Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Mówią, że sny z niedzieli na poniedziałek tłumaczy się odwrotnie... Gratulacje!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Poprzedni tydzień i nic z sensem, teraz zaczął się kolejny i dalej nic nie widać! Tylko stracony czas!
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
No to nie mam tego dylematu, bo nie brałam udziału w tym konkursie... w tym roku mi jakoś strasznie mało konkursów podchodzi na Rossnecie... a w tych, co biorę udział, to jakby w pysk dał
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
czas wolno leci w więzieniu - więc tam się dostajesz
chciałabym wreszcie mieć trochę więcej pieniędzy i nie martwic się o debet na koncie Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
chciałabym wreszcie mieć trochę więcej pieniędzy i nie martwic się o debet na koncie Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Powodzenia zatem
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Tak, 44,90 w promocji, bez promocji drożej.
Ja dzisiaj węszyłam te zapachy i szczerze to żaden mi się specjalnie nie podobał. Jeżeli zdecyduję się kupić tę wodę, to będę musiała dobrze się zastanowić, który z nich najbardziej strawię...
Czy ja wiem, czy takie fajne nagrody? Fajne to są wycieczki (tak zakładam przynajmniej), a pozostałe to bielizna za 100 zł (minus wkład własny 50) i licho wie, co tam dadzą i jak to to będzie wyglądało...
Zaleta niewątpliwa, że myślę konkurencja będzie nieduża z uwagi na cenę paragonu
A jak myślicie, o co im będzie chodzić z kobiecymi sekretami? Bo ta komisja sobie na pewno zakłada jakąś swoja interpretacje tematu... Zakładam, że nie o kobiece sztuczki z makijażem itp., choć kto ich tam wie...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Gdyby nie było na paragony, to ja z kolei nawet nie zawracałabym sobie głowy tym konkursem...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Ja i tak nie mam pretensji do losu, bo w zeszłym roku się zarejestrowałam w październiku i od października do grudnia zarobiłam na wagę i doładowanie, mimo tego, że sporo poszło tylko po 10 p., więc po prostu super
Tak więc teraz pokornie czekam...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Popieram w całej rozciągłości!
Ostatnio mam mało ankiet, prawie wcale, ale w zeszłym roku miałam wysyp. Jednak gros z tych ankiet dawało mi 10 punktów, bo zaznaczałam jak jest... I tak zdobyłam doładowania plus wagę, tak że jestem bardzo zadowolona. Faktem jest, że gdybym łgała w ankietach, to miałabym zamiast wagi parowar, ale jaki w tym sens?
Traktuję to po trosze jak zabawę, bo lubię wypełniać ankiety (z wyjątkiem jakichś zupełnie kretyńskich) a ewentualne profity z nich to niespodzianka, a nie dodatkowe źródło zarobku
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Najpierw muszę obejrzeć te wody, jeśli któryś zapach mi będzie pasował, to możebne, że wezmę...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
U mnie zawsze są zapakowane i oklejone taśmą Rossnet
Eveline było w zwykłym szarym pudełku oklejonym taśmą, a w środku torebka firmowa Eveline z dokładnie tymi kosmetykami co na zdjęciu:
http://www.rossnet.pl/galeria/?gaId=73538#20
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
No właśnie też przed chwilą się dowiedziałam, że taki był...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Także
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Chyba faktycznie masz rację, że to ta sama rodzinka...
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
To samo, przepisane z błędami, albo czegoś brakuje, albo jedno i drugie.
Spróbuj sam przeczytać to ze zrozumieniem...
A poza tym, czy w pierwszym zadaniu nie było aby założenia o niezależności (lub rozłączności) zdarzeń?
Naprawdę, przy takich zadaniach lepiej zrobić zdjęcie tematów, wrzucić w sieć i podać link - to tak na przyszłość
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Chętnie bym pomogła, ale sorry z tego zapisu nie idzie nic odczytać...
W pierwszym chodzi o całki, czy różniczki? Bo jakoś się to kupy nie trzyma...
W drugim, o ile dobrze odczytuję wzór, to prawdziwa jest odpowiedź C. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
mia
Postów 17548
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
I dlatego osobiście chrzanię ich serdecznie
Wolę kupować Kinder, bo przynajmniej lubię