Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooooo Joan wróciła
A widzisz, nie napisałaś, że to ta laska powiedziała, tylko wyglądało jakbys to Ty doszla do takich wnioskow, a to zmienia postac rzeczy, choc tylko odrobinke
Programu nie ogladam, wiec nie znam zasad. Co do milionera, to mysle ze mniej narzekania by nie bylo, tylko wiecej---- tyle kasy za ten kapelusz dalam a oni mi go dali w kolorze lila zamiast fiolecie, tyle place za to prasowanie a ta nawet nie potrafi rowno kantow zrobic, irobot tyle kosztuje a w katy nie wjeżdza, itp. itd.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale czemu z babcią jak ma tatusia?
dobra, żeby nie bylo że sie czepiam, buaha, ale tak mnie to trochę zastanowilo. Swoja drogą, babcie teraz coraz mlodsze, to i same na balety chcą iść a nie dzidziola niańczyć
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Plany sa weryfikowane przez życie i niestety pewnych spraw się nie da przewidzieć, a nawet jezeli kobieta z premedytacją postanowiła mieć czworke dzieci, to nie znaczy, że ma ze wszystkim zostać sama.
Może jakby pokochała milionera, to by za niego wyszła i uważasz, że wtedy nie mialaby pretensji do męża, że go nie ma w domu?
Nie wierzę, że jakakolwiek kobieta, przynajmniej raz, nie miała o to pretensji do swojego męża. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry, ale to nie tylko ten ów "babiszon" jest odpowiedzialny, za ilość dzieci i pozostałych członków, ale ten pan również. Pomijam zupełnie jego profesję (oczwiście szacunek dla zawodu, bo to naprawdę ciężka praca), zostawiam tylko fakt iż jest to mężczyzna i uważam, że niestety, ale w wiekszości mężczyźni nie mają pojęcia co się dzieje w domu, gdy Go nie ma- tak, tak, pracuje na rodzinę, ble, ble, bla, bla. Kobiety też i co???
Nie rozumiem czy bardziej oburzyło Cię to, ze to "babiszon" pojechal, czy ze akurat trafilas na odcinek ze strażakiem.
Ci Państwo obydwoje zgodzili się na ten eksperyment a nie tylko "babiszon", więc w czym problem.
I dodam jeszcze, uważam, że każda, ale to każda kobieta, zajmująca się dziećmi i domem, powinna pojechać co jakiś czas na taki relaks sama i to powinno być normą. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lewy gorny róg- turkus=>jasno zielony(obrocony o 90* w prawo)=>prawy gorny róg- ciemnozielony
od lewej- 4,5kratka od gory-pomarańczowy
od prawej-3,4,5,6 kratka- fioletowy (obrocony o 45* w lewo)
lewy dolny róg-jasnofioletowy- (obrocony o 45* w prawo)
sam dół- 3,4,5kratka poziomo- żółty (obrocony o 45*)
i zostaje miejsce na czerwony
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
link mi nie dziala, ale ludzie rozmawiali, ze skonczyl sie wczoraj
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Generalizujesz Mariolka, ja robie zakupy i co z tego? Zdecydowana większość moich wygranych to ta, gdzie nie podaje się numeru paragonu, a tymi z których numer sie podaje w zgloszeniu mogę się....... ot co.
A jak ludzie nie beda sprzedawac, to i kupujacych nie bedzie, a temat powstal na tym portalu, nie innym, wiec.... Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ano
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na spodnie sie tak nie rzucaja, wystarczy ze pojdziesz troche pozniej
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
95,33zl u mnie w realu
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a obok lezy juz taka sama rzecz rozpakowana, ale przeciez trzeba wymacac druga
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ondine, dziękuję już go widzialam, niestety są sprzeczne informacje, stąd pytanie do kogos kto go posiada
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PODBIJAM, nikt nie ma tej zabawki
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie sie też zdarzało..... za czasów studiów, takze dziekuje za tego menela
A nie potrafi CI powiedziec czy coś GO boli? Moze to z gorączki cos mu sie śni brzydkiego
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czemu juz chcesz rodzic? aaaa sorki, bo dziecko duze tak? Miary lekarskie nie sa miarodajnie, wiec sie nie martw na zapas.
A zeby przyspieszyc, to coz, bobas i tak wyjdzie jak bedzie chcial noooo choc moze hmmmm seks... jak masz niedaleko do szpitala
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też, ja też
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
etap V