Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5846041 Napisano: 05.04.2014 00:31:13 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

http://www.sklep-...cooter-s_p1922_filmy filmik szkoda ze pałąk nie jest zdejmowany

w moim stylu emotka podoba mi sie emotka
ja bym zdecydowanie brala ten jak zwykla "parasolke"
fakt, jak bedziecie jechac nad morze czy gdzies dalej, zajmie kupe miejsca w aucie, ale komfort dziecka i Twoj jest tego wart. Wygrasz bagaznik dachowy i wszystko sie pomiesci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5846040 Napisano: 05.04.2014 00:25:55 w Konkursowiczki w ciąży
Keiti78zg, faktycznie niektore sa na lata, wiec czasami warto, zwlaszcza jak nowki sa drogie, wtedy te uzywane naprawde niewiele traca na cenie. Nie zastanawialam sie czy kupilabym uzywany, bo trzymam pierwszy po zboju, ale chyba nie.... i glowna kwestia jest to, ze ja juz tak mam, a nie dlatego, ze cos tam- choc nigdy nie wiadomo kto jak traktowal sprzet, nawet jak sladow nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5846036 Napisano: 05.04.2014 00:14:11 w Konkursowiczki w ciąży
no to przynajmniej firme masz wybrana emotka teraz tylko model emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5846034 Napisano: 05.04.2014 00:10:46 w Konkursowiczki w ciąży
aaa to w takim razie z inna pomylilam emotka
Podobaja mi sie te na glownej stronie emmaljunga - niby "zylaste" ale dzieki temu nie ma sie wrazenia, tej masywnosci i ciezkosci Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5846032 Napisano: 04.04.2014 23:45:38 w Konkursowiczki w ciąży
Podalas dwa identyczne linki emotka
DLa mnie x-lander, przereklamowany jest, wiele osob pisalo, ze sie nie sprawdzaja, ale gdzie sie nie obejrzysz tam x-landery
Emmaljunga to chyba wloski wozek, jezeli mnie pamiec nie zawodzi i moja przyjaciolka miala, ale cos narzekala. Jednak Ona w Anglii wiec bym sie az tak nie sugerowala.
Ja kupilam spacerowke -parasolke, na wyjazd nad morze, by wlansie swobodnie ja przewiezc i w razie potrzeby uzyc, ale uzylam raz, bo to sie po prostu nie nadawala. Ta ktora pokazujesz wyglada solidnie, wiec moze i sie sprawdzi, zwlaszcza ze na "parasolke" mi nie wyglada Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5844991 Napisano: 02.04.2014 21:09:56 w Hochland
PiP-owi sie chyba 02 z 01,kwietnia pomylil, ze takie jaja robi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5843362 Napisano: 30.03.2014 15:40:32 w Konkursowiczki w ciąży
Kalisto1986- pierwszy z brzegu

http://www.kraina...-kombajn-harvey.html

ale chodzi o firme. Rewelacja, my mamy kopare, co ona przeszla emotka a nawet ryski nie ma.

Oooo dokladnie ta: https://www.googl...biw=1280&bih=670

No i jeszce playmobil, ale dla Bartoliniego zdecydowanie WOW

Benasia a nie smily play? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5843264 Napisano: 29.03.2014 23:21:48 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

słyszałyscie lub moze uzywacie takich preparatów jak eye q? badze eye q baby?badz tran Kirkmana?

nie mam pojecia co to, ale ten tran Kirkmana cos dziwnie brzmi
http://www.dzieci...yzm/tran-z-kirkmana/
chcialam zobaczyc co to i na taka stronke wpadlam.
A czemu o takie malo znane specyfiki pytasz keiti78zg? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5843254 Napisano: 29.03.2014 22:32:38 w Konkursowiczki w ciąży
Keiti78zg, moze tez byc trzydniowka, zobaczysz jutro czy drobniutka wysypka nie wyjdzie, wtedy temperatura automatycznie spadnie. Dla mnie taka temp. za wysoka na zabki, ale wlansie maly Kalisto tak mial, takze moze i od zabkow... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5843063 Napisano: 28.03.2014 23:28:12 w Konkursowiczki w ciąży
Marzenier chodzilo mi o typowa koperkowa, nie podroby- tak dla scislosci

Bc14 sa specjalne wody, ktore mozna podawac prosto z butelki, jednak ja zaczelabym od przegotowanej zrodlanej (mineralnej sie ponoc nie powinno gotowac) Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5843055 Napisano: 28.03.2014 23:05:55 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

no właśnie miała pytać emotka
czy oprócz słoiczków podawać mu jeszcze soczki-kiedy dokłądnie zacząć?
Zacząć też od gotowych czy sama przygotowywać?

Bc14
z soczkami wstrzymalabym sie jak najdluzej, bo to jednak "sztuczne" i z zawartoscia cukru.
Jak skonczyl 4m-ce to wystarczy mleczko i woda, czy tam herbatka koperkowa- nie wiem co podajesz.
Jak bardzo bedziesz chciala to mozesz ugotowac sama kompocik bez cukru, ale wedlug mnie masz jeszcze czas.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5842670 Napisano: 28.03.2014 00:45:11 w Konkursowiczki w ciąży
I stad Droga Size moj post- bo czasami- nie, nawet nie czasami- warto spojrzec poza czubek wlasnego nosa, bez zawisci i zazdrosci. Gdyby jedna z druga to zrobily, to ujrzalyby to co Ty. To im niepotrzebne, tamto juz maja, a to moze by i chcialy, ale nie maja mozliwosci. Tylko po co skoro mozna zjechac...

Marzenier
, nie wiem, ile czasu podczytujesz ten dzial, ale jakbys to robila dluzej, to bys wiedziala, ze w wielu przypadkach to nie chodzi o sam wpis tylko o autora wpisu- tak jak w tej dokladnie sytuacji.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5842636 Napisano: 27.03.2014 22:58:27 w Rossmann
emotka emotka Saloema swietny, ale sie ubawilam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5842623 Napisano: 27.03.2014 22:33:44 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Dobrze powiedziane! Tylko te osoby nie wiedzą, że ta ich "wolność" odbywa się kosztem czegoś lub kogoś (np.czasu spędzonego z dzieckiem/ dziećmi/ mężem itp.)

Co za brednie... od kiedy to kazdy musi non-stop spedzac czas z dzieckiem badz mezem, zeby byc dobra matka czy zona. Ktora jest tutaj "matka polka" ??? ze nie chcialaby oderwac sie od tego wszystkiego choc na chwile (niewazne ze doslownie za moment juz bedzie sie zastanawiac co sie dzieje z jej dzieckiem).
Proponuje przypomniec sobie dlaczego widac tutaj niechec do postow Agi- nie dlatego, ze poczula nagle zew wolnosci, tylko dlatego, ze czula go zawsze, bez wzgledu na to czy nie miala dziecka, czy miala jedno czy teraz dwoje. Dlatego, ze jawnie pisala o tym jak sie jej zyje i niestety niektorych to w oczy kole. Sorry, ale taka prawda, jak ktos sie czuje urazony to trudno.
Nie bronie Agi, bo jak juz wspomnialam sytuacje znam tylko i wylacznie z Jej wypowiedzi- niewazne czy prawdziwych czy fikcyjnych, tylko czasami warto sie zastanowic, dlaczego niektorzy nie chca sie odzywac na ogole, tylko na pw, dlaczego kazda "rozmowa" jest od razu traktowana jako atak czy podsycanie do klotni. Ktos mi kiedys powiedzial, ze forum to niewdzieczna forma komunikacji, bo nie widac emocji tego ktory akurat pisze- i to jest prawda, bo niestety wystarczy zle sformulowac zdanie i odczytuje sie je w innym sensie, niz piszacy chcial aby bylo odczytane. Pisalam o tym juz kiedys i teraz podtrzymuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5842375 Napisano: 27.03.2014 13:45:08 w Wkurza mnie...
dotti25 napisał(a):

Zacytuję Sapkowskiego "król bez­gra­nicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym ser­cem kochała je­go. Coś ta­kiego mu­siało skończyć się nieszczęściem" emotka

może niektóre decyzje lepiej podejmować "na zimno"?

a gdzie wtedy miejsce na namietnosc? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5842371 Napisano: 27.03.2014 13:42:08 w Konkursowiczki w ciąży
Aaaa Marzenier, zdecydownie do plywania konkretnie,bo zwykle nasiakna woda i beda ciaxyly dziecku, zreszta moga sie rozwarstwic. Co do cen to sa wyzsze jak u nas, ale z drugiej strony nie bedziesz przeciez brak zapasu, ktory wazy i zajmuje miejsce w walizce. Nie powiem konkretnie jak wyzsze... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5842370 Napisano: 27.03.2014 13:39:07 w Konkursowiczki w ciąży
A ja z kolei nie rozumiem, jak mozna od razu negowac i wysmiewac sie z kogos kto twierdzi, ze sobie radzi i jest zaskoczony, ze inni nie. Kazdy jest inny i kazdy inaczej sobie ustala harmonogram, co z tego wynika wie tylko ta osoba. Nie wiem jak jest u Agi, bo znam sytuacje tylko i wylacznie z tego co tu napisze, ale mam kolezanke, ktora ma blizniaki i to jak sobie wszystko poukladala, ze masz czas i checi praktycznie na wszystko jest godne pozazdroszczenia. I nie slyszalam od Niej ani jednej skargi. Moze to tez kwestia charakteru, ze jedno pomarudza i robia dalej swoje a inni robia i nic nie mowia. Moja wypowiedz nie odnosi sie tylko i wylacznie do dzieci- zajmujacych sie samym soba, grzecznymi, spiacymi po kilka godzin dziennie, zeby nie bylo niedomowien.
A zawisc niektorych, az smiech wywoluje... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5842215 Napisano: 27.03.2014 00:04:55 w DARMOWE minuty i startery

dolly

#5842199 Napisano: 26.03.2014 23:03:32 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia, to wszystko kwestia organizacji- wiadomo zreszta, ze im wiecej zajec, tym lepiej czlowiek sobie to wszystko organizuje i ma wiecej checi na inne rzeczy, tym samym lepiej sobie radzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5842197 Napisano: 26.03.2014 22:58:11 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

Kiedyś wydawało mi się oczywistym,, ze w zyciu bede kierowac sie sercem. A teraz juz sama nie wiem co zrobic rozum mowi jedno, serce drugie. Tylko czy da sie kogos pokochac z czasem? emotka

da, ale nie bedzie to "porywajaca" milosc. To znaczy , to jest tylko i wylacznie moje osobiste zdanie. Wyświetl w wątku >>
0 0