Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5952164 Napisano: 06.12.2014 00:40:31 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

nie,nie
To jest tak, to jest książka normalnie z bajką. Można ją samemu czytac, lub dziecko dotyka tym piórem każdą stronę po kolei i wtedy stuhr ją czyta. Dodatkowo są "punkty" w książce, gdzie dziecko może dotknąć (to nie jest oznaczone, bartek sam je wynajduje) i np dotknie okolic buta to słychać szurania itp
Na końcu każdej książeczki jest ilustracja organków i dziecko może dotykając klawiszy piórem grać jak na prawdziwych, a pod spodem jest zawsze 1 piosenka którą może tez zaśpiewć piórem.
My mamy 3 i serio pluje sobie w brodę, że nie kazałam tesciowej więcej kupować emotka Ale ona ma u siebie więcej więc luzik emotka (jak coś kupuje to x3 dla nas, dla bratanicy i do siebie do domu emotka )

oooo z opisu rewelacja, tylko to chyba gdzies za pol roku jeszcze poczekam i sie rozejrze za nimi, a ladnie wydane? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5952154 Napisano: 06.12.2014 00:25:57 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

w ogole to dzis horror przezyłam bo bysmy wszyscy zgineli na przejsciu dla pieszych, idiota gnał z taka predkoscia przez przejscie i w ogole Nas nie widział, dosłownie cm dzieliły go od wózka, gdyby nie pisk opon hamowania i nie przyciagneła wozka uderzył by z impetem. Metr dalej szłam z Wikim z ta predkoscia co jechał nie mielibysmy szans. Zatrzymał sie z 15 m za przejsciem przepraszał, tylko co by mi było po jego przeprosinach? jak bsmy zycia nie mieli, Ludzie sie zatrzymywali z samochodów wychodzili do mnie cos mowili , w wielkim szoku byłam , kolana sie pode mna ugieły , goscia zwyzywałam, ze nie powinien jezdzic jak ludzi na ulicy nie widzi, nie zycze nikomu tego co dzis przeszłam....:(, ktos powiedział ze mielismy wielkie szczescie ze ktos nad nami czuwał...

to ja to dzisiaj w wersji soft mialam,bo korek byl wiec nie gnal, ale myslenie jest... a TY to juz w ogole emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5952153 Napisano: 06.12.2014 00:23:05 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

dolly http://amercom.co...k-z-magicznym-piorem

acha, czyli to sa zwykle ksiazeczki bajki a gdzies na koncu takie zadania, ktore sie tym piorem rozwiazuje tak? Czy te czytanke to wlansie stuhr czyta? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5952149 Napisano: 06.12.2014 00:20:32 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

nie chce przeginac z zabawkami bo widze ze moje starsze dziecko co raz wieksze wymogi ma i mało docenia a u niego zainteresowanie jest niekiedy dosc krótkotrwale, a pokoj zawalony zabawkami, czesc powynoszona z tych co wyrósł- beda z czasem dla Ola. On ma juz prawie 8 lat a z 2 strony uwazam ze elektronika to tak jeszcze za wczesnie, lubie tez wiazac z praktycznoscia ( np dlatego chce tez łyzwy)

matko, a juz myslalam ze tylko moj taki rozwydrzony sie zrobil i tez wlasnie nie chce dawac PSP (a lezy w szafie) bo i tak ciagle na czyms gra wrrr. UUUffff dzieki Keiti, nie zebym sie cieszyla, ze Twoja taki, ale pocieszenie, ze to norma u niektorych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5952145 Napisano: 06.12.2014 00:14:49 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

dolly napisał(a):

Kalisto daj link do tych książeczek.
Keiti ja nie rozumiem, dlaczego na silę chcesz lączyc prezenty dla dzieci?

zeby wykorzystac ten kupon 35zł Wiktor chciał gre a ona np 56 zł ( kupic trzeba za 100) i jak szukam co maja inni sprzedawcy posiadajacy te gre to nic mi w oko nie wpada z tym co bym chciała a jednak zapłacic 35 zł taniej to roznica.

aaaa w tym sensie oki juz kumam, no ja nie mam tego problemu bo moje wybory powyzej 100zl oscyluja emotka teraz slecze nad transformersami i nie moge sie zdecydowac. Nie mam pojecia na co patrzec, chyba tylko na wyglad i opcje przemieniania z czegos na cos emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5952139 Napisano: 06.12.2014 00:11:14 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

mam pytanie z beczki sprzętów AGD, noszę się z zamiarem kupienia suszarki do prania, czy ktoś może mi jakąś polecić, która: nie źre za dużo prądu, nie mnie ubrań, i ich nie kurczy

taka http://i.cdn.nrho...et/15862532/800/600/

emotka
sorki, nie moglam sie powstrzymac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5952138 Napisano: 06.12.2014 00:08:34 w Konkursowiczki w ciąży
Kalisto daj link do tych książeczek.
Keiti ja nie rozumiem, dlaczego na silę chcesz lączyc prezenty dla dzieci? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5952085 Napisano: 05.12.2014 21:54:07 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

moskala22 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Powiem Wam, że polubiłam te łosiowe bluzy, cieplutko mi w niej emotka

ja właśnie grzzeję się w niej, jest milutka i cieplutka. I podobaja mi się spojrzenia kurierów i listonosza, gdy mnie w niej widzą emotka

A masz na sobie coś jeszcze? emotka emotka emotka

hehe, a jaki masz napis? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5951889 Napisano: 05.12.2014 13:37:16 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

czy ktoś może mi powiedzieć czy z Merlina jak wysyłają zamówienie to wysyłają emeila że poszła paczka (chodzi mi o przesyłkę kurierską) ?

jak sla do punktu to przesylaja info o wysylce i o dostarczeniu, takze nie sadze by przy kurierze bylo inaczej Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5951881 Napisano: 05.12.2014 12:57:47 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

ludki, sprawdźcie w necie, kto jest właścicielem tego numeru od smsów z klątwą. Możecie zrobić to też u mnie z linka w stopce.
Szukacie regulaminu, jak się wypisać z tego serwisu, wypisujecie się i już emotka

ale to trzeba przepędzić tego lenia, co z nami siedzi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5951869 Napisano: 05.12.2014 12:40:12 w Kupię...
Pralkę ładowaną od góry z kaufa- ofert na pw poproszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5951087 Napisano: 04.12.2014 11:09:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
butelki Canpol emotka

kurier- nie wiem jakiej firmy Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5950996 Napisano: 03.12.2014 23:30:38 w Konkursowiczki w ciąży
vaniliam napisał(a):

Dziewczyny, czy któraś z Was ma może na zbyciu ten kupon zniżkowy na zabawki w Allegro?
Robimy paczkę gwiazdkową dla dziecka z DD i taki kupon bardzo by się przydał - chętnie odwdzięczę się np. jakimś kosmetykiem emotka

Dziękuję!

te kupony sa do danego konta, z tego co sie orientuje Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5950598 Napisano: 03.12.2014 01:05:29 w Intermarche
yaagatka napisał(a):

arya napisał(a):

Ta kukurydza z mikrofali jest rakotwórcza emotka Dlatego (sama nie posiadając tego ustrojstwa w domu) obżeram się serowym popcornem przy okazji wizyty u rodziny emotka

czemu tak uważasz? wg badań sama mikrofala nie jest rakotwórcza

emotka a jednak ktos to wziąl na poważnie emotka
Arya, chciala odstraszyć konkurencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5950472 Napisano: 02.12.2014 18:51:38 w Konkursowiczki w ciąży
mixik napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

mixik napisał(a):

Admina prosze o ewentualne usuniecie wszystkich moich wypowiedzi w watku.

Temat krwi pępowinowej na pewno jest bardziej w temacie niż prezenty dla kilkulatków.

Tak pomysli kazdy zwykly obywatel czytajac nazwe tematu, z wyjatkiem "wszechwiedzacych" matek polek emotka

uuuuu, troche sie zapedziles, nikt Ci nie kazal czytac calego watku, a jedynie wyjasnilam Ci reakcje kolezanki.
A jak juz, to jak sie wchodzi do topu to wystarczy sie chwile rozejrzec, by odpowiednio wpisac, to co sie zamierzalo.
I tyle w temacie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5950119 Napisano: 02.12.2014 01:11:49 w Konkursowiczki w ciąży
mixik napisał(a):

agusia147 napisał(a):

mixik napisał(a):

Jeśli któraś z Was jest w ostatnim miesiącu ciąźy i zastanawia się nad zabezpieczeniem zdrowia dziecka w postaci pobrania krwi pępowinowej podczas porodu, proszę o pw - mam korzystną propozycję

Nikogo to nie obchodzi, a w Warszawie w szpitalu starynkiewicza robią to za darmo.

A to ciekawe... a podobno warto wypowiadać się za siebie, nie za wszystkich.
Poza tym za darmo nie znaczy, że przechowują ją dla własnego dziecka, tylko dla ogółu (wszystkich potrzebujących w pilnych przypadkach i z tego względu są nikłe szanse na zabezpieczenie własnego nowo narodzonego).
Na koniec - nie chcesz - nie pisz. Raczej proste.

Mixik
, tutaj juz nie raz ktos pisał o tym. Niektorzy traktuja ten top jak jakis wc- jak cos zwiazane z dziecmi- ubrania, zabawki, to wala do tego watku i w konsekwencji robi sie tu normalnie bazar, stad nasze ostre reakcje. a jak juz wklejaja linki albo ciagle kopiuja poprzednie wypowiedzi, nie patrzac, nie czytajac co zostalo napisane to naprawdę szalu mozna dostac. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5950115 Napisano: 02.12.2014 00:57:47 w SZUKAM....
szukam czy ktos sie orientuje w figurkach transformersow, ktora fajna i dobra jakosciowo, bo ja zielonego pojecia o tym nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5950114 Napisano: 02.12.2014 00:53:34 w SZUKAM....
kalisto1986 napisał(a):

aaaa Reni do tych ostatnich wysyłek chyba zapomnieli włożyć, zerknij na @ bo podobno pisali, że doślą pocztą

oooo ja jeszcze nie sprawdzalam swojej, to musze pogrzebac, bo jak maja doslac to ten kureier juz serio pomysli, ze specjalnie dla niego cos zamawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5949656 Napisano: 01.12.2014 12:25:39 w Konkursowiczki w ciąży
Kalisto, te mam po mlodym, tylko mala, wielkosci pilke do recznej. aaaaa nie Ty piszesz tez do recznej haha, to te mam emotka

Benasia dzieki, no wlasnie sie zastanawiam nad nia, bo moze wlasnie na siedzaco sie bawic, to juz tuz tuz Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5949639 Napisano: 01.12.2014 12:07:06 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

mata i karuzele to nie jest prezent na moją kieszeń, bo musiałabym wydać koło 150 zł na jedno dziecko, a mamy za dużo dziedzi. W tym roku dzieciakom z rodziny robie skromne prezenty, zresztą maluchów jest 2. Karuzele jedna siostra ma przy kołysce, druga kupi chyba na święta, matę jedna siostra pożycza ode mnie, druga musi sobie kupić emotka
myślałam o tego typu zawieszkach http://allegro.pl...rts-i4825777901.html

http://allegro.pl...gro-i4776170116.html

zebra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0