Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5719807 Napisano: 15.08.2013 13:31:26 w Udane wymiany - polecane nicki:)
koza.k90 napisał(a):

dolly i mahuska

polecam i dziękuję dziewczyny emotka

ja również dziękuję i polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5719523 Napisano: 14.08.2013 20:07:29 w Pomocy!!!!
ankasss napisał(a):

ace napisał(a):

to na co pozwala polskie prawo to jakaś masakra. Wielcy właściciele a jak przyjdzie co do czego nie mają nic...

dokładnie jest tak jak mówisz, Ci właściciele mają wypasiony hotel oraz restaurację, organizują przyjęcia i imprezy, ale formalnie wszystko jest na córkę. I nic im nie można zrobić.

hmm, ale przecież długi rodziców musza spłacać dzieci, więc jak to możliwe...? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5719128 Napisano: 14.08.2013 11:48:30 w Pomocy!!!!
hittmanka napisał(a):

a ja bym spróbowała odzyskać... myślę, że to będzie ciągnąć się miesiącami ale nie będzie zbyt uciążliwe, przecież jak się złoży dokumenty to potem pozostaje tylko czekać... a 2500 to wcale nie mała kasa ...

ps. a za kilka miesięcy wpis w MDW ... to by była prawdziwa wygrana emotka emotka

Hittmanka, no własnie niekoniecznie- jak dojdzie do sprawy w sądzie, to sa to i nerwy i koszta. Ja w żadnym wypadku, nie próbuję kogoś przekonac do swoich racji, tylko wypowiadam swoje zdanie. Koleżanka poszła do sądu- miała większą kwote do odzyskania- wygrała- i to była Jej satysfakcja, bo kasy starczyło akurat na prawnika. Ta satysfakcja dla Niej była cenniejsza od tej kasy, ale jeżeli miałaby patrzeć na to ile odzyska to by sie nie opłaciło. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5719102 Napisano: 14.08.2013 11:35:06 w Konkursowiczki w ciąży
abodak napisał(a):

myje sobie spokojnie okna a tu smsy ,,powodzenia", ,,trzymamy kciuki"-normalnie jeszcze nigdy moja rodzina nie trzymala za mnie kciukow podczas mycia okien emotka

buahahahaha emotka

Keiti78zg, no ja sie przyznam, że już pomyslałam, że "za chwilkę, za momencik" pojedziesz na porodówkę Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718920 Napisano: 14.08.2013 00:44:43 w Carrefour konkursy
asante napisał(a):

magnus napisał(a):

Oni- Agencja raczej rzetelnie to robili, to sprawa kuriera DHL. Musisz reklamować.

Tak wlaśnie zrobię, nie wiem tylko czy reklamować mogę ja czy musi agencja jako nadawca, ale napisałam już odpowiedź do agencji, pewnie wszystkiego się wkrótce dowiem. Ale jestem zła...

możesz zarówno Ty jak i Agencja. Musisz miec tylko numer nadania, a ten jak widzę masz. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718919 Napisano: 14.08.2013 00:34:54 w Pomocy!!!!
Hmmm... próbuje sobie przypomnieć jaka byla sytuacja ze znajomą, Ona własnie miala umowe zlecenie i nie pamietam czy jak poszla do PIP, to czy czasem nie powiedziala ze nie jest chroniona, ale palca nie dam sobie obciąć bo to było kilka lat wstecz. Zresztą jak wiadomo, przepisy sie zmieniają non-stop. a własnie, najlepiej zadzwoń do Państwowej Inspekcji Pracy i podpytaj, Oni udzielają informacji telefonicznej i bedziesz wiedziała na czym stoisz.
Ja uważam, że czasami lepiej odpuścić, by nerwów nie tracić, choc za jakiś czas możesz sobie przypomnieć sytuacje i pomysleć, że szkoda, że nie miałaś więcej siły by walczyć. Wszystko zależy od człowieka. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718906 Napisano: 14.08.2013 00:06:57 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

dolly czuje jak dziecko w doł naciska mocno i kazdy jego obrót pod piersiami ( wypeczanie) przynosi ból dodatkowy i na chwile musze wstrzymac oddech gdy to sie zbliza ( jakby to okreslic w macicy - kroczu??)

Keiti78zg
, no to ja bym była jednak czujna, nie chcę Cię stresować na noc, ale wygląda jakby sie zbliżało wielkimi krokami, takie typowe objawy masz... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718897 Napisano: 13.08.2013 23:35:30 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

tylko ze niby ja jeszcze mam czas bo to 36 tydzien, dziś własnie poł dnia miałam biegunkę i ciągneło mnei jakby na wymioty, których nie było. Do tego brzuch mi twardnieje bardziej niz zwykle i bole w podbrzuszku, kroczu w kazdej pozycji, niezaleznie czy siedze, czy leże, czy tez chodze -odczuwam dyskomfort. Moze minie po dniu dzisiejszym... Niby 2 dziecko ale z 1 cc i zadnych oznak nie było, a wskazanie do porodu było inne.

Czyli masz jakby wrażenie, ze główka juz bardzo nisko... może się uspokoić, albo rozwinąć...
abodak napisał(a):

ja mam do szpitala 5 minut piechota ale nie chcialoby mi sie isc pieszo-zreszta pitu pitu co bedzie to bedzie-pewnie jak mnie zaboli to sie uczepie chlopa jak rzep i nie puszcze emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718892 Napisano: 13.08.2013 23:24:00 w Konkursowiczki w ciąży
abodak napisał(a):

maz to oaza spokoju,chyba nawet nie chce zeby ze mna szedl-ostatnio mnie wnerwial-zadawal mi pytania jak kurde z bolu nie moglam odpowiadac:D

emotka sorki, chciał chłopina, żebyś na chwilę o bólu zapomniała, a Ty, że Cię wnerwiał emotka Mnie od razu sie przypomina jak jeden będący pozornie spokojny, wziął od żony torbę, zniósł do auta i pojechał do szpitala. Pod szpitalem zorientował sie, że ..... żona została pod drzwiami domu. Na szczęście do szpitala mieli jakieś 5min autem więc spokojnie zdążyli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718889 Napisano: 13.08.2013 23:19:18 w Konkursowiczki w ciąży
abodak napisał(a):

z synkiem jak zlapaly mnie bole lazilam po domu bez celu -teraz bede miala co robic emotka

byle się nie okazało, że zamiast się pakować, musisz męża uspokajać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718887 Napisano: 13.08.2013 23:16:16 w Konkursowiczki w ciąży
abodak napisał(a):

mi zostalo do ,,terminu"-3 dni i codziennie mysle ze to juz, jak sie mocniej zakreca ale jeszcze sie nie spakowalam wiec pewnie dlatego nie wychodzi

myslałam, że tylko ja pakowanie zostawiłam na ostatnią chwile, ale widzę, że sa "lepsi" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718879 Napisano: 13.08.2013 23:09:59 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

dziewczyny jak sie odczuwa skurcze? w 1 ciazy nie miałam zadnych było cc? a dzis jakos tak dziwnie sie czuje i nie wiem czy to czasem nie to? jakie sa oznaki zblizajacego porodu poza czopem i wodami?

Keiti78zg, objawów jest naprawdę wiele- od oczyszczania organizmu, po mdłości. Możesz czuć ucisk w podbrzuszu, rozpieranie, dziecko może byc bardzo spokojnie lub wręcz przeciwnie, szaleć i sie rozpychać. Ja też nie wiedziałam i chyba nadal nie wiem, jak te skurcze się zaczynają, natomiast wiem, żeby wejść sobie do wanny lub pod prysznic i jak sie po nim nie uspokoja tzn, że się zaczyna poród. Zawsze mi mówiono, że jak się zaczną "te" skurcze, to bedę wiedziała emotka Z tego co mi wiadomo, zaczynają się jak skurcze przy miesiączce i potem nasilają, mogą też obejmować krzyż, no ale to już nie pomylisz z czyms innym Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718859 Napisano: 13.08.2013 22:38:05 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Mi dupny problem zanika, więc myślę, że u ciebie też to jest sprawa chwilowa. Mi lekarz powiedział, że niby szwy są rozpuszczalne ale lepiej zdjąć emotka

emotka emotka

Zdjęte, nic nie bolało emotka

no pewnie, ze nie bolało, a tym bardziej skoro były hmmmm już rozpuszczone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718757 Napisano: 13.08.2013 20:07:25 w Pomocy!!!!
Ace, jak ogłosiła upadłość, to na nic bym nie liczyła i z pewnością nie jest to warte nerwów. No chyba, ze suma jest dość wysoka. A, no i prawnikiem nie jestem, także może jednak sa jakieś kruczki by cos odzyskać... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718718 Napisano: 13.08.2013 19:05:59 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Mi dupny problem zanika, więc myślę, że u ciebie też to jest sprawa chwilowa. Mi lekarz powiedział, że niby szwy są rozpuszczalne ale lepiej zdjąć emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718372 Napisano: 13.08.2013 12:09:44 w Konkursowiczki w ciąży
ivisia napisał(a):

Synuś jest cudny!! A jak go pochwaliłam że w dzień na oddziale był najcichszy, najspokkojniejszy, to znów w nocy stawiał na nogi cały oddział emotka

Ivisia, bo On odpoczywał po "podróży" teraz już nabrał sił, więc chce pokazać jaki jest silny i trochę porządzić emotka

co do pokarmu to spokojnie, za kilka dni Ci napłynie więcej i będziesz mogła zupełnie odstawić butelkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718180 Napisano: 13.08.2013 01:33:08 w Paragony
dolly napisał(a):

Sprzedam
Intermarche - koncert Roda Stewarta -20zł

został ostatni- zapraszam Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5718179 Napisano: 13.08.2013 01:24:39 w Konkursowiczki w ciąży
ivisia napisał(a):

Na sekundkę wpadłam z radosną nowiną:
W sobotę zostałam mamą KUBUSIA emotka emotka emotka
(...)
Jestem teraz cała obolała i megaszczęśliwa!!
Pozdrowionka mamuśki!

Gratulacje i szybkiego powrotu do pełni sił emotka

jolcia20 napisał(a):

witam,co polecacie na ząbkowanie ?

skórkę chlebka- trzymasz w palcach a maluszek sobie żuje. Jezeli jest bardzo bolesne to są różne żele, zazwyczaj wszystkie na jedno kopyto- pomagaja na chwilę i nie nalezy z nimi przesadzać.

agusia147 napisał(a):

Ps. Dziewczyny czy boli zdejmowanie szwów? Bo muszę iść zdjąć dwa szwy i boję się bólu emotka

Nie boli- najwyżej możesz poczuć delikatne szczypnięcie czy pociągnięcie za skórę. Mozesz też czuć jak nitka przeciąga się przez skórę, może być nieprzyjemne uczucie, ale nie boli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5717839 Napisano: 12.08.2013 17:45:57 w Zakupy na konkursy - usługi
emotka emotka emotka

Sprzedam
Intermarche - koncert Roda Stewarta -20zł

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5717780 Napisano: 12.08.2013 16:56:03 w Kaufland konkursy
u mnie z "normalnego" numeru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0