Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6455201 Napisano: 22.01.2018 13:51:46 w Biedronka
mundek2004 napisał(a):

na stronie biedry jest już regulamin
http://www.biedro.../konkurs-somat-22-01

Coś dziwnie tania ta zmywarka. emotka To Gorenje to taka badziewna firma w zmywarkach, czy coś Albedo zamieszało? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6455102 Napisano: 22.01.2018 10:59:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kinzao napisał(a):

Czy 19 był finał Belvity w RMF? Wycieczka już wydana? emotka Bo dzisiaj rano rmf dzwoniło a telefon padł i nie odebrałem emotka ale to chyba w sprawie walizki...

A to zapowiedź nowej walizki, czy "stara"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6454959 Napisano: 21.01.2018 18:17:27 w Sport
A przede wszystkim brawo Dawid, bo to jemu dzisiaj najbardziej zawdzięczamy brąz! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 stamp2 0

mia

#6454828 Napisano: 20.01.2018 19:25:42 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

Czy zapalarkę , którą mam na paragonie muszę odliczyć , czy może być ??

Dz.U.2017 poz.  957:
26)   rekwizyty tytoniowe – artykuły i przyrządy przeznaczone do używania tytoniu lub wyrobów tytoniowych, z wyłączeniem zapalniczek i zapałek, takie jak papierośnice, cygarniczki, bibułki papierosowe, urządzenia do zwijania papierosów, fajki oraz przybory do ich czyszczenia i nabijania, popielniczki, obcinacze do cygar, oraz artykuły i przyrządy przeznaczone do używania papierosów elektronicznych lub pojemników zapasowych;

Wygląda, że nie musisz. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6454641 Napisano: 19.01.2018 20:53:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
petunija1 napisał(a):

emotka cały dzień do kitu emotka na wszystkich płaszczyznach emotka

Ano i u mnie. emotka Dobrze, że już się ten dzień i tydzień kończy.
A na dzisiejsze wyniki konkursów mogę sobie jedynie popatrzeć, bo w grudniu mało w czym brałam udział... Z wyjątkiem loterii z Colą, które niezbyt elegancko kopnęły mnie w d***. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6454130 Napisano: 18.01.2018 21:40:53 w Kaufland konkursy
Tak se myślę, że chyba jedyna nie wzięłam udziału w tej loterii w pierwszym tygodniu, bo nie po drodze mi było do Kaufa, dopiero jutro się wybieram... emotka
Choć z drugiej strony, biorąc pod uwagę moje szczęście w loteriach, to pewnie bez różnicy czy brałam udział, czy nie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6453640 Napisano: 17.01.2018 18:08:40 w Dziś cieszę się z.....
zdolnabestia napisał(a):

mia napisał(a):

Z tego, że moja nagroda konkursowa, o którą za 180 zł* pies z kulawą nogą na OLX nie pytał, wystawiona przeze mnie w aukcji Allegro na rzecz WOŚP, osiągnęła już ponad 400 zł! emotka A jeszcze 6 dni do końca... emotka
W życiu tyle na WOŚP nie dałam, co teraz! emotka

* - powiedziałam sobie, że niżej 150zł nie sprzedam, wolę dać komuś w prezencie (no to idzie w prezencie dla WOŚP emotka )

Za ile w końcu poszła? emotka

Jeszcze aukcja trwa, ale ostatnio stanęło na 810 zł. emotka
Edit:
Zakończona -
820 . emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6453562 Napisano: 17.01.2018 15:20:11 w Wkurza mnie...
agniehaha89 napisał(a):

Okropnie wkurza mnie, że obecnie trudno gdziekolwiek kupić zwykłe jeansy. Wszędzie tylko jakieś rozdarte, z haftami czy jakimiś sznurkami. Bardzo proszę o zwykłe ciemne jeansy w rozmiarze 38, które idelanie będą pasowały do czarnych szpilek!

A ja proszę o klasyczne dżinsy z samej bawełny. emotka Nawet Lee i Levis się już przerzuciły na elastan, na który jestem uczulona. Można cholery dostać. Z majtkami ta sama śpiewka - lycra i cenzurakla, czasu więcej tracę na zakup gaci (żeby z czystej bawełny gdzieś dostać i nie po pępek w rozmiarze XXL), niż na kupno butów!emotka
A w ogóle dziś mnie wszystko wk***a, i może od tego powinnam była zacząć. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mia

#6453297 Napisano: 17.01.2018 00:14:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zonka78 napisał(a):

czy ja dobrze rozumiem, że we środę Belvita powinna poinformować z drugiego tygodnia, wtedy są 24 godz.  na przesłanie wymaganych informacji i w piątek finał pierwszego etapu?

Nie wiem, czy dobrze rozumiesz, ale ja rozumiem to tak samo. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6453122 Napisano: 16.01.2018 16:50:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kuźwa... emotka Normalnie szewski wtorek - jeszcze się w pracy walnęłam i teraz muszę odkręcać kota ogonem. emotka
A, i niesłusznie przeklęłam Versusa - trudno spodziewać się smsa, jak się zapomniało zgłoszenia wysłać. emotka Wyświetl w wątku >>
1 cotomabyc 0

mia

#6453035 Napisano: 16.01.2018 14:59:43 w Karlsbad
Prad napisał(a):

mia napisał(a):

awe napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

bethan napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

A na nieodebrane dalej cisza... ciekawe czy jeszcze zadzwonią, czy wybrali nowych zwycięzców

No właśnie, ja czekam na nieodebrany ITM.

Też czekam na nieodebrany ITM emotka

ja też nadal czekam- dzwonili do mnie tylko raz...może Pani od konkursu na urlopie?

Daję im czas do jutra do 12-tej. emotka Jak nie zadzwonią, to sama zadzwonię do agencji na stacjonarny.
A przy okazji im powiem, co myślę o dzwonieniu z zastrzeżonego. emotka

I co dzwonilas do nich ?

Oni oddzwonili około 10-tej rano. (Polomarket) Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6452964 Napisano: 16.01.2018 13:05:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Właśnie weszło mi na konto główne telefonu 30 zł, więc chyba Orange uwzględnił reklamację... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6452718 Napisano: 15.01.2018 18:27:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

(...)

maja chyba 3 dni na poinformowanie. ostatnio pewnie nie mieli dużego wyboru bo większość osób źle wysłało zgłsozenie emotka

A skąd takie info? Większość to posłała dobrze. emotka A zgłoszeń było pewnikiem w ciul, jak często w I etapie. Teraz zresztą nadal część osób śle źle, z tego, co piszą na fejsie, więc to żaden wyznacznik. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6452708 Napisano: 15.01.2018 18:10:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

(...)
Belvita dzisiaj będzie? Ktoś coś?

Zapytaj się ich na fejsie. Jak się sprężą i raczą, to w 5 minut wybiorą. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6452559 Napisano: 15.01.2018 11:26:18 w SZUKAM....
masza napisał(a):

Miał dziś ruszyć konkurs z Puriną ...Ktoś - coś wie? emotka

https://www.wszechkoty.pl/o_konkursie
Głosowanie... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6452339 Napisano: 13.01.2018 22:10:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogaliczek napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

biokoo napisał(a):

Czy w loterii Circle Coca Cola przychodza zwrotki?

tak,ale za kilka dni

Dzwoniłam do nich i powiedzieli zeby wysyłać  Cocacola pisane razem i szybciej są zwrotki.

Świetnych mają informatyków, pogratulować.emotka Ile to taka mała kreseczka potrafi złego narobić - i to od kilku tygodni.
A może po prostu sami ręcznie ślą te zwrotki, a przez weekend mają wolne, i dlatego w poniedziałek dochodzą? emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6452208 Napisano: 13.01.2018 14:00:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudawka napisał(a):

Czy mieliście też problem ze zwrotną z konkursu coca cola na circle K? Wysłałam wczoraj zgłoszenie sms i nic nie przyszło. Co robić? Wysłać jeszcze raz, pisać do agencji czy czekać?  Będę wdzięczna za podpowiedź.  Miłej soboty  emotka

Dostaniesz w poniedziałek. Ich serwery chyba mają notorycznie wolny weekend. emotka Wyświetl w wątku >>
2 rudawka, kkbt 0

mia

#6452126 Napisano: 12.01.2018 22:26:58 w Visa Konkursy
Drogi cb656, ponieważ jesteś wystarczająco inteligentny, żeby sam się oświecić, wychodzi mi na to, że udajesz tzw. idiotę, innymi słowy masz chęć dzisiaj się żreć.emotka
A ja na to nie mam czasu (przede mną ciężki weekend w pracy), ani ochoty. Więc ino jedna uwaga: nie wynika żałość, bo pakowa akurat sporo w tej Visie wygrała. Wynikają natomiast zupełnie inne rzeczy, biorąc pod uwagę wpisy innych uczestników i poprzednie Visy konkursy.
EOT z mojej strony i miłego wieczoru. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6452059 Napisano: 12.01.2018 19:29:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

Orange wszystkim odpisał na reklamację?

Nie. Cisza głucha, a 2 dni mi zostały do zdechnięcia promocyjnego konta. emotka Pies im mordę lizał, najdelikatniej mówiąc. Wyświetl w wątku >>

mia

#6452046 Napisano: 12.01.2018 19:10:14 w Visa Konkursy
cb656 napisał(a):

A co w tym "dziwnego"? emotka
Każde zgłoszenie jest OSOBNE.
Zdecydowałem się wziąć udział w tym konkursie na etapie OSTATNIEGO etapu. Z trzech zgłoszonych tekstów DWA zosatały nagrodzone (różnymi) nagrodami.
NORMALKA. To, że ktoś wygrał w jednym etapie, nie znaczy wcale, że ma monopol na wygrane w całym konkursie. Nie świruj, dobrze? emotka

Wybacz, ale Ty chyba kompletnie nie rozumiesz, o czym tu piszemy. emotka
Zaczerpnij świeżego powietrza i przeczytaj ewentualnie wszystko jeszcze raz. Wyświetl w wątku >>