Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro patrzysz na to w ten sposób, to ja też patrząc obiektywnie, pytam- a czy to nie czysty egoizm ze strony męża, który sam decyduje, że nie chce mieć kolejnego dziecka? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale, ale Efelinkaaa, śmichy chichy, ale nie z sytuacji tylko "wizji" jaką wywołała Twoja pierwsza wypowiedź.
Wiesz, ja jestem zdania, że jeżeli kobieta jest gotowa i chce, to powinna przejąc inicjatywę. I oczywiście nie w sensie, że rach-ciach, jeżeli mężczyzna faktycznie sie zapiera ze wszystkich sił i nie ma mowy o jakiejkolwiek rozmowie na ten temat, ale na spokojnie. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm
A tak serio Efelinkaaa, to wiek nie ma tu znaczenia, tylko dojrzałość emocjonalna Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
całe szczęście, że nie dałaś Mu czasu do 50-tki
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ło matko, to juz sie nie śmieję, że ucieka
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"czy ktoś widział żeby pułapka goniła mysz" Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, co racja to racja
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, sorki, ale mnie sie od razu ciśnie na usta- "wpadka kontrolowana" w końcu to Twój mąż, nikt Ci nie zarzuci, że "na dziecko" chcesz Go złapać
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od razu lepiej
dziękować
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa to u mnie też ponoć była taka, która siedziała pół dnia, ale nie mama, a babcia. Niby pomagała przy innych dzieciach, ale te wrażliwe, płakały jeszcze bardziej, bo też chciały przy sobie kogoś bliskiego. CO do powitania, to powiem CI szczerze, że nigdy na to uwagi nie zwróciłam, może dlatego, że nie było takiej reakcji dzieci... Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak zaczniesz za dużo się chwalić, to zrozumiesz
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otóż to
super
a dzisiaj widziałam mamusię, która zamiast zostawić córeczkę i się schować to stanęła sobie za szybą i się patrzyła. Nie dziwne, że mała stała po drugiej stronie i wyła, próbując się wdrapać na klamkę.
ale masz wieeeelką zamrażarkę
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my tu juz przez zasiedzenie mamy swoje miejsce
w zasadzie to Ty, bo ja mam krótszy staż
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Keiti78zg, ja miałam, bo poszłam i chciałam, bo byłam juz po przewidywanym terminie, więc lekarz chciała sprawdzić właśnie, przepływ i stopień łożyska. Podejrzewam, że gdybym sie nie upomniała to bym nie miała.
Monika1985monik- trochę to okrutne, ale musisz to załatwić dosyć hmmm... drastycznie. Jeżeli do tego stopnia to doszło, że mały? się rzuca i histeryzuje, to będzie to wykorzystywał dalej, by wrócić do domu. Poinformuj kiedy dokładnie przyjdziesz, że np. po podwieczorku, że teraz musisz iść załatwić sprawy i nie może iść z Tobą. Pożegnaj się i zostaw w sali. Poczekaj sobie na korytarzu i poobserwuj( z ukrycia rzec jasna) co będzie się działo. Pierwsze dni są najgorsze, później będzie lepiej