Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko, mnie juz temat szczepionek meczy, ale jest wazny, wiec warto poznac szczegoly, ktorych bym moze nie znam.
Kalisto, sprobuj zajrzec glebiej, one tylko na zewnatrz maja wywinieta tak gruba skarpete, w srodku- na tych moro dobrze widac- sa cienkie. O kalosze chodzi oczywiscie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalisto, to nie jest tak, ze ktos sobie wymysli, ze aaa te i te to zrobimy wtedy i wtedy. Jezeli nie bedziesz puszczac Bartusia do zlobka, to mozesz przesuwac szczepienia, choc przy starszym bracie to jedenak rowniez ryzyko.
Rozumiem, Twoja postawe, bo znasz osoby z reakcjami poszczepiennymi, ale co to znaczy "inne grozne choroby"? skoro uwazasz ze swinka szczegolnie dla chlopcow nie jest grozna?
Lekarza czy lekarzy, (bo nie chcialabym generalizowania) ? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te choroby dla malutkich dzieci sa bardzo niebezpieczne, dlatego podaje sie je wczesniej, a nie pozniej.
Bramka tez mi sie podoba, natomiast co do namiotu to mnie od razu przychodzi do glowy jedno---- czy tam nie bedzie zbyt duszno? Wiadomo, ze dziecko nie siedzi caly czas w rurociagu, ale mimo wszystko bym sie zastanawiala Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo fajny artykul, i fajnie, ze babeczka jasno napisala, ze te pojedyncze wklucia, to tez czasami sa "skojarzone" bo czasami mialam wrazenie, ze niektorzy o tym zapominaja.
no i mam odpowiedz na swoje pytanie powyzej- czyli ze na 1 wizycie dziecko dostaje tyle samo szczepionek, tyle ze nie w jednej dawce a w kilku. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A te pojedyncze wklucia to sa w jednym dniu czy co jakis czas robione? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do ubranek, to rozumiem, bo tez nie lubie jak ktos mi cos wtrynia, bo zazwyczaj mi sie to nie podoba- wyjatkiem jest moja mama i siostra....
aaaaaaaaa sooryy i jeszcze moja przyjaciolka- ale gust mamy taki sam jezeli chodzi o dzieciaki wiec luz
Widzisz Kalisto, ja nie lubie chomikowac- no chyba ze faktycznie te duze prezenty
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mowisz, ze nie chcesz kasy, bo sie pozniej dopytuja co kupilas- odpowiadasz zgodnie z prawda, ze kasa zostala wplacona na konto Bartusia i procentuje. U mnie wiedza, ze kasa sie nie rozejdzie na cenzuray, tylko pojdzie na konto, wiec jak maja problem to daja i tyle. A mnie zaczynaja powoli wkurzac wlasnie takie prezenty, bo moj dostaje bez wzgledu na to czy to okazja, czy nie i nie chce by mi sie rozwydrzony zrobil, ze ma wszystko co chce i w nadmiarze. Male dziecko czuje, ze "ten" dzien jest wyjatkowy, wiec nie musisz sie martwic ze jak dostanie wiecej kopert jak zabawek to bedzie niepocieszony. Sama ilosc osob, odwiedzajacych go w tym dniu jest wystarczojaco emocjonujace, dla takiego brzdaca.
Alez sie rozpisalam, buahah... Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. no ja przez Ciebie tez polecialam, ale ja mam glownie Infanrix Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale co to za szczepionka? w sensie na co dzieciaczki byly szczepione tym zestawem? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, zabrac i przypomniec, ze dostanie, ale PO obiedzie.
Nie puszczaj i tyle
Nie marudzisz, tylko szlag Cie trafia i ja to rozumiem. Nie wyobrazam sobie by mnie sie ktos tak wtracal.
Nie robisz krzywdy, tym akurat sie nie przejmuj. To babcia ma problem.
I na koniec, zeby nie bylo- nie jestem specjalista, ani super niania, ale sa zasady, ktore jak sie ustala, to nie ma bata, nie lamie sie , zwlaszcza przy malym dziecku, bo brak konsekwencji we wlasnym dzialaniu przenosi sie na zacowanie dziecka jak i Jego traktowanie rodzica. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty tylko ostre postawienie sprawy CIe uratuje... dziekujesz babci za interwencje, ale to Ty jestes matka, Ona juz sie wykazala przy wychowywaniu swojego syna, teraz Twoja kolej.
Kelo77, ja uwazam, ze to jednak podwazanie autorytetu mamy i tyle. Nawet jezeli synowa mieszka w domu tesciow, to nie daje im to zadnego prawa do wtracania sie w wychowywanie wnukow. Moze cos doradzic, ALE tylko i wylacznie na osobnosci, a nie w obecnosci dziecka. One bardzo dobrze kumaja i sa wyjatkowa cwane, teraz za kazdym razem jak cos nie pojdzie po Jego mysliu bedzie darl buziaka , zeby babcia przybiegla. Wyświetl w wątku >>