Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5821763 Napisano: 10.02.2014 23:01:37 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

dolly napisał(a):

Podrzucajcie mi te sesje- ja lubie emotka

Te niegrzeczne teSZ ? emotka emotka

te niegrzeczne teSZ, ale wykonuje je w zaciszu wlasnej alkowy, wiec tych nie podsylajcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5821751 Napisano: 10.02.2014 22:43:33 w Wkurza mnie...
Podrzucajcie mi te sesje- ja lubie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5821489 Napisano: 10.02.2014 18:20:04 w Kaufland konkursy
ooo dopiero spojrzalam, ze mam i jak eski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5819939 Napisano: 07.02.2014 20:55:44 w Kaufland konkursy
czy moze mi ktos powiedziec, dlaczego w ogole rejestrujecie te karty? Wszyscy jak nakreceni zmieniaja piny, rejestruja, a czy ktos w ogole probowal normalnie pojsc do sklepu i nia zaplacic?

Edith: Buahaah Staszek, wlasnie chyba wszyscy w jakims amoku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5819909 Napisano: 07.02.2014 19:44:45 w Kaufland konkursy
staszek napisał(a):

a nie da się z tą kartą pójść do sklepu i zapłacić wklepując ten standardowy pin? Trzeba przez stronę ją aktywować?

podbijam,
jakies to dziwne, ze musze rejestrowac.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5818841 Napisano: 06.02.2014 14:39:32 w Konkursowiczki w ciąży
klaudiag19 napisał(a):

tzn ja bólu nie czuję, częste siusianie też minęło, ale pozostał ból i ucisk w podbrzuszu...

żurawinkę to taką suszoną polecacie? u mnie ciągnie się to 3ci miesiąc i troszkę się martwię emotka

Suszona jest smaczna z Lidla. Ja tam kupuje,bo inne sie kleja jakos, a ta ladna, duza i smaczna. Zajadam sobie co jakis czas bo lubie.
A ten bol i ucisk to nie dzidzia tym razem? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5818555 Napisano: 05.02.2014 22:29:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No raczej nie jako kobieta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5818072 Napisano: 05.02.2014 01:18:48 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

prawda jest taka że ile mam tyle opini więc każda może powiedzieć jak ona to robiła a i tak opcji jest wiele i każdy musi wybrac dla siebie najlepsza emotka

no to chyba tego wlasnie dotyczylo pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5818062 Napisano: 05.02.2014 00:20:54 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

Nie dawno bylo o szczepieniach a ja jeszcze mam pytanie czy szczepilyscie na rota lub pneumokoki .? Pneumo od noworodka czy po roku?

Rota przy pierwszym szczepieniu szczepilam, to sa dawki doustne. Pneumokoki, przed pojsciem do przedszkola, jakos w wakacje. Poszlam zaszczepic przeciw ospie, ale moja pani doktor powiedziala ze jednak najpierw pneumo. Na ospe zaszczepilam na koniec sierpnia. Wszystko tez zalezy czy to pierwsze dziecko, czy kolejne, bo zawsze sobie oceniasz co w pierszej kolejnosci. Jednak na rote, mozesz zdaje sie tylko w tych pierwszych miesiacach, moze cos sie teraz zmienilo, wiec nie chce wprowadzac w blad jak cos emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5817851 Napisano: 04.02.2014 17:43:29 w Konkursowiczki w ciąży
hehe, zauwazylam, ze w tym topie pytania zadaje sie tylko po to by uzyskac odpowiedz tylko i wylacznie taka jakiej sie oczekuje. Inne nie beda brane pod uwage, bo ma sie swoje racje, co z tego, ze o kant..... i nie majace nic wspolnego z "logicznym" rozumowaniem. Lepiej sie zafiksowac na jakims punkcie i tego trzymac bez wzgledu na wszystko emotka
Pisze ogolnikowo, do kilku juz sytuacji w tym topie, ktore mialy miejsce.
Nic dziwnego, ze watek staje sie "opuszczony", bo po co odpowiadać, skoro najpewniej zostanie sie spuszczonym na drzewo, mimo iz wiekszosc uwaza tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5817363 Napisano: 03.02.2014 20:56:46 w Konkursowiczki w ciąży
KAlisto, usztywnienie, to usztywnienie, to nie to samo, co stelaż.
Ja CI przekazałam swoją wiedzę, bo wiem, że to niedobre dla dzieciaczków, ale przekonywać CIę nie zamierzam emotka
Co do spania, to moim zdaniem wszystko zależy od dziecka i nie ma co popadać w skrajności, ale oczywiście każdy robi jak uważa. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5817329 Napisano: 03.02.2014 19:58:24 w Konkursowiczki w ciąży
Kalisto no ja myślę, że normalny hehe, ale jednak od spodu trzeba by jeszcze coś podłożyć twardego- wiem, że desek u Was dostatek, dlatego je zasugerowałam. A wady o jakich myślę, wychodzą po kilka latach a nie od razu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5817315 Napisano: 03.02.2014 19:38:17 w Konkursowiczki w ciąży
Kalisto1986, na dłuższą metę takie łóżeczko sie nie nadaje. Możesz oczywiście podłożyć pod spód jakieś deski i na to materacyk, ale to jednak nie to samo. Złożyć się nie złoży bo każde ma zabezpieczenie, ale ja bym jednak kombinowała z ochraniaczami, cienkimi kocykami narzuconymi na poręcze, czy jakimiś grubszymi narzutami. Długotrwałe spanie w takim łóżeczku może jednak powodować problemy z kręgosłupem, więc ja bym jednak nie ryzykowała.

Madziamck
moim zdaniem, macica się przygotowuje do porodu, nadal się rozciąga i kurczy, stąd te odczucia. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5813542 Napisano: 27.01.2014 22:50:37 w Wkurza mnie...
beciala napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Niech mnie ktoś walnie emotka emotka - ta sama kwestia, tylko pani twarda i stwierdzi, że do miejsc intymnych też się nadaje

Ej, oni są nienormalni (że ja czasami też to wiem emotka ) , czy liczy im się wysłana maszynka do zarobku: ja jej mówię adres: Mariola Ruch..ska, ul. Pizdziel.wa, a ona mi to czyta w celu weryfikacji...

to się nadaje do popraw sobie humer, popłakałam sie ze śmiechu emotka emotka

emotka emotka emotka ja też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5811320 Napisano: 23.01.2014 17:15:17 w WC - rozmowy o wszystkim
o matko, Trebor, buahahah, ale dałeś czadu, mnie sam wyraz "sztuczna szczęka" rozśmiesza, więc już się chichrałam od początku Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5811317 Napisano: 23.01.2014 17:11:14 w Konkursowiczki w ciąży
zarania napisał(a):

malutka456 napisał(a):

zarania napisał(a):

Chcę kupić nawilżacz powietrza do pokoju dziecięcego. Czy możecie polecić jakiś model/markę w przystępnej cenie?

moim zdaniem lepsze sa zwykłe nawilzacze na grzejnik lub mokra pielucha/ręcznik emotka mam w domu nawilzacz http://www.electr..._UH1020-109336.html, ale juz troszke stoi i nie wiem, co w nim "siedzi" emotka wiec tylko stoi emotka

Mam pokoik ok. 15m2 i ceramiczny nawilżacz +mokre pieluchy nie dają rady. Raz dwa schną i powietrze jest bardzo suche.

Zarania ja mam taki zwykły, nie szukałam specjalnie bo miałam z jakiegoś programu punktowego, więc wyboru nie miałam, ale jestem z niego zadowolona. U mnie mokre ręczniki nic nie dawały i nawilzacze na grzejnik tez o kant ......

http://www.ceneo....2#tab=reviews_scroll

tylko musiałabyś poszukać w necie, bo to dawno było więc nie wiem jak z dostępnoscią. Cena była w granicach 50zł Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5809929 Napisano: 21.01.2014 13:21:19 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

nie dam sobie ręki uciąć ale w momencie rejestracji karty na stronie wymagano ode mnie zmiany pinu emotka

no ale przecież nie trzeba rejestrować... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5809310 Napisano: 20.01.2014 13:09:03 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

dolly napisał(a):

Dlatego, że mozna to odebrać tak, że każda z nas która zaszczepiła skojarzonymi to głupia matka.

Malutka456, to nie chodzi o rację, bo każdy ma swoje zdanie. JA chciałam tylko poznać zdanie Kalisto i o tym cały czas rozmawiamy.
Zaczyna mnie irytować, że każda wymiana zdań na forum jest odbierana jako atak i kłótnię. Nawet jeżeli czasem w innych topach moje wypowiedzi są ironiczne, to nie jest to wstęp do kłótni, bo jak widze, że druga strona się zapienia, to mnie sie na śmiech zbiera i odpuszczam, co by się nie śmiać z czyjegoś zdenerwowania.

no właśnie Dolly sama teraz to zrobiłaś. Ja napisałam tylko co JA uważam i jak JA się czuje. Nie pisałam o innych matkach, bo obchodzą mnie przede wszystkim moje dzieci.
Ja uważam, że szczepionki skojarzone są złe i zdania nie zmienie, ale nie osądzam decyzji innych. Chciałaś znać moje zdanie, więc je napisałam, a Ty odebrałaś to jak atak

O nie Kalisto, ja nie odebrałam tego jako atak, bo napisałam, że "można to odebrać", a nie "bo odbieram to" wiec nie wkładaj proszę w moje usta czegoś, czego nie powiedziałam.

Kontrowałam Twoje argumenty, bo nie są przekonywujące, ale nie o przekonanie mnie tutaj chodziło, tylko o dyskusję.
A Ty w tej chwili przedstawiasz bardzo radykalne stanowisko i to się odczuwa w postach powyżej, stąd moja reakcja, że trochę przeginasz z tekstem o "młodej i głupiej matce" Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5809285 Napisano: 20.01.2014 12:37:58 w WC - rozmowy o wszystkim
bianco napisał(a):

mnie strasznie wkurza jak odsuwam mojego malucha od psa który biegnie w naszym kierunku razem z właścicielką która mówi
niech się pani nie boi ON NIE GRYZIE (i szczerzy zęby)

wiadomo, że nie gryzie... dopóki kogoś nie chapsnie emotka

ja zawsze wtedy odpowiadam, "taaa jasne, a jak jednak ugryzie, to co Pani powie, że dziecko musiało sprowokować?" zazwyczaj to zamyka buzie paniom, bo panowie nie maja takich odzywek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5809282 Napisano: 20.01.2014 12:35:33 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Nie rozumiem czym przeginam ? Ja piszę o sobie, o swoim uczuciu i przekonaniu - i właśnie uważam, że byłam głupia, że zgodziłam się szczepić Domisia szczepionkami skojarzonymi i bardzo tego żałuje

Dlatego, że mozna to odebrać tak, że każda z nas która zaszczepiła skojarzonymi to głupia matka.

Malutka456, to nie chodzi o rację, bo każdy ma swoje zdanie. JA chciałam tylko poznać zdanie Kalisto i o tym cały czas rozmawiamy.
Zaczyna mnie irytować, że każda wymiana zdań na forum jest odbierana jako atak i kłótnię. Nawet jeżeli czasem w innych topach moje wypowiedzi są ironiczne, to nie jest to wstęp do kłótni, bo jak widze, że druga strona się zapienia, to mnie sie na śmiech zbiera i odpuszczam, co by się nie śmiać z czyjegoś zdenerwowania.
Wyświetl w wątku >>
0 0