Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4120669 Napisano: 08.02.2011 09:36:01 w TESCO konkursy
merus napisał(a):

Akurat kończy mi się kawa, tylko nie czy jest sens grać, w końcu skończyłam z czasówkami, wydawało się na dobre

Mam ten sam dylemat emotka
Ale w czwartek będę w Tesco i kawa mi się kończy, więc w sumie nic nie tracę... poza kosztem jednego smsa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4120662 Napisano: 08.02.2011 09:33:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
beata28 napisał(a):

GLS przywióz bon z Zima w Intermarche.

Już?
Jak miło emotka
Nominał 100, czy 5 x 20? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4120474 Napisano: 08.02.2011 08:29:40 w Rossmann
benasia napisał(a):

nowy konk od 9 lutego -do wygrania kremy Olay emotka

No to pojechali po bandzie... faktycznie - wymiana! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4120471 Napisano: 08.02.2011 08:28:24 w Wkurza mnie...
madzdz napisał(a):

dolly napisał(a):

panczita napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

a serio to najbardziej mnie wkurza facebook, nawet na e-konkach na dole strony się pokazuje ile to osób lubi e-konkursy!
a co to kogo obchodzi!????
i co to za jakaś durna maniera:lubię to, lubię zdjęcie, stronę, przepis....
jakieś strasznie głupie mi się to wydaje, bezsensowne...
czy tylko ja się zostałam taka any? czy już wszyscy lubią wszystko i wszystkich i jedynym komentarzem na wszystko(nawet zdjęcia wojenne) jest to ch...e lubię to?

o matko emotka jak to fajnie że ktoś myśli tak samo jak ja ...
Podzielam Twoją opinię na temat fb i tego całego lubię to
emotka

emotka

I to jest powód dla którego korzystam z facebooka tylko w celach konkursowych emotka .

Także! A i to coraz rzadziej! emotka
A jeszcze bardziej chyba niż lubię to osłabiają mnie wszystkie lizusowskie posty odnośnie danej strony... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4119463 Napisano: 07.02.2011 07:52:08 w Wkurza mnie...
iaziaz napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurza mnie, że zielonetrampki wstawiła se jako awatar mega fiuta, który rozwalił całą stronę emotka
Od razu uprzedzę- zazdrość mnie w tym akurat momencie nie zżera... emotka emotka emotka

mega wielki jest tylko avatar,reszta
emotka emotka

Toż o to mi chodziło, nie o to małe i łyse emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4119444 Napisano: 07.02.2011 07:48:19 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że zielonetrampki wstawiła se jako awatar mega fiuta, który rozwalił całą stronę emotka
Od razu uprzedzę- zazdrość mnie w tym akurat momencie nie zżera... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4117961 Napisano: 07.02.2011 01:09:42 w Wkurza mnie...
Zero z parówek, zero z Reginy, nie wiem, po co ja się w ogóle biorę za czasówki z moja beznadziejną komórką? emotka
Wkurza mnie własna głupota!!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4117949 Napisano: 07.02.2011 01:05:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
I do mnie Krewcy Krawcy emotka
A już zapomniałam, że coś wypełniałam...
I to co istotniejsze - bilety na Burleskę z RMF MAXX emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4117543 Napisano: 07.02.2011 11:30:10 w Rossmann
Przypomnienie i uzupełnienie:

Wyniki:
03.02 - Walentynkowy
04.02 - Neutrogena
07.02 - Bobini
09.02 - Cif
11.02 - Hipp
15.02 - Purina i Green Vision
21.02 - Orange
23.02 - Colgate
28.02 - Soxo
01.03 - Christina Aguilera, Miss Sporty

Właśnie się zorientowałam, że czekam na wyniki Cif dzisiaj, a sam robiłam tę listę
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4117288 Napisano: 07.02.2011 10:26:47 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Nosz jak mnie wkurza to Avanti! Czy ktoś wie czy w tym konkursie http://avanti24.pl/moda/0,111771.html zmienne ip działa? Tzn. czy mogą sobie nabijać głosy? Jak w kilka godzin ze 100 głosów można zrobić 400??? emotka

a jak w kilka godzin z 0 czy jednego mogli wejść do rankingu??

W piatek prowadziłam (tzn. byłam na 4 miejscu chyba), w sobotę spojrzałam na wyniki, a tam osoby, które nie były nawet w połówkowym rankingu - wyszły na prowadzenie emotka przez jedną noc wyleciałam z rankingu.. hmm

na szczęscie już po głosowaniu, bo ten konkurs by mnie wykończył nerwowo..
i obiecuje sobie - nigdy więcej konkursów klikanych (który to juz raz? emotka )

Wstaw sobie to w stopkę, tak jak ja emotka
Co pewien czas, jak mnie coś kusi, to głupio mi stopkę wykasować i jakoś działa emotka

chyba muszę poczekać do nowego roku emotka

Ej, chyba jednak zostaw sobie te klikane też emotka
To co prawda nie w temacie, bo mnie to wcale nie wkurza, ale gratulacje Avanti emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4117096 Napisano: 07.02.2011 09:24:19 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Nosz jak mnie wkurza to Avanti! Czy ktoś wie czy w tym konkursie http://avanti24.pl/moda/0,111771.html zmienne ip działa? Tzn. czy mogą sobie nabijać głosy? Jak w kilka godzin ze 100 głosów można zrobić 400??? emotka

a jak w kilka godzin z 0 czy jednego mogli wejść do rankingu??

W piatek prowadziłam (tzn. byłam na 4 miejscu chyba), w sobotę spojrzałam na wyniki, a tam osoby, które nie były nawet w połówkowym rankingu - wyszły na prowadzenie emotka przez jedną noc wyleciałam z rankingu.. hmm

na szczęscie już po głosowaniu, bo ten konkurs by mnie wykończył nerwowo..
i obiecuje sobie - nigdy więcej konkursów klikanych (który to juz raz? emotka )

Wstaw sobie to w stopkę, tak jak ja emotka
Co pewien czas, jak mnie coś kusi, to głupio mi stopkę wykasować i jakoś działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4117087 Napisano: 07.02.2011 09:22:15 w Rossmann
gargi napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

Czy Wam wyskakują podziękowania po wzięciu udziału w konkursie Orange? Bo teraz posłałąm zgłosze nie i wyskakuje szara strona bez żadnych podziękowań, więc nie wiem czy zgłoszenie poszło emotka a jak stwierdziłam, że wypiszę wszystko jeszcze raz i w razie czego wyskoczy mi że już brałąm udział, to znowu to samo, szara strona...

Nie mialam podziekowan...

ja miałam. z tego co pamiętam...

Wydaje mi się, że też miałam... choć głowy nie dam, bo grałam w pierwszy dzień, więc dawno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4116682 Napisano: 06.02.2011 10:59:03 w Rossmann
U mnie po hossie w konkursach świątecznym i noworocznym nadeszła bessa emotka
W dodatku nie widzę dla siebie w najbliższym czasie konkursów - albo bez paragonów, albo mnie nie interesują... emotka
Chyba się przemogę, kupię pastę do zębów Colgate i spłodzę jakieś wierszydło - w końcu trzeba w czymś wziąć udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4115843 Napisano: 06.02.2011 06:12:55 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nic nie wygrywam i nawet nie wiem, o co mam pretensje, bo parówki jedynki już dawno zeżarte, a mi się kodu nie chce wysłać, bo zakładam, że i tak nie trafię... co faktycznie jest pewne na 90%, ale jeśli w ogóle nie wyślę, to mam 100% pewności emotka
Do Tesco też jazdę odkładałam, aż mi się samochód zepsuł, a to jedyny hipermarket który mam w okolicy...
A dodatkowo wkurza mnie parszywa pogoda!!! emotka
Kiedy wreszcie przyjdzie ta wiosna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109897 Napisano: 04.02.2011 01:27:35 w Rossmann
wanila4 napisał(a):

klaryska napisał(a):

u mnie też nic:(

na 5 złoszeń nic emotka a znowu widze ze familie powygrywały, lipa ten rossnet

emotka emotka emotka emotka emotka
Przeczytaj jeszcze raz, co napisałaś! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109791 Napisano: 04.02.2011 01:04:24 w Rossmann
snowflake napisał(a):

mia napisał(a):

Słuchaj, konkurs trwał do 31.01 do 23.59. Podejrzewam, że przyszło kilka tysięcy zgłoszeń - dużo nagród, chwytliwy temat, bez paragonów.
Naprawdę uważasz, że przez dwa dni (01.02 i 02.02) te dwie, trzy osoby max, co zajmują się konkursami, były w stanie choćby przejrzeć te zgłoszenia??? Nie mówię już o dokładnym przeczytaniu i wyborze.
Moim zdaniem, to po prostu nierealne! emotka

jak możesz nie wierzyć w ich zdolności emotka wstydź się, mia!!! emotka

Koleżanka lepiej się pochwali, czy załapała się na chusteczki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109520 Napisano: 04.02.2011 12:11:37 w Rossmann
mia napisał(a):

tinagoni napisał(a):

bostonekk napisał(a):

zauważyliście że niektórzy powygrywali po 2 lub 3 razy? np.Agnieszka Maciorowska Knyszyn... a może są to 3 różne osoby?? emotka

bardzo możliwe, u mnie w mieście też się nazwiska powtarzają emotka

Tak, ale na taką małą miejscowość to raczej mało prawdopodobne - trzy osoby o tym samym imieniu i nazwisku...
Pewnie komputer im się zawiesił emotka
Ciekawe tylko, czy te powtórzenia są w liczone do puli nagród, czy nie...

Widzę, że Knyszyn już jest poprawiony... czyżby ktoś z Rossnetu monitorował nasze forum? emotka
W takim razie informuję, że zostały jeszcze inne zdublowane imiona i nazwiska z innych miejscowości... nie będę ich cytować...
A tak poza tym, ciekawa jestem, czy lista tylko się skraca, czy też uzupełnia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109318 Napisano: 04.02.2011 11:24:19 w Rossmann
tinagoni napisał(a):

bostonekk napisał(a):

zauważyliście że niektórzy powygrywali po 2 lub 3 razy? np.Agnieszka Maciorowska Knyszyn... a może są to 3 różne osoby?? emotka

bardzo możliwe, u mnie w mieście też się nazwiska powtarzają emotka

Tak, ale na taką małą miejscowość to raczej mało prawdopodobne - trzy osoby o tym samym imieniu i nazwisku...
Pewnie komputer im się zawiesił emotka
Ciekawe tylko, czy te powtórzenia są w liczone do puli nagród, czy nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109283 Napisano: 04.02.2011 11:18:42 w Rossmann
bostonekk napisał(a):

O, o, to może ja tam miałam być? emotka
Raz już się tak pomylili w wynikach, że osoby się dublowały - może trzeba im to napisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109253 Napisano: 04.02.2011 11:14:52 w Rossmann
zielonetrampki napisał(a):

Wiecie co ale radze wam sparwdzic jeszcze tak bo jak ja wciskałam ctrl+f to mi pokazało 1 wygrana a jak poleciałamw wzrokiem 3 O_O

Nie bój nic, sprawdzałam Ctrl+F i to na na dwa sposoby (nazwiska i miasto), bo aż uwierzyć nie mogłam, że na trzy zgłoszenia nic... a jednak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0