Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6448459 Napisano: 03.01.2018 21:29:06 w Udane wymiany - polecane nicki:)
bonitta
Dziękuję bardzo za udaną transakcję emotka i serdecznie polecam wszystkim! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6448257 Napisano: 03.01.2018 13:09:50 w WC - rozmowy o wszystkim
masza napisał(a):

mia napisał(a):

defed napisał(a):

Oglądałam kiedyś program, w którym tłumaczyli dlaczego należy wyprać jeansy przed pierwszym użyciem: jeansy są transportowane kontenerowcami, często z Azji, więc spryskują towar chemią odstraszającą szczury, żeby nie było dziur. (A może jak zapomną o chemi, to potem lansuja modę na dziurawe jeansy?  emotka )

emotka emotka emotka Chyba ją wypiorę w 60 stopniach... emotka

ale pościel jest przecież zapakowana, jeansy nie... emotka

Masza, tak, ale przyszło mi do głowy, że w którymś momencie produkcji/przechowywania jeszcze nie była... emotka

Edit:
Kończę temat pościeli ze swej strony i wrzucam ciulstwo do pralki. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6448252 Napisano: 03.01.2018 13:04:22 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

mia napisał(a):

Mam pytanie, zupełnie nie w temacie konkursowym. emotka
Kolejny raz kupiłam pościel, i kolejny raz widzę w instrukcji, że mam ją wyprać przed użyciem. Czy ktoś wie, o co chodzi z tym praniem (jaki cel)? Rozumiem, że chodzi o jakieś składniki chemiczne, ale ciekawi mnie to jakie. Zapach ma zupełnie normalny, więc to nie to. Zamierzam ją oczywiście wrzucić tylko na płukanie, bez proszku, ale i tak mnie to zastanawia. Tym bardziej, że ostatnio notorycznie widzę takie instrukcje - na byle jakiej poszewce na jasiek także. Jeszcze trochę i płaszcz trzeba będzie wyprać przed użyciem.
A może chodzi też o temperaturę wody - np. min 40 st.? emotka

Oglądałam kiedyś program, w którym tłumaczyli dlaczego należy wyprać jeansy przed pierwszym użyciem: jeansy są transportowane kontenerowcami, często z Azji, więc spryskują towar chemią odstraszającą szczury, żeby nie było dziur. (A może jak zapomną o chemi, to potem lansuja modę na dziurawe jeansy?  emotka )

emotka emotka emotka Chyba ją wypiorę w 60 stopniach... emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mia

#6448241 Napisano: 03.01.2018 12:51:49 w WC - rozmowy o wszystkim
chochliczka napisał(a):

hmmm u nas kiedyś w rodzince ktoś użył bez prania nową posciel i rano obudził się pofarbowany od tej poscieli..

Myślałam też o tym, ale ona jest całkiem jasna. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6448236 Napisano: 03.01.2018 12:49:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam pytanie, zupełnie nie w temacie konkursowym. emotka
Kolejny raz kupiłam pościel, i kolejny raz widzę w instrukcji, że mam ją wyprać przed użyciem. Czy ktoś wie, o co chodzi z tym praniem (jaki cel)? Rozumiem, że chodzi o jakieś składniki chemiczne, ale ciekawi mnie to jakie. Zapach ma zupełnie normalny, więc to nie to. Zamierzam ją oczywiście wrzucić tylko na płukanie, bez proszku, ale i tak mnie to zastanawia. Tym bardziej, że ostatnio notorycznie widzę takie instrukcje - na byle jakiej poszewce na jasiek także. Jeszcze trochę i płaszcz trzeba będzie wyprać przed użyciem.
A może chodzi też o temperaturę wody - np. min 40 st.? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6447913 Napisano: 02.01.2018 15:35:33 w Visa Konkursy
dwaburekoty napisał(a):

mia napisał(a):

Najpierw to się chyba muszą obudzić z zimowego snu..

już się obudzili, bo potwierdzili mi dzisiaj nagrody z IV etapu.

To mnie potwierdzili między świętami a Nowym Rokiem, niestety na tym się ich ta nagła aktywność skończyła. emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

mia

#6447868 Napisano: 02.01.2018 14:39:31 w Visa Konkursy
spursman napisał(a):

adrian napisał(a):

Kiedy można spodziewać się wyników Visy z ostatniego etapu?

Chyba jeszcze z przedostatniego nie dzwonili emotka

Najpierw to się chyba muszą obudzić z zimowego snu... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6447673 Napisano: 02.01.2018 10:57:23 w Lay's
lolka182 napisał(a):

pojawiają się wyniki 22.12

https://swietazpepsi.pl/#zwyciezcy

I nawet idą dalej. Leci 24.12 aktualnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6447296 Napisano: 31.12.2017 10:23:24 w Oddam za darmo
2 kody do kina Helios - ważne tylko do dzisiaj.
Edit:
Oddane.
emotka Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

mia

#6446195 Napisano: 27.12.2017 20:47:21 w Paragony na trwające konkursy
0 0

mia

#6446147 Napisano: 27.12.2017 18:31:01 w Czy informują/ informowali?
A Visa to żywie jeszcze w ogóle? emotka Czy tylko na forum taka cisza? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

mia

#6445939 Napisano: 27.12.2017 12:07:17 w SZUKAM....
toudikot napisał(a):

andii napisał(a):

toudikot napisał(a):

Szukam info czy z bonów Kaufland nadal wydają resztę.

zależy z których? z tych białych nie wydają!

moje są żółto-pomarańczowe z napisem karta podarunkowa. tak dawno ich nie realizowałam, że nie wiem czy coś się nie zmieniło

Nie wydają reszty, ale to działa na zasadzie karty - czyli ta "reszta" zostaje na karcie do następnej realizacji. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6445868 Napisano: 27.12.2017 09:19:48 w Informują
Dzwoni Karlsbad z Intermarche Milka.
Numer 509... Wyświetl w wątku >>

mia

#6445827 Napisano: 26.12.2017 19:29:22 w Paragony na trwające konkursy
0 0

mia

#6445733 Napisano: 25.12.2017 14:26:30 w Życzenia na święta i nie tylko
Spokojnych, radosnych i zdrowych Świąt Wszystkim Wam i Waszym Bliskim.emotka
Z nutą nostalgii pięknej kolędy:
https://www.youtu.../watch?v=S5w6nPdHTfc
Napis po prawej u góry można zignorować... Wyświetl w wątku >>

mia

#6445284 Napisano: 22.12.2017 12:10:51 w Visa Konkursy
Czy Visa to dzisiaj jeszcze dzwoni na nowe numery z IV etapu, czy tylko na wcześniejsze nieodebrane?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6444495 Napisano: 20.12.2017 15:24:58 w Visa Konkursy
nataszka napisał(a):

za jaki dzień informuje visa?

Nie wiem, za jaki dzień, ale na pewno IV etap. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6443809 Napisano: 19.12.2017 10:10:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

mixik napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czegoś tu nie rozumiem. Skoro nagrodą jest doładowanie telefonu pre-paid kwotą 30 PLN bez zastrzeżenia, że to tylko do wykorzystania na rozmowy i SMS-y w sieci Orange lub, że nie można wykorzystać na SMS-y Premium, to chyba coś tu jest nie tak emotka

Też mnie to wkurza.
Mam rozmowy bez limitu  emotka Ale mi prezent zrobili.

Ja prdl... serio te 30 zł to tylko do orange? Nie dosc ze pomieszali z tymi smartfonami to jeszcze 30 zł ktorych malo kto wykorzysta i to w ciagu miesiaca?? Dno dna

Uważam tak samo jak Wy. Przecież w reg. nie ma mowy, że to będzie doładowanie konta promocyjnego.
Czy pisał ktoś do nich w tej sprawie ?

Ja. W odpowiedzi na niedawnego maila o przyznanym doładowaniu 30 zł.
Dostałam info:
Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia. Zostało ono zarejestrowane w systemie. Odpowiedź prześlemy
najszybciej jak to będzie możliwe.
Jednocześnie informujemy, że reklamacje są przyjmowane wyłącznie:
a) drogą pisemną - osobiście w Spółce lub za pośrednictwem operatora pocztowego, kuriera lub posłańca;
b) drogą elektroniczną - za pośrednictwem formularza reklamacyjnego
dostępnego na stronie pomoc.bluemedia.pl lub za pośrednictwem formularzy
kontaktowych dostępnych w naszych serwisach bm.pl oraz kokos.pl;
c) ustnie - telefonicznie pod nr tel. 58 7604 822 w godzinach 8:00 - 22.00
w dni robocze oraz w soboty w godzinach 8:00 – 16:00 (połączenie płatne
według stawek właściwego dla Użytkownika operatora telekomunikacyjnego)
lub osobiście do protokołu w Spółce (w godzinach od 8.00 do 16.00 w dni
robocze).
Z poważaniem,
Blue Media S.A.
(...)

Zbieram się na telefon. emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mia

#6442371 Napisano: 14.12.2017 21:57:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

Od kiedy się zmienił regulamin w Kaufland Nivea? emotka
Jakoś dziwnym trafem kojarzę dwa produkty bez sumy minimalnej i taki mam paragon. emotka

W połowie konkursu.
Versus twierdzi, ze nie będą uznawali paragonów na mniejszą kwotę niż 20 zł, bo tak było na materiałach promocyjnych i cos tam w ich regulaminie...bla bla bla. Kazali mi dokupić produkt do produktów poniżej 20 zł i podpiąć wszystko pod 1 paragon (tak, żeby było minimum 20 zł). 

A to niech się w doopę pocałują i wsadzą tam sobie także te sanki.emotka
Myślenia nad zgłoszeniem o jedno mniej. Przeżyję. emotka

darog, nie męcz. emotka Versus zawsze chce ten z góry. Wyświetl w wątku >>
3 darog, brucee, nkba 0

mia

#6442365 Napisano: 14.12.2017 21:45:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Od kiedy się zmienił regulamin w Kaufland Nivea? emotka
Jakoś dziwnym trafem kojarzę dwa produkty bez sumy minimalnej i taki mam paragon. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0