Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O matulu
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to krew skrzepła i sie taki glutek zrobił...
brodawki smaruj i "wietrz" jak najczęściej. Ślina małej dodatkowo ma działanie antybakteryjne, i przyśpiesza gojenie.
Ja miałam purline i dla mnie była dobra. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadałam pytanie i tyle, ale skoro chcesz tak zagrywać to proszę bardzo- do czynności prawnych te dane sie nie przydadza, ale do innych rzeczy juz tak, więc sama nie przesadzaj, bo nie widzę, powodu, żeby podawać jakiekolwiek dane obcej osobie siedzącej po drugiej stronie monitora, a dlaczego to wie każdy.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha i ja , i ja
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tiaaaa ja wiem, że głównie od wysokości zarobków ojca dzieci, no ale tylko o tym słyszałam.
wracając do Twojego pytania, jasne, że nie jest źle, że oferujesz chęć pomocy. Moje pytanie nie było hmm zaczepne a zadane z ciekawości, bo wiesz dane dzieci to mnie się kojarzą nie tylko datą urodzenia.
Co do innych, to widzę, że jest odzew i ludzie radzą to co wiedzą, a Kaskikk jak widać nie wiedziała, że może skorzystać z fachowej porady bezpłatnie i gdzie jej szukać, wiec trochę dziwne, że tego nie zauważasz.
Jeżeli możesz i chcesz pomóc więcej to super.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry, ale po co CI dane dzieci, przecież może je uzupełnić sama tak jak te pozostałe rzeczy, o których pisałaś ? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A swoja droga to ciekawe czy autorka pierwszej pracy, wie, że została ona tutaj zaprezentowana Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kaki76 a ja właśnie w tym sensie, bo to nieprzyprawione jest i dla dorosłych jest bez smaku. Co innego kaszki
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olejowanie za nic by mi sie z włosami nie skojarzyło
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz wykonał "skok na główkę"
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oglądałam je ostatnio, są świetne
Myślę, że powinnaś podsyłać takie a'la portfolio studiom fotograficznym oferujące tego typu sesje.
Pamiątka jest niesamowita i co raz więcej osób sie decyduje na tego typu sesje. Działaj i powodzenia, rzeczy cudne.
Buskowiankaod dnia porodu, należy co drugi dzień wykonywać ktg i to tyle. NAtomiast jak własnie Doris1 napisała, aby byc spokojną możesz się wybrać na usg, w którym lekarz od razu oceni, przepływy w pępowinie i stan łożyska.
Na tę chwilę spokojnie "czekaj" A co do szpitala, to jak dziewczyny mówią, nie wybieraj sie jeżeli nie ma ku temu powodu
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to widzisz na starość ponoć ma być inaczej, będzie czuła , że zyjesz jak Cie boleć coś będzie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby indywidualnie, to ja bym kupiła po czekoladzie dla każdego i dała rano. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas od całej grupy bomboniery dla wychowawców i dyrekcji Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę nie rozumiem, dlaczego nie wyrwali dzisiaj tej ósemki, temperaturę miałaś czy o co chodziło? U mnie rwanie ósemki- z tym, że to górna była- trwało może z 5min więc się nie stresuj zawczasu. Przy dolnych faktycznie mogli zarezerwować sobie więcej czasu, bo jednak są mocniej osadzone niż górne, ale bądź dobrej myśli.
Rozumiem brak rwania przy podaniu antybiotyku, zastanawia mnie jednak czemu sie nie zdecydowali na rwanie, leki p/bólowe i później ewentualnie antybiotyk. Znaczy tak, ja w tej kwestii tylko głośno myślę, bo specjalizacji w tym kierunku nie mam
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W moim rejonie, mimo kilku szkół, żadna nie jest nawet PRZYGOTOWANA na przyjęcie, co dodatkowo potęguje moją irytację, całą tą reformą szkolnictwa.
Wyświetl w wątku >>