Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obawiałam się, że bez antybiotyku się nie obędzie. Ważne, że już kontratak wykonany
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do reszty to nie pomogę , bo nie wiem, ale jak tak na szybko myślę, to musiałoby to być jakieś takie nosidełko, które główkę maleństwu będzie podtrzymywać Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaaa super
Monika1985monik fajny ten nowy nick- zastanawiam się czy jakoś sensu w nim upatrywać czy zostawić jak jest
daj syropek prawoslazowy (jak nie jest uczulony) i tyle. Nic więcej nie zrobisz, musicie przeczekać. I tran zacznij dawać
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://gazetki.bi.../Dom%20i%20relaks/28 Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj znać co i jak. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od teraz zaczeli sie czepiac, byla rozmowa o tym jeszcze w czasie trwania konkursu by pisac do nich i wysylac poprawione numery Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze pamietasz
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po 2-óch dniach to maszerujesz do lekarza, na pogotowie czy izbę przyjęc do szpitala. Mówisz, że jestes po ukąszeniu i odslaniasz nogę- resztą się zajma oni. Lec szybciutko. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak robię, śmiem twierdzić że Madzia34 też, ale nie zmienia to faktu, że jest to irytujące
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na to mam sposób, jak już wyjdzie słoneczko, to bierzesz czapuchę, kolorowy szal na szyję, torebke foliową i ...... idziesz zbierać kasztany. Poćwiczysz spostrzegawczość, trafianie do celu, skłony, przysiady, manualnie ręką, a później zebrane kasztany wyslesz darmowym paczkomatem do Kalisto, która wymieni je na pieniążki dla Klementynki.
ja sobie wczoraj tak "pocwiczyłam"
Mam to samo, ale myslałam, że to wina ustawień przeglądarki a nie forum
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia ja pisałam o inhalatorze, ale wiesz, ludzie czasami mylą, także może i faktycznie o nebulizator im chodziło, a mówili inhalator. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaa, bez powodu, milka, kitkaty, wedel, delicje, gazowany zywiec, bo niby zdrowszy...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech, juz myslałam ze to Joan się zainstalowała na 9 m-chów, a tu tylko konkursik Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesień, niedługo Ci przejdzie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje Antylopia
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, no o dźwięku to ja wiem, ale nijak mi to nie pasowało jako pomoc przy kolce, jako "uspokajacz" przy zaśnięciu i owszem, ale nie tu.
Ja dużo dobrego słyszałam o inhalowaniu , moja teściowa zachwala bardzo, że drugim wnukom od razu zapodaja jak gil się pojawia i jakas Jej znajoma swoim dzieciom i że nie chorują , a kiedyś faktycznie wszystkie po kolei leżały. No, ale my tu wiemy, że dzieci jak wychodza z przedszkola to i z glutów zazwyczaj, więc czy to akurat zasługa inhalatora, to nie wiem. W "łameryce" dają w "wyprawce" dla dziecka, jest na stanie w każdym domu. Ja nie próbowałam u swojego, bo ja źle znosiłam takie próby, więc nie chcę "testów" przeprowadzać.
Ps.pozwoliłam sobie wnieść poprawki do Twojego cytowania, ale tylko okienkowe, nie tekstowe
Ps2, nie wiem czemu zas piszę też z pogrubieniem jak nie mam tej opcji zaznaczonej
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
osz kurczę, czemu na pw nie pisałaś? zajrzę jutro rano i dam CI znać, czy jeszcze są
hehe, mnie to śmieszy, bo jak dla mnie to strach przed wymianą zdań. Wyświetl w wątku >>