Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to wkurza mnie, że tyle konkursów "za chwilę" się kończy, a ja beztrosko sobie forum przeglądam i zaglądam tu i tam...
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oooo trzeba było choć pozory stwarzać, a teraz będziesz musiała tłumaczyć, że brzuch bo milka, a nie czekolada bo brzuch
Tttyyyy stara, wolałabyś żeby Cię bawiły
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...i prawidłowo,
to niepojęte, jak te dzieci mają się czuć? A jak podejdą do reszty dzieci to co? Odgoni się Je. To jakaś parodia
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toć ja CI wciąż powtarzam, że rośnie, ale nie od milki, a Ty wciąż swoje
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Absolutnie to jest niedopuszczalne.
U nas zajęcia wchodzą od listopada i wszystkie dzieci biorą w nich udział (bezpłatnie) ALE było pytanie i była nasza odpowiedź- "czy jeżeli okaże się, że są dzieci, których rodziców nie stać na zapłacenie pełnej kwoty, to czy reszta zrobi zrzutkę?" "tak" Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasne, mogę ich nie otwierać i nie czytać, tak też robię, ale wkurza mnie, że musze się cały czas pilnować, by z rozpędu nie otworzyć.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooooooo, lepiej nie, bo jeszcze pomysli, że to Twoje
Kalisto, musi dojść do siebie, bo dużo pracy miała ostatnio.
jakie wszystko?
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po to by w każdym momencie móc sobie powiedzieć, że fajnie to wszystko sobie poukładałaś. A na starość móc usiąść z pra/wnukami i im opowiedzieć co robiłaś jak byłaś młoda
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe to czas spróbować
a tak poważnie to podpinam sie pod to co Size napisała o Avent. Nie mam porównania, bo z innego nie korzystałam. Z tego może ze 3 razy i to tylko po to by sprawdzic ile w tych cycorach mam
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jeżeli sa osoby, które chcą "walczyć" to ja je rozumiem, bo nie po to kiedyś, coś stworzyły, by teraz ktoś inny to wykorzystał, bo sam nie potrafi, nie chce mu się , nie umie. Jak ja nie umiem lepić, klepić i tworzyć laurek, to sie po prostu za to nie biorę, a nie szukam, zbieram, magazynuje w kompie fotki innych, by je w odpowiedniej chwili zajumać.
Nie chcesz "walczyć" Twoja sprawa, masz do tego w pełni prawo, tylko zrób to "po cichu", bo przez takie właśnie pisanie na forum, że Ty nie będziesz , bo CI to lotto, Ci "zajumacze" będą dalej robić to co robili, bo zawsze znajdzie sie ktoś kto odpuści, a jak nie , to ma nadzieję, ze nie trafi na niego. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, dobre, skoro nic nie dostanę to mam to w nosie...
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edith: a kurczę teraz doczytałam, to z czego Ty Banasia te okłady robiłaś? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane