Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6469433 Napisano: 03.03.2018 19:21:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś już zrealizował bon na walizkę od Belvity? Czy można tam rzeczywiście wgrać coś swojego albo wybrać wzór z ich strony??? Boję się, że jak wprowadzę kod, to już  "przepadnie" mój pomysł. Bardzo proszę o odpowiedź.

Nic nie można. emotka
Podajesz dane teleadresowe i tyle. A co przyślą, to się okaże.

Bardzo dziękuję za odpowiedź, szkoda, myślałam, że stworzę coś fajnego. emotka

Ja tylko się zastanawiam, co to za cudo przyjdzie, jeśli teoretycznie wartość regulaminowa ma być 450 zł. Bo jednolicie żółte walizki trudno podciągnąć pod miano indywidualnego projektu.
Może kółka będą pozłacane... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6469427 Napisano: 03.03.2018 18:46:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś już zrealizował bon na walizkę od Belvity? Czy można tam rzeczywiście wgrać coś swojego albo wybrać wzór z ich strony??? Boję się, że jak wprowadzę kod, to już  "przepadnie" mój pomysł. Bardzo proszę o odpowiedź.

Nic nie można. emotka
Podajesz dane teleadresowe i tyle. A co przyślą, to się okaże. Wyświetl w wątku >>

mia

#6469134 Napisano: 02.03.2018 16:51:41 w Czy informują/ informowali?
kreatia napisał(a):

kinder 02, wedel itm, neonail?

A daj Ty spokój, starczy mi porażek na dzisiaj (Podravka&Fantasia). emotka
Tak swoją drogą, to poszły maile z Auchana, czy tylko w inicjały w wynikach mamy się wpatrywać? Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

mia

#6468844 Napisano: 01.03.2018 21:49:17 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

Nie twierdzę, że sąsiad-wariat się zmieni. Zmieni się, bo kiedyś będziesz mieć własny dom. emotka Howgh!

Na pewno - ten bez klamek, jeśli to jeszcze potrwa  emotka

emotka Masz ostatnie słowo. Poddaję się. emotka
A teraz przerzuć szermierkę słowną na konki i przetapiaj słowa w czyn (czytaj: w gotówkę na nowe/inne mieszkanie). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6468838 Napisano: 01.03.2018 21:42:02 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie, nie mam siły się wkurzać, jest mi niewymownie smutno, że nie mam swojego mieszkania i muszę mieszkać nad sąsiadem palantem, który utrudnia mi życie każdego dnia swoją mega hałaśliwą, nieliczącą się z nikim osobą i śpiewem operowym o każdej porze dnia i nocy (ewentualnie przybijaniem gwoździ o 2 w nocy), a ja nie mogę z tym nic zrobić...
Nie, nie chcę porad typu dzwoń na policję itd., chcę tylko przytulenia i zrozumienia.  emotka

emotka emotka emotka Kiedyś się to zmieni, na pewno!
I powiedz mi to samo (może być w duchu) - choć nie chodzi o dom. emotka

To się nie zmienia 8 lat, nie wierzę już w zmiany.
Mówię Ci w duchu emotka

Nie twierdzę, że sąsiad-wariat się zmieni. Zmieni się, bo kiedyś będziesz mieć własny dom. emotka Howgh! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6468834 Napisano: 01.03.2018 21:35:52 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Nie, nie mam siły się wkurzać, jest mi niewymownie smutno, że nie mam swojego mieszkania i muszę mieszkać nad sąsiadem palantem, który utrudnia mi życie każdego dnia swoją mega hałaśliwą, nieliczącą się z nikim osobą i śpiewem operowym o każdej porze dnia i nocy (ewentualnie przybijaniem gwoździ o 2 w nocy), a ja nie mogę z tym nic zrobić...
Nie, nie chcę porad typu dzwoń na policję itd., chcę tylko przytulenia i zrozumienia.  emotka

emotka emotka emotka Kiedyś się to zmieni, na pewno!
I powiedz mi to samo (może być w duchu) - choć nie chodzi o dom.emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mia

#6468649 Napisano: 01.03.2018 15:20:05 w Informują
Mail od TVN (z godz. 13.27) o wygranej karcie w dawno już zapomnianym konkursie TVN z Empik. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6468456 Napisano: 01.03.2018 09:39:29 w Albedo Marketing
Czy ktoś się dowiadywał, jak wygląda sprawa gwarancji zmywarek u producenta (Gorenje)? emotka
Zakładając oczywiście, że będzie sie miało protokół przekazania nagrody. Wyświetl w wątku >>

mia

#6468155 Napisano: 28.02.2018 12:48:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mysia napisał(a):

Chyba pierwszy raz nic z foto Kaufland emotka czekam dziś na cokolwiek emotka

U mnie nie pierwszy. Ale tym razem i wypiek i zdjęcie były naprawdę super... emotka Chyba to prawo serii działa, bo i budżet 0/2...
Czekam w takim razie na marzec. Marzec i wiosnę. emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysia, natka90 0

mia

#6468051 Napisano: 28.02.2018 09:20:26 w Informują
Belvita rozsyła kody na walizkę. Mail z 08.56.
Nie pamiętam, który etap, ale chyba pierwszy. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

mia

#6467933 Napisano: 27.02.2018 18:51:22 w Paragony na trwające konkursy
Zestaw: paragon Tchibo ITM + paragon Milka, zamienię na Biedronka Surf. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6467849 Napisano: 27.02.2018 14:44:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Czy ktos dostal dzis zmywarke z Somatu z jakimikolwiek dokumentami? Brak gwarancji i protokolu emotka

Też byłam zaskoczona, tylko list przewozowy.

Albedo nie daje nigdy gwarancji. Trzeba do nich zadzwonić/napisać to doślą protokół przekazania nagrody.
Kwestia jeszcze, jak się na ten kwit będzie zapatrywać producent. Wyświetl w wątku >>

mia

#6467738 Napisano: 27.02.2018 11:24:51 w Lay's
cb656 napisał(a):

To ja pójdę jeszcze dalej - zachowam także bilety ze środków komunikacji miejskiej z tego dnia, żeby wykazać, że tam byłem i jechałem najkrótszą drogą od miejsca zamieszkania do sklepu. Jak ktoś jeździ autem, koniecznie niech zachowa bilet parkingowy z tego sklepu, pod warunkiem wszakże, że auto jest zarejestrowane na tego, kto słał zgłoszenie do konkursu. Niby nie ma o tym w regulaminie, ale kto wie, kto wie, może się przydać. emotka

Ale mogłeś tam kupić coś innego, lub znaleźć bilety na chodniku... emotka
Moim zdaniem, jedynym sensownym dowodem będzie selfie z kasjerem, otwartą paczką Lays, chipsem w zębach i paragonem w ręku. Nie do podważenia. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6467532 Napisano: 26.02.2018 16:44:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

zbyt mądre,trzeba było coś o koniu napisać emotka np.konia dupi,on wciąż orzeszki chrupi emotka

Nie przesadzaj, mądre/fajne też są w wybranych, choćby ten panieryzm.
Raczej mam wrażenie, że ich wybory to chytrze przemyślana tendencja - "Patrzajcie, u nas może wygrać i geniusz, i kretyn".emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6467497 Napisano: 26.02.2018 15:53:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

xpac napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

jest już główna 

"Mnie się podoba" emotka

a jakie jest hasło w głównej, bo mi się nie otwiera strona?

Panieryzm. emotka
Podoba mi się, ale w II etapie posłałam hasło "Postępująca panieryzacja" (z odpowiednim objaśnieniem) i nawet 200 zł mi za to nie dali. Wredni są, panierowani. emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

mia

#6467486 Napisano: 26.02.2018 15:34:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Rano zepsuł się samochód. Debet na obu kontach, info że mąż w tym miesiącu prawie nic nie zarobi. Mnie po 20 latach pracy jednak nie przedłużą umowy, więc od września mam szukać nowej pracy. Ile jeszcze dziś szczęśliwych wiadomości się wykoci? emotka
Aha, no i nic dziś nie wygrałam oczywiście, żeby być w temacie do końca. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6467199 Napisano: 25.02.2018 18:53:14 w Pomoc potrzebującym!
majonez napisał(a):

(...)

W tej chwili nie mam nawet czasu, żeby cokolwiek ogarnąć, choć na pewno do wystawienia by się coś znalazło. Problemy mnie przerastają.
Więc dla takich w niedoczasie jak ja, podaję konto dla Jasia:
https://www.siepo...an-twardowski#wplaty
Pomagam emotka i podaję dalej. emotka Wyświetl w wątku >>
2 majonez, andii 0

mia

#6466812 Napisano: 23.02.2018 14:55:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

mia napisał(a):

(...) A kot syna, mimo wielokrotnych namów, absolutnie nie wyrażał chęci na egzystencję w czymś takim. Syn tym bardziej w tym siedzieć nie chce. emotka

A próbowaliście manipulacji psychologicznej względem kota? Przynieść to legowisko w wielkim kartonie, potem kotu uniemożliwiać do niego dostęp, schować legowisko na dno szafy, przypadkiem drzwi z szafy zostawić otwarte... emotka Ewentualnie popatrzeć, gdzie kot często siada i dokładnie w tym miejscu położyć legowisko emotka

A jakże nie... Kot patrzył na nas jak na idiotów i tyla... emotka Po czym szedł się układać w swoim ulubionym miejscu na oknie między kaktusami (!). A między doniczki wcisnąć tej budy nie idzie raczej. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6466807 Napisano: 23.02.2018 14:50:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Ja ją wystawiłam za 1/3 ceny, a i tak zostałam wyśmiana. Niby na opakowaniu ma adres strony tego oryginalnego sklepu, ale faktycznie nie wygląda jak tamte koszulki. Grunt to zostać tym wybitnym laureatem i zamiast bonu dostać koszulkę. I to 2 razy, ech... Pójdzie zatem na jakąś aukcję.  

Tak, uwielbiam te "lepsze" nagrody. emotka Ja w ITM swego czasu zamiast bonu 100 zł, wygrałam nagrodę wyższego stopnia czyli legowisko Whiskas o teoretycznej wartości 170 zł, które do tej pory tkwi na OLX i za uja nawet za 70 zł nie chce się sprzedać. emotka A kot syna, mimo wielokrotnych namów, absolutnie nie wyrażał chęci na egzystencję w czymś takim. Syn tym bardziej w tym siedzieć nie chce. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6466555 Napisano: 22.02.2018 22:05:08 w Pomoc potrzebującym!