Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6472470 Napisano: 13.03.2018 09:02:30 w Czy informują/ informowali?
joasiunia napisał(a):

Ponawiam apel: czy ktoś dostał maila z konkursu TVN, gdzie był do wygrania pobyt w Marine Hotel w Kołobrzegu? Mieli informować wczoraj, ale ostatnio u nich z informowaniem różnie bywa, więc pytam emotka Może być priv emotka

Jeśli tak napisali (że poszły maile), to na 99% poszły i nie ma co się łudzić. U mnie niestety maila brak. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6471966 Napisano: 11.03.2018 18:10:31 w Dziś cieszę się z.....
Z tego, że dzisiaj było słońce, 15 stopni (na plusie!), a krokusy kwitną na trawniku jak szalone. emotka
Szkoda tylko, że już za tydzień zapowiadają z powrotem śnieg i mróz, ale może się walną w prognozach... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6471807 Napisano: 10.03.2018 21:35:25 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

(...)
i nie porównujcie lekarza,czy policjanta z kasjerką-bo nawet 2 letnie dzieci widzą różnice emotka emotka emotka

Ale kasjera na stacji benzynowej z kasjerką w markecie już chyba można porównać? emotka
A pracownika McD chyba jeszcze bardziej?emotka

Nie wdrzaźniaj mnie, bo jutro idę do pracy na 8 rano i muszę wstać po 6-tej, zamiast słodko się przeciągać w łóżku w niedzielny poranek. Nie jestem handlowcem, lekarzem ani policjantem, i nie idę też do pracy w niedzielę na ochotnika, tylko tak już mam.
Więc nie róbmy tu proszę demagogii... i nie dorabiajmy durnej ideologii jak nasza góra.
Będą wolne niedziele w handlu - ok, niech będą, wszystko jest kwestią przyzwyczajenia - ale bez durnego pieprzenia kotka młotkiem, że się handlowcom bez tego rodziny rozpadną i przyrost naturalny zdechnie. Wyświetl w wątku >>

mia

#6470781 Napisano: 07.03.2018 16:25:03 w Połączenia nieodebrane
608***959 o 14.30 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6470696 Napisano: 07.03.2018 13:13:02 w Zdjęcia naszych wygranych
paula9891 napisał(a):

mia napisał(a):

Napisu "mia" oczywiście na nich nie ma, ale nie chcę, żeby potem moje zdjęcia sobie ktoś wrzucił na OLX. emotka
Dla mnie ten żółty wygląda jak nieściągnięta folia ochronna (tak cudownie pasuje) i przez moment miałam nawet nadzieję, że tak jest... emotka

A jak duza jest? Ogolnie, to nie widze tej wartosci 400 zl emotka
Edit. Laysowa duuuzo ladniejsza, a jej wartosc, z tego co pamiętam, o polowe nizsza.

Trudno mi ją zmierzyć, bo jestem w pracy, ale jest na pewno dużo większa niż te złote z Lay's. Cytuję męża: "Szkoda, że taka duża, bo fajna jest - ale tak to trudno, sprzedaj, gdzie z takim grzmotem będziemy jeździć". emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6470535 Napisano: 06.03.2018 23:28:26 w Albedo Marketing
LejziDejzi napisał(a):

benasia napisał(a):

Co z tymi zwrotkami?   emotka

U mnie nawet dzisiaj nie ma potwierdzenia że dostarczono emotka  

A dzwoniliście do nich? Oni w ogóle o tym wiedzą, że zwrotki nie dochodzą? Bo o tym, że mają taki konkurs, to mam nadzieję, wiedzą...emotka
Przecież to też z z nieba nie spada, tylko trzeba w systemie ustawić, żeby zwrotki wychodziły i to z odpowiednią treścią. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6470391 Napisano: 06.03.2018 17:01:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarł arbuz - InPost.
Jak dla mnie to jest jako żywo obrus na stół - akurat mam okrągły - tylko szkoda, że w tak oczojebnych kolorach. emotka
A tak poważnie, to gdyby był z jakiejś grubej tkaniny typu frotte czy welur, byłby fajny. A tak... On niby ma wartość 89 zł? emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6470384 Napisano: 06.03.2018 16:44:29 w Zdjęcia naszych wygranych
Napisu "mia" oczywiście na nich nie ma, ale nie chcę, żeby potem moje zdjęcia sobie ktoś wrzucił na OLX. emotka
Dla mnie ten żółty wygląda jak nieściągnięta folia ochronna (tak cudownie pasuje) i przez moment miałam nawet nadzieję, że tak jest... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

mia

#6470349 Napisano: 06.03.2018 15:48:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
U mnie tez walizka i też DHL.
Gdyby nie to żółte z przodu, szalenie by mi się podobała. emotka Tak tez nie jest najgorsza, ale ten kanarkowy mogli sobie darować na konto szarości. Jesli na tym kanarku polegał indywidualny projekt tej walizki, to padam. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6470001 Napisano: 05.03.2018 20:00:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Subtelnością to mi pasuje do maila, którego dziś dostałam - z treści zrezygnowałam, ale w tytule było, że jak coś tam zażyję, to będę "mieć erekcję jak u byka" emotka . Pomijam drobny fakt, że w nazwie maila mam, nomen omen jak byk, imię żeńskie... Wyświetl w wątku >>

mia

#6469991 Napisano: 05.03.2018 19:39:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

no bo czemu 49 a nie 50, a skoro konkurs trwa 7 dni, to by pasowało idealnie  emotka
ale nie ma dziennych, może i dobrze patrząc na to, co się dzieje się.

Ale 50 jest II stopnia - to co, tych z kolei będzie dziennie 7 i 1/7? emotka

Nigdzie nie ma informacji, że nagrody II stopnia mają być rozdzielane.  Jest wzmianka tylko o SPA

Naprawdę sądzisz, że ta zaskakująca ostatnio agencja, najpierw powybiera 7 najlepszych odpowiedzi z każdego dnia, a potem przejrzy jeszcze raz całą resztę i wybierze 50 najlepszych? emotka
No chyba, że słowo "wybrać" zamienimy na "wylosować", to wtedy uwierzę.
Zresztą nieważne - i tak tego nie sprawdzimy, czy sobie podzielą na dni ten czy inny konkurs, czy nie. W końcu przy każdym padają pytania "z którego dnia" teraz dzwonią. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6469949 Napisano: 05.03.2018 18:24:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

no bo czemu 49 a nie 50, a skoro konkurs trwa 7 dni, to by pasowało idealnie  emotka
ale nie ma dziennych, może i dobrze patrząc na to, co się dzieje się.

Ale 50 jest II stopnia - to co, tych z kolei będzie dziennie 7 i 1/7? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6469939 Napisano: 05.03.2018 18:12:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

zaczarowanka napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

E z Biedronki są zwrotki?

no właśnie też się zastanawiam, bo nic nie dostałam emotka

Ahhh czyli powtórka z rozrywki u Albedo?  Że brak zwrotek, bo awaria skrzynki? Szkoda tylko, że tu są dzienne  emotka

Skąd ta pewność? W regulaminie słowem się nie zająknęli o dziennych... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6469931 Napisano: 05.03.2018 17:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Czytam dzisiejsze hasła z orzecha i przecieram oczy ze zdumienia. Niżej chyba nie da się upaść.  emotka

O ile w poprzednim etapie hasła łyknęłam w większości bez bólu, to teraz zwątpiłam. Malo które się broni. Zaczynam się skłaniać do teorii losujących - niech mi tylko ktoś zdradzi przedział godzinowy. emotka
I nie mówię tego dlatego, że w tym etapie NIC nie wygrałam, bo w poprzednim też NAC. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6469614 Napisano: 04.03.2018 18:46:45 w Dziś cieszę się z.....
Z medali złotych i innych dzisiaj, rekordów... emotka emotka
Ale:

Witaj
To z pewnością najlepsza wiadomość tego dnia!
Cel, który wsparłeś: "Mój syn umiera, a ja jestem bezradny... Proszę, pomóż uratować Jasia!" osiągnął właśnie 100%.
Dzięki Tobie i innym Pomagaczom z Siepomaga.pl Jaś przejdzie immunoterapię, która zakończy leczenie i da mu szansę pokonać nowotwór.Razem wielką mamy MOC! Dziękujemy! Zobacz na własne oczy i ciesz się razem z nami: https://www.siepomaga.pl/jan-twardowski

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6469611 Napisano: 04.03.2018 18:38:15 w Sport
Mężczyźni w sztafecie 4 x400, kolejne dziś złoto! emotka emotka emotka Rekord świata!!!!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>

mia

#6469471 Napisano: 03.03.2018 22:09:45 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

mia napisał(a):

melissa napisał(a):

mia napisał(a):

slonko365 napisał(a):

podobno w przyszłą niedzielę ma być + 16 stopni w części kraju

A której?... emotka emotka emotka

Mojej emotka
W przyszłą sobotę wg prognozy onetu właśnie +16 emotka

emotka To już nie muszę pisać, co mnie wkurza...

Ale w czym problem? Wsiadasz w samolot w Gdańsku, godzina i jesteś emotka Jak trafisz na promocję, to 50zł w obie strony - przetestowane:)

Razem z moim ogródkiem? emotka Właśnie kilka dni temu śnieg przysypał kwitnące krokusy... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6469466 Napisano: 03.03.2018 22:01:29 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

mia napisał(a):

slonko365 napisał(a):

A której?... emotka emotka emotka

Mojej emotka
W przyszłą sobotę wg prognozy onetu właśnie +16 emotka

emotka To już nie muszę pisać, co mnie wkurza... Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

mia

#6469453 Napisano: 03.03.2018 21:19:23 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

przestańta marudzić-wiosna idzie emotka  emotka jest tylko -5 C wiec to musi być wiosna emotka
a dla zimy :zbanowany:

A której?... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0