Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak wlasnie slyszalam i widzialam, ale na razie na fotkach
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
suuper
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mozna, jezeli sa podstawy, a nie na wyrost.
I tu sie zgodze, ale to robi kazdy rodzic.
Czasami po prostu warto sie zastanowic przed napisaniem "lec do lekarza, bo ma to i tamto, a jeszcze moze i to i tamto"
Wiele juz bylo sytuacji, gdzie ktos pytal o rade, a dostawal tak drastyczne odpowiedzi, ze z pewnoscia mu to nie pomoglo, a wrecz pograzylo i jeszcze bardziej zdenerwowalo.
Zdaje sobie sprawe, ze te "dobre rady" nie sa po to by komus przyslowiowo "dowalic" tylko ostrzec, tylko po co tak od razu z grubej rury. I zeby nie bylo- nie jest to skierowane typowo do CIebie, tylko napisane do ogolu. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakos watpie, czytajac co chwile Twoje pelne napiecia posty
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry Lilithbb, ale tym tokiem rozumowania, to powinnismy odwiedzic lekarzy wszystkich specjalnosci, bo moze cos sie dzieje a my nie wiemy. Przykro mi z powodu Twojego szkraba, ale uwazam, ze nie ma co przesadzac. Dodatkowo jezeli juz, to powinnas zaproponowac Allice wizyte u otolaryngologa a nie logopedy, przynajmniej w tym wieku. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To mężczyźni też mają takie jazdy???
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o ktorego Deichmanna chodzi dzieczyny? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ilonka, a co Ty tak na noc sie wkurzasz
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie odwrotnie, paragon jest a weny brak
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na 4 zdrapki nic, ale ponoc w innej kasie na poczatku 2 osoby zgarnely, ale nie wiem czy kasiorke czy imprezke Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"to jasne jak slonce" Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ze znajda sporo krolikow
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma,
jest natomiast zle nastawienie psychiczne, ktore ma w tej chwili Twoja kolezanka. Zapewne wszyscy dookola ciagle sie dobijaja z pytaniem "czy juz"? i zaczyna ja "nosic". Chyba nie znam kobiety, ktorej by wtedy szlag nie trafial, wiec jedyne co mozesz zrobic, to uswiadomic ja ze max 14dni i urodzi. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez dokupilam wklad do swojego, ale powiem CI, ze ani razu go nie uzylam, moze dlatego ze zime przejezdzilismy w gondoli a po roku moje dziecie "podziekowalo" wozkowi za wozenie, interesowalo go jedynie kierowanie nim- pchanie- wtedy wiec, ja podziekowalam wozkowi za wspolprace i pojechal do garazu
A tak informacyjnie to przeciez nie musisz kupowac firmowego wkladu, na allegro spokojnie znajdziesz odpowiedni Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>