Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5956164 Napisano: 16.12.2014 00:25:30 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

dolly - gdyby miała męża milionera, wtedy raz w tygodniu przychodziłaby studentka na prasowanie sterty prania, 12 h dziennie po mieszkaniu śmigałyby iRoomby itp. I na pewno pretensji byłoby mniej. Ale najlepiej się wyżalić w tivi: "myślałam, że będzie inaczej". Jak niby miało być, jak w bajce Disney'a?
Co do przebywania milionerów w domu, nie mam danych, zatem nie wypowiadam się.
(...)

Ooooo Joan wróciła emotka
A widzisz, nie napisałaś, że to ta laska powiedziała, tylko wyglądało jakbys to Ty doszla do takich wnioskow, a to zmienia postac rzeczy, choc tylko odrobinke emotka
Programu nie ogladam, wiec nie znam zasad. Co do milionera, to mysle ze mniej narzekania by nie bylo, tylko wiecej---- tyle kasy za ten kapelusz dalam a oni mi go dali w kolorze lila zamiast fiolecie, tyle place za to prasowanie a ta nawet nie potrafi rowno kantow zrobic, irobot tyle kosztuje a w katy nie wjeżdza, itp. itd. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5955626 Napisano: 15.12.2014 01:04:28 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

Swoją drogą, uważam, że kobieta to nie męczennica i jak najbardziej powinna mieć możliwość zrelaksowania się z dala od swoich dzieci. Lepiej jak dziecko posiedzi jeden dzień z babcią a mama nabierze energii.

(...)

ale czemu z babcią jak ma tatusia? emotka
dobra, żeby nie bylo że sie czepiam, buaha, ale tak mnie to trochę zastanowilo. Swoja drogą, babcie teraz coraz mlodsze, to i same na balety chcą iść a nie dzidziola niańczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5955617 Napisano: 15.12.2014 00:06:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Joan, czytam to co napisałaś i mam wrażenie , że to nie Ty piszesz, tylko "ktoś"
Plany sa weryfikowane przez życie i niestety pewnych spraw się nie da przewidzieć, a nawet jezeli kobieta z premedytacją postanowiła mieć czworke dzieci, to nie znaczy, że ma ze wszystkim zostać sama.
Może jakby pokochała milionera, to by za niego wyszła i uważasz, że wtedy nie mialaby pretensji do męża, że go nie ma w domu?
Nie wierzę, że jakakolwiek kobieta, przynajmniej raz, nie miała o to pretensji do swojego męża. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5955606 Napisano: 14.12.2014 23:31:59 w WC - rozmowy o wszystkim
Noooo Joan, poejchałaś teraz po całości...
sorry, ale to nie tylko ten ów "babiszon" jest odpowiedzialny, za ilość dzieci i pozostałych członków, ale ten pan również. Pomijam zupełnie jego profesję (oczwiście szacunek dla zawodu, bo to naprawdę ciężka praca), zostawiam tylko fakt iż jest to mężczyzna i uważam, że niestety, ale w wiekszości mężczyźni nie mają pojęcia co się dzieje w domu, gdy Go nie ma- tak, tak, pracuje na rodzinę, ble, ble, bla, bla. Kobiety też i co???
Nie rozumiem czy bardziej oburzyło Cię to, ze to "babiszon" pojechal, czy ze akurat trafilas na odcinek ze strażakiem.
Ci Państwo obydwoje zgodzili się na ten eksperyment a nie tylko "babiszon", więc w czym problem.
I dodam jeszcze, uważam, że każda, ale to każda kobieta, zajmująca się dziećmi i domem, powinna pojechać co jakiś czas na taki relaks sama i to powinno być normą. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5955237 Napisano: 13.12.2014 11:58:34 w Pomocy!!!!
strzalka88 napisał(a):

Poprawione emotka Proszę więc ponownie o pomoc emotka

lewy gorny róg- turkus=>jasno zielony(obrocony o 90* w prawo)=>prawy gorny róg- ciemnozielony
od lewej- 4,5kratka od gory-pomarańczowy
od prawej-3,4,5,6 kratka- fioletowy (obrocony o 45* w lewo)
lewy dolny róg-jasnofioletowy- (obrocony o 45* w prawo)
sam dół- 3,4,5kratka poziomo- żółty (obrocony o 45*)
i zostaje miejsce na czerwony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5954810 Napisano: 12.12.2014 12:09:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

Odkryłam przez przypadek konkurs w sklepach Odido - dodałam do bazy - dziś się kończy emotka
http://www.sklepy...l/gazetka-promocyjna
strona 4 - kup przynajmniej 1 produkt Fairy - do wygrania 30 blenderów Braun

znalazł ktos może regulamin, ciekawe, kto organizuje

link mi nie dziala, ale ludzie rozmawiali, ze skonczyl sie wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5954647 Napisano: 12.12.2014 02:15:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Kurde... Czy te różne agencje nigdy nie zakumają, że ludziska nie robią w ogóle zakupów tylko kupują paragony dopiero gdy zostaną laureatami odbierając tym samym szansę uczciwym graczom ? Szlag mnie trafia gdy widzę konk promocyjny bez podania numeru paragonu w zgłoszeniu... emotka

Generalizujesz Mariolka, ja robie zakupy i co z tego? Zdecydowana większość moich wygranych to ta, gdzie nie podaje się numeru paragonu, a tymi z których numer sie podaje w zgloszeniu mogę się....... ot co.
A jak ludzie nie beda sprzedawac, to i kupujacych nie bedzie, a temat powstal na tym portalu, nie innym, wiec.... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5954644 Napisano: 12.12.2014 01:55:45 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

ta nie zauważyłam, że skończyła sie promocja, ale ogólnie na prawdę opłaca się emotka

ano emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5954588 Napisano: 11.12.2014 22:22:22 w SZUKAM....
kajeczka napisał(a):

beciala napisał(a):

mallina napisał(a):

kajeczka napisał(a):

szukam info, w jakim sklepie (może być internetowy) znajdę ocieplane jeansy dla 10-latki ? emotka oprócz Allegro emotka

Może Lidl? Na pewno były ocieplane jeansy dla dzieci jakiś czas temu, ale nie wiem do jakiego rozmiaru.

w Lidlu kupiłam na 152 cm dla córki ocieplane,ale to z miesiąc temu było

Widziałam w gazetce, ale Lidl odpada, musiałabym wlecieć o 8 rano z tabunem ludu emotka przy kurtkach i Crocsach była ostra jazda emotka

na spodnie sie tak nie rzucaja, wystarczy ze pojdziesz troche pozniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5954515 Napisano: 11.12.2014 20:03:16 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Ja już mam też w większości kupione, zostały mi tylko prezenty dla 2 okruszków (siostrzeńców) i domiś, (dla bratanicy teoretycznie zamówiłam, więc czekam)

Popatrz ten zestaw lego w smyku 139,9
http://www.smyk.c...wki-gry-dla-dzieci-p
a w realu teraz chyba 79,9 - 30% wychodzi 55,3 emotka

95,33zl u mnie w realu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5954200 Napisano: 11.12.2014 12:15:24 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie klienci Lidla, którzy rozpie***ają opakowania z ubraniami, wyjmują ubrania z opakowań i rzucają je byle jak i byle gdzie emotka emotka

a obok lezy juz taka sama rzecz rozpakowana, ale przeciez trzeba wymacac druga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5954197 Napisano: 11.12.2014 12:13:24 w SZUKAM....
ondine napisał(a):

dolly napisał(a):

dolly napisał(a):

Szukam kogoś kto ma w domu szczeniaczka na dobranoc z fisher price, mam pytanie- czy 10min grania na dobranoc to sama melodia czy jednak ze slowami?

PODBIJAM, nikt nie ma tej zabawkiemotka emotka emotka emotka

Dolly, wpisz w YT "szczeniaczek na dobranoc megadyskont", jest prawie 4 minutowy filmik z prezentacją, może Ci pomoże emotka

Ondine, dziękuję już go widzialam, niestety są sprzeczne informacje, stąd pytanie do kogos kto go posiada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5954178 Napisano: 11.12.2014 11:45:40 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

Szukam kogoś kto ma w domu szczeniaczka na dobranoc z fisher price, mam pytanie- czy 10min grania na dobranoc to sama melodia czy jednak ze slowami?

PODBIJAM, nikt nie ma tej zabawkiemotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5954075 Napisano: 11.12.2014 00:22:29 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto ma w domu szczeniaczka na dobranoc z fisher price, mam pytanie- czy 10min grania na dobranoc to sama melodia czy jednak ze slowami? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5954052 Napisano: 10.12.2014 23:17:55 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

No nie są miarodajne, Jagoda miała być 3200, a wyszła 4kg baba emotka także to co na USG +- 30%.

A ja ponarzekam sobie, a co! Padam ze zmęczenia, rano nie mam siły zwlec się z łóżka, jak jadę gdzieś dalej autobusem to zdarza mi się przysnąć - normalnie jak menelowi. Plecy dokuczają, brzuszek przeszkadzać zaczyna. Wyspać się nie mogę, bo jak nie jedno dziecko zawyje, to drugie, a jak nie to to siku emotka Jeszcze Kamil znowu coś przywlekł, ma gorączkę i w nocy zawodzi i wyyyyje, jakby coś go bolało.

Mnie sie też zdarzało..... za czasów studiów, takze dziekuje za tego menela emotka emotka
A nie potrafi CI powiedziec czy coś GO boli? Moze to z gorączki cos mu sie śni brzydkiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5953871 Napisano: 10.12.2014 17:21:09 w Konkursowiczki w ciąży
aneta81 napisał(a):

Kobietki, mam do was pytanie. Jestem w 38 tc. W poniedziałek byłam u lekarza. Stwierdził, że dziecko ma ok. 3800 oraz że mam rozwarcie na 1 palec, z tego co sprawdziłam w internecie to 2 cm. Lekarz poradził, żebym poszła na spacer, wzięła ciepłą kąpiel i może urodzę. Tak zrobiłam w poniedziałek, ale nic to nie dało. Znacie jakieś naturalne sposoby na wywołanie porodu i czy z rozwarciem mogę jeszcze długo chodzić, zanim zacznie się poród?

A czemu juz chcesz rodzic? aaaa sorki, bo dziecko duze tak? Miary lekarskie nie sa miarodajnie, wiec sie nie martw na zapas.
A zeby przyspieszyc, to coz, bobas i tak wyjdzie jak bedzie chcial noooo choc moze hmmmm seks... jak masz niedaleko do szpitala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5952805 Napisano: 08.12.2014 14:39:59 w Wkurza mnie...
w taka zimnice myc okna? poszalały emotka

koper napisał(a):

Wkurza mnie, że słońce zapomniało dzisiaj wstać emotka
Mam wielkie okna od południowej strony, a muszę mieć zapalone światło od samego rana.

POTRZEBUJĘ SŁOŃCA!!!
emotka

ja też, ja też emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5952691 Napisano: 08.12.2014 11:53:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
buncia88 napisał(a):

Dobrane kosmetyki NIVEA - GLS emotka

etap V
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5952369 Napisano: 07.12.2014 00:59:34 w Kaufland konkursy
megi3323 napisał(a):

kupie pralke!

też poproszę o oferty z cenami na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly