Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika luko922

luko922

#6077003 Napisano: 20.09.2015 12:54:37 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

buncia88 napisał(a):

mattadore napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Czy ten Pan nie wygrał przypadkiem w Koralowe selfie samochodzik?
Bosze! Dlaczego ja nie mam takiego talentu!!! emotka
Jak dla mnie SUPER! I gdybym była w Jury kluczyki do Mini ode mnie ma.

bardziej stawiam, ze jakiś zazdrośnik napisał już do agencji z info o wygranej Pana z podobnym pomysłem w koralu plus link emotka bo wiem,ze robią tak co niektórzy......

Co? To chyba jakiś d*bil jedynie. Przecież foto jest zupelnie inne a, że koleś wykorzystuje swój talent w ten sposób to tylko mu gratulować.

To on w ogóle?

tak to On. A talentu gratuluje emotka

Ooo, ale fajnie. Fajnie, że umie wykorzystać ten talent  w konkursach... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6076633 Napisano: 18.09.2015 22:17:25 w Biedronka
onlyrybka napisał(a):

jackk76 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak myślicie, czy SMOLAR rzeczywiście blokuje wysłany ten sam numer paragonu z wielu różnych numerów telefonów? 

Nie puszczaj do Smolara tego samego numeru, nie rób też wielu innych rzeczy jeśli chcesz u nich wygrywać więcej.

Jackk76 zdradź jak u Smolara wygrywać więcej  emotka

taaa, to dobre pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6076547 Napisano: 18.09.2015 20:04:22 w Biedronka
mattadore napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak myślicie, czy SMOLAR rzeczywiście blokuje wysłany ten sam numer paragonu z wielu różnych numerów telefonów? 

ale przecież na tysiące biedronek nr paragonów mają prawo się powtarzać to jak może se tak blokować??? a jak tak robi to rzeczywiście cenzurastwo bo Krysia z Zakopanego może zgłosić taki sam nr paragonu co Hela ze Szeczecina i nie wygra tak??  

No niby mogą się powtarzać, tak gdzieś kiedyś czytałem na forum, że niby tak robią. Ale sam już nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6076537 Napisano: 18.09.2015 19:51:37 w Biedronka
Jak myślicie, czy SMOLAR rzeczywiście blokuje wysłany ten sam numer paragonu z wielu różnych numerów telefonów?  Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6076507 Napisano: 18.09.2015 18:52:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cc_investigator napisał(a):

Zdecydowanie nie po drodze mi ze smolarowymi loteriami. Cola zero, persil zero.

Witam w klubie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6076502 Napisano: 18.09.2015 18:42:19 w Biedronka
Coś malutko tych pralek... emotka
Wiem, że to nie loteria, ale aż się boję ile osób weźmie udział w Wedlu...  Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6076239 Napisano: 18.09.2015 13:54:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
blender halls z 1 dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6076053 Napisano: 18.09.2015 10:28:58 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Ponieważ do końca konkursu moc nagród jest jeszcze 1,5 miesiąca , a tych samych pytań jest codziennie milion, pomyślałem, że zrobię takie małe FAQ. Mógłby ktoś je wkleić do pierwszego posta tutaj - jakiś moderator? Jak macie jeszcze jakieś pytania swoje, które się wiecznie powtarzają - dopiszcie emotka  .

Moc nagród FAQ:
1. Czy można wysłać oświadczenia z wygranych na różne dane pod tym samym adresem zamieszkania z różnych dni w jednej kopercie?
- TAK, można. Trzeba podpiąć zwycięski paragon do odpowiedniego oświadczenia.

2. Ile jest dni na odesłanie oświadczeń? 
- 5 dni roboczych. Jeśli wygrana jest np. z poniedziałku, można wysłać dane w kolejny poniedziałek. Liczy się data stempla.

3. Czy można wygrać jednego dnia na tę samą osobę więcej niż jedną nagrodę?
-TAK, można

4. Co, jeśli pojawia mi się komunikat o wykorzystanym paragonie?
- Trzeba wpisać "nr" przed paragonem - taka jest odpowiedź organizatora na to pytanie (Ale podobno one nie wygrywają...)

5. Czy trzeba pisać hasła na temat zakupionych przeze mnie produktów, czy jakichkolwiek biorących udział w konkursie?
- Według regulaminu: o zakupionych.

6. Czy można kupić na konkurs Cheetosy z Minionkami?
- Według maili organizatora do kogoś z forum: TAK. (Taaaaa, powinny tam być naklejki, ale zazwyczaj nie ma...)

7. Co wpisać w pole "Nazwa i adres banku..."?
- www.numerkonta.pl --> Tu można wkleić numer swojego konta i pojawi się adres.

Pozwolę sobie zacytować, bo ciągle te same pytania... emotka
Mógłby to ktoś podpiąć do 1 postu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6075755 Napisano: 17.09.2015 19:07:46 w Ambasadorinnowacji - Philips
Nie potrzebuje ktoś karty gwarancyjnej na te maszynki:
- BG2036/32
- TT2040/32

Bo poprosiłem ich o karty gwarancyjne do wyżej wymienionych sprzętów (jedna maszynka w nagrodę za testowanie, a druga za bycie tajemniczym klientem) i wysłali mi po 2 karty gwarancyjne na każdą maszynkę (2 różnymi przesyłkami emotka )
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6075631 Napisano: 17.09.2015 15:55:39 w Biedronka
A ja mam... pecha chyba emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6075507 Napisano: 17.09.2015 14:11:33 w Biedronka

luko922

#6075082 Napisano: 16.09.2015 22:33:10 w Ambasadorinnowacji - Philips
rachel napisał(a):

onagra napisał(a):

Witam chciałam się dowiedzieć czy jak trzeba odsyłać testowane rzeczy to na swój koszt, czy oni go pokrywają ??

ja kiedyś odsyłałam szczoteczkę do twarzy na swój koszt, ale czytałam tutaj kiedyś, że komuś zapłacili za kuriera ...

Po moją testowaną maszynkę wysłali kuriera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6075046 Napisano: 16.09.2015 21:18:36 w Biedronka
trampek napisał(a):

Punkt 5 jest dobry teraz bede pisala o zakupionych zazwyczaj tak pisalam ale chyba raz czy dwa zdzarylo mi sie o promocyjnym ale innym niz kupilam i co wtedy przepada nagroda?

Jak dla mnie to i tak nie będą tego sprawdzać, bo by zwariowali, ale lepiej dmuchać na zimne i pisać zgodnie z regulaminem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6075037 Napisano: 16.09.2015 21:10:04 w Biedronka
Ponieważ do końca konkursu moc nagród jest jeszcze 1,5 miesiąca , a tych samych pytań jest codziennie milion, pomyślałem, że zrobię takie małe FAQ. Mógłby ktoś je wkleić do pierwszego posta tutaj - jakiś moderator? Jak macie jeszcze jakieś pytania swoje, które się wiecznie powtarzają - dopiszcie emotka  .

Moc nagród FAQ:
1. Czy można wysłać oświadczenia z wygranych na różne dane pod tym samym adresem zamieszkania z różnych dni w jednej kopercie?
- TAK, można. Trzeba podpiąć zwycięski paragon do odpowiedniego oświadczenia.

2. Ile jest dni na odesłanie oświadczeń? 
- 5 dni roboczych. Jeśli wygrana jest np. z poniedziałku, można wysłać dane w kolejny poniedziałek. Liczy się data stempla.

3. Czy można wygrać jednego dnia na tę samą osobę więcej niż jedną nagrodę?
-TAK, można

4. Co, jeśli pojawia mi się komunikat o wykorzystanym paragonie?
- Trzeba wpisać "nr" przed paragonem - taka jest odpowiedź organizatora na to pytanie (Ale podobno one nie wygrywają...)

5. Czy trzeba pisać hasła na temat zakupionych przeze mnie produktów, czy jakichkolwiek biorących udział w konkursie?
- Według regulaminu: o zakupionych.

6. Czy można kupić na konkurs Cheetosy z Minionkami?
- Według maili organizatora do kogoś z forum: TAK. (Taaaaa, powinny tam być naklejki, ale zazwyczaj nie ma...)

7. Co wpisać w pole "Nazwa i adres banku..."?
- www.numerkonta.pl --> Tu można wkleić numer swojego konta i pojawi się adres. Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6075022 Napisano: 16.09.2015 20:52:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wredzia napisał(a):

barcza napisał(a):

ewikewik napisał(a):

katrin1 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

W loterii Milka coś mi się nie podoba. W zwycięzcach przy każdej nagrodzie jest Krystyna albo Izabela z Grudziądza. Nawet po kilka razy. Z Halls było tak samo... Zbieg okoliczności? Czy te Krystyny i Haliny kupują wszystko kilogramami?

W loteriach tej agencji zawsze jest co najmniej jeden taki szczęśliwiecemotka

IQ Marketing heh, to nie oni przejmują nagrody w razie niedopełnienia przez zwycięzców regulaminu?

chyba oni przejmują  nagrody

E-konkursy jak zwykle czujne. Nikomu żadne wyniki nie umkną sprzed nosa. Tu każdy ma policzone, ile wygrywa Krystyna z Grudziądza, Tomasz z Przemyśla i Krzysztof z Olsztyna. Niech no się tylko, który wychyli za bardzo z wygrywaniem zaraz będą szły życzliwe donosy do odpowiednich słub.

Ja tam na nikogo nie donoszę, ale sam też się zastanawiam jakim cudem niektórzy mają takie szczęście w loteriach ;] Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6074874 Napisano: 16.09.2015 17:47:15 w Biedronka
rogalino napisał(a):

marzenier napisał(a):

fino napisał(a):

http://dzieciecaradoscwedel.pl/

trzeba będzie wpisać numer paragonu i datę emotka

To jest wręcz wspaniała wiadomość emotka

coś czuję że ta wiadomość wyzwoliła w Was dzieciecą radość emotka

Co to za różnica, jak i tak niektórzy sobie podrukują paragonów ile trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6074859 Napisano: 16.09.2015 17:30:45 w Kaufland konkursy
Oh, dawno mnie Kaufland tak nie potraktował emotka  Wielkie zero. Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6074724 Napisano: 16.09.2015 16:07:05 w Biedronka
dysia napisał(a):

i można odsyłać wypełnione "komputerowo" oświadczenia z mocy nagród? macie jakieś potwierdzone info? emotka

Nie wiem, ale najlepiej w tej sprawie zadzwonić na infolinię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6074569 Napisano: 16.09.2015 13:54:55 w Biedronka
asiam napisał(a):

rosik93 napisał(a):

asiam napisał(a):

Chyba komisja zaczęła czytać hasełka w Mocy nagród bo ciągle jeszcze nie ma wyników z niedzieli.Albo odsiewają tych co za dużo już wygrali emotka

Albo potrzebują większej ilości rąk do wertowania w listach, które co dzień spływają a o nowych wynikach zapominają emotka

No tak.Przecież trzeba wyciągnąć oświadczenia  z koperty.Potem znaleźć z jakiego dnia była wygrana ( nie każdy przecież napisał na oświadczeniu bo nie było to wymagane) a potem sprawdzić pieczątkę na kopercie czy aby na pewno było wysłane w ciągu 5 dni roboczych hi...hi...

No i jeszcze sprawdzić na paragonie, czy pisało się o zakupionym produkcie :> Wyświetl w wątku >>
0 0

luko922

#6074331 Napisano: 16.09.2015 09:36:13 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Dwa nowe konkursy  od jutra w kauflandzie
Autko ,200 bonów w Syoss,
http://issuu.com/...5?e=3073891/30094172

Przydałby się regulamin z Syoss emotka Wyświetl w wątku >>
0 0