Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4145118 Napisano: 16.02.2011 08:24:09 w TESCO konkursy
kamka88 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

kamka88 napisał(a):

odnośnie tego konka to obowiązuje od wczoraj a ja mam paragony na 37 pkt ale z datą sprzed 15, bo już dawno te produkty były dostępne w auchan i tesco a teraz nie wiem czy moge ich użyc do konka?

w regulaminie wydaje mi się, że jest napisane , że od 15.02

no tak też czytałam, ale szkoda że opakowania promocyjne pojawiają się przed czasem a ja zbierałam niepotrzebnie...trzeba będzie zacząc od nowa;)

Ale w ogóle czy muszą to być opakowania promocyjne?
Wydaje mi się, że równie dobrze mogą być zwykłe, tylko udokumentowane paragonem... przecież tam nie ma żadnych kodów, a w końcu chodzi o zakup emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4144801 Napisano: 15.02.2011 10:57:05 w GFK
czarnygreg napisał(a):

ja tez 230 za słodycze, dłuuuuga ta ankieta okropnie

U mnie tak samo 230 i myślałam, że już nie wysiedzę normalnie emotka
Ale cieszę się, że wreszcie GFK do mnie wraca emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4144336 Napisano: 15.02.2011 08:09:55 w Rossmann
agamaty napisał(a):

mia napisał(a):

No dobra, macie:

Wyniki:
15.02 - Purina i Green Vision
21.02 - Orange, godz.12
23.02 - Colgate, godz.12
28.02 - Soxo, godz.12
01.03 - Miss Sporty , między 11-12
01.03 - Christina Aguilera, godz.12
04.03 - Olay, godz.15
18.03 - Sekrety kobiet, godz.12

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4143620 Napisano: 15.02.2011 04:16:43 w TESCO konkursy
benasia napisał(a):

ja dziś widziałam w tesco nowe opakowania po kinderkach

Ale to chyba nie jest konkurs tylko w Tesco? Bo już mam kompletnie namieszane... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4143218 Napisano: 15.02.2011 02:00:37 w Wkurza mnie...
janiek napisał(a):

wkurza mnie pewien bardzo znany hipermarket pojechałem po parówki jedynki bo są w promocji (tanie) załadowałem tyle ile było w ladzie 127 opakowań i rusyłem do kasy
Przy kasie ochrona i jakiś kierownik/dyrektor(mam nazwisko) powiedzieli że nie sprzedadzą mi parówek bo nie chcą mieć pustej lady w sklepie emotka
Właśnie pisze pismo do Centrali w Wawie mam nadzieje że tego kolesia zwolnią!
Pojechałem tam bo mam bony do wydania

emotka emotka emotka emotka emotka
Wrzuć to w top Na poprawę humoru!
Rozwaliłeś mnie tym postem kompletnie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4143181 Napisano: 15.02.2011 01:52:05 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

nowy konkurs:
http://www.rossne.../?contrixId=11500001

Ja chyba zwątpię... emotka
Czy wreszcie będzie jakiś konkurs, który mi podpasuje? Żeby tu choć przy głównej nagrodzie fundowali zakupy, a nie tylko towarzystwo stylistki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4142920 Napisano: 15.02.2011 12:16:17 w Rossmann
bostonekk napisał(a):

grusia napisał(a):

azaflora napisał(a):

Co jest w Olay ?

Jeden krem, wymiana to wymiana - za połówkę innego dostaniesz jeden nowy Olay

... eee ... chyba nie zrozumiałas pytania-nie o tym konku mowa.

A pozatym chyba nikt jeszcze nie uscislil ile ma byc kremu na wymiane .

na FB rossnet wyjaśnił tą kwestie, cyt.:
Można przynieść dowolny krem do twarzy czy to pusty, pełny, za 10 zł czy też za 50 zł emotka
a w temacie - http://www.rossne...leria/?gaId=73538#25 (jeśli chodzi o konkurs noworoczny)

No troszeczkę inaczej wygląda niż na zdjęciu - lepiej, bo jest jeszcze dodatkowo krem pod oczy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4142894 Napisano: 15.02.2011 12:09:53 w Rossmann
grusia napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

grusia napisał(a):

psemulek napisał(a):

i jak zwykle nic, gdyby ludzie nie mieli tyle kont, to by coś wpadło od czasu do czasu, nie wierze, że by była taka pustka emotka

Gdyby ludzie nie byli lepsi niz Wy to by cos wpadło. Widac Wasze hasła nie przypadły do gustu - proste - nie ma co zwalac na innych. To nie konk - czasówka tutaj il kont nie grała roli a pomysłowość i oryginalność.

Co jest w Olay ?

zapewne to, co na zdjeciu emotka

Moze się wypowie ktos kto odebrał ?

Pisałam już wcześniej...
Dokładnie to co na zdjęciu w galerii konkursowej - czyli krem na dzień, na noc i pod oczy gratis; razem z tym pod oczy wartość nagrody wg mnie spoko przekracza tym razem podaną wartość wygranej emotka
W ładnym pudełku, nalepka gratis się odkleja, świetny na prezent! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4142687 Napisano: 15.02.2011 11:06:11 w Rossmann
aneczkar10 napisał(a):

http://www.rossne.../?contrixId=11300005 Green Vision

Jak zwykle bez paragonów u mnie null emotka
Zresztą szczerze wysiłku w ten konkurs włożyłam zero... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4142249 Napisano: 15.02.2011 08:56:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

zadzwonilam do pani od elite i ponoc lista jest juz kompletna-ma sprawdzic co stalo sie z moim zgloszeniem-ale cos mi tu nie pasuje.Mialo byc 1000 nagrod a jest ledwo 300 z kawalkiem.

Może to ta sama agencja co Vitaral robi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4141866 Napisano: 14.02.2011 10:42:57 w Inne mniejsze markety
olus15 napisał(a):

Mnie najbardziej wkurza ta zabawa w laureatów i finalistów
To już wolę w ogóle nie otrzymać smsa z gratulacjami, niż dostać, a potem dowiedzieć się , że jedyne co wygrałam to szansa na wygraną, bo nagroda przypadła komuś innemu
To jest największa bzdura! i z tym powinniśmy naprawdę walczyć

Prawda? To jest przemiłe... szansa na nagrodę... toć w każdym konkursie, w którym biorę udział, mam szansę! emotka
Co do handlu paragonami, to mnie też osłabia, bo dzięki temu niejedną osobę także z tego forum omija rezerwa, ale cóż... jest popyt i niestety w odpowiedzi jest też podaż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4141847 Napisano: 14.02.2011 10:32:30 w Inne mniejsze markety
Nie do końca abstrahując od tematu - w tym konkursie wysyłało się smsa ze wskazaniem sklepu, o ile dobrze pamiętam, więc chyba nie ma to kompletnie znaczenia, gdzie kto mieszka... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4141397 Napisano: 14.02.2011 07:43:20 w TESCO konkursy
leelee napisał(a):

tam coś było o punktach to są jakieś nowe promocyjne opakowania czy zwykłe te produkty, bo wysyła się sms/www z nr paragonu?

Nie mam bladego pojęcia, jak będę w Tesco, to mam nadzieję, że się coś więcej dowiem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4141380 Napisano: 14.02.2011 07:39:45 w TESCO konkursy
leelee napisał(a):

jomico napisał(a):

mia napisał(a):

A może ktoś wie, jakie są nagrody II i III stopnia w konkursie Machina rozpieszczania, który pojawił się na stronie Tesco? emotka
Bo co głównej, to się doczytałam w regulaminie, ale co do reszty, to albo nie ma, albo mnie oślepiło...

na pewno będą skutery

skutery Vespa, ekspresy do kawy Kitchen Aid, tablety iPad, laptopy MacBook, wycieczki do Włoch i Legolandu oraz wiele innych wspaniałych nagród

O, to miło, bo bardzo lubię te słodkości, jakie chcą w konkursie, i tak czy inaczej je zżeram
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4141337 Napisano: 14.02.2011 07:26:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
gosia1983 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

gosia1983 napisał(a):

Cześć, co myślićie o głównej wygranej w ogólnym konkursie bounty? Wyniki 12 marca, a 20 wyjazd. Przecież w tak krótkim czasie nie da się zrobić tych obowiązkowych szczepień itd...

a juz sie pakujesz? tam chyba nie jest napisane, ze wyjazd jest 20.

tak się tylko zastanawiam, ta ironia nie jest potrzebna...

Spokojnie, ja brałam udział, a nie mam paszportu... skończył się ze dwa lata temu, a w UE wszędzie dowód mi starczał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4141321 Napisano: 14.02.2011 07:20:03 w TESCO konkursy
A może ktoś wie, jakie są nagrody II i III stopnia w konkursie Machina rozpieszczania, który pojawił się na stronie Tesco? emotka
Bo co głównej, to się doczytałam w regulaminie, ale co do reszty, to albo nie ma, albo mnie oślepiło... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4141299 Napisano: 14.02.2011 07:13:50 w Rossmann
mrufka napisał(a):

trampek napisał(a):

mrufka napisał(a):

mia napisał(a):

mrufka napisał(a):

uhu faktycznie wysyp nowych konków. ale niewarte uwagi trochę nie uważacie.. emotka
na paste nawet nie zajrzałam głębiej, ale jak mówicie o jakiejś diecie warzywno-owocowej to ja dziekuję emotka

Dokładnie... o diecie juz pisałam, że odpada, w paście może wezmę udział, ale zero wysiłku, bo konkurs bez paragonów i w dodatku nagrody (pasty) mnie średnio interesują emotka
Ten ostatni może z Corny... ale nagrody dla mnie tyż kiepskie... oczywiście mówię z mojego punktu widzenia emotka

pewnie że kiepskie .. zgadzam się całkowicie. nie postarali się za bardzo. emotka
chociaż te torby na swój specyficzny sposób mogą być kuszące emotka

tak na marginesie. Dużo osób brało udział w Walentynkowym? emotka

te torby takie sobie ;/ ale główna całkiem całkiem emotka
Ja brałam w walentynkowym i wygrałam jakimś cudem rafaello emotka

tzn chodziło mi o aktualny Walentynkowy, ten z Miss Sporty emotka a rafaello gratuluję! i zazdroszczę emotka
ja teraz przechodzę rossmanowe załamanie wiary. i coraz bardziej piszę na odwal. może taka metoda się u mnie bardziej sprawdzi emotka

Właśnie przypomniałyście mi, że się kończy, więc ad hock coś przybredziłam totalnie w kilku zdaniach emotka
Jeszcze muszę jakiś płód wysłać na Orange za męża, bo chyba zapomniałam wcześniej.
Niestety, ale kompletnie nie wierzę w te konki bez paragonów - dokładniej nie wierzę w moje szczęście w losowaniu, bo go nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4141073 Napisano: 14.02.2011 06:10:52 w Rossmann
mrufka napisał(a):

uhu faktycznie wysyp nowych konków. ale niewarte uwagi trochę nie uważacie.. emotka
na paste nawet nie zajrzałam głębiej, ale jak mówicie o jakiejś diecie warzywno-owocowej to ja dziekuję emotka

Dokładnie... o diecie juz pisałam, że odpada, w paście może wezmę udział, ale zero wysiłku, bo konkurs bez paragonów i w dodatku nagrody (pasty) mnie średnio interesują emotka
Ten ostatni może z Corny... ale nagrody dla mnie tyż kiepskie... oczywiście mówię z mojego punktu widzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4141032 Napisano: 14.02.2011 05:54:04 w Rossmann
tsiknias napisał(a):

ja odebrałam Olay z noworocznego, w zestawie krem na noc, krem na dzień i krem pod oczy, zestaw napewno wart ceny podanej w regulaminie.

Prawda? Moim zdaniem, jakby policzyć ten krem pod oczy dołożony gratis, to nawet więcej by wyszło! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140857 Napisano: 14.02.2011 04:51:10 w Rossmann
jasnoska napisał(a):

renata2911 napisał(a):

ponawiam pytanie dzwonią czy sms-y wysyłają do zwycięzców krzyzówki?

lista zwycięzców jest podawana na stroie rossnetu

No tak, ale skądś muszą wziąć nazwiska emotka
I dziewczynie chodzi o to, czy dzwonią po nie, czy piszą smsa...
Ja niestety nie wiem, bo nie gram w to. Wyświetl w wątku >>
0 0