Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5966885 Napisano: 14.01.2015 11:55:15 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Kalisto własnie patrze i dlatego wzięłam Hippa - kiedyś go miałam i był świetny. Miałam też dawno temu lawendowy Johnsons i też nie był zły. Jednak własnie myśle czy nie musze bardziej nawilżyć tej główki? Mój błąd,że przestałam używać szamponu dla małego przez jakiś czas tylko przy kąpieli włosy moczylismy   emotka   
Myślę,czy nie zaopatrzyć się w Balneum do kąpieli lub Emolium...

ja od niedawna mam babydream dla starszego i super nawilżyl. Nie kupowalabym teraz Balneum ani Emolium, ale jak uwazasz. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5966621 Napisano: 13.01.2015 20:39:31 w Konkursowiczki w ciąży
nanajka81 napisał(a):

dolly napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

napisał(a):nvidia napisał(a):hej dziewczyny zastanawiam się czy materac dla maluszka do łóżeczka musi być nowy czy może być po pierwszym dziecku? emotka

Zalezy ile czasu pierwsze dziecko go uzywalo i czy nie jest mocno zasikany emotka U mnie corka spala ponad 3 lata wiec sama nie wiem czy ten jej materac nadaje sie dla kolejnego bobo. Z jednej strony nie wyglada tragicznie ale wydaje sie miększy niż świeżo po zakupie.

normalnie padłam emotka

padłaś bo? moja córka przez 3 lata wyleżała materac łóżeczkowy a to dlatego że jak się urodziła ważyła 4kg a jak kończyła na nim spanie to 20 kg.

wytłuszczenie w moim cytacie nie jest dziełem przypadku... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5966340 Napisano: 13.01.2015 13:36:00 w Pomocy!!!!
memos napisał(a):

dolly napisał(a):

memos napisał(a):Bardzo proszę o pomoc - syn mi sie do lapka dorwał i coś powciskal z lewej strony klawiatury i mi sie stronka ekonkow zmniejszyła. Inne sa ok. Kompletnie sie na tym nie znam - może ktoś podpowie, jak wrócić do normalnego rozmiaru strony?

spróbuj moze ctrl +  ale to chyba przy wszystkich byś tak miał/a emotka

Próbuje ctrl +alt i co sie da ale nic z tego. Wyłączylam, włączyłam i dalej tak samo. 

widze , ze juz naprawilas, ale mnie chodzilo konkretnie o ctr i "+"  emotka   (bez alt) Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5966333 Napisano: 13.01.2015 13:27:52 w Pomocy!!!!
memos napisał(a):

Bardzo proszę o pomoc - syn mi sie do lapka dorwał i coś powciskal z lewej strony klawiatury i mi sie stronka ekonkow zmniejszyła. Inne sa ok. Kompletnie sie na tym nie znam - może ktoś podpowie, jak wrócić do normalnego rozmiaru strony?

spróbuj moze ctrl +  ale to chyba przy wszystkich byś tak miał/a emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5966043 Napisano: 13.01.2015 01:36:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

Ktoś, coć może wie do kiedy mają wysyłać kosmetyki Nivea z konkursu " Jak się czujesz w swojej skórze " ??

ktos pisal ze do konca stycznia Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5966042 Napisano: 13.01.2015 01:35:26 w Konkursowiczki w ciąży
nanajka81 napisał(a):

nvidia napisał(a):

hej dziewczyny zastanawiam się czy materac dla maluszka do łóżeczka musi być nowy czy może być po pierwszym dziecku? emotka

Zalezy ile czasu pierwsze dziecko go uzywalo i czy nie jest mocno zasikany emotka U mnie corka spala ponad 3 lata wiec sama nie wiem czy ten jej materac nadaje sie dla kolejnego bobo. Z jednej strony nie wyglada tragicznie ale wydaje sie miększy niż świeżo po zakupie.

normalnie padłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5965511 Napisano: 12.01.2015 01:56:29 w Popraw sobie humor...
Mia, haha super emotka
a swoja drogą po co takie molo króciutkie zrobili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5965509 Napisano: 12.01.2015 01:24:08 w Konkursowiczki w ciąży
is77 napisał(a):

Przyszłam podpisać listę obecności .... test wykazał 2 kreski emotka

Witaj emotka
zapisujemy i czekamy na I wizytę u gina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5965054 Napisano: 10.01.2015 00:38:09 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

widzę, że się coś tu na naszej stronie pozmieniało, czemu mam taki mały wybór, emotikonek w tym edytorze tekstu? zupełnie nie wiem jak mam teraz wyrazić swoje emocje  emotka /:shock:
/

wyrażanie emocji stało się zbędne emotka
często nie było wiadomo w jakim kontekście pisze osoba po drugiej stronie monitorka, można się tylko bylo domyslac dzieki emotkom, teraz pozostaje.... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5965037 Napisano: 09.01.2015 23:07:23 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Też tak sobie pomyślałam, że to fajny pomysł. Maluszek będzie miał pamiątkę na całe życie w postaci ładnych zdjęć. Czasem znajomi wrzucają na fb zdjęcia swoich dzieci ewidentnie z takich profesjonalnych sesji i te fotki są bajeczne. Tylko żeby ktoś inny nie wpadł na taki sam pomysł. 

Moim zdaniem, o tym możesz spokojnie porozmawiać z rodzicami. Niby nie bedzie już takiego efektu niespodzianki, ale w zasadzie nie musi ona być w konkretnym dniu, informacja może być wcześniej. Porozmawiać dlatego, że niektórzy rodzice sami z siebie chcą wykonać taka sesję- typowo z Chrztu, ale...
ja Ci powiem tak, jeżeli chcesz jednak ten efekt "wow" to nawet jezeli ktoś wpadnie na taki sma pomysł, to któraś sesja odbędzie się za np. pół roku i po sprawie. Dzieci bardzo się zmieniają i z pewnościa rodzice będą zadowoleni nawet z dwoch sesji, ktore odbeda się w różnym czasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5965012 Napisano: 09.01.2015 22:23:23 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Co do kasy na chrzest i prezentów praktycznych - mały ma wszystko po starszym bracie - od ubranka do chrztu i ciuchów przez zabawki po wózki, foteliki i kołyski. Niektórzy kupują właśnie jakieś leżaczki czy maty edukacyjne, ale takie rzeczy można przy innych okazjach, a chrzest to chrzest. Za kasę to też rodzice nie mieli by w sumie nic do kupienia. Też myślałam o jakimś obrazku z aniołkiem czy coś związanego ściśle z tą uroczystością. Gadałam z kolegą, to mówił, że świecę i szatkę zapewniają rodzice. 

Zdolna, dla mnie pomysł super z tą sesją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5964145 Napisano: 07.01.2015 22:44:56 w Popraw sobie humor...

dolly

#5963174 Napisano: 04.01.2015 21:26:21 w Konkursowiczki w ciąży
aneta81 napisał(a):

To moje pierwsze dziecko i dlatego tak malo wiem,teraz tez bym nie pozwolila sie polozyc na patologii,a o pszczolki to mnie nikt o pozwolenie nie pytal,robia i tyle....mam nadzieje ze to sie dosc szybko skonczy....

a co to sa pszczolki?
przyjmuje sie ze do 14-ego dnia mozna przenosic, ja natomiast bym sie nie zgodzila na tyle dni, 10 to max.
Jestes juz tam do konca rozumiem, wiec wytrzymaj, bo teraz nie ma sesnu wychodzic na żądanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5963058 Napisano: 04.01.2015 13:11:50 w Intermarche
gosia16 napisał(a):

Kurcze nie mam "cytuj",albo nie wiem jak to się teraz robi.  Zamknięte ze względu na remanent

jest normalnie cytuj, tylko piszesz pod ramką.
Osz kurcze, to kicha, dobrze, ze tu weszlam, bo sie zastanawialm czy jechac dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5963052 Napisano: 04.01.2015 13:03:45 w Intermarche
gosia16 napisał(a):

Czy w waszych intermarche też są dzisiaj zamknięte?

eeeee nie wiem, ale czemu zamkniete mialyby byc? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5961693 Napisano: 31.12.2014 01:43:21 w WC - rozmowy o wszystkim
size napisał(a):

Jak Wasze choiny z Olenu?

Moja, choc ambitnie symetryczna, majaca 171 cm od doniczki liczac, wiednie... ( dostarczona 19. chyba). Opadaja dolne galazki, spadaja bombki... Slaba mocno, ziemia jej nie trzyma, ona bardziej na stojak a nie w donice... (sam pieniek prawie).

Chyba jej popalili w transporcie...

Moja nadal piękna, sukienka Jej nie spada, prosto się trzyma, chętnie pije emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5961152 Napisano: 29.12.2014 19:58:15 w Biedronka
iwonan12 napisał(a):

carissma napisał(a):

Na Świąteczną choinkę Biedronki i Disneya wysyłacie oryginał czy ksero paragonu?

Wysłałam dziś paczka orginał
Jakie prace robiły wasze dzieci ?? Malowały czy bardziej przestrzenne prace

W ciekawy,artystyczny,kreatywny sposób wykonać płaską nie przestrzenną pracę (dalej: „Praca”) przedstawiającą Świąteczną choinkę Biedronki i Disneya.

pytanie retoryczne czy brak znajomości regulaminu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5960941 Napisano: 29.12.2014 12:44:23 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

dziewczyny pomózcie !
od miesiąca mojemu maluchowi wyskakują czerwone polika! zazwyczaj to tylko jedna zaogniona plamka wielkośći 2cm i pózniej powoli zanika, jednak coraz częściej są to całe czerwone polika.
Sprawa jest o tyle dziwna,że jak nie było nas tydzień w domu to mu się wszystko pogoiło, przyjechaliśmy i na drugi dzień znowu się pojawiło.
W domu nie mamy dywanów aby kłebił się w nich kurz i mieszkanie jest nowe wiec żadnych grzybów,pleśn raczej nie ma. Na jedzenie to co podejrzewałam też raczej nie bo raz wyskakuje, raz nie,

Macie jakieś pomysł, co jeszcze sprawdzić?

moim zdaniem woda jezeli macie miejska i suche powietrze od kaloryferow, duzo natluszczaj o obserwuj. jezeli to sa cale policzki to moze sie zaczynac AZS ale skoro po wyjezdzie zniknelo to bym tego nie obstawiala.
moj ma 1 malutka od 3-4 dni ale chyba od smoka. Jak umyje woda z plynem Jego i posmaruje oliwka to prawie zanika Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5960825 Napisano: 29.12.2014 00:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
UlCiAh napisał(a):

izak1000 napisał(a):

is77 napisał(a):

Mój numer sprzed chwili: 4450464

u mnie 6270468 emotka

Według mnie 3 ostatnie cyfry to ilość zgłoszeń - wysyłałam dwa zgłoszenia z rzędu i były kolejne numery.

to ja mialam 578 koncowke Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5960801 Napisano: 28.12.2014 22:41:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

monikar napisał(a):

dolly napisał(a):

dolly napisał(a):

a czy komus nie dotarl mail zwrotny?
slalam jakos przed polnoca i do tej pory nie otrzymalam zadnego maila emotka

podbijam, nikt tak nie mial?

Na o2 zwrotki były w spamie emotka

dziekuję
mail tlenowy, ale nie mam nawet w spamie emotka

osz kurde, mam emotka
oczywiscie w spamie
dziekuje dziewczyny
wchodzilam na ogolną skrzynkę, pewnie zbiera tylko z jednego maila, bo jak weszlam na konkretnego to jest ufff Wyświetl w wątku >>
0 0