Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, Anava propozycja nie do odrzucenia- w zasadzie daleko do siebie nie macie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tym samym pomyślałam
ale Wredzia gratki, czysta kasa to jedna z fajniejszych nagród
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogą byc odbarwienia, wiec nie panikuj, ale jak będziesz u dentysty to CI powie, czy to one, bo niestety musisz się wybrać. Czarna plamka, może byc pesteczką albo kawałkiem jedzonka, ale jeżeli po umyciu ząbków jest nadal to najpewniej ułamał się nierówny szczyt zabka. Tzn. tak, zęby maluszków są czasami bardzo nierówne, my mamy gładkie, zaokrąglone powierzchnie a maluchy takie ostre wybrzuszenia i skoro jest ciemna plamka to mogło się to ukruszyć i trzeba zabezpieczyć.
Keiti78zg, tak, własnie dbając o dobro małego kregosłupa, nalezy dziecko układac płasko
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ogrzewania u Was nie włączyli? bo wtedy miałabyś "winowajcę"
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeciwciała Mu dajesz w mleczku. Ja bym nie podawała teraz. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
buahahhaah Size szacun
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już widzę niektórych awanturujących się w BOKu o regulamin
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
achaaa
dziękuję za informację Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
loteria czy hasełka? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hm... no ja też, ale własnie jakoś nie potrafiłam się z nim obchodzić, dobrze, że nie musiałam
Chyba faktycznie produkty avent są przereklamowane, bo butelki do kitu były. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie przyjęło... ale tylko pół
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miał być od dzisiaj: http://e-konkursy...118437/#.Ujd-zH8XqZY
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyno co Ty bredzisz?
Nie krzycz, nie koloryzuj, nie przeinaczaj i nie ściemniaj, wpisując tutaj te wszystkie bzdury. Jak Ty traktujesz ludzi to wiedzą, CI którzy mieli z Tobą styczność. Zadano CI proste pytanie- kto do kogo napisał? Dlaczego nie odpowiesz? Bo Twoje oburzenie nie miałoby ( i nie ma) sensu. Szukałaś poklasku na forum ogólnym bo nie stać CIę było na rozmowę. Ośmieszyłaś siebie, mnie nie tknęłaś, a wiesz dlaczego? Bo urażona to mogłabym się poczuć, gdyby udało CI się sprowadzić mnie do swojego poziomu, a na to CI nie pozwolę.
Kto mnie "zna" to wie jak było, a Ty próbuj jątrzyć dalej. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Ty jeszcze próbujesz jątrzyć, mimo braku spodziewanego poklasku? Sama sobie "siarę" robisz. Masz problem, to go rozwiązuj na pw, a nie kolejny top zaśmiecasz swoimi "rozsądnymi propozycjami" na których temat wiele osób mogłoby sie wypowiedzieć, ale kultura nie pozwala. Napisałaś jakąś bajkę o "skrzywdzonej" dziewczynce, a gdzie Twoja odpowiedź na pytanie, kto napisał pierwszy? Bo wiesz, do tego aby się oburzać, to trzeba mieć podstawy, a nie swoje widzimisię. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i laski z "klubu zablokowanych" już też