Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6478571 Napisano: 30.03.2018 21:57:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

(...)
Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda.

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło... emotka

Może ktoś wie, ile teraz czeka się na paszport??? Ale raczej nie dwa dni emotka

"Zapisany w przepisach termin wyrobienia paszportu wynosi 30 dni od daty złożenia wniosku paszportowego. Rzeczywisty czas oczekiwania na paszport najczęściej jest krótszy, ale zależy to od konkretnego urzędu.”    20 lut 2017

Sądzę, że przy odpowiednich znajomościach, może to być nawet te 2 dni... Tylko ile osób takie ma? emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6478550 Napisano: 30.03.2018 21:09:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

(...)
Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda.

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6478538 Napisano: 30.03.2018 19:56:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

joan napisał(a):

Może to kogoś zainteresuje / Loteria Visa:

Laureat wyjazdu musi podać numer paszportu w formularzu zwycięzcy -> czyli dostajesz info o wygranej i w ciągu 2 dni odsyłasz dokumenty z wpisanym numerem paszportu. W praktyce oznacza to, że kto teraz paszportu nie posiada, temu wycieczka przepada. Nie można najpierw wygrać, a dopiero potem złożyć podanie o paszport + wizę.

Bardzo Ci dziękuję za tę informację, emotka właśnie miałam zgłosić kilka transakcji, a mój paszport stracił ważność kilka lat temu. Sama bym tego nie doczytała. Po Świętach zmotywuję się do wyrobienia nowego paszportu, ale gdybym wygrała za te dzisiejsze zgłoszenia, to bym chyba nie przeżyła, ze taka nagroda przepadnie.

Ja już po wysłaniu doczytałam, mój paszport ważny do czerwca a mąż od dawna ma nieważny, więc zaje..... emotka

U nas nikt nie ma w rodzinie ważnego paszportu. emotka Niemniej gram/y, bo kartą płacimy na okrągło - a) są też nagrody niższego rzędu, b) w loteriach i tak generalnie nic nie wygrywam/y... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6478494 Napisano: 30.03.2018 15:05:29 w Czy informują/ informowali?
maverick napisał(a):

mia napisał(a):

monisss napisał(a):

joan napisał(a):

bibeck napisał(a):

A Kamis Intermarche? 

Nie.

ktoś dzwonił w tej sprawie? czy grzecznie czekamy ?:)

Dzwoniłam wczoraj - nikt nie odbierał. Mam obawy, czy to nie kolejna agencja widmo w stylu MediaContact, znaczy ZeroContact... emotka

mia nie strasz emotka ja do nich pisałem na początku konkursu @ to po 4 dniach odpisali emotka

Jakieś przecieki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6478440 Napisano: 30.03.2018 11:28:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lotem błyskawicy, ekspres - nagroda z tego konkursu:
https://www.e-kon...lo.html#.Wr4DBnwuB1Q
DPD Wyświetl w wątku >>

mia

#6478342 Napisano: 29.03.2018 21:03:46 w SZUKAM....
monkakk napisał(a):

maryja70 napisał(a):

Witam czy było już roztrzygnięcie konkursu Colgate z Biedronki

Nie emotka  Ale oświadczenie laureata na stronie już jest emotka  Więc obstawiam, że niedługo pójdą smsy

Jakie oświadczenie? emotka Od kiedy oni chcą oświadczenia? Do Colgate w C4 nic im nie odsyłałam... Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6478303 Napisano: 29.03.2018 19:17:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

delvitto napisał(a):

właśnie staram się uporać z zarejestrowaniem paragonu na loterię visa. Nic nie rozumiem... Myślałam, że trzeba wpisywać, tak jak kiedyś, jakieś numery i podawać bank, a tu nagle... nic, dostałam jakiś kod, taki długi, ale jeśli mam np 5 paragonów, to mam je jakoś sobie oznaczyć? 

Raczej tak masz potwierdzenie zgłaszasz, ja numer wpisałam sobie na potwierdzeniu. Oni mogą poprosić o skan ale nie koniecznie

Jakie to ma znaczenie, skoro transakcja musi być zgłoszona w tym dniu, w którym została dokonana? Żadnego. Liczy się tylko data i ilość transakcji. Wyświetl w wątku >>

mia

#6478077 Napisano: 28.03.2018 22:39:17 w Pomoc potrzebującym!
https://www.siepomaga.pl/ocal-karoline emotka
Tu nie ma nawet co pisać... emotka Można tylko płakać... lub pomóc. Wyświetl w wątku >>

mia

#6477985 Napisano: 28.03.2018 18:45:19 w Popraw sobie humor...
Konkurs z E w drogeriach Jawa.
https://www.e-kon...wa.html#.WrvFbHwuB1Q
Z regulaminu:

3.2.
Nagrodami w Konkursie są:
1 (słownie:dwie) Nagroda Główna o łącznej wartości 655,00 zł (słownie: sześćset pięćdziesiąt pięć złotych 00/100), składająca się z odkurzacza pionowego (…)

Albedo wymiata! emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6477898 Napisano: 28.03.2018 15:13:19 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

joan napisał(a):

bibeck napisał(a):

A Kamis Intermarche? 

Nie.

ktoś dzwonił w tej sprawie? czy grzecznie czekamy ?:)

Dzwoniłam wczoraj - nikt nie odbierał. Mam obawy, czy to nie kolejna agencja widmo w stylu MediaContact, znaczy ZeroContact... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6477657 Napisano: 27.03.2018 22:49:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
donia7 napisał(a):

mia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Moze durexy juz mają święta emotka ?

A może jakieś wyjątkowo jurne jury tam siedzi, i zestawy sobie pobrali w nagłej potrzebie? emotka

kurcze... ale tam chyba same facetki  emotka

No ok, ale mi się zawsze wydawało... że do tanga trzeba dwojga? emotka
P.S.
W konkursie nie brałam udziału, to tylko takie luźne dywagacje. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6477654 Napisano: 27.03.2018 22:46:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
ivanotta napisał(a):

Moze durexy juz mają święta emotka ?

A może jakieś wyjątkowo jurne jury tam siedzi, i zestawy sobie pobrali w nagłej potrzebie? emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6477344 Napisano: 27.03.2018 10:08:30 w Czy informują/ informowali?
Kamis ITM? Dowiadywał się ktoś może? emotka
Zgodnie z regulaminem, to już pierwsze dni konkursu powinny być poinformowane... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6477147 Napisano: 26.03.2018 15:38:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
H7 (Orzeszkonkurs) odsyła listem poleconym egzemplarze umowy o prawa autorskie - tym, co wygrali 200 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6477007 Napisano: 26.03.2018 10:54:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalmia86 napisał(a):

A jak ktoś "w czepku urodzony" to nie powinien startować w loteriach... emotka

O, to to! emotka To jest woda na mój młyn - wtedy może wreszcie bym coś kuźwa w loteriach wygrała!emotka
Tylko ja to zweryfikować? emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6476029 Napisano: 22.03.2018 18:47:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dżizaz! emotka Oni w II etapie mają jeszcze 11.000 książeczek do rozdania! Przecie się z tym nie pozbierają. emotka Jedyne sensowne wyjście dla nich, to odesłać je wszystkim laureatom na podstawie samych danych adresowych. Ciekawe kiedy na to wpadną i dostaniemy nowe smsy, z prośbą o podanie adresu. Stawiam na jakieś dwa tygodnie. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6475965 Napisano: 22.03.2018 17:50:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
petunija1 napisał(a):

nie mam ksiażki z Kinder  emotka   emotka

Spokojnie, ja minutę temu jeszcze też nie miałam... Właśnie mnie uszczęśliwili. emotka
Doczekasz się też. A jak nie, to będzie rezerwa - gwarantuję Ci. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6475482 Napisano: 21.03.2018 20:45:24 w Kaufland konkursy
ace napisał(a):

koper napisał(a):

Właśnie przejrzałam nową gazetkę i nie dość, że nie ma budżetu, to jeszcze na miejsce kończącej się dziś loterii nic nowego nie wskakuje. Żadnego konkursu... To już koniec świętowania urodzin... kiepsko  emotka

od jutra konkurs. Trzeba zrobić zakupy za 100zł, a wygrać można 500zł (są 3 nagrody po 500). Szaleństwo emotka

No to się kurczę szarpnęli... emotka Żeby tylko nie musieli upadłości potem ogłosić.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6475374 Napisano: 21.03.2018 17:05:43 w Zdjęcia naszych wygranych
Czy mógłby ktoś wrzucić zdjęcie zestawu Somat? Ciekawa jestem, czy faktycznie takie wypasione. emotka
Bo moje, jak znam życie (i Albedo) dotrą pewnie za miesiąc... emotka

@ita1987 , dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
1 ita1987 0

mia

#6474951 Napisano: 20.03.2018 18:14:18 w Pomoc potrzebującym!
Informacja dla pomagających.emotka

Takie chwile w pomaganiu są najpiękniejsze! Cel, który wsparłeś/aś "Mamo, nie chcę iść jeszcze do nieba..." – ostatnia szansa, by pokonać śmierć!, osiągnął właśnie 100%. Stefcia niebawem rozpocznie leczenie, które pomoże pokonać raka i uratuje jej życie. Wszystko to dzięki Twojemu wielkiemu sercu!
W imieniu Stefci i jej rodziców z całego serca dziękujemy za Twoją pomoc. Bez Ciebie byłoby to niemożliwe! Razem Wielką mamy Moc! Dziękujemy! Zobacz na własne oczy i ciesz się razem z nami: https://www.siepomaga.pl/stefania
Wyświetl w wątku >>