Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alez CI dopieklam co....
ale patrz, pokażę Ci jak to sie robi, bawiac sie w przyslowia- mądry glupiemu ustępuje......
milej zabawy, ale juz samemu
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahaha, meliske proponuje, serio, bo Ci glupoty juz takie do glowy przychodza, ze zal czytac.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na poprzedniej stronie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
buhahaha, jak to jest, w konkursach wszyscy chca byc na I miejscu, a tutaj pierwsza 10 radosci nie daje
Zezowata, Ty pisz, pisz, bo Cie przeskocze
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
az mi humor poprawilas buahahaha i zapewne nie tylko mnie
milego dnia Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Joan
Zaczyna sie od zwyklej przegotowanej wody i osusza dokladnie, zeby nie bylo wilgotne. Mozesz uzywac emolientow, natomiast pudrowanie wg.mnie zatyka pory i dodatkowo sie skawala co nie pomaga a wrecz przeciwnie.
Ja bym czesto przemywala przegotowana woda i staly dostep powietrza- no wiadomo ze jak to szyjka to trudno u bobaska, bo grubasna jest.
Jak to nie pomoze, to wtedy dziewczyny jakies specyfiki CI podpowiedza, ja nie wiem, bo u nas to wystarczalo Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czepia to sie rzep psiego ogona, wiec daruj sobie, a co do Twoich wpisow to czesto sa abstrakcja i we wlasciwym topie zwrocilam na to uwage. Po co zmieniac fakty, tylko po to by sie wpisac na forum?
Trzeba bylo od razu napisac, ze mala wezwala rodzicow pod pretekstem takim i takim , a chodzilo o wyjscie na impreze. Nikt by szumu nie zrobil, a Ty nie musial(a)bys sie pozniej bronic.
"jedna babie drugiej babie......" Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://docs.goog...IxUmRnQTQ/edit?pli=1
od 9ej strony Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to sie zdecyduj, czy dziecko dzwoni, ze dzieje mu sie krzywda, czy mama nie pozwala wyjsc na impreze- bo to zasadnicza roznica i o tym wlansie toczy sie ta dyskusja Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale realnego, czy wirtualnego, bo wiesz, jakos nie widze policji, ktora jedzie do zgloszenia dzieciaka, ze mama z domu wyjsc nie pozwala. Bez jaj. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skad Ty bierzesz takie teksty? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo faktycznie, dzieki Asante za info, bo tak daleko nie czytalam, a juz bym pewnie jechala do hiper
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie dziala Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko strzelam, bo nie mam pojecia- moze chodzi o polskie znaki? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na paragonie tez mam te 0003, ale na samym dole i po # natomiast u gory jest normalny numer paragonu, bez zadnych "/" tez placilam karta, wiec nie wiem co CI doradzic, bo u mnie jest normalnie Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaaaaa tak, taki,
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
buhahaha Kalisto, to nie lepiej od razu do pudelka tekturowego, przynajmnie myc nie trzeba, jak po sciance poleci