Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4140706 Napisano: 14.02.2011 04:03:18 w Inne mniejsze markety
alaalex40 napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

No to jeszcze pytanie o paragon mam...
Mój jest akurat w świetnym stanie, tyle że brak tam słowa Vizir... emotka
Czy ktoś też tak ma?

Widzę, że nikt nie chce mi odpowiedzieć... emotka
Wszyscy maja Vizir na paragonie? I czy to mógł być dowolny Vizir, czy miał mieć jakieś określone parametry, bo z tego co pamiętam, to dowolny, ale w wolę się upewnić zanim z siebie łosia zrobię... emotka

byl dowolny vizir

ja na paragonie z leclerca mojego mam napisane ze vizir a najpiej do nich zadzwonic i zapytac i zrodla- mysle ze uznaja- przeciez nie masz wplywu na to co jest na kasie fiskalnej emotka
(chociaz w konku mobil1 bancom nie uznawal paragonow bez zapisu mobil- wiem z autopsji niestety)

No tak, ale w Zima z Intermarche też nie miałam na paragonie jakie to proszki i uznali... A to była chyba ta sama agencja...
Myślę, że im nadmienię w mailu coś o tym po prostu i tyle...
Dzięki za odpowiedź! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140690 Napisano: 14.02.2011 03:57:12 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

Czy ktoś też tak ma?

Widzę, że nikt nie chce mi odpowiedzieć... emotka
Wszyscy maja Vizir na paragonie? I czy to mógł być dowolny Vizir, czy miał mieć jakieś określone parametry, bo z tego co pamiętam, to dowolny, ale w wolę się upewnić zanim z siebie łosia zrobię... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140612 Napisano: 14.02.2011 03:29:46 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

Czy ktoś też tak ma?

Ponawiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140597 Napisano: 14.02.2011 03:25:31 w Inne mniejsze markety
Czy ktoś też tak ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140580 Napisano: 14.02.2011 03:21:28 w Inne mniejsze markety
Tak a Wściekły 4 razy, to pewnie 4 x Warszawa... ale tam chyba nie jeden Leclerc? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140561 Napisano: 14.02.2011 03:15:12 w Inne mniejsze markety
kamisiek napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

mia napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

mia napisał(a):

Jest sms!!! emotka emotka emotka

i u mnie jest
emotka

Może raczej postawmy pytanie u kogo nie ma? emotka

a może piszmy jaki sklep i jakie miasto to doliczymy się czy poszła rezerwa ?

ja mam Leclerc Wrocław 1 x sms i jest 1 Leclerc

1x leclerc Słupsk

Gdańsk Leclerc 1 raz
Wpadłyśmy na ten sam pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140554 Napisano: 14.02.2011 03:13:30 w Inne mniejsze markety
No dobrze, a ile było nagród na sklep? Cztery?
Można spróbować dojść w ten sposób, co wysłali...
Gdańsk 1 raz Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140493 Napisano: 14.02.2011 02:52:40 w Inne mniejsze markety
jkkp napisał(a):

może by trzeba do nich zadzwonić i się zapytać, czy poszła też rezerwa emotka

Jak możesz to zadzwoń... ja już nie mam nerwów... Tak się ucieszyłam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140482 Napisano: 14.02.2011 02:50:20 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

mia napisał(a):

Eee... d..a blada emotka
Mają państwo szansę na wygranie nagrody!
Znowu takie jaja jak z Always?! emotka

SMSy o tej treści, to człowiek dostaje 5x dziennie - stąd u każdego z nas zatrzęsienie Audi, BMW i gotówki emotka

Od e-kupon takie dostajesz codziennie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140464 Napisano: 14.02.2011 02:47:27 w Inne mniejsze markety
sylwika76 napisał(a):

mia napisał(a):

i u mnie jest
emotka

Może raczej postawmy pytanie u kogo nie ma? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140403 Napisano: 14.02.2011 02:29:02 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

Eee... d..a blada emotka
Mają państwo szansę na wygranie nagrody!
Znowu takie jaja jak z Always?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4140397 Napisano: 14.02.2011 02:26:56 w Inne mniejsze markety
0 0

mia

#4140384 Napisano: 14.02.2011 02:20:56 w Rossmann
Ja odebrałam dzisiaj zestaw Lovela (już był wcześniej opisywany) i zestaw Olay - full wypas - trzy kremy (na dzień, na noc i pod oczy) w eleganckim pudełku, dokładnie taki jak na zdjęciu Rossnetu; w tym wypadku moim zdaniem wartość nagrody nawet zaniżona! emotka
Będzie super na prezent, bo u mnie kremów dostatek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4139609 Napisano: 14.02.2011 09:52:15 w Wkurza mnie...
Mnie do szału doprowadza GLS, przynajmniej moja miejscowa. emotka
Akcja z ostatnia przesyłką: wracam z pracy - awizo, minęłam się z kurierem o 10 minut. Pierwsza próba dostarczenia itd... Mówi się trudno, na dole awiza, gdzie jest miejsce na godzinę następnej dostawy oczywiście nic nie napisane. Ale odszukuję przesyłkę na ich stronie - - stoi jak wół następna próba dostarczenia jutro, pod koniec dnia. Nastopnego dnia zadowolona wracam ze sklepu ok 15-tej w skrzynce... awizo GLS z godziny 14.10! emotka
Informacja, że ostatnia próba doręczenia odbędzie sie następnego dnia, oczywiście znowu brak godziny, a na stronie GLS magiczne słowa pod koniec dnia. Zadzwoniłam do Warszawy, powiedziałam co o tym myślę i trochę mi ulżyło. emotka
W każdym razie dostarczyli następnego dnia w tych godzinach, które ja określiłam... I choć na tyle ich wychowałam, że kolejnym razem na awizie był już dopisany miejscowy numer telefonu - zawsze postęp... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4139524 Napisano: 14.02.2011 09:18:22 w Rossmann
dzasmina napisał(a):

nowy konkurs emotka ale tylko 1 nagroda emotka
http://www.rossne.../?contrixId=11900001
dieta owocowo warzywna?! zagłodziliby mnie emotka

No niestety... nie dla mnie emotka
Primo: palenia jeszcze nie rzuciłam, a wymyślać teorii odnośnie przyszłych męczarni mi się nie chce
Secundo: do końca maja nie ma mowy żebym mogła wziąć wolny tydzień w pracy
Tertio: tydzień na warzywkach i sokach z moim umiłowaniem chleba implikowałby dla mnie chyba rychły zgon, a co najmniej rozstrój żołądka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4139131 Napisano: 13.02.2011 10:52:51 w Pomocy!!!!
kingaa napisał(a):

Zostały niecałe dwie godziny

Każdy nowy fan Bio-Active = 20 gr. przekazane zaprzyjaźnionemu schronisku w Józefowie oraz większe szanse na adopcję czworonogów! Prześlijcie link poniżej swoim znajomym! Razem możemy więcej!

http://www.facebo...=app_159590554088963

Polubione! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4139127 Napisano: 13.02.2011 10:51:28 w Pomocy!!!!
barszcz napisał(a):

ksantypa napisał(a):

szukam kogos dobrego z maty, kto pomoze mi rozwiązac zadania

1.udowodnij , że jesli 11a + 7b dzieli się przez 13 , to równiez a + 3b dzieli sie przez 13

2.dane sa dwa boki trojkata a i b oraz jego pole równe 2/5 ab.Oblicz długosc boku c.

3.pierwsza cyfrą liczby sześciocyfrowej jest 3 , jeżeli cyfre te przesuniemy z pierwszego miejsca na ostatnie to otrzymamy czwartą część pierwszej liczby.Co to za liczba

4.Wyznacz wszytkie liczby naturalne równe potrójnej sumie swoich cyfr.

Dla mnie to ciemna magia a syn nie może sobie znimi poradzić

Zadanie3- odp.307692 emotka

Zgadza się, ale to zadanie jest głupio ułożone wg mnie, bo szukana liczba (czwarta część pierwszej) to 076923, a taka liczba nie ma sensu. Wiadomo, że chodzi o 76923, ale wtedy brakuje tego zera.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4139076 Napisano: 13.02.2011 10:28:33 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

emotka ?? Chyba nie dorosłem jeszcze do jego utworów w takim razie emotka emotka

Do Gombrowicza można nigdy nie dorosnąć emotka
Po prostu albo się lubi jego styl, albo nie. Ja Ferdydurke w całości nigdy nie zmogłam. Z całej jego twórczości najbardziej mi jeszcze podchodziły dzienniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4138614 Napisano: 13.02.2011 08:08:02 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

mia napisał(a):

A w temacie - wkurza mnie, że mimo, że wiem jaki ze mnie ciul w czasówkach i jaką mam ciulowatą komórkę, to dalej ciągle się daję losowi wpuszczać w maliny... emotka
Regina - zero, Jedynki - zero (na szczęście tylko po jednym zgłoszeniu sobie pozwoliłam), nawet Posti zero (miałam przypadkowo jeden kod, więc spróbowałam) - lepiej go było komuś oddać, kto by skorzystał... emotka
Jedynie resztki rozumu chyba uchroniły mnie przed próbami z Nescafe w Tesco... ale z drugiej strony, jakże by się jakaś gotówka przydała! emotka

ciesz się, ja jeszcze się dałam wpuścić w nescafe
emotka emotka emotka
lać to mało !!!

Może Tobie się uda coś wygrać... mówiłam wyłącznie o sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4138552 Napisano: 13.02.2011 07:48:55 w Wkurza mnie...
A w temacie - wkurza mnie, że mimo, że wiem jaki ze mnie ciul w czasówkach i jaką mam ciulowatą komórkę, to dalej ciągle się daję losowi wpuszczać w maliny... emotka
Regina - zero, Jedynki - zero (na szczęście tylko po jednym zgłoszeniu sobie pozwoliłam), nawet Posti zero (miałam przypadkowo jeden kod, więc spróbowałam) - lepiej go było komuś oddać, kto by skorzystał... emotka
Jedynie resztki rozumu chyba uchroniły mnie przed próbami z Nescafe w Tesco... ale z drugiej strony, jakże by się jakaś gotówka przydała! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0