic odczytać... emotka
W pierwszym chodzi o całki, czy różniczki? Bo jakoś się to kupy nie trzyma...
W drugim, o ile dobrze odczytuję wzór, to prawdziwa jest odpowiedź C. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4151613 Napisano: 17.02.2011 10:38:37 w Żegnamy zmarłych
martusiamj napisał(a):

aka napisał(a):

Karin Stanek emotka emotka emotka

(*)(*)(*) emotka ...

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#4151612 Napisano: 17.02.2011 10:37:53 w Inne mniejsze markety
bluesky napisał(a):