Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6512714 Napisano: 24.07.2018 21:35:27 w Połączenia nieodebrane
ewunia napisał(a):

618462714?

Albedo. Na pewno, kwestia tylko z czym. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6512589 Napisano: 24.07.2018 15:07:25 w Czy informują/ informowali?
W jaki sposób informowali z Tesco Heineken/Warka?
Bo z MDW rozumiem, że juz to zrobili. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6512313 Napisano: 23.07.2018 20:06:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

Ciekawe, jakiego zdania będziecie o agencji i komisji, jeżeli okaże się, ze trafiliście po rowerku  emotka

Ja takiego samego, bo hasło posłałam niskich lotów, choć cenzuralne. emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6512295 Napisano: 23.07.2018 19:09:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
warcik napisał(a):

mia napisał(a):

wycior napisał(a):

..organizator konkursu red bull w biedronce,przekroczył już granice dobrego smaku publikując hasło "z batem......"..chyba że moderator dobiera je pod kątem konwersacji..w melinie, w której ma siedzibę...WSTYDZĘ SIĘ ,ŻE WZIĄŁEM UDZIAŁ W TYM KONKURSIE..!!

Po prostu moderacji nie ma. emotka Zapewne tak samo rewelacyjnie będzie z wyborem.
Miałam dwa paragony, wykorzystałam z tego w pierwszym etapie jeden. Od kilku dni jestem zdania, że o jeden za dużo. emotka

Uważam, ze za takie cos powinny polecieć głowy. Redd bull chyba nie byłby zadowolony z takiej obsługi konkursu.

No to kto zamieszcza printscreen na FB Red Bulla? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6512290 Napisano: 23.07.2018 18:45:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wycior napisał(a):

..organizator konkursu red bull w biedronce,przekroczył już granice dobrego smaku publikując hasło "z batem......"..chyba że moderator dobiera je pod kątem konwersacji..w melinie, w której ma siedzibę...WSTYDZĘ SIĘ ,ŻE WZIĄŁEM UDZIAŁ W TYM KONKURSIE..!!

Po prostu moderacji nie ma. emotka Zapewne tak samo rewelacyjnie będzie z wyborem.
Miałam dwa paragony, wykorzystałam z tego w pierwszym etapie jeden. Od kilku dni jestem zdania, że o jeden za dużo. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6512092 Napisano: 23.07.2018 10:33:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Koszulka Nike z konkursy Bic Stokrotka - DPD.
Rano była zapowiedź kuriera smsem i mailem.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6511866 Napisano: 22.07.2018 10:06:11 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Mój wujek nie lubi kotów i za żadne skarby nie przenocuje w domu, w którym są koty, bo twierdzi, że one w nocy wyjadają ludziom krtań, bo widzą jak się rusza podczas oddychania... i wtedy atakują  emotka  Więc wszystko możliwe emotka  

Ja pierniczę... emotka A wtedy czasem nie wchodzą też przez okna wampiry, czując świeżą krew? emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6511678 Napisano: 20.07.2018 23:09:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

mia napisał(a):

Czy mogę na chwilkę zmienić temat z Czerwonego Byka na inny? Proszę stokrotnie o wybaczenie. emotka
Zatem:
1) Czy rowery GoshGirl mają jakąś gwarancję, a jeśli to na jakich zasadach? emotka

Odbierając rower powinnaś wypełnić potwierdzenie odbioru nagrody, w dwóch kopiach. Jedna jest dla sklepu, druga z podpisem i pieczątką danego sklepu jest podstawą do gwarancji i powinni Ci go dać.

Aha. Czyli jeszcze mnie zobaczą w tym sklepie drugi raz. emotka Łolaboga. Ta pani sama dokładnie nie wiedziała, co mam wypełnić... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6511670 Napisano: 20.07.2018 22:39:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mogę na chwilkę zmienić temat z Czerwonego Byka na inny? Proszę stokrotnie o wybaczenie. emotka
Zatem:
1) Czy rowery GoshGirl mają jakąś gwarancję, a jeśli to na jakich zasadach? emotka
2) Jak jest w tym roku z gwarancją na wygrane z Brico (Konkurs Mundialowy), bo zapomniałam dziś zapytać odbierając pralkę, tak mnie zauroczyły jej gabaryty...? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6511439 Napisano: 20.07.2018 10:38:57 w PODZIĘKOWANIA
agakaz2,
Dziękuję za przemiły gest! emotka Wygram, nie wygram, ale to będę na pewno pamiętać! emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6511422 Napisano: 20.07.2018 09:46:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jak wygrałem w albedo w dwóch różnych konkursach (ręcznik C4 i lazybag winiary) mogę wysyłać listy w jednej kopercie?

Zrób tylko wyraźne dopiski na kopertach, tak żeby wiedzieli, że to dwa różne konki - najlepiej oznaczyć je różnymi kolorami i dać pełną nazwę  promocji  emotka  

pójdę krok dalej i wyślę na inne osoby też w jednej kopercie osób mieszkające pod tym smamym adresem zamieszkania. Na kopertach jest dopisek jaki konkurs więc myślę że nie będzie problemów emotka

Oj, mogą być. emotka Nie udowodnisz, że było wysłane więcej, bo przecież nie umieścisz wszystkich w polu nadawcy. Choć jeśli to nagrody o malej wartości, to można zaryzykować. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6511267 Napisano: 19.07.2018 17:21:13 w Paragony na trwające konkursy
Nieaktualne.
agakaz2 , dziękuję ogromnie!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6511234 Napisano: 19.07.2018 15:56:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony Nestle ITM by Fedex. emotka
Zagłówek Pure Nestle C4 (etap II) by DPD. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mia

#6510812 Napisano: 18.07.2018 15:29:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcin1411 napisał(a):

mia napisał(a):

marcin1411 napisał(a):

Kupował ktoś z Was zeszyt z licencją na konkurs netto? Jeśli tak to co macie napisane na paragonie?

Zeszyt A5. A co byś chciał/a tam mieć? emotka

Mogłoby być Zeszyt A5 Star Wars albo,,ST". Niby skąd organizator ma wiedzieć, że jest to produkt konkursowy?

Po prostu robię zdjęcie paragonu na zakupionym zeszycie i tak im zawsze posyłam, zamiast zdjęcia samego paragonu. Nigdy nie było żadnych problemów z nagrodą. emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, holden 0

mia

#6510762 Napisano: 18.07.2018 14:01:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcin1411 napisał(a):

Kupował ktoś z Was zeszyt z licencją na konkurs netto? Jeśli tak to co macie napisane na paragonie?

Zeszyt A5. A co byś chciał/a tam mieć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6510711 Napisano: 18.07.2018 12:40:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś dostał odpowiedź na maila odnośnie weryfikacji (pozytywnej ma się rozumieć emotka ) od:
  • Blend-a-med (II etap)?
  • Bricomarche Keter?
Albo choćby potwierdzenie otrzymania wiadomości? Normalnie ciśnienie mi te agencje podnoszą. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6510599 Napisano: 18.07.2018 10:26:34 w Wkurza mnie...
ewikewikk napisał(a):

Mnie wkurzają nie tylko te opóźnienia ale też enigmatyczne "zwycięzców powiadomiono" albo wyniki po tygodniach czekania zakitrane są w jakimś innym, absurdalnym  miejscu niż tam, gdzie był podany konkurs ( nie mówię o zakładkach: konkurs i wyniki!!!) Szału dostaję, jak organizator nie potwierdza pozytywnej weryfikacji odnośnie drogiej nagrody, gdzie człowiek tygodniami nie wie, czy ją dostanie.... A już czekanie miesiąc i dłużej od weryfikacji na wysyłkę nagród, to emotka emotka emotka

Czasem nie masz 4Frame na myśli? emotka Bo ja już ich przeklęłam we wszystkie pioruny - możliwość kontaktu zero.emotka Jeszcze tylko na FB u nich "na ścianie" nie pisałam, ale tego prawie nigdy nie robię. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6510462 Napisano: 17.07.2018 20:26:39 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

mia napisał(a):

superloser napisał(a):

Regulamin się nie ładuje
 https://www.e-kon...ka.html#.W04p-vfRbqB

Dla pewności. Odpowiedz ma być 160 znaków bez numeru paragonu? emotka  Czy cos ma Regulamin innego od mego Albedowego założenia?

http://cdn.biedro...EEAAYASABEgKY0fD_BwE

Dzięki. Ale ten regulamin akurat na telefonie nie chce się załadować. Fa bez problemu a to Visco nie. 

Praca może być dłuższa niż 160 znaków. emotka emotka emotka
Bez nr paragonu - format VTP.ODPOWIEDŹ. Na 4321. Wyświetl w wątku >>

mia

#6510448 Napisano: 17.07.2018 19:47:53 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Regulamin się nie ładuje
 https://www.e-kon...ka.html#.W04p-vfRbqB

Dla pewności. Odpowiedz ma być 160 znaków bez numeru paragonu? emotka  Czy cos ma Regulamin innego od mego Albedowego założenia?

http://cdn.biedro...EEAAYASABEgKY0fD_BwE Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6510408 Napisano: 17.07.2018 17:56:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jankowska napisał(a):

Widzieliście galerię haseł z Red Bulla.... oczywiście ,,dodaj do ulubionych już jest" . Brawo dla Pani Eweliny emotka

https://www.redbu...111-megawatt/konkurs

Widziałam galerię...i odstraszyła mnie chyba od tego konkursu. Przynajmniej na razie. emotka
Na "ulubione" się nie natknęłam, ale powaliła mnie ilość byków ortograficznych, o językowych nie mówiąc. Generalnie patrząc na te hasła, miałam wizję gostka, który pod Biedronką obala Red Bulla, a potem w pocie czoła wystukuje na telefonie swoją twórczość...emotka Wyświetl w wątku >>