Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5792282 Napisano: 14.12.2013 17:56:12 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

psika napisał(a):

Wkurza mnie to że już niedługo świeta a ja nienawidzę świąt bo to czas rodzinny a my tej rodziny mamy jak na lekarstwo,
wkurza mnie brak kasy a co za tym idzie to że nie mam nawet za co kupić dzieciom jakiś drobiazgów,
a do tego wszystkiego wkurza mnie to że nie mogę nawet nic dla nich wygrać, nawet drobnostek... ;-(
emotka emotka emotka emotka emotka

Daj spokój, święta to nie tylko prezenty. To czas spędzony z rodziną - przecież masz dzieci. Więcej optymizmu! emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5792173 Napisano: 14.12.2013 12:26:55 w Intermarche
gocha542 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy to konieczne,aby w tych kartach Bobovity zmieniać pin na swój własny czy mogę sobie zostawić ten co mi podali emotka Podejrzewam,że ja te 500 zł wydam jednorazowo, to mi ta karta do niczego nie będzie potem potrzebna.

Musisz koniecznie zmienić i to tylko i wyłącznie w bankomacie!

no nie żartujcie, to pewne? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5792168 Napisano: 14.12.2013 12:23:30 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Ma któraś dywan z tych takich bardziej włochatych ? Wczoraj w chwili olśnienia i gigant promocji kupiłam sobie i tak się zastanawiam jak z nimi jest z praniem, bo przy Bartusiu to na bank będzie trzeba co chwile prać emotka

ja mam włochate........................... myśli emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5791858 Napisano: 13.12.2013 18:02:18 w Konkursowiczki w ciąży
Allice gratki ciociu emotka
A ta waga, to nie pomyliłaś się? taki malutki? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5790328 Napisano: 11.12.2013 21:07:50 w Przedszkolaki i przedszkola :)
efelinkaaa napisał(a):

Dziewczyny, jedyna gra jaką znalazłam w takiej ilości to:

http://www.eduksi...ukacyjna-p-7644.html

Myślicie, że to dobry pomysł i dzieciaki będą zadowolone?? Do tego jeszcze jakaś czekoladka, lizak emotka

jak dla mnie te gry, są na "chwile" Częściej bawiłyby sie np. grą "zgadnij kto to" - http://www.ceneo....P8qLsCFUhb3godRQkAfA Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5789009 Napisano: 09.12.2013 22:33:30 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Siedzę przed kompem i mam wrażenie, że strasznie pizga emotka Myślę sobie, że piec gazowy chyba moc już całkiem stracił, bo rozumiem, że specjalnie ciepło nie ma, skoro wszystkie otwory/wywietrzniki niezakryte. Ale żeby aż tak chłodno było?! Wchodzę do łazienki, żeby wziąć ciepły prysznic i trochę się rozgrzać, a tam okno otwarte - od jakichś 3-4 godzin (to ja je otwarłam, zanim spacerkiem poszliśmy na pocztę) emotka

wiem, ze sie wkurzasz, ale... pomyśl, że masz chociaż okno w łazience emotka ja uwielbiam łazienki z oknami/oknem Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5788550 Napisano: 09.12.2013 14:16:20 w Pomocy!!!!
koza18 napisał(a):

zastanawiałam się czy chrześniakowi nie kupić na Gwiazdkę Furby. Jak dla mnie jest bardzo drogi, dlatego zastanawiam się czy warto. Czy jest ktoś kto ma w domu tego Stwora, może wiecie gdzie jest w jakiejś fajnej cenie czy one się między sobą czymś różnią czy tylko kolorem? emotka

był już tutaj tema dotyczący furby, chyba w dziale "szukam"
Różnią się tylko kolorem, charakter przyjmują od "opiekuna", tez się nad nim zastanawiałam, ale obejrzałam kilka filmików na you tube i mi przeszło emotka

ooo proszę: https://www.e-kon...m/show/870309/p/3599 Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5788546 Napisano: 09.12.2013 14:10:20 w Przedszkolaki i przedszkola :)
silvia8 napisał(a):

efelinkaaa, ja daję dla syna na grupę spodnie do kolan. Długie zostawia w szatni, a zmienia na krótsze. Kolan w spodniach nie zdziera, i czuje się swobodniej, bo w sali bardzo ciepło. Widzę, że inne mamy też zaopatrują synów w krótsze spodnie emotka

a pod spodem ma gołe kulasy czy rajstopki jakieś? z ciekawości pytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5785388 Napisano: 03.12.2013 23:11:42 w Udane wymiany - polecane nicki:)
infernalia napisał(a):

dolly jesteś wielka (oczywiście duchem) dziękuję i polecam
wspaniała transakcja emotka

o matulu, bo już do lustra leciałam sie obejrzeć co i jak emotka
a tak serio to ja również dziękuję i

POLECAM Infernalię- konkretnie,szybciutko i miło Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5785334 Napisano: 03.12.2013 21:26:15 w Pomocy!!!!
monikar napisał(a):

a skąd mogę ściągnąć wtyczkę? flasha mam

to by się na pustym polu wyswietliło, że brak CI wtyczki, ale jak masz flasha zainstalowanego to powinno być ok.
A może tu chodzi o javę?
Coś czuję, że bardzije namieszam, jak pomogę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5785303 Napisano: 03.12.2013 20:56:35 w Pomocy!!!!
monikar napisał(a):

Kto wie co zrobić gdy nie wyświetla mi się większość obrazków w necie?

prawdopodobnie nie masz flash'a albo brak wtyczki Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5784909 Napisano: 03.12.2013 12:44:02 w Kaufland konkursy
vickichelm napisał(a):

nie macie przecieków kiedy zaczną wysyłać bony z konkursu "Troszczymy się o Twój rodzinny budżet jesienią" ( wiem, że regulaminowo do 10.01 emotka ale liczę ,że szybciej bo potrzebne mi na gwałt emotka

Wyżej Yaro2006 napisał, że dostał @ odnośnie danych, więc skoro się za nie wzięli, to może niebawem zaczną wysyłać Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5783833 Napisano: 02.12.2013 13:03:53 w dziś mam urodzinki
RENI emotka emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

Duuużo zdrówka, radości, szczęścia w każdej dziedzinie i dużżżżooooo buziaków "od mła" emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5782073 Napisano: 28.11.2013 20:51:55 w PLAGIATY
ivanotta napisał(a):

agamaty napisał(a):

a z 25/10 nie było plagiatu? emotka może i do mnie by zadzwonili... emotka

to samo sobie wcześniej pomyślałam emotka

heheh, to ja się przyłączę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5780236 Napisano: 26.11.2013 13:48:54 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

ho ho ho emotka , wyczuwam nutkę flustracji okraszoną zapachem choroby psychicznej emotka
Idąc twoim tokiem rozumowania powinienem się spytać, "Ochooo, tzn.że zarabiasz pod latarnią?", ale nie zniżam się do twojego poziomu emotka zdrowia zycze emotka

emotka emotka przecieram oczy ze zdumienia, bo nie wierzę.

haha ja też, tylko, że mnie to aż bawi, bo pokazuje to, w jak prosty sposób, można sprawić, by dana osoba pokazała co naprawdę sobą reprezentuje, a czego jej brak.

eciepecie napisał(a):

To nie bezosobowe FORUM jest złośliwe, tylko ludzie. Dziwne, że widzisz powód do ukarania Pawła, a nie widzisz złośliwości dolly emotka Taka "sprawiedliwość wybiórcza". Rzeczywiście, żal... emotka

Naprawdę nie widzisz różnicy między ironicznym, niech i będzie złośliwym wpisem, a próbą obrażenia kogoś poprzez używanie psychologiczno-psychiatrycznych diagnoz? Naprawdę aż tak bardzo nie lubisz kobiet, ze każdą atakujesz i próbujesz pokazać że jest "gorsza" od mężczyzny? Zapomnij na chwilę, że to (Twoim zdaniem) smarkata, zadziorna Dolly i pomyśl, czy naprawdę osoba, której bronisz, miała podstawy by tak się zachować.

Co do wpisu Pawel1615, to pozostawię to bez komentarza, bo nie ma co pisać do kogoś kto jest zamroczony wściekłością, a słowo "kochanej" kojarzy się z latarnią.

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5779933 Napisano: 25.11.2013 23:59:19 w Wkurza mnie...
pawel1615 napisał(a):

ani nie byłem, ani nie wyleciałem tylko tak jak pisałem zaglądałem. A po tym jak piszesz to wygląda jak by tobie z jakiegoś powodu żal cenzura ściskał i miałbyś/ miałabyś jakieś kłopoty emocjonalne;) weź kilka głębokich oddechów i na drugi raz jak ktoś coś napisze to nie wylewaj na niego swojej frustracji emotka i jak na drugi raz będziesz miała jakieś podejrzenia to najpierw łaskawie sprawdź czy są prawdziwe emotka

Chłopczyku jedyne co mi cenzura ściska, to męskie dłonie i wierz mi, że dla kochanej kobiety nie jest to powód do frustracji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5779832 Napisano: 25.11.2013 21:19:20 w Wkurza mnie...
eveliina napisał(a):

wkurza mnie, że zgubiłam dziś kolczyk emotka założone pierwszy raz...chyba zahaczyłam o szalik albo o kaptur a wszystko przez zimę, która dziś przylazła do Krakowa emotka

ja juz prawie wszystkie pary mam pojedyńcze emotka
także rozumiem doskonale Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5779823 Napisano: 25.11.2013 21:07:01 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Ale to je ból w duszy, ani doktorek House nie pomoże, ani żadne zaklęcia szamanów z Polinezji.

W każdym razie, zmodyfikuję Twoją poradę: obłożę się pierzyną, a jak mi przybędzie kilogramów, to powiem, że mi dusza opuchła na amen emotka

nie chciałabym być monotematyczna, ale ........ chyba będę... choć nie dopowiem.... a zainteresowana i tak wie..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5779819 Napisano: 25.11.2013 21:02:26 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Dolly ja Cię kiedyś zamorduje emotka emotka

ach, jakim uczuciem powiało emotka

zima idzie, a poczułam jakby to maj nadchodził, bo pełno miłości w koło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5779729 Napisano: 25.11.2013 19:22:26 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

kalisto1986 myślę ze muzyczne odkrycie może go zainteresować emotka

a o pociągu mówię takim kalisto1986

oooo fajny, taki niewidzialny emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0