Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalisto a jakis projektor z muzyka do lozeczka? ja sie juz tak bujam i bujam i wybrac nie moge
moze byc i zawieszka, bo to wezma i do wozka i do lozeczka i na palak do bujaczka czy matę, tylko to wiadomo ze za kilka miesiecy dopiero zainteresuje, na te chwile to tylko grzechotki i gryzaki
a miala ktoras z Was te kule niby do raczkowania?
http://merlin.pl/..._YpMICFfLJtAodviIAww
lub
http://merlin.pl/...os=1&ref=quartic
fajne to, czy szkoda kasy? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
buahhaha mialam wczoraj to samo- pojechalam do galerii do chicco, a tam sklepu juz nie ma
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, spoko, fajnie tak czasami sobie popisać, potem sie czyta i mysli, "ooooooooo mysli zupelnie jak ja......"
Size zwracam honor- o te ptaszki cwierkajace CI chodzilo
Benasia, wziełabym drugie. Pierwsze chyba sa kartonikowe, a drugie mysle ze dla mniejszych dzieci.
Keiti78zg- ja bym postawila dla starszej na kucyki little pony albo te okropne lalki monster high. a dla malutkiej nie mam pojecia
Furby kolorowy, jakby w sklepie z farbami robil remanent.
Jezeli ma te same funkcje co poprzedni czyli puszcza baki i beka to ja dziekuje
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I widze, ze ta sama faze maja dzieciaki na flagi, ja wczoraj dokupilam jeszcze gre wlansie z flagami, bo co chwila a czyja to flaga, a tamta i hymnem mi pokoje rozbrzmiewają
I monopoly junior tez chce zboj, a ja nienawidze tej gry, nie nienawidze
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a pozniej ktos kupi uczciwie i dostanie "gie"
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, to prawda. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mozna
jedna osoba (mail)= jedna nagroda
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no spoko,spoko, na szczescie nie z merlina kupilam, choc, zal 30zl
eeeeeeeee to chcesz powiedziec, ze z wiekiem bedzie gorzej z "zakasywaniem dorosłych" przez nasze dzieci?
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, to u mnie odwrotnie, to ja stoje i patrze na Pania jak na kosmitke, instruując, zeby nie wyrywala paragonow, tylko poczekala bo sie beda drukowaly, mowiac" bedzie jeszcze jeden i jeszcze jeden i jeszcze jeden..."
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jak ten kod ma sie wydrukowac to One to widza na monitorze, czy dopiero jak zacznie sie drukowac to wiadomo ze idzie kod?
Bo ja ostatnio babke zjechalam masakrycznie, jakas chyba nowa byla i niestety trafila na mnie, ale ja nie jestem od tego by szkolic personel
A po palmolive moj pojechal, ale juz poinstruowany, ze bez kodu nie wychodzi i gdyby nie to , to by wyszedl, bo Pani grzecznie podziekowala za zakupy, podajac dwa paragony i zakonczyla na tym
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dzisiaj nie dostaniesz, a jutro juz CI niepotrzebny Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, mozesz jedno Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z dumela ja wlasnie kupilam interaktywna mape swiata, powinien sie oderwac, choc w zasadzie zalezy od dziecka.
http://merlin.pl/...sort=rank&page=1 Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane