Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17546
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
to samo u mnie
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Martwi mnie tylko to, że w zeszłym roku wartość było prawie 2500, a teraz jest tylko 2000 - zastanawiam się, co obcięli...
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
W zeszłym roku voucher z Cleanic do Króla Kazimierza był z terminem do końca 2010, czyli ten powinien być do konca 2011
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
No to się cieszę, że nie skusiłam się na ten konkurs, bo od razu przestało mi się podobać, jak zobaczyłam w regulaminie, jaki ma zakres...
Cytuję:
Informacje o konkursie będą znajdować się na łamach listopadowych numerów magazynów: „JOY”, „COSMOPOLITAN”, „OLIVIA”, „SHAPE”, „Voyage”, „Hot Moda” oraz prezentowane będą w spotach reklamowych na antenie TV PULS
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Połączmy się w cierpieniu
Jedyne, co ostatnio wygrywam to kosmetyki...
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Dokładnie tak samo myślę.
Bo co do konkursów promocyjnych, to jestem zdania, że uczciwie wybierają, ale i ilość zgłoszeń jest wtedy nieporównywalnie mniejsza
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Żartujesz? A ja mam Nine West za 35 złotych + wysyłka fuksem wylicytowane na allegro, śliczne nowe skórzane sandałki na lato na obcasie, wszyscy podziwiają i super wygodne... i nawet nie wiedziałam, że drogie buty noszę
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Nie wiem; ja pisałam dokładnie szczerze jak uważam, do tych, które najprędzej kupię (pod koniec ankiety) zaliczyłam Nine West i Zara, bo cenowo jeszcze najlepiej wypadały
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
192? Mnie dali tylko 96...
Nawet i to mi się dzisiaj nie udało?
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Gratulacje!
No i zdechł pies... dobrze, że przynajmniej faktycznie piję kawę tchibo, bo inaczej kompletnie sz.l.a.g by mnie trafił
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Mam nadzieję, że się nie obrazisz, jeśli powiem, że to potwierdza moje podejrzenia
Gratulacje!
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
I u mnie...
Coraz bardziej nabieram przekonania, że w konkursach bez paragonów oni po prostu losują, bo przy tej ilości zgłoszeń nie chce się im czytać.
W każdym razie ostatni raz wysilałam mózgownicę na taki konkurs, teraz będę pisać jedno zdanie i wysyłać
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
A ja dzisiaj już odwalam całkowitą chałturę, pomysły mi się wyzerowały juz kompletnie... Nawet słodzenia u mnie brak
Szczęśliwie ekspres mi też już nieco odszedł po tym jak ktoś napisał, że tylko na kapsułki onże - w takim razie bankructwo pewne
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
No, niestety chyba nie - w Rossmannie zdarzyło mi się już dwa razy trafić SPA, a w gust tej piekielnej agencji od ekspresów, podobnie jak i tej TGQ czy jak im tam, jeszcze mi się nie udało wstrzelić
Ale Tobie powodzenia życzę!
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Do mnie nie znali w Realu i w Tesco też nie
Dzisiaj wysyłam ostatnie zgłoszenie z trzeciego telefonu i chrzanię!
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Nie doczytałam się - czy tylko raz można wziąć udział?... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
(*)
Także za ofiary katastrofy smoleńskiej, ze szczególnym uwzględnieniem stewardess, pilotów i funkcjonariuszy BOR...
(*) Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
No ale przecież trzeba numer paragonu podać chyba?...
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Nie wiem, czy z dwoma paragonami w moim przypadku jest sens... czekać do północy i narażać się duchowi Winiar
mia
Postów 17546
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Po pytaniu o stację benzynową, na której się najczęściej tankuje (co ma piernik do wiatraka?), wywaliło mi, że liczba respondentów przekroczona