Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również dziękuję i polecam
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm, ale przecież długi rodziców musza spłacać dzieci, więc jak to możliwe...? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hittmanka, no własnie niekoniecznie- jak dojdzie do sprawy w sądzie, to sa to i nerwy i koszta. Ja w żadnym wypadku, nie próbuję kogoś przekonac do swoich racji, tylko wypowiadam swoje zdanie. Koleżanka poszła do sądu- miała większą kwote do odzyskania- wygrała- i to była Jej satysfakcja, bo kasy starczyło akurat na prawnika. Ta satysfakcja dla Niej była cenniejsza od tej kasy, ale jeżeli miałaby patrzeć na to ile odzyska to by sie nie opłaciło. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
buahahahaha
Keiti78zg, no ja sie przyznam, że już pomyslałam, że "za chwilkę, za momencik" pojedziesz na porodówkę Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz zarówno Ty jak i Agencja. Musisz miec tylko numer nadania, a ten jak widzę masz. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja uważam, że czasami lepiej odpuścić, by nerwów nie tracić, choc za jakiś czas możesz sobie przypomnieć sytuacje i pomysleć, że szkoda, że nie miałaś więcej siły by walczyć. Wszystko zależy od człowieka. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Keiti78zg, no to ja bym była jednak czujna, nie chcę Cię stresować na noc, ale wygląda jakby sie zbliżało wielkimi krokami, takie typowe objawy masz... Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli masz jakby wrażenie, ze główka juz bardzo nisko... może się uspokoić, albo rozwinąć...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myslałam, że tylko ja pakowanie zostawiłam na ostatnią chwile, ale widzę, że sa "lepsi"
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Keiti78zg, objawów jest naprawdę wiele- od oczyszczania organizmu, po mdłości. Możesz czuć ucisk w podbrzuszu, rozpieranie, dziecko może byc bardzo spokojnie lub wręcz przeciwnie, szaleć i sie rozpychać. Ja też nie wiedziałam i chyba nadal nie wiem, jak te skurcze się zaczynają, natomiast wiem, żeby wejść sobie do wanny lub pod prysznic i jak sie po nim nie uspokoja tzn, że się zaczyna poród. Zawsze mi mówiono, że jak się zaczną "te" skurcze, to bedę wiedziała
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no pewnie, ze nie bolało, a tym bardziej skoro były hmmmm już rozpuszczone
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ivisia, bo On odpoczywał po "podróży" teraz już nabrał sił, więc chce pokazać jaki jest silny i trochę porządzić
co do pokarmu to spokojnie, za kilka dni Ci napłynie więcej i będziesz mogła zupełnie odstawić butelkę
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
został ostatni- zapraszam Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje i szybkiego powrotu do pełni sił
skórkę chlebka- trzymasz w palcach a maluszek sobie żuje. Jezeli jest bardzo bolesne to są różne żele, zazwyczaj wszystkie na jedno kopyto- pomagaja na chwilę i nie nalezy z nimi przesadzać.
Nie boli- najwyżej możesz poczuć delikatne szczypnięcie czy pociągnięcie za skórę. Mozesz też czuć jak nitka przeciąga się przez skórę, może być nieprzyjemne uczucie, ale nie boli
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedam
Intermarche - koncert Roda Stewarta -20zł
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0