Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6481010 Napisano: 10.04.2018 22:21:30 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

mia napisał(a):

To, że paragony leżą, a ja kompletnie nie mam nastroju i weny, aby się za nie zabrać. emotka
A potem znowu wszystko będzie na ostatnią chwilę i na odwal. I zdziwko, że nie wybrali. emotka

to dawaj te paragony emotka nie badz jak ten pies ogrodnika emotka

Paszoł won, pazerna istoto! emotka To jest właśnie ta druga opcja - w razie czego je sprzedam. emotka Ale jeszcze liczę na cud natchnienia i spokoju. Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

mia

#6481006 Napisano: 10.04.2018 22:13:03 w Wkurza mnie...
To, że paragony leżą, a ja kompletnie nie mam nastroju i weny, aby się za nie zabrać. emotka
A potem znowu wszystko będzie na ostatnią chwilę i na odwal. I zdziwko, że nie wybrali.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6480901 Napisano: 10.04.2018 17:07:21 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

Czy Kamis poinformował również laureatów, którym przyznano zestawy garnków? emotka

Może garnki zostawili sobie? emotka A może w ogóle nie doczytali w tym swoim regulaminie, że jakieś garnki mieli rozdać? emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6480716 Napisano: 10.04.2018 10:29:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Raczej napiszcie, o jakiej godzinie dostaliście smsy. emotka Wtedy będzie wszystko jasne - czy posłali całość, czy nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6480667 Napisano: 10.04.2018 08:49:31 w Żegnamy zmarłych
Dziś 14-ta rocznica śmierci Jacka Kaczmarskiego... emotka emotka
https://www.youtu.../watch?v=hwD6i9eOiYE
Żadnego z trójki bardów już nie ma, lata mijają, a tekst wciąż aktualny... Wyświetl w wątku >>

mia

#6480448 Napisano: 09.04.2018 12:47:03 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

czy macie problemy z logowaniem na stronie WBK?

Sprawdziłam i nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6480415 Napisano: 09.04.2018 11:41:16 w Czy informują/ informowali?
Kamis Intermarche... emotka Im już wszystkie terminy minęły, nie tylko te etapowe.
Nie wybiera się czasem ktoś do Sopotu, żeby przy okazji kopnąć w d**ę tę agencję? emotka
Wiem, że guzik z mojej wygranej, bo jak na coś mocno i długo czekam, to nigdy nie wygrywam, ale wolałabym to już mieć za sobą. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6480304 Napisano: 09.04.2018 00:34:24 w Wkurza mnie...
Wtórny analfabetyzm. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

mia

#6480283 Napisano: 08.04.2018 22:12:28 w SZUKAM....
Czy ktoś sprawdził na własnej skórze, ile może być znaków w konkursie Nervomix? emotka
Głównie chodzi mi o to zdanie. Ni czort nie mogę tego znaleźć w regulaminie, a nie lubię się nacinać, czy tez może raczej obcinać, jak już coś stworzę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6480162 Napisano: 07.04.2018 22:51:18 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

No cóż, przypadki chodzą po ludziach...
Postanowiłam dziś pojechać do Drogerii Natura zrobić zakupy na konkurs Jordan. Pojechaliśmy, kupiliśmy co trzeba i wstąpiliśmy do pobliskiego sklepu. Przy wejściu chciałam kupić zdrapkę, ale zrezygnowałam i zostawiłam to na później. Oczywiście później już była kolejka, chłopak powiedział żebyśmy w niej nie stali, ale ja stwierdziłam, że szybko idzie, więc poczekamy. Po wyjściu wsiedliśmy do samochodu, przejechaliśmy kilkaset metrów i dojechaliśmy do świateł, gdzie zrobiło się czerwone. Staliśmy kilka sekund kiedy nagle z całym impetem ktoś w nas wjechał... Facet się zagapił a kiedy spojrzał przed siebie i zobaczył, że wszyscy stoją to POMYLIŁ GAZ Z HAMULCEM (sam przyznał to z lekkością policji) i z całą siłą w nas wjechał. My siłą rozpędu wjechaliśmy w samochód który stał przed nami, a finał tej akcji był taki, że tamte samochody nie były zbyt poszkodowane a nasz nadaje się do kasacji. Do tego trzeba było wezwać pogotowie do mojego chłopaka. Facet który był sprawcą nawet nie przeprosił i generalnie usiadł sobie na poboczu opalając się na słońcu i wesoło żartował z panią w której auto my uderzyliśmy. Im się nic nie stało. I cóż... to był nasz wymarzony samochód, który kupiliśmy półtora roku wcześniej. Sporo nas to kosztowało i nerwów i pieniędzy (nie był jakiś ultra drogi, ale dla nas był to spory wydatek). I sytuacja wygląda tak, że nie mamy auta, jesteśmy poobijani i posiniaczeni i będziemy na tym stratni finansowo i zdrowotnie. I mam też głupi żal do siebie, że gdybyśmy tam  nie pojechali to nie byłoby tego wszystkiego ;/ Poza tym ostanie tygodnie miałam wręcz koszmarne a dziś była kumulacja tego wszystkiego ;/ Ciągle jest pod górkę, ciągle jest coś nie tak i wiecznie trzeba stawiać czemuś czoła tylko skąd brać na to wszystko siły? ;/

emotka To jest to cholerne prawo serii... Ale lada moment się odwróci! emotka Mocno przytulam.
I nie myśl nigdy, co by było gdyby...Tego nigdy nie wiesz. Może byłoby znacznie gorzej? Wyświetl w wątku >>

mia

#6479799 Napisano: 06.04.2018 10:02:16 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

Kamis jest w trakcie wybierania.. musimy czekać cierpliwie. Podobno dostali dużo zgłoszeń...

monisss, dla Ciebie łapka w górę. emotka Ale oni, to co, jaja za przeproszeniem sobie robią? emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6479783 Napisano: 06.04.2018 08:24:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Z jakich dni informowało Vobro opisowe?

nie mam jak sprawdzić,ale wydaje mi się,że z tych trzech pierwszych dni

Myślę, że do końca marca poinformowane.

Co najmniej do końca marca. Ja wysyłałam 30.03 i 01.04, nie wiem, które wygrało. A w tytule maila jest Vobro-III, co wskazywałoby chyba na trzeci etap... Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mia

#6479363 Napisano: 04.04.2018 13:35:24 w Czy informują/ informowali?
A co jest z Vobro opisowym? Nikt na forum nie wygrał z pierwszego etapu? Chyba czas na informowanie już im minął... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6479122 Napisano: 03.04.2018 18:12:16 w Czy informują/ informowali?
tadziowa napisał(a):

Kamis ITM - czy informowali lub ewentualnie wiadomo kiedy zamierzają to zrobić?

Stawiam Ci piwo, abo i co lepszego, jak się do nich dodzwonisz... czy w jakikolwiek inny sposób wyegzekwujesz odpowiedź. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6478983 Napisano: 03.04.2018 12:47:15 w Informują
Rezerwa z Biedronki E - parownica. emotka Przed chwilą telefon z 618... Wyświetl w wątku >>

mia

#6478919 Napisano: 03.04.2018 09:31:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

Nescafé- > Darog myślę, że na dni świateczne nie zostały wylosowane "bramki"..(?), choć wcześniej nie bywało tak w tego typu loteriach. Nic innego nie przychodzi mi do głowy, tym bardziej, że gdy próbowałam zagrać na paragon z dnia dzisiejszego, komunikat pojawił się ten sam, co już wydaje się nielogiczne:].

Strona już działa... Klasyka: "Niestety tym razem nie wygrałeś". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6478914 Napisano: 03.04.2018 09:11:23 w Żegnamy zmarłych
katrin1 napisał(a):

Zbigniew Łapiński, wspaniały kompozytor i wirtuoz fortepianu emotka

Ostatni z wielkiej trójki... emotka emotka
https://www.youtu.../watch?v=ooOFIMVFET0 Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#6478764 Napisano: 01.04.2018 16:37:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tuw3105 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Próbuję wbić los na loterię Nescafe. Datę z paragonu mam 25.03, czy tam są jakieś etapy tygodniowe, że wyskakuje mi, że data jest zła?

U mnie tez nie akceptuje zgloszenia. Widocznie to blad na stronie.

Uff... Już myślałam, że moje paragony do kosza. Ja mam z 30.03, a wyskakuje, że data nie może być wcześniejsza niż 31.03. (!) Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6478571 Napisano: 30.03.2018 21:57:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

(...)
Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda.

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło... emotka

Może ktoś wie, ile teraz czeka się na paszport??? Ale raczej nie dwa dni emotka

"Zapisany w przepisach termin wyrobienia paszportu wynosi 30 dni od daty złożenia wniosku paszportowego. Rzeczywisty czas oczekiwania na paszport najczęściej jest krótszy, ale zależy to od konkretnego urzędu.”    20 lut 2017

Sądzę, że przy odpowiednich znajomościach, może to być nawet te 2 dni... Tylko ile osób takie ma? emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6478550 Napisano: 30.03.2018 21:09:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

(...)
Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda.

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0