Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17547
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
No tak, ale w Zima z Intermarche też nie miałam na paragonie jakie to proszki i uznali... A to była chyba ta sama agencja...
Myślę, że im nadmienię w mailu coś o tym po prostu i tyle...
Dzięki za odpowiedź!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Widzę, że nikt nie chce mi odpowiedzieć...
Wszyscy maja Vizir na paragonie? I czy to mógł być dowolny Vizir, czy miał mieć jakieś określone parametry, bo z tego co pamiętam, to dowolny, ale w wolę się upewnić zanim z siebie łosia zrobię...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Ponawiam. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Mój jest akurat w świetnym stanie, tyle że brak tam słowa Vizir...
Czy ktoś też tak ma? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Gdańsk Leclerc 1 raz
Wpadłyśmy na ten sam pomysł
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Można spróbować dojść w ten sposób, co wysłali...
Gdańsk 1 raz Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Jak możesz to zadzwoń... ja już nie mam nerwów... Tak się ucieszyłam...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Od e-kupon takie dostajesz codziennie?
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Może raczej postawmy pytanie u kogo nie ma?
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Eee... d..a blada
Mają państwo szansę na wygranie nagrody!
Znowu takie jaja jak z Always?!
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Będzie super na prezent, bo u mnie kremów dostatek
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Akcja z ostatnia przesyłką: wracam z pracy - awizo, minęłam się z kurierem o 10 minut. Pierwsza próba dostarczenia itd... Mówi się trudno, na dole awiza, gdzie jest miejsce na godzinę następnej dostawy oczywiście nic nie napisane. Ale odszukuję przesyłkę na ich stronie - - stoi jak wół następna próba dostarczenia jutro, pod koniec dnia. Nastopnego dnia zadowolona wracam ze sklepu ok 15-tej w skrzynce... awizo GLS z godziny 14.10!
Informacja, że ostatnia próba doręczenia odbędzie sie następnego dnia, oczywiście znowu brak godziny, a na stronie GLS magiczne słowa pod koniec dnia. Zadzwoniłam do Warszawy, powiedziałam co o tym myślę i trochę mi ulżyło.
W każdym razie dostarczyli następnego dnia w tych godzinach, które ja określiłam... I choć na tyle ich wychowałam, że kolejnym razem na awizie był już dopisany miejscowy numer telefonu - zawsze postęp...
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
No niestety... nie dla mnie
Primo: palenia jeszcze nie rzuciłam, a wymyślać teorii odnośnie przyszłych męczarni mi się nie chce
Secundo: do końca maja nie ma mowy żebym mogła wziąć wolny tydzień w pracy
Tertio: tydzień na warzywkach i sokach z moim umiłowaniem chleba implikowałby dla mnie chyba rychły zgon, a co najmniej rozstrój żołądka
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Polubione!
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Zgadza się, ale to zadanie jest głupio ułożone wg mnie, bo szukana liczba (czwarta część pierwszej) to 076923, a taka liczba nie ma sensu. Wiadomo, że chodzi o 76923, ale wtedy brakuje tego zera.
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Do Gombrowicza można nigdy nie dorosnąć
Po prostu albo się lubi jego styl, albo nie. Ja Ferdydurke w całości nigdy nie zmogłam. Z całej jego twórczości najbardziej mi jeszcze podchodziły dzienniki. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Może Tobie się uda coś wygrać... mówiłam wyłącznie o sobie
mia
Postów 17547
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Regina - zero, Jedynki - zero (na szczęście tylko po jednym zgłoszeniu sobie pozwoliłam), nawet Posti zero (miałam przypadkowo jeden kod, więc spróbowałam) - lepiej go było komuś oddać, kto by skorzystał...
Jedynie resztki rozumu chyba uchroniły mnie przed próbami z Nescafe w Tesco... ale z drugiej strony, jakże by się jakaś gotówka przydała!