Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6463935 Napisano: 15.02.2018 11:11:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
zof83 napisał(a):

http://palcelizac...-ciescie-francuskim/
Zdjęcie, które wygrało jedną z głównych nagród w III etapie konkursu Henglein...

No to po całości gość poszedł... emotka Myślałam, że to tylko ten sam pomysł, ale w galerii faktycznie jest Ctrl+V. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6463850 Napisano: 15.02.2018 00:23:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewikk napisał(a):

Widziałam wcześniejsze posty i u mnie, paragon z Lewiatana, mam we wskazanym miejscu numer 34-cyfrowy a pod nim seria i nr kasy fiskalnej... Który, ach, który mam wybrać??????? Durniejszego tłumaczenia niż w tym konku nie widziałam emotka

Było - Knorr też miał taki porypany obrazek z paragonem. emotka
I też brali pod uwagę, co kto podał, byle identyfikowało paragon. emotka Co ciekawsze, w kolejnych edycjach nadal tkwili przy tym samym głupawym obrazku. Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

mia

#6463714 Napisano: 14.02.2018 17:52:42 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

https://www.siepomaga.pl/kubarybacki2
Bez komentarza... emotka Pomóż, udostępnij, wyślij 1 smsa - zrób cokolwiek. emotka

Pilne - czas ucieka. Zostało jeszcze 10% z kawałkiem do pełnej kwoty... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6463506 Napisano: 14.02.2018 11:22:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
holaaolaa napisał(a):

tymbarkowax3 napisał(a):

Moje odpowiedzi tylko w moich oczach dobrze wyglądają emotka emotka

wydaje mi się, że od nowego roku jest większa konkurencja, wszyscy grają, chyba chcą zrealizować postanowienia noworoczne, emotka

Od którego nowego roku? emotka Bo po mojemu, to już jakieś cztery lata wstecz, jak nie lepiej.
W temacie 0/1 Colgate, a z FB kalendarz... miast SPA. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6463500 Napisano: 14.02.2018 11:14:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
arivederczi napisał(a):

Bony Polo z Polowania na nagrody Karlsbad DPD

U mnie także - bardzo fajnie, że dali 4 x 50zł nominały! emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6463361 Napisano: 13.02.2018 21:23:35 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

Nie wiem o co wam chodzi, te orzeszki są pyszne emotka  Szkoda tylko, że niedostępne we wszystkich sklepach obok mnie  emotka  Albo ktoś tu jest zapalonym konkursowiczem (i miłośnikiem orzeszków) i wszystkie wykupił, albo produktów konkursowych u mnie "nie rzucają" w sklepach emotka

Dżizaz! Jak się skończy konkurs, to prześlę Ci chętnie wszystkie za zwrot kosztów przesyłki. emotka Albo i gratis, jak zaprocentują odpowiednio. emotka
Właśnie zachodzę w łeb, co z nimi zrobić, choć kupuje tylko te mini paczuszki, ale już czuję ile tego do końca konkursu będzie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6463243 Napisano: 13.02.2018 17:52:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
cb656 napisał(a):

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Myślałam, że mieliście jednoznaczne  info, że wygraliście główną emotka

Dokładniej to zawartość wszystkich maili była jednakowa - grafika z główną.
Różniły się jednak tytułem - maile o dodatkowych nagrodach miały taki tytuł, jak podała vivacia. Mail o głównej miał w tytule "Wygrałeś główną nagrodę w Orzeszkonkursie".
Dlatego wierzę im w to wyjaśnienie odnośnie grafiki. emotka

Ufff, wracasz mi wiarę w człowieczy rozum, dziękuję emotka emotka

To nie rozum, tylko stwierdzenie faktu. I tyla. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6463241 Napisano: 13.02.2018 17:49:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

Myślałam, że mieliście jednoznaczne  info, że wygraliście główną emotka

Dokładniej to zawartość wszystkich maili była jednakowa - grafika z główną.
Różniły się jednak tytułem - maile o dodatkowych nagrodach miały taki tytuł, jak podała vivacia. Mail o głównej miał w tytule "Wygrałeś główną nagrodę w Orzeszkonkursie".
Dlatego wierzę im w to wyjaśnienie odnośnie grafiki. emotka Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

mia

#6463190 Napisano: 13.02.2018 16:31:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
Vivacia napisał(a):

Mail przyszedł dosłownie kilka minut temu, więc może wezmą się teraz za odpisywanie wszystkim...

Mam jedno pytanie z czystej ciekawości: czy faktycznie w tytule maila nie było informacji o nagrodzie głównej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6463170 Napisano: 13.02.2018 16:07:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Czy można wreszcie prosić o zaprzestanie dodawania do bazy czasówek z portalu trojmiasto.pl? emotka   Już któryś raz to piszę... emotka
Tam liczą się sekundy, nawet nie minuty, po ogłoszeniu pytania. W ten sposób to ja sobie mogę nabić xx konkursów.emotka

Przykład:
Dzisiaj dodany konkurs
https://www.e-kon...ow.html#.WoL2P3kiF1Q
Wyniki:
https://konkursy....sto.pl/konkurs-13153 Wyświetl w wątku >>

mia

#6462982 Napisano: 13.02.2018 12:20:11 w Karlsbad
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na bon do ITM od Karlsbada? emotka

Z góry dziękuję za wpisy: "ja mam", "do mnie dotarł/y" itd. emotka
Interesuje mnie, czy jest jeszcze ktoś, kto nie dostał.

Ja nie dostałam do tej pory i właśnie wysłałam do nich @ z zapytaniem.

Też wysłałam maila wczoraj, ale właśnie przed chwilą bon dotarł. emotka Chyba po prostu jakieś opóźnienia mają. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mia

#6462810 Napisano: 12.02.2018 23:11:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

UWAGA!!!
Konkurs Walentynkowy Raffaello. Są dwa regulaminy. W jednym data przyjęcia zgłoszeń do 12.02. w drugim do 14.02.
Czy ktoś się orientował może co do tej kwestii u organizatora?

http://walentynki...URS-WALENTYNKOWY.pdf

http://walentynki...llo.pl/regulamin.pdf

Cudownie. Znaczy być może dziś się kończy? To chyba kolejny przegapiłam, bo nawet jeszcze nie kupiłam Raffaello... emotka
Normalnie, wymiatają te agencje po kolei w tym roku. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

mia

#6462767 Napisano: 12.02.2018 20:46:18 w Smolar
kalmia86 napisał(a):

listerine - hebe,
u mnie po wpisaniu nr paragonu na stronie info, ze niestety przykro mi... nie wygrałaś... postaraj się bardziej emotka

No tak, ale to o niczym nie świadczy. Jak wpiszesz te swoje dane w konkursie/loterii gdzie nie brałaś udziału, też otrzymasz info "Niestety nie wygrałeś", choć powinno być "Nie brałeś udziału" lub "Nie mamy w bazie takich danych".
Beznadziejna jest ta ich strona. emotka Tak naprawdę to tylko idealna przykrywka do wszelkich ewentualnych niedociągnięć agencji. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6462680 Napisano: 12.02.2018 18:23:30 w Smolar
magie1982 napisał(a):

mia napisał(a):

Dobra, koniec żartów - wygrał ktoś w końcu coś z tego Listerine? emotka
O lody B&J nie pytam, bo tam raptem 5 nagród, to nawet jak lista pusta, nijak się nie udowodni.  emotka

Wg strony nic emotka

Strony to mi się nawet nie chce sprawdzać - starczy, że sprawdziłam lody.
Listerine z Tesco i Hebe, to w sumie było 35 nagród chyba. Statystycznie kilka osób powinno się pochwalić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6462665 Napisano: 12.02.2018 18:05:01 w Smolar
Dobra, koniec żartów - wygrał ktoś w końcu coś z tego Listerine? emotka
O lody B&J nie pytam, bo tam raptem 5 nagród, to nawet jak lista pusta, nijak się nie udowodni.  emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6462355 Napisano: 12.02.2018 10:26:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Na dobry początek dnia i tygodnia parchate lody Ben&Jerry...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6462034 Napisano: 10.02.2018 16:59:44 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

Oj widze nikt nie wspomina sunsilka-3 nagrody na godzine, coca-coli z kamerkami co godzine kamera- na forum chyba kazdy mial po kilka sztuk cirrusa gdzie nic nie trzebabylo kupic tylko wyslac sms-a, konkursy cappy na stacjach - ile tam nagrod bylo, a edipresse mialo tyle konlursow o polnocy. Trzebabylo wybierac o co sie gra bo rak nie starczalo piwo karmi- jakie tam fajne zestawy kosnetykow byly. Oj jest co wspominac - najlepsze konkursowe czasy. A 10 lecie plusa ktos pamieta? 10 tys telefonow. Teraz nie ma takich konkursow. Kiedys na takie jak teraz sa sie nie patrzylo nawet . Sorrki za brak pl znakow.

Niestety, w tych czasach jedyne konkursy, o jakich wiedziałam to krzyżówki w gazetach... A i na to nie chciało mi się wysyłać.
Co mnie wkurza jeszcze bardziej, ile mnie ominęło...emotka

Żeby całkiem zaistnieć w temacie, to rozjuszona byłam dziś już wcześniej - zdołowały mnie skoki na olimpiadzie, po czym z nerwów mnie łeb rozbolał.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6461833 Napisano: 09.02.2018 19:30:23 w Karlsbad
Czy ktoś jeszcze czeka na bon do ITM od Karlsbada? emotka

Z góry dziękuję za wpisy: "ja mam", "do mnie dotarł/y" itd. emotka
Interesuje mnie, czy jest jeszcze ktoś, kto nie dostał. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6461779 Napisano: 09.02.2018 16:52:11 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

Żeby na 12 paragonów nie wygrał ani 1 w loterii Kaufa to chyba trzeba być mną... emotka   emotka emotka

Mam to samo w każdym etapie po 20 paragonów i nici szkoda

Po 20 paragonów? emotka To ja od początku w sumie może 20 wbiłam... I klnę, choć niby wiem, jak moje szczęście w loteriach wygląda. emotka
Dzięki za info - zacnie podniosło mnie na duchu. emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

mia

#6461533 Napisano: 08.02.2018 23:28:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nawiasem mówiąc, zdecydowanie bardziej mi się podoba zacytowana wyżej krytykowana wypowiedź, niż słodkie rymowane pitulenie w rodzaju: "Ach, gdy mołdawskie wino piję, to wreszcie wiem, że naprawdę żyję! W marzeniach w Mołdawii podróżuję, gdy tak cudownie się czuję! Mąż mnie przytula i przy winie, wspominamy jak ten czas płynie... " i tak dalej s.r.an.i.e w banię. emotka

P.S.
W konkursie udziału nie brałam, dopiero teraz wiem, że był (jak to zwykle u mnie bywa). Wyświetl w wątku >>