Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5960796 Napisano: 28.12.2014 22:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

dolly napisał(a):

dolly napisał(a):

a czy komus nie dotarl mail zwrotny?
slalam jakos przed polnoca i do tej pory nie otrzymalam zadnego maila emotka

podbijam, nikt tak nie mial?

Na o2 zwrotki były w spamie emotka

dziekuję
mail tlenowy, ale nie mam nawet w spamie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5960771 Napisano: 28.12.2014 20:45:58 w Rossmann
olivkap napisał(a):

kosztelka napisał(a):

Po wzięciu udziału w konkursie Vaseline otrzymałam taką wiadomość:
Dziękujemy!
Właśnie otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie w konkursie MOC VASELINE.
Numer Twojego zgłoszenia to: 2680510
Czy to znaczy, że było aż 2680510 zgłoszeń? emotka

Nie, tak tylko sobie napisali emotka Numery są przypadkowe, ja przed chwilą miałam początek z trójką.

a czy ktos nie otrzymala maila ? bo ja do tej pory nie mam i sie zastanawiam dlaczego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5960763 Napisano: 28.12.2014 20:34:15 w Rossmann
mama2006 napisał(a):

w ostatnim konkursie z Hepatilem nie dostałam kuponu z kodem odblokowującym konkurs. Gdy wróciłam po niego od drzwi obrażona pani kasjerka "pyskowała" że nie zaczekałam na niego.(a przecież poczekałam na paragon). Wezwana jej koleżanka została głośno poinformowana,że klientka odeszła od kasy i nie chciała kuponu.Znalazły ten kupon przedarty w kartonie pod kasą.Skleiły mi i zagrałam w konkursie. A dziś odkryłam, że cyfry z kodem pod taśmą wyblakły i kod jest nieczytelny. Być może nic tam nie wygram ale jeśli tak, to będzie problem z odbiorem nagrody. Co powinnam zrobić w tej sytuacji? Podpowie ktoś?

jeszcze sie chyba nikomu nie zdarzyło by musial okazywac paragon i kod, wiec poczekaj spokojnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5960755 Napisano: 28.12.2014 20:08:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

slalam jakos przed polnoca i do tej pory nie otrzymalam zadnego maila emotka

podbijam, nikt tak nie mial? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5960649 Napisano: 28.12.2014 01:35:54 w SZUKAM....
dejzi napisał(a):

Czy w carrefour Disney trzeba odesłać oświadczenie tak jak pisze na tej stronce http://www.disney.kiora.pl/index.htm czy wystarczy zgłoszenie sms tylko ??

oświadczenie dodaje sie tylko w przypadku prac wysylanych pocztą lub mailem.
Przy sms nic nie dosylasz, póki nie wygrasz. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5960647 Napisano: 28.12.2014 01:30:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slalam jakos przed polnoca i do tej pory nie otrzymalam zadnego maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5960645 Napisano: 28.12.2014 01:11:15 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

przesrane

Czy Ty zawsze musisz miec takie celne riposty emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5959529 Napisano: 23.12.2014 12:31:27 w WC - rozmowy o wszystkim
parole21 napisał(a):

Czy może mi ktoś bardziej zorientowany powiedzieć, co u Smolara znaczy "Dopuszcza się użycie małych i dużych liter"

Czy zarówno: JeStEmZwArSzAwY i jestemZwarszawyGDZIEmieszkam albo JestemZwarszawyIzawszeTamtędyPrzejeżdżam? Czy tylko jedna z form.

Dzięki

piszesz jak chcesz byle czytajacy bez problemu odczytal, czyli 1 bym wywalila od razu, najbardziej czytelna jest forma druga, trzeciej uzywam tylko jezeli zabraklo mi ze 3 znakow i nie chce mi sie wszystkiego zmieniac na forme druga Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5959362 Napisano: 22.12.2014 21:50:20 w SZUKAM....
mikki85 napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy te ręczniki z BP sa fajne jakosciowo i jakiego są rozmiaru?

co to za ręczniki ?

za gwiazdki payback

iaziaz napisał(a):

Jakiej wysokosci sa wasze choinki z Orlenu z doniczka?

170cm i piekne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5959349 Napisano: 22.12.2014 21:19:14 w WC - rozmowy o wszystkim
staszek napisał(a):

(...)

A mnie dzisiaj laska skutecznie zniechęciła do zakupu. Market, stoisko z olejkami, naturalnymi kosmetykami itp. Więc podchodzę i pytam o olejek migdałowy. "To na rozstępy", mówię. "Tzn. nie mam rozstępów, ale zapobiegawczo". nadmienię, że jestem w 8 m-cu ciąży. Na co laska z pewnością w głosie: "Ale będzie pani miała te roztępy!" więc grzecznie pytam skąd wie, laska wymownie spojrzała na brzuch okutany w kurtkę. Olejku nie kupiłam emotka

jednym zdaniem- marketing ma we krwi emotka

Joan- ano, a najlepiej jak idą, a później robia coś, od czego rehabilitant by za głowę się złapał Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5959167 Napisano: 22.12.2014 14:41:27 w SZUKAM....
Czy te ręczniki z BP sa fajne jakosciowo i jakiego są rozmiaru? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5959022 Napisano: 22.12.2014 11:57:41 w WC - rozmowy o wszystkim
Komentarze, są nie na miejscu, ale chcialabym, żebyś zobaczyła starsze babcie, które ida na bazar raniutko, ciągnać za sobą wozeczek, w drugim ręku podpierają się laską i nagle zauważają, ze jedzie "ich" tramwaj- tego zrywu nie widzialaś nawet na olimpiadzie, wpada do tramwaju i nie patrzac na nic, pedzi rozpychajac się łokciami, waląc laską gdzie popadnie i przejezdzajac wozkami po nogach, bo jest wolne miejsce siedzące. sorrrrry bez komentarza.
A z historii tramwajowych- siedzi mloda dziewczyna , wchodzi dziadek, dziewczyna wstaje by ustapic miejsca i mowi "prosze, niech Pan usiadzie" co na to dziadek- oburzony odpowiada- "na grzanym siedziec nie bede" Slabo? no to dziewczyna mu na to "trudno, dla Pana przyjemnosci, lodu w d...e nosic nie bede" i usiadla.
nie generalizuje i nie mowie ze wszyscy tacy sa, nie mam pojecia jakiego pokroju ludzie rzucaja sie w takim pedzie po karpia, ale jak to widze, to pozostaje niesmak. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5958523 Napisano: 19.12.2014 22:42:35 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

No to jest masakra emotka
Ja fitti używam, bo to chusteczki jedne z lepszych na rynku jeśli chodzi o skład,ale mam inną partię. Hoole też używałam, ale to wcześniej

jezeli chodzi o sklad to ja mam hudgesa i hipp- emotka

hudges czy huggies ? jeśli te drugie to bardzo ich nie lubię, a ich mogą być - fitti najbardziej mi pasują

oczywiscie huggies nie wiem czemu ja ciagle przeinaczam.
Dla mnie sa super, w sensie dla mojego dziecka buahaha, delikatne i lagodne i odpowiednio nawilzone , nie za suche i nie za mokre.

A czemu ich nie lubisz? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5958503 Napisano: 19.12.2014 22:02:07 w Pomocy!!!!
aneciaa napisał(a):

Prosze pomozcie co mam zrobic, dostalam choinke z orlenu z pękniętą donicą. W kartonie pelno ziemi a doniczka peknieta na pół.Oczywiscie otworzylam karton dopiero po wyjsciu kuriera.Czy jest sens skladac reklamacje czy uznaja to jak myslicie? Czy ktos moze tez tak mial i podzieli sie doswiadczeniem

nooo faktycznie, trzeba skladac reklamacje.... emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5958500 Napisano: 19.12.2014 21:59:27 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

No to jest masakra emotka
Ja fitti używam, bo to chusteczki jedne z lepszych na rynku jeśli chodzi o skład,ale mam inną partię. Hoole też używałam, ale to wcześniej

jezeli chodzi o sklad to ja mam hudgesa i hipp- emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5958178 Napisano: 19.12.2014 13:17:55 w Konkursowiczki w ciąży
wkurzajace to jest, ze co chwila sa wycofywane jakies partie produktow przeznaczonych dla dzieci niech sie ogarna i sprawdzaja przez wypuszczeniem wrrr

Choc nic z tego nie używam, dzięki za info Kalisto
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5957288 Napisano: 17.12.2014 20:17:22 w Wkurza mnie...
avanti9 napisał(a):

wkurza mnie pms i dzisiaj widziałam szczura biegnącego wprost na mnie, zaczelam piszczeć i niezle się nastresowalam (waska uliczka, nie ma gdzie odskoczyc) a gościu obok mnie uginal się ze smiechu. Pytam: gdzie Ci mezczyzni. Chociaż mogl powiedzieć, ooo poleciał, już nie ma, proszę się już nie bac.

dobrze, ze nie widzialaś mnie jak leciala na mnie...... wiewiórka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5957234 Napisano: 17.12.2014 18:41:30 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie, że nadal nie ma kuriera. emotka ja rozumiem, okres przedświąteczny, sporo pracy, ale po co informują, żeby czekać na niego w określonym dniu i godzinie, jak jego nie ma...

oraz

Arogancja, interesowność i złośliwość kogoś. A kiedy odbijam piłeczkę z podobnym zestawem gigantyczne obruszenie i trzęsienie ziemi (czy choćby gruntu pod nogami).

ooooooo wlasnie mi przypomnialas, ze i u mnie mial jeden byc rano....wrrrr pewnie znow wleci jak juz sama w domu nie bede emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5957175 Napisano: 17.12.2014 16:56:53 w Intermarche
czy cos sie szykuje w ITM? bo nie wiem czy czekac czy jechac dzisiaj do sklepu? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5956775 Napisano: 16.12.2014 22:57:29 w Konkursowiczki w ciąży
to ja tylko dodam, bys zwrocila uwage (jezeli na takie sie zdecydujesz) by mialo kolka jak na fotce, wtedy latwo przejechac z miejsca na miejsce, bez wyjmowania szkraba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0