Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie 9?
Kot ma dziewięć żyć: trzy do zabawy, trzy dla łazikowania, trzy dla mieszkania. (The cat has nine lives: three for playing, three for straying, three for staying. Inna wersja: A cat has nine lives. For three he plays, for three he strays, and for the last three he stays.) (English/American)
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podejrzewam, że te plagiaty wyłapują osoby, które brały udział w danym konkursie i interesują go wyniki. Nie widzę nic złego w zapytaniu na forum, w odpowiednim topie, jeżeli sie zauważy nieścisłości. Rozumiem, że Ciebie może nie interesować, że ktoś moża zajumać czyjąś twórczość, ale innych najwyraźniej tak i nie ma to żadnego związku ani z wiekiem, ani wiedzą o zyciu.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o lapisowanie mi właśnie chodziło.
Niestety wygląda to jak u dorosłego, czyli jeżeli jest "dziura" to trzeba wiercić
Mnie to przeraża, bo jeżeli dziecko sobie nie da, to znam przypadki znieczulenia ogólnego, więc mnie od razu słabo ze strachu.
Jeżeli jest jakiś mały ubytek, ale chyba nie z próchnicą to może na watce jakimś środkiem specjalnym oczyścić i zakłada plombę.
Agusia a dobra macie tę lekarkę? To jest stomatolog dziecięcy? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w dwóch tak, ale w drugim linku jest nick, więc nie wiadomo czy to ta sama osoba Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pronutra
https://www.bebip...y-bebilon/bebilon-2/
Agusia a nie myśleliście o polakierowaniu ząbków? Chodzi mi o to normalnym białym płynem, na ząbki trzonowe, on ujednolica płytkę i sprawia, że nie ma tak dużo zagłębień i uskoków. Mój ma własnie takie szczyty i doliny i chcę mu to zrobić tylko wybrać się nie mogę
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolor granatowy, a nie fioletowy jak ktoś pisał
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
buhahaah, no tak, tak, widac, ze dawno dziecko słoiczkami karmiłam hahaha
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to wychodzi jako 3 wydruk (przy płatności kartą), nie jest od razu za paragonem. Często panie "zapominają" dać tego wydruku. Napisz do rossmana i zobacz co CI odpiszą.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powinnaś dostać jeszcze 3 wydruk, na którym jest kod kreskowy Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
własnie dlatego, że to fachowiec, to tyle płacisz. Nie wierzę, że nie wiedzieliście, że godzina pracy informatyka to koszt ok 100zł. Stomatolog tyle bierze za 30min, zdaje się, że adwokat za 15-30min 100-150zł więc o co chodzi? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eeeee, niektórzy "na siłę" się tu wpisują... ot tak
dolly