Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5838998 Napisano: 18.03.2014 17:49:01 w Wkurza mnie...
Wy nie macie drzwi w pokojach czy jak? Babcia w kazdej chwili moze wejsc do pokoju? TO jak to "normalnie" sie zachowywac? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5836087 Napisano: 11.03.2014 15:28:55 w Carrefour konkursy
tadziowa napisał(a):

dolly napisał(a):

wrrrrr gdzie ten regulamin do finisha?

http://www.kupuje...zysta-moc-wygrywania

dziekuje dobra kobieto emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5836084 Napisano: 11.03.2014 15:26:56 w Carrefour konkursy
wrrrrr gdzie ten regulamin do finisha? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5833383 Napisano: 04.03.2014 15:06:26 w Przedszkolaki i przedszkola :)
onlyrybka napisał(a):

Moje dziewczyny mają piankowe materace z Ikea, do spania są wygodne, ale skakać się na nich nie da za bardzo emotka
Syn ma też materac z Ikea, ale sprężynowy, wyższy niż te piankowe, dla mnie wygodniejszy, ale po roku używania można wyczuć sprężyny na materacu.

Ooooo widzisz Onlyrybka, dokladnie o to mi chodzilo emotka
Wlasnie z Ikei jest ten materac, to zostawie juz, nie bede wymieniac na sprezynowy. Cieszy mnie jak do skakania sie nie nadaje, choc to pewnie mala przeszkoda bedzie dla zboja. emotka Dziekuje za odpowiedz.

Melissa
, wspolczuje tej decyzji, ktora musisz podjac. W pierwszej chwili sie mysli, pusc- glownie ze wzgledu na kolegow, Jego upor i przerabianie tego samego materialu drugi rok, ale jak zaczniesz sie intensywniej zastanawiac to juz sie pojawia watpliwosci. Sama musisz ocenic, czy Twoj syn poradzi sobie z natlokiem obowiazkow, czy wysiedzi na zajeciach, czy nie ma slomianego zapalu, ktory sprawi, ze za miesiac-dwa bedzie marudzil ze nie chce do szkoly. Ty znasz najlepiej swoje dziecko. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5833047 Napisano: 03.03.2014 22:58:34 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Martunik3 dziekuje za info
ktos jeszcze ma swoj typ? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5833046 Napisano: 03.03.2014 22:58:06 w Konkurs na forum2?

dolly

#5832922 Napisano: 03.03.2014 19:58:28 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Dziewczyny (i chlopaki) jaki materac 90x200cm jest lepszy dla przedszkolaka? Piankowy czy ze sprezynami? Sadzilam ze sprezynowy juz, ale zdania sa podzielone, a sprzedawca dzisiaj zdecydowanie obstawal przy piance (nie tej termostatycznej) co radzicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5831650 Napisano: 01.03.2014 00:49:30 w Rossmann
Aaaaaaa no widzisz, dziekuje za uswiadomienie emotka
Specjalnie pod konkurs nie kupowalam, wiec jest ok, ale wolalam zapytac emotka
Dziekuje za poinformowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5831628 Napisano: 28.02.2014 23:29:16 w Rossmann
Dzieki Assal, dziwne to troche bo z tego co pamietam to mial byc dowolny produkt, wiec powinno wydrukowac, hmmm Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5831626 Napisano: 28.02.2014 23:26:34 w Konkursowiczki w ciąży
Selenes, jezeli lekarz CI mowi, ze nie moze zrobic, to u niego nie rob bo sie ewidentnie boi. A nie masz teraz tlenku cynku z eugenolem w tym opatrunku? Bo tak powinnas miec na dluzszy czas i jezeli nie bedzie reakcji od niego to wtedy mozna zaplombowac.
BTW w programie Bosackiej bylo ostatnio pytanie o kanalowe i nawet odpowiedzieli ze rtg mozna zrobic z oslona (w nowych aparatach sa miimalne dawki) jednak ja jak Koper Ci radzi w ostatecznosci inny lekarz z kamerka mikroskopowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5831613 Napisano: 28.02.2014 23:07:36 w Rossmann
wiadomo cos co z tymi kodami z nivea? bo tez mi nie wydrukowala, z tym ze ja zwykly kremik kupowalam... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5829484 Napisano: 24.02.2014 17:09:42 w Wkurza mnie...
selenes napisał(a):

Dzięki Dolly, niestety nie mam żadnych takich cukierków emotka
Chwilowo przestało, bo przepłukałam Listerinem, także dobrej nocy Wam życzę emotka bez bólu zęba emotka

Listerine, to akurat nie wiem czy wskazany w ciazy, ale wazne ze pomoglo emotka Podpytaj swojego lekarza, bo niektorzy zabraniaja, ze wzgledu na sklad Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5829115 Napisano: 24.02.2014 00:17:12 w Wkurza mnie...
Mozesz miec normalne leczenie, lacznie z kanalowym, ale bez fotki najlepiej- jak masz dobrego stomatologa to sobie poradzi bez niej emotka
Wez paracetamol, choc niewiele CI pewnie pomoze, ale da chociaz pospac. Sprobuj przeplukac zimna woda i znalezc taka pozycje podczas snu by nie czuc pulsowania, wtedy powinien bol troche ustapic

a tych cukierkow verbeny szalwiowych nie masz? tak a'propos wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5829077 Napisano: 23.02.2014 23:10:13 w Konkursowiczki w ciąży
Bc14, ja tu nieobeznana, ale chyba jest jakies specjalnie mleczko dla dzieci ulewających. Nalezaloby chyba sprobowac z nim, skoro az tak ulewa. Moze niedlugo minie... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5827140 Napisano: 20.02.2014 00:17:56 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

misio666 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie, którzy grają w konkursach o nagrody, które ich tak naprawdę nie interesują, tylko później chcą je wymienić albo sprzedać. Zmniejszają tym samym szansę wygrania danego konkursu przez osoby, które naprawdę strasznie by się z tej nagrody cieszyły, bo jest związana z ich zainteresowaniami. Wkurzają mnie też konkursy, w których wygrana zależy od liczby oddanych głosów, ponieważ wtedy - w przyznawaniu nagród - nie liczy się talent czy nakład pracy tylko spryt i liczba znajomych. O, rzekłam. Pozdrawiam.

to się nie wkurzaj! każdy gra o takie nagrody jakie chce i niewazne co z nimi robi! ja sprzedaję, bo brakuje mi pieniędzy na codzienne życie i utrzymanie rodziny!! a z chęcią zatrzymałabym je sobie... i nic nikomu do tego!

emotka

rany, jak Wy zawsze naskakujecie na takie osoby, ktore odwazyly sie napisac to co je boli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5827137 Napisano: 20.02.2014 00:00:11 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

w szpitalu Olusiowi strasznie pupe załatwili az miał pecherze nie podawali zadnych probiotykow i wowczas tylko to nam pomogło....

to pewnie dlatego dostal te masc, by sie jakies cholerstwo nie wdalo, jak az pecherze byly emotka

Malutka456, czuje Wasz zapach to i bezpieczniej i lepiej Jej sie spi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5827100 Napisano: 19.02.2014 23:15:15 w Konkursowiczki w ciąży
hm... ale clotrimazol to masc p/grzybiczna, nie powiem, ma szeroki zasieg dzialania i jest dobry, ale probowalabym najpierw innych specyfikow. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5827093 Napisano: 19.02.2014 23:08:18 w Konkursowiczki w ciąży
Bc14 u nas linomag starczal, ale sprobowalabym nivei, jezeli nie ten zwykly to sos- ten stosowalam na sucha skore i polecam, ale jest "ciezki" wiec musialabys chwilke odczekac z pielucha, albo rozgrzac go w dloniach i tylko wklepywac maluchowi a nie wcierac

http://www.nivea....rodukt-na-odparzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5826952 Napisano: 19.02.2014 21:26:22 w Konkursowiczki w ciąży
selenes napisał(a):

Hej dziewczyny emotka

Jestem w 4 miesiącu ciąży i miło mi Was poznać emotka

Witaj Selenes emotka
A jak samopoczucie?

Monika1985monik
przez te silikonowe kapturki czulas bol?

emotka kurcze myslalam ze sa po to by ten bol zniwelowac. Ja ich uzywalam moze ze 2 dni po 1 krwawym dziabnieciu, jak sie zagoilo to rzucilam w kat, wiec nie mialam okazji- z czego oczywoscie sie ciesze- sprawdzic ich funkcjonowania pod naciskiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5826312 Napisano: 19.02.2014 00:09:51 w Konkursowiczki w ciąży
Keiti78zg, a ile Twoj rozbojnik ma miesiecy? Bo ja nie kojarze za bardzo, ale sprobuj kupic sobie nakladki silikonowe na sutki i tak karmic, wtedy nawet jak ugryzie to nie bedzie takiego bolu. moj mnie ugryzl 3 razy, ale 2x z mojej winy , bo wredna matka chciala cyca zabrac jak sobie smacznie zasnal. Pamietam, ze raz tez krzyknelam, bo krew mi siknela i bol, ale innym razem tylko zdazylam zacisnac zeby , a z oczu normalnie jakby ktos kurek odkrecil, tak mi lzy polecialy.

Jezeli ma mniej jak 7miesiecy, to byc moze faktycznie ten odruch jeszcze u Niego jest, ale nie martw sie tym na zas- oczywiscie pisze o odruchu, nie o Twoim bolu i problemie z karmieniem. Wyświetl w wątku >>
0 0