Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5949631 Napisano: 01.12.2014 12:00:47 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

benasia napisał(a):

mi ta druga się bardziej podoba.

mi też emotka podpytam się jeszcze małej mamy, ale najchętniej bym tą z buteleczki zamówiła.

A dla noworodków jak myślicie lepiej zawieszkę jakąś fajną do wózka (podobają mi się albo bright starts, albo baby ono), czy coś na później ? Siostry mi nie ułatwiają, bo mówią obojętnie emotka

Kalisto a jakis projektor z muzyka do lozeczka? ja sie juz tak bujam i bujam i wybrac nie moge emotka
moze byc i zawieszka, bo to wezma i do wozka i do lozeczka i na palak do bujaczka czy matę, tylko to wiadomo ze za kilka miesiecy dopiero zainteresuje, na te chwile to tylko grzechotki i gryzaki emotka

a miala ktoras z Was te kule niby do raczkowania?
http://merlin.pl/..._YpMICFfLJtAodviIAww

lub

http://merlin.pl/...os=1&ref=quartic

fajne to, czy szkoda kasy? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5949628 Napisano: 01.12.2014 11:57:23 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Atlantic mnie dzis wkur.....pojechal specjalnie do Elbląga,bo tam jest ich salon w tej galerii handlowej. Specjalnie sprawdzalam na stronie czy na pewno jest. Wchodzę do galerii. Calkiem inny sklep,babka mówi,ze byl atlantic,ale zamknęli. To po kiego grzyba na stronie dalej widnieje emotka emotka

buahhaha mialam wczoraj to samo- pojechalam do galerii do chicco, a tam sklepu juz nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5949056 Napisano: 29.11.2014 12:41:42 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

dolly eee nasz (nie boom) rzadko beka i puszcza bąki emotka
Za to jak np Domiś położy się z nim i poruszy go przez sen to gad się budzi i wtedy nudząc się śpiewa itp ... lub po chwili ciszy, swoim "milutkim" głosikiem woła "widze Cię" emotka

emotka emotka udusilabym gada emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5949050 Napisano: 29.11.2014 12:14:55 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

: )

kalisto1986 napisał(a):

dolly ja wiedziałam, że Ty jesteś zakręcona, ale, żeby pisać sama ze sobą ? emotka

size nic nie zrozumiałam z Twojego postu, ale to pewnie coś odnośnie dolly pisania samej ze sobą ?

\

To moja wina, pisałam z innego kompa, z jednego wywaliło mi wypowiedź na forum.

haha, spoko, fajnie tak czasami sobie popisać, potem sie czyta i mysli, "ooooooooo mysli zupelnie jak ja......" emotka
Size zwracam honor- o te ptaszki cwierkajace CI chodzilo emotka

Benasia, wziełabym drugie. Pierwsze chyba sa kartonikowe, a drugie mysle ze dla mniejszych dzieci.

Keiti78zg- ja bym postawila dla starszej na kucyki little pony albo te okropne lalki monster high. a dla malutkiej nie mam pojecia emotka Aaaa teraz w biedronce byly glowy lalek do czesania, dla starszej tez ok.

Furby kolorowy, jakby w sklepie z farbami robil remanent.
Jezeli ma te same funkcje co poprzedni czyli puszcza baki i beka to ja dziekuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5948999 Napisano: 29.11.2014 00:50:36 w Konkursowiczki w ciąży
eeeeeeeeeeeee buahahaahah no post widmo byl emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5948998 Napisano: 29.11.2014 00:49:43 w Konkursowiczki w ciąży
Buahahah Ciotka Angrybirds emotka ale spoko, o ksiazeczkach Ty mnie bedzie uczyc bo my tylko disneya i inne bajki, a w seriach nie mammy nic.
I widze, ze ta sama faze maja dzieciaki na flagi, ja wczoraj dokupilam jeszcze gre wlansie z flagami, bo co chwila a czyja to flaga, a tamta i hymnem mi pokoje rozbrzmiewają emotka
I monopoly junior tez chce zboj, a ja nienawidze tej gry, nie nienawidze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5948994 Napisano: 28.11.2014 23:38:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Jak komuś zależy na fartuszku to można zrobić zdjęcia kodów w sklepie, skoro i tak nie chcą paragonów, ale ja oczywiście nie namawiam do takich złych praktyk emotka emotka emotka

a pozniej ktos kupi uczciwie i dostanie "gie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5948187 Napisano: 26.11.2014 23:44:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiunia260 napisał(a):

dolly napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy w konkursie nivea na zestaw personalizowanych kosmetyków z 1 maila można zagrać wiecej niz raz? Jak wpisuje maila nie puszcza i pisze: adres jest w bazie wpisz inny?

nie mozna
jedna osoba (mail)= jedna nagroda

Jeden mail=jedno zgłoszenie (nawet jak nienagrodzone) emotka

tak, to prawda. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5948180 Napisano: 26.11.2014 22:52:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy w konkursie nivea na zestaw personalizowanych kosmetyków z 1 maila można zagrać wiecej niz raz? Jak wpisuje maila nie puszcza i pisze: adres jest w bazie wpisz inny?

nie mozna
jedna osoba (mail)= jedna nagroda
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5948171 Napisano: 26.11.2014 22:22:20 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

izak1000 napisał(a):

ziolko napisał(a):

barszcz - no to współczuję... niestety numer jest ogólnie dostępny i nawet jeśli zażądasz usunięcia danych to zawsze mogą znaleźć w necie Twój numer ponownie.

Pozostaje niezgadzanie się na nagrywanie rozmowy. Albo w przypadku szczególnie namolnych rozłączanie się bez słowa.
Wiem, że to chamskie, ale czasami tylko to zostaje, jak dzwonią po raz setny z tej samej firmy, ale z innego numeru

to ja mam na nich lepszy sposób...pozwalam im się wygadać i gdy już są przy wysyłaniu zaproszenia to mówię cienkim głosem..proszę Pani ale mamy nie ma w domu..i jest chwila ciszy, trzask słuchawki i pi..pi.. emotka

Jeśli pozwolisz,to jutro sprobuję Twojej metody emotka

emotka emotka przepraszam, ale splagiatuje emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5948168 Napisano: 26.11.2014 22:13:29 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

dolly toć nie moja wina, że ja mam zboczenie, że przed zakupem przez internet szukam kodów rabatowych emotka emotka
ps ściągając aplikacje mobilną na telefon allegro można odebrać kod rabatowy do działu zabawki za 35 zł emotka Tym sposobem chuck warkocząca gaduła wyjdzie 108 zł z wysyłką emotka
Chyba musze zamówić dla chłopców, a dla dzieciaków z rodziny zostawie kupno prezentów na bonowe zakupy.

(...)
Szkoda, że po mamie ( nie no nie napisałam tego emotka ) pyskuje jak stary emotka

no spoko,spoko, na szczescie nie z merlina kupilam, choc, zal 30zl
eeeeeeeee to chcesz powiedziec, ze z wiekiem bedzie gorzej z "zakasywaniem dorosłych" przez nasze dzieci? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5947760 Napisano: 26.11.2014 00:51:44 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

u nas Domiś malował co się dało, a teraz Bartek godnie go zastępuje.
Mamy w planach w ich pokoiku na ścianach porobić miejsce do malowania farbą tablicową,chociaż pewnie i tak to nic nie da emotka

Dziewczyny jeśli któraś potrzebuje kod rabatowy do merlina : przedszkole112014

z tym kodem np mapa dumel wychodzi 76,49 przy odbiorze w punkcie emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5947758 Napisano: 26.11.2014 00:49:09 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

raczej nie widzą, bo nie raz patrzą na mnie, jak na kosmitkę, kiedy drukuje się np. 7 paragonów emotka i całość kwitują słowami :"o! i jeszcze jeden!", "i kolejny"

hehe, to u mnie odwrotnie, to ja stoje i patrze na Pania jak na kosmitke, instruując, zeby nie wyrywala paragonow, tylko poczekala bo sie beda drukowaly, mowiac" bedzie jeszcze jeden i jeszcze jeden i jeszcze jeden..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5947753 Napisano: 26.11.2014 00:38:30 w Rossmann
no niestety czasami trzeba sie upominac, a dziwne bo w innym sklepie moga normalnie powiedziec, jeszcze dostanie Pani kod konkursowy...
Czy jak ten kod ma sie wydrukowac to One to widza na monitorze, czy dopiero jak zacznie sie drukowac to wiadomo ze idzie kod?
Bo ja ostatnio babke zjechalam masakrycznie, jakas chyba nowa byla i niestety trafila na mnie, ale ja nie jestem od tego by szkolic personel emotka
A po palmolive moj pojechal, ale juz poinstruowany, ze bez kodu nie wychodzi i gdyby nie to , to by wyszedl, bo Pani grzecznie podziekowala za zakupy, podajac dwa paragony i zakonczyla na tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5947666 Napisano: 25.11.2014 21:43:45 w Rossmann
bloomcia napisał(a):

No to super, nie dostałam... Długo się czeka na odpowiedź od nich na meila ws. kodu?

no dzisiaj nie dostaniesz, a jutro juz CI niepotrzebny Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5947660 Napisano: 25.11.2014 21:31:46 w Rossmann
kod kreskowy, jest na wydruku po paragonie niefiskalnym Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5947611 Napisano: 25.11.2014 20:00:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wreszcie ostatnia bluza i garnki ITM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5947592 Napisano: 25.11.2014 19:21:13 w Biedronka
MaggieMousse napisał(a):

W tym konkursie "Pełna skarbonka" wg regulaminu mleko "Nestle Junior" mogę kupić tylko 12x350g ?? emotka Tyle to by mi na rok wystarczyło, i znacznie przekracza to 35 zł... emotka

nie, mozesz jedno Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5947499 Napisano: 25.11.2014 15:56:47 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

rachel napisał(a):

I dla 6 letniego chrześniaka który uwielbia tablety i gry a ja bym chciała podarować mu coś edukacyjnego czym go można y odciąnąć od tego sprzętu. Co roku było lego ale z tego co wiem to ułozy raz i rzuca w kąt wiec ciężki przypadek!!!

A widziałam w sklepie ostatnio i często reklamują - Dumel ma takiego zwierzaka co odgaduje myśli - są różne rodzaje np o zwierzętach - zabawka dość fajna i edukacyjna - właśnie dla starszaków emotka
taki jak ten: http://allegro.pl...-pl-i4801142932.html

z dumela ja wlasnie kupilam interaktywna mape swiata, powinien sie oderwac, choc w zasadzie zalezy od dziecka.

http://merlin.pl/...sort=rank&page=1 Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly