Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w moim stylu
ja bym zdecydowanie brala ten jak zwykla "parasolke"
fakt, jak bedziecie jechac nad morze czy gdzies dalej, zajmie kupe miejsca w aucie, ale komfort dziecka i Twoj jest tego wart. Wygrasz bagaznik dachowy i wszystko sie pomiesci
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobaja mi sie te na glownej stronie emmaljunga - niby "zylaste" ale dzieki temu nie ma sie wrazenia, tej masywnosci i ciezkosci Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DLa mnie x-lander, przereklamowany jest, wiele osob pisalo, ze sie nie sprawdzaja, ale gdzie sie nie obejrzysz tam x-landery
Emmaljunga to chyba wloski wozek, jezeli mnie pamiec nie zawodzi i moja przyjaciolka miala, ale cos narzekala. Jednak Ona w Anglii wiec bym sie az tak nie sugerowala.
Ja kupilam spacerowke -parasolke, na wyjazd nad morze, by wlansie swobodnie ja przewiezc i w razie potrzeby uzyc, ale uzylam raz, bo to sie po prostu nie nadawala. Ta ktora pokazujesz wyglada solidnie, wiec moze i sie sprawdzi, zwlaszcza ze na "parasolke" mi nie wyglada Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.kraina...-kombajn-harvey.html
ale chodzi o firme. Rewelacja, my mamy kopare, co ona przeszla
Oooo dokladnie ta: https://www.googl...biw=1280&bih=670
No i jeszce playmobil, ale dla Bartoliniego zdecydowanie WOW
Benasia a nie smily play? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam pojecia co to, ale ten tran Kirkmana cos dziwnie brzmi
http://www.dzieci...yzm/tran-z-kirkmana/
chcialam zobaczyc co to i na taka stronke wpadlam.
A czemu o takie malo znane specyfiki pytasz keiti78zg? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bc14 sa specjalne wody, ktore mozna podawac prosto z butelki, jednak ja zaczelabym od przegotowanej zrodlanej (mineralnej sie ponoc nie powinno gotowac) Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bc14 z soczkami wstrzymalabym sie jak najdluzej, bo to jednak "sztuczne" i z zawartoscia cukru.
Jak skonczyl 4m-ce to wystarczy mleczko i woda, czy tam herbatka koperkowa- nie wiem co podajesz.
Jak bardzo bedziesz chciala to mozesz ugotowac sama kompocik bez cukru, ale wedlug mnie masz jeszcze czas.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marzenier, nie wiem, ile czasu podczytujesz ten dzial, ale jakbys to robila dluzej, to bys wiedziala, ze w wielu przypadkach to nie chodzi o sam wpis tylko o autora wpisu- tak jak w tej dokladnie sytuacji.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co za brednie... od kiedy to kazdy musi non-stop spedzac czas z dzieckiem badz mezem, zeby byc dobra matka czy zona. Ktora jest tutaj "matka polka" ??? ze nie chcialaby oderwac sie od tego wszystkiego choc na chwile (niewazne ze doslownie za moment juz bedzie sie zastanawiac co sie dzieje z jej dzieckiem).
Proponuje przypomniec sobie dlaczego widac tutaj niechec do postow Agi- nie dlatego, ze poczula nagle zew wolnosci, tylko dlatego, ze czula go zawsze, bez wzgledu na to czy nie miala dziecka, czy miala jedno czy teraz dwoje. Dlatego, ze jawnie pisala o tym jak sie jej zyje i niestety niektorych to w oczy kole. Sorry, ale taka prawda, jak ktos sie czuje urazony to trudno.
Nie bronie Agi, bo jak juz wspomnialam sytuacje znam tylko i wylacznie z Jej wypowiedzi- niewazne czy prawdziwych czy fikcyjnych, tylko czasami warto sie zastanowic, dlaczego niektorzy nie chca sie odzywac na ogole, tylko na pw, dlaczego kazda "rozmowa" jest od razu traktowana jako atak czy podsycanie do klotni. Ktos mi kiedys powiedzial, ze forum to niewdzieczna forma komunikacji, bo nie widac emocji tego ktory akurat pisze- i to jest prawda, bo niestety wystarczy zle sformulowac zdanie i odczytuje sie je w innym sensie, niz piszacy chcial aby bylo odczytane. Pisalam o tym juz kiedys i teraz podtrzymuje. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie wtedy miejsce na namietnosc?
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A zawisc niektorych, az smiech wywoluje... Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
da, ale nie bedzie to "porywajaca" milosc. To znaczy , to jest tylko i wylacznie moje osobiste zdanie. Wyświetl w wątku >>