Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5751673 Napisano: 08.10.2013 23:37:19 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

Po waszych namowach poszłam do lekarza ,to nie byl moj rodzinny ale jak zobaczyl noge to kazal szybko wyciągnąc kartę emotka Diagnoza mnie oszołomiła:ostra reakcja alergiczna,wysięk wewnętrzny powodujący ostry stan zapalny z zakażeniem wewnetrznym w okolicy rany,efekt taki że od razu ostalam szczepionkę przeciw tężcowi,antybiotyk,leki przeciwhistaminowe,lagodzące ból i swędzenie.Noi mam L4 wskazane leżenie,nogę obkładać altacetem i obserwowac czy objawy się nie nasilają emotka Takie glupstwo a ile prblemow,dzieki wam za rady emotka

Obawiałam się, że bez antybiotyku się nie obędzie. Ważne, że już kontratak wykonany emotka Trzymaj się i leż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750857 Napisano: 07.10.2013 21:36:44 w Konkursowiczki w ciąży
ładny licznik postów masz Keiti78zg.
Co do reszty to nie pomogę , bo nie wiem, ale jak tak na szybko myślę, to musiałoby to być jakieś takie nosidełko, które główkę maleństwu będzie podtrzymywać Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750849 Napisano: 07.10.2013 21:30:13 w Konkursowiczki w ciąży
buskowianka napisał(a):

po dzisiejszej wizycie u lekarza w końcu dopatrzono sie płci:dziewczynka bedzie:) całą ciążę żyłam w niepewności i w końcu wiem:)
i co najwazniejsze będzie poród siłami natury a nie cc,którego się bałam,dzidzia zmądrzała i zmieniła położenie:) dzięki za trzymanie kciuków w tej sprawie emotka

aaaaa super emotka bardzo się cieszę i ze zmiany położenia i z decyzji o sn i że juz znasz płeć emotka

monika1985monik napisał(a):

dollysize dzięki emotka
Dzięki za pocieszenie emotka kurde ja już nie wiem co ma robić bo o ile starszy ten co chodzi do przedszkola miał tylko katar i jest ok o tyle młodszy cały czas kaszle i smarka emotka

Monika1985monik fajny ten nowy nick- zastanawiam się czy jakoś sensu w nim upatrywać czy zostawić jak jest emotka
daj syropek prawoslazowy (jak nie jest uczulony) i tyle. Nic więcej nie zrobisz, musicie przeczekać. I tran zacznij dawać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750772 Napisano: 07.10.2013 19:53:55 w Konkursowiczki w ciąży

Dzięki dziewczyny emotka kurczę chyba takie coś zakupię bo odkąd młody poszedł do przedszkola jest masakra emotka benasia w której gazetce to widziałaś od kiedy ? nie mogę znaleźć ??

http://gazetki.bi.../Dom%20i%20relaks/28 Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750675 Napisano: 07.10.2013 17:46:58 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

Wiecie co chyba mnie nastraszyliscie zadzwonilam do przychodni i pani łaskawie powiedziala abym przyszla o 16 to moze mnie inny lekarz przyjmie ale musze zapytac i poprosic go o przyjecie bo nie jestem jego pacjentka emotka

daj znać co i jak. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750671 Napisano: 07.10.2013 17:38:28 w Intermarche
jaru40 napisał(a):

Jak Karlsbad rozpatruje paragony . Teraz widzę że przez pomyłkę mam wpisany nr,paragonu ( naprzeciwko daty , a nie nr na dole paragonu?

od teraz zaczeli sie czepiac, byla rozmowa o tym jeszcze w czasie trwania konkursu by pisac do nich i wysylac poprawione numery Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750618 Napisano: 07.10.2013 16:58:03 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

witam czy dzwonili już z odkryj swoje piękno i pokaż pewność siebie ?
:)

z tego co pamietam, to wyniki były NA DRUGI DZIEN emotka po zakonczeniu konkursu emotka

dobrze pamietasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750437 Napisano: 07.10.2013 13:27:43 w Pomocy!!!!
edith napisał(a):

Czy ktoś miał problem po ugryzieniu przez osę lub szerszenia??W sobotę w lesie ugryzł mnie jakieś robactwo w ziemi byl roj os i teraz noga opuchnięta,czerwona,gorąca i strasznie boli,czym się ratowac bo lekarz mnie juz dzisiaj nie przyjmie emotka

po 2-óch dniach to maszerujesz do lekarza, na pogotowie czy izbę przyjęc do szpitala. Mówisz, że jestes po ukąszeniu i odslaniasz nogę- resztą się zajma oni. Lec szybciutko. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750378 Napisano: 07.10.2013 12:17:01 w Wkurza mnie...
ankasss napisał(a):

madzia34 napisał(a):

dolly napisał(a):

Wredzia, my (Madzia34 i ja) nie piszemy o reklamach na forum, tylko o otwieraniu sie linków w tej samej karcie, co forum, tym samym forum nam "znika" emotka

dokładnie tak emotka ciesze sie ze nie jestem z tym sama:)

można kliknąc na link prawym przyciskiem myszy i dać opcje otwórz w nowej karcie

dokładnie tak robię, śmiem twierdzić że Madzia34 też, ale nie zmienia to faktu, że jest to irytujące emotka dlatego wyraziłam swoja opinię pod czyimś wpisem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750356 Napisano: 07.10.2013 12:02:25 w Wkurza mnie...
Wredzia, my (Madzia34 i ja) nie piszemy o reklamach na forum, tylko o otwieraniu sie linków w tej samej karcie, co forum, tym samym forum nam "znika" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750349 Napisano: 07.10.2013 11:57:07 w Wkurza mnie...
renatak0 napisał(a):

dolly napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Wkurza mnie ,że nie mogę się wziąć za siebie, tak jakoś rozmemłałam się psychicznie i fizycznie też.Niby wszystko w porządku a jakoś ostatnio nie mogę ogarnąć życia, domu,nawet konków emotka emotka Nic mi się nie chce.

jesień, niedługo Ci przejdzie emotka

taa, tylko do tego dochodzi brak ruchu i coraz więcej kologramów nie powiem gdzie, ale dzięki za pocieszenie

a na to mam sposób, jak już wyjdzie słoneczko, to bierzesz czapuchę, kolorowy szal na szyję, torebke foliową i ...... idziesz zbierać kasztany. Poćwiczysz spostrzegawczość, trafianie do celu, skłony, przysiady, manualnie ręką, a później zebrane kasztany wyslesz darmowym paczkomatem do Kalisto, która wymieni je na pieniążki dla Klementynki. emotka
ja sobie wczoraj tak "pocwiczyłam" emotka

madzia34 napisał(a):

wkurza mnie że jak klikam jakikolwiek link w ekonkach to nie otwiera mi sie nowe okno tylko musz wciaz wracac strzałkami na ekonki emotka

Mam to samo, ale myslałam, że to wina ustawień przeglądarki a nie forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750328 Napisano: 07.10.2013 11:39:19 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Chyba nebulizator, a nie inhalator. Przy inhalatorze to się wrzątku używa i tych olejków różnych, a nebulizator na zimno np. solą fizjologiczną, a w razie choroby mucosolvanem np.

Agusia ja pisałam o inhalatorze, ale wiesz, ludzie czasami mylą, także może i faktycznie o nebulizator im chodziło, a mówili inhalator. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750306 Napisano: 07.10.2013 11:07:02 w Konkursowiczki w ciąży
joan napisał(a):

dolly napisał(a):

ech, juz myslałam ze to Joan się zainstalowała na 9 m-chów, a tu tylko konkursik

emotka
Mnie (niezamieszkany) brzuch rośnie - ot tak, bez powodu emotka

taaa, bez powodu, milka, kitkaty, wedel, delicje, gazowany zywiec, bo niby zdrowszy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750298 Napisano: 07.10.2013 10:55:02 w Konkursowiczki w ciąży
joan napisał(a):

"Wielki Konkurs Pieluszkowy z Jagną" (do 18.10.):

http://violianka....uszkowy-z-jagna.html

Nagrody w konkursie możecie wybrać sami. Do wyboru są pieluszki i otulacze wykonane własnoręcznie przez Jagnę.

ech, juz myslałam ze to Joan się zainstalowała na 9 m-chów, a tu tylko konkursik Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750277 Napisano: 07.10.2013 10:27:27 w Wkurza mnie...
renatak0 napisał(a):

Wkurza mnie ,że nie mogę się wziąć za siebie, tak jakoś rozmemłałam się psychicznie i fizycznie też.Niby wszystko w porządku a jakoś ostatnio nie mogę ogarnąć życia, domu,nawet konków emotka emotka Nic mi się nie chce.

jesień, niedługo Ci przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750273 Napisano: 07.10.2013 10:23:33 w Intermarche
hm czyli jutro.... a czy w tym konkursie z dziwnym regulaminem, trzeba słać w dniu zakupu? ktos pamięta
dziekuje Antylopia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750268 Napisano: 07.10.2013 10:19:28 w Intermarche
czy ma ktoś nowa gazetkę, która bedzie od czwartku? czy ona sie pojawia dopiero w czwartek? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750167 Napisano: 06.10.2013 21:53:59 w Konkursowiczki w ciąży
o kurczę Keiti78zg, nie pomogę bo nie wiem. Może dziewczyny coś doradzą, bo teraz to nawet kamforą nie możesz posmarować z zewnątrz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750162 Napisano: 06.10.2013 21:41:27 w Konkursowiczki w ciąży

dolly napisał(a):

rany dziewczyny, bo ja mam wybujałą wyobraźnię, o co chodzi z tym odkurzaczem?

No my wiemy że Ty masz wybujałą wyobraźnie emotka ale chodzi tylko o sam dźwięk odkurzacza przy którym nie które dzieci się uspokajają ??

Dziewczyny czy któraś z Was używała inhalatora ? i może coś powiedzieć ?? jak to się inhaluje ? który dobry itp czy w ogóle warto inwestować ?????

haha, no o dźwięku to ja wiem, ale nijak mi to nie pasowało jako pomoc przy kolce, jako "uspokajacz" przy zaśnięciu i owszem, ale nie tu.
Ja dużo dobrego słyszałam o inhalowaniu , moja teściowa zachwala bardzo, że drugim wnukom od razu zapodaja jak gil się pojawia i jakas Jej znajoma swoim dzieciom i że nie chorują , a kiedyś faktycznie wszystkie po kolei leżały. No, ale my tu wiemy, że dzieci jak wychodza z przedszkola to i z glutów zazwyczaj, więc czy to akurat zasługa inhalatora, to nie wiem. W "łameryce" dają w "wyprawce" dla dziecka, jest na stanie w każdym domu. Ja nie próbowałam u swojego, bo ja źle znosiłam takie próby, więc nie chcę "testów" przeprowadzać.

Ps.pozwoliłam sobie wnieść poprawki do Twojego cytowania, ale tylko okienkowe, nie tekstowe emotka
Ps2, nie wiem czemu zas piszę też z pogrubieniem jak nie mam tej opcji zaznaczonej emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5750151 Napisano: 06.10.2013 21:15:01 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

dolly napisał(a):

ja byłam w lidlu wieczorkiem po chlebek, bo nigdzie juz nie bylo i w koszyku z torebkami byly wlansie kuferki. TO co piszecie, o wyścigu to leże i wkiczę, w zeszłym roku widizałam taki szął na karpie w realu, toć to prawie to samo tylko na torebki emotka

to ja się pisze na taki kuferek jak będziesz w lidlu emotka

osz kurczę, czemu na pw nie pisałaś? zajrzę jutro rano i dam CI znać, czy jeszcze są

ziolko napisał(a):

wkurza mnie bezczelne blokowanie... ale blokada działa w obie strony emotka

hehe, mnie to śmieszy, bo jak dla mnie to strach przed wymianą zdań. Wyświetl w wątku >>
0 0