Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#4117288 Napisano: 07.02.2011 10:26:47 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Nosz jak mnie wkurza to Avanti! Czy ktoś wie czy w tym konkursie http://avanti24.pl/moda/0,111771.html zmienne ip działa? Tzn. czy mogą sobie nabijać głosy? Jak w kilka godzin ze 100 głosów można zrobić 400??? emotka

a jak w kilka godzin z 0 czy jednego mogli wejść do rankingu??

W piatek prowadziłam (tzn. byłam na 4 miejscu chyba), w sobotę spojrzałam na wyniki, a tam osoby, które nie były nawet w połówkowym rankingu - wyszły na prowadzenie emotka przez jedną noc wyleciałam z rankingu.. hmm

na szczęscie już po głosowaniu, bo ten konkurs by mnie wykończył nerwowo..
i obiecuje sobie - nigdy więcej konkursów klikanych (który to juz raz? emotka )

Wstaw sobie to w stopkę, tak jak ja emotka
Co pewien czas, jak mnie coś kusi, to głupio mi stopkę wykasować i jakoś działa emotka

chyba muszę poczekać do nowego roku emotka

Ej, chyba jednak zostaw sobie te klikane też emotka
To co prawda nie w temacie, bo mnie to wcale nie wkurza, ale gratulacje Avanti emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4117096 Napisano: 07.02.2011 09:24:19 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Nosz jak mnie wkurza to Avanti! Czy ktoś wie czy w tym konkursie http://avanti24.pl/moda/0,111771.html zmienne ip działa? Tzn. czy mogą sobie nabijać głosy? Jak w kilka godzin ze 100 głosów można zrobić 400??? emotka

a jak w kilka godzin z 0 czy jednego mogli wejść do rankingu??

W piatek prowadziłam (tzn. byłam na 4 miejscu chyba), w sobotę spojrzałam na wyniki, a tam osoby, które nie były nawet w połówkowym rankingu - wyszły na prowadzenie emotka przez jedną noc wyleciałam z rankingu.. hmm

na szczęscie już po głosowaniu, bo ten konkurs by mnie wykończył nerwowo..
i obiecuje sobie - nigdy więcej konkursów klikanych (który to juz raz? emotka )

Wstaw sobie to w stopkę, tak jak ja emotka
Co pewien czas, jak mnie coś kusi, to głupio mi stopkę wykasować i jakoś działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4117087 Napisano: 07.02.2011 09:22:15 w Rossmann
gargi napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

Czy Wam wyskakują podziękowania po wzięciu udziału w konkursie Orange? Bo teraz posłałąm zgłosze nie i wyskakuje szara strona bez żadnych podziękowań, więc nie wiem czy zgłoszenie poszło emotka a jak stwierdziłam, że wypiszę wszystko jeszcze raz i w razie czego wyskoczy mi że już brałąm udział, to znowu to samo, szara strona...

Nie mialam podziekowan...

ja miałam. z tego co pamiętam...

Wydaje mi się, że też miałam... choć głowy nie dam, bo grałam w pierwszy dzień, więc dawno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4116682 Napisano: 06.02.2011 10:59:03 w Rossmann
U mnie po hossie w konkursach świątecznym i noworocznym nadeszła bessa emotka
W dodatku nie widzę dla siebie w najbliższym czasie konkursów - albo bez paragonów, albo mnie nie interesują... emotka
Chyba się przemogę, kupię pastę do zębów Colgate i spłodzę jakieś wierszydło - w końcu trzeba w czymś wziąć udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4115843 Napisano: 06.02.2011 06:12:55 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nic nie wygrywam i nawet nie wiem, o co mam pretensje, bo parówki jedynki już dawno zeżarte, a mi się kodu nie chce wysłać, bo zakładam, że i tak nie trafię... co faktycznie jest pewne na 90%, ale jeśli w ogóle nie wyślę, to mam 100% pewności emotka
Do Tesco też jazdę odkładałam, aż mi się samochód zepsuł, a to jedyny hipermarket który mam w okolicy...
A dodatkowo wkurza mnie parszywa pogoda!!! emotka
Kiedy wreszcie przyjdzie ta wiosna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109897 Napisano: 04.02.2011 01:27:35 w Rossmann
wanila4 napisał(a):

klaryska napisał(a):

u mnie też nic:(

na 5 złoszeń nic emotka a znowu widze ze familie powygrywały, lipa ten rossnet

emotka emotka emotka emotka emotka
Przeczytaj jeszcze raz, co napisałaś! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109791 Napisano: 04.02.2011 01:04:24 w Rossmann
snowflake napisał(a):

mia napisał(a):

Słuchaj, konkurs trwał do 31.01 do 23.59. Podejrzewam, że przyszło kilka tysięcy zgłoszeń - dużo nagród, chwytliwy temat, bez paragonów.
Naprawdę uważasz, że przez dwa dni (01.02 i 02.02) te dwie, trzy osoby max, co zajmują się konkursami, były w stanie choćby przejrzeć te zgłoszenia??? Nie mówię już o dokładnym przeczytaniu i wyborze.
Moim zdaniem, to po prostu nierealne! emotka

jak możesz nie wierzyć w ich zdolności emotka wstydź się, mia!!! emotka

Koleżanka lepiej się pochwali, czy załapała się na chusteczki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109520 Napisano: 04.02.2011 12:11:37 w Rossmann
mia napisał(a):

tinagoni napisał(a):

bostonekk napisał(a):

zauważyliście że niektórzy powygrywali po 2 lub 3 razy? np.Agnieszka Maciorowska Knyszyn... a może są to 3 różne osoby?? emotka

bardzo możliwe, u mnie w mieście też się nazwiska powtarzają emotka

Tak, ale na taką małą miejscowość to raczej mało prawdopodobne - trzy osoby o tym samym imieniu i nazwisku...
Pewnie komputer im się zawiesił emotka
Ciekawe tylko, czy te powtórzenia są w liczone do puli nagród, czy nie...

Widzę, że Knyszyn już jest poprawiony... czyżby ktoś z Rossnetu monitorował nasze forum? emotka
W takim razie informuję, że zostały jeszcze inne zdublowane imiona i nazwiska z innych miejscowości... nie będę ich cytować...
A tak poza tym, ciekawa jestem, czy lista tylko się skraca, czy też uzupełnia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109318 Napisano: 04.02.2011 11:24:19 w Rossmann
tinagoni napisał(a):

bostonekk napisał(a):

zauważyliście że niektórzy powygrywali po 2 lub 3 razy? np.Agnieszka Maciorowska Knyszyn... a może są to 3 różne osoby?? emotka

bardzo możliwe, u mnie w mieście też się nazwiska powtarzają emotka

Tak, ale na taką małą miejscowość to raczej mało prawdopodobne - trzy osoby o tym samym imieniu i nazwisku...
Pewnie komputer im się zawiesił emotka
Ciekawe tylko, czy te powtórzenia są w liczone do puli nagród, czy nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109283 Napisano: 04.02.2011 11:18:42 w Rossmann
bostonekk napisał(a):

O, o, to może ja tam miałam być? emotka
Raz już się tak pomylili w wynikach, że osoby się dublowały - może trzeba im to napisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109253 Napisano: 04.02.2011 11:14:52 w Rossmann
zielonetrampki napisał(a):

Wiecie co ale radze wam sparwdzic jeszcze tak bo jak ja wciskałam ctrl+f to mi pokazało 1 wygrana a jak poleciałamw wzrokiem 3 O_O

Nie bój nic, sprawdzałam Ctrl+F i to na na dwa sposoby (nazwiska i miasto), bo aż uwierzyć nie mogłam, że na trzy zgłoszenia nic... a jednak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4109232 Napisano: 04.02.2011 11:11:22 w Rossmann
mio napisał(a):

hahaha emotka
tyle nagrod i nie mam ani jednej emotka emotka

To tak jak ja!
Aż się zdziwiłam... emotka
Ale to samo było z żelami Bourjois u mnie... Miło mi, że jeszcze ktoś sie nie załapał, bo myślałam, że będę jedna taka talentna na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4107899 Napisano: 03.02.2011 08:46:13 w Rossmann
moniaainom napisał(a):

Nie martwcie się, bo ja w ogóle przegapiłam ten konkurs emotka
Co do samego rossnetu, wiele razy wygrałam więc wątpię, żeby to było losowanie (gram tylko z jednego konta).

Słuchaj, konkurs trwał do 31.01 do 23.59. Podejrzewam, że przyszło kilka tysięcy zgłoszeń - dużo nagród, chwytliwy temat, bez paragonów.
Naprawdę uważasz, że przez dwa dni (01.02 i 02.02) te dwie, trzy osoby max, co zajmują się konkursami, były w stanie choćby przejrzeć te zgłoszenia??? Nie mówię już o dokładnym przeczytaniu i wyborze.
Moim zdaniem, to po prostu nierealne! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4106993 Napisano: 03.02.2011 04:04:32 w Rossmann
niania napisał(a):

Przesłałam tak fajną odpowiedź, byłam pewna, że wygram, a tu klapa emotka
Albo osoby oceniające w Rossnecie mają jakieś dziwne gusta, albo, co bardziej prawdopodobne, w ogóle nie czytają odpowiedzi, a przynajmniej nie wszystkie. Zdarzało mi się wygrać na tym portalu w konkursach, w których wysłałam kompletnie na odwal się stworzoną odpowiedź. Coś tu jest nie tak emotka

Nie martw się, ja też miałam naprawdę dobry tekst. Gdyby to był paragonowy, pewnie byśmy się załapały...
Niestety w tych innych stawiam na losowanko, a jak pisałam, w losowaniach nie mam szczęścia, co się dziś potwierdziło... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4105001 Napisano: 03.02.2011 07:57:20 w skojarzenia
wieś - sielanka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4104894 Napisano: 03.02.2011 07:08:13 w Rossmann
Kolejne uzupełnienie o Soxo:

Wyniki:
03.02 - Walentynkowy
04.02 - Neutrogena
07.02 - Bobini
09.02 - Cif
11.02 - Hipp
15.02 - Purina i Green Vision
21.02 - Orange
23.02 - Colgate
28.02 - Soxo

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4103379 Napisano: 02.02.2011 04:53:55 w Rossmann
19790411 napisał(a):

http://www.rossne.../?contrixId=11700001 SOXO

Znowu bez paragonów... emotka
Ale pocieszam się, że ten laptop jakiś mocno tani, a zestawy Soxo (pozostałe nagrody) są już słynne ze swej jakości na tym forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4101920 Napisano: 02.02.2011 09:40:01 w Rossmann
eywa napisał(a):

przegapiłam info czy nowy konkurs się pojawił?

https://www.rossn.../?contrixId=11800001

Nawet dwa nowe, bo jeszcze ten:
https://www.rossnet.pl/konkursy/?contrixId=11700002 Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4101289 Napisano: 01.02.2011 10:21:07 w Rossmann
zielonetrampki napisał(a):

własnie zauwazyłam emotka
niedługo wyniki chusteczek i walentynkowego ciekawe czy udało się
P.S wie ktoś odp na orange?

Ja niestety raczej na nic nie liczę... emotka
Walentynkowy - stawiam na losowanie (szkoda, bo nawet niezły tekst mi się nawinął), a w losowaniach szczęścia nie mam emotka
Cif - chyba schrzaniłam, bo tekst zdecydowanie zbyt nowoczesny poszedł, mówi się trudno, dobrze, że nagrody mi się aż tak bardzo nie podobają...
W sumie liczę ewentualnie na Neutrogenę, choć jak tych chusteczek nie wygram, to też się nie popłaczę...

A w pozostałych dziecięcych nie brałam udziału... Wot i wsio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#4099129 Napisano: 01.02.2011 12:28:50 w Wkurza mnie...
Że moja pensja znowu na czas nie przychodzi i na debecie jadę! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0