Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5918450 Napisano: 16.09.2014 22:24:44 w Wkurza mnie...
teodozja napisał(a):

Ale się znów wkurzyłam. Przestrzegam wszystkich przed zakupami w sklepie Artseries.pl. Dostałam dziś zamówiony stół bez śrub.Kupa nerwów mnie kosztowała reklamacja, jutro mam dostać śruby kurierem. Zobaczymy czy będą pasowały chociaż, skoro inteligenty inaczej pracownik sklepu nie potrafi nawet spakować blatu, 4 nóg i kilku śrubek.Żeby chociaż przeprosili bo każdy może się pomylić ale nie.Młot zapierał sie że przykleił śruby do jednej z nóg, no chyba swojej emotka emotka

przepraszam CIe, bo sie wkurzasz, ale emotka

toka napisał(a):

nie piszesz jakie to stanowisko a to ważne ale tak ogólnie to ja bym poszła w rajstopach i balerinkach.Powodzenia-możemy Cie wirtualnie skopać na szczęście emotka

ja też emotka

alamak napisał(a):

Milka emotka Dzwoni Pani, że wygrałam ferie, super, już się cieszę i pytam jaki nr par. wylosowali, bo wysłałam kilka. Miła Pani dyktuje mi nr którego na 100% nie wpisywałam (wiem, bo sobie zapisywałam)!!! I co ja teraz mam zrobić? emotka

ja bym sie probowala z nimi skontaktowac i wyjasniac sytuacje Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5918446 Napisano: 16.09.2014 22:16:25 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

(...)

Ale, żeby nie było tak wesoło to Bartuś wszystko łapie inaczej niż Domiś. Jak z wyglądu sa niemal identycznie, to charakter, szybkość nauki, zachowanie to tak jak mówią,że każde dziecko jest odwrotnością drugiego. I tym sposobem mam małego szatanka emotka

Strach sie bac emotka bo starszy pedziwiatr jak mama, a mlody rowniez nie wykazuje zapedow szachisty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5918183 Napisano: 16.09.2014 14:10:58 w Wkurza mnie...
dolmik napisał(a):

mnie wkurza jak się kobieta bez powodu wkurza emotka

musiała Cię mocno wkurzyć, że aż konto założyłeś, by to napisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5918179 Napisano: 16.09.2014 14:07:51 w Konkursowiczki w ciąży
Kalisto to ja bym GO zapisala, na ten angielski.
Moj ladnie liczy i sylabizuje wiec ciekawa jestem w ktora strone bedzie mu blizej jak pojdzie do szkoly- czy to przedmiotow scislych czy humanistycznych Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5917937 Napisano: 16.09.2014 00:37:08 w Konkursowiczki w ciąży
Oooo dziekuję, ale ani Kaufa ani netto u mnie niet emotka

Keiti lookne sobie na te stronke, ale jak czytam co piszecie o tych literkach i szlaczkach to wlos mi sie jezy... u mojego nie zauwazylam takich problemow choc literke C czasami odwrotnie napisze emotka

Edith: zrobilam test dla swojego zboja emotka smialam sie ze ruch mu wyjdzie ponad granice ryzyka, ale okazuje sie ze nawet granica normy jest wyzej emotka takze u nas ok wyglada
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5917916 Napisano: 15.09.2014 23:19:52 w Konkursowiczki w ciąży
Bactrim to nie antybiotyk

Size
, ale strzelilas porade emotka ale nie smieje sie tylko tak duuzo podpowiedzialas

Keiti, czy Ty nie masz za duzo czasu, na te baczne obserwowanie dziecka? emotka

Dziewczyny kojarzy gdzies ktoras jakąś promocje pampersowąemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5917914 Napisano: 15.09.2014 23:09:30 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

(...) a przed chwilą przy kaszlnięciu mój układ oddechowy opuściło coś o konsystencji galaretki (nie mylić z glutem, to zupełnie co innego) emotka

spoko-loko bedziesz żyć emotka

Tu się zgadzam, bo i o co kaman? Że ktoś się boi, iż będziesz chciała wygryźć go z posady? (..)

bingo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5916862 Napisano: 13.09.2014 12:05:42 w Paragony
sprzedam paragon rossnet Vibovit emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5916855 Napisano: 13.09.2014 11:39:30 w Przedszkolaki i przedszkola :)
lethe napisał(a):

Jasne.
Ale mnie chodzi o fakt, że ta kobieta (będąc w domu na wychowawczym czy też w pracy) ma dochód/pensję etc ( czego dyrektorka jest świadoma), a taka jak ja, która pracę chce znaleźć, by utrzymać rodzinę ( ale nie mogłam, bo moje dziecko nie zostało na początku przyjęte) nie ma takiej możliwości, bo musi być z dzieckiem w domu.

Nic na to nie poradzisz, takie realia, niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5916846 Napisano: 13.09.2014 11:23:54 w Przedszkolaki i przedszkola :)
lethe napisał(a):

czyli, jej szanse były większe, bo miała pracę? fajnie... emotka przecież i tak do niej nie wraca pomimo, że dziecko w przedszkolu. emotka

Godziny zaś mają znaczenie i to bardzo duże. Po pierwsze bezpłatny pobyt jest od 8 do 13. Po drugie jeśli ktoś chce zmienić godziny pobytu swojego dziecka ( np. miał 8-17 a chce 8-15) to jest wielkie halo, bo kasy ma mniej przedszkole - sama to słyszałam z ust dyrektorki, która dodała sarkastycznie " to co?! może jeszcze tylko sama 'podstawa'?! jakbym wiedziała, że na tak krótko to miałam wiele innych osób do wyboru na to miejsce" emotka

Przeciez nie poszla i nie powiedziala, oddaje dziecko do przedszkola, bym sama mogla zostac w domu, lezec i pachniec. Oficjalnie jest w pracy.
Co do godzin to faktycznie z tego co ja wiem jest wymog- tam gdzie jest malo miejsc- aby dzieci byly minmimum 8h, ale pewnie i tak robia co chca Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5916844 Napisano: 13.09.2014 11:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Mam paragon z Laboo bez napisu ze to ta drogeria- wyslac im taki paragon? Przejdzie?

musi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5916797 Napisano: 13.09.2014 00:15:13 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Dolly dobrze, że przypomniałaś mi o soku z bzu, kolejny ro bym zapomniala o czasie nazbierać emotka Czyli na dniach czeka mnie wyprawa i robienie soków emotka

jak juz zrobisz to podam adres..... dostawy emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5916780 Napisano: 12.09.2014 23:35:55 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

a ja sie zastanawiam nad miodem manuka 400, najlepszy tran to chyba Kirkmana i daje efekty, zamowiłam dzis syrop z aceroli i aloesu 100%, młodemu cos wyszło w układzie moczowym czekam na posiew, daje mu do picia sok z zurawiny i pogryza zurawinę, starszak na roczek Ola złamał reke - jednym slowem mam wesolo:) o pyłku wiele dobrego slyszałam, ale jeszcze nie uzywałam.

o tym slyszalam, ze dobre i jeszcze sok z czarnego bzu polecaja mamy Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5916778 Napisano: 12.09.2014 23:24:56 w Rossmann
MaggieMousse napisał(a):

MaggieMousse napisał(a):

no i nie dali mi ciastek na zagryche do tej paskudnej pepsi emotka a mialam isc dzis na zakupy konkursowe, foch emotka

kurde, a na TŻ trafiony piórnik. ;/ a pisałam z myślą o musach, no nie dogodzą mi... emotka

tia, ja pisalam z mysla o piorniku a dali mi te obrzydliwe musy wrrrr emotka
moze ktos sie chce wymienic za ptasiory emotka

Ps.Sprzedam paragon na vibovit- pw Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5916757 Napisano: 12.09.2014 22:09:06 w Przedszkolaki i przedszkola :)
agusia147 napisał(a):

Jak pinda nie pracuje, to niech się zajmie swoim dzieckiem. Ono na pewno woli siedzieć w domu z mamą niż w przedszkolu z obcymi paniami...

ja znam jedna, ktora jak jej dziecko choruje to bierze z soba do pracy i mala lezy na parapecie wystawy caly dzien- bo sklep matka prowadzi- ospa, szkarlatyna, przeziebienie- mala w sklepie- pomiajac fskt ze dziecko chore to naraza kazdego kto wejdzie do sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5916754 Napisano: 12.09.2014 22:01:57 w Konkursowiczki w ciąży
Dla mnie tran jednak przereklamowany- jeszcze w zeszlym roku malemu podawalam, ale jakiejs roznicy nie zaobserwowalam.
Teraz skusze sie chyba na witaminki vibovit, ale np.mamy farmaceutki nic nie podaja Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5916232 Napisano: 11.09.2014 22:10:01 w WC - rozmowy o wszystkim
beniaminowa napisał(a):

A to "podchodzi" pod plagiat? emotka

emotka emotka jak plagiat to ja sie nie pisze, znaczy Zdolna sie podszywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5915529 Napisano: 10.09.2014 23:09:15 w WC - rozmowy o wszystkim
ktos sie pode mnie podszywa emotka albo ja pod kogos emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5915514 Napisano: 10.09.2014 22:54:53 w WC - rozmowy o wszystkim
beniaminowa napisał(a):

meeyka napisał(a):

ok, ja zmykam spać, życzę wszystkim wciąż urzędującym owocnej nocy emotka

Nie idź... Ja się boję zostać sama z Bestią emotka

hehe, Bestia padla pierwsza, jak Pluto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5914970 Napisano: 10.09.2014 00:32:45 w WC - rozmowy o wszystkim
meeyka napisał(a):

wiadomo, wiadomo, nie bez powodu mąż na mnie czasem "paskudo" mówi emotka emotka emotka

a te pierwsze wrażenie to mocno przereklamowana sprawa emotka

to i tak ladnie emotka

beniaminowa napisał(a):

Kopciuszek? emotka emotka

Taaaa Kopciuszek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0